Need for Speed: World (MMORG)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

A #73900-zal kezdjél már valamit, légyszi!

légy türelmes

Vagy z-0-z-0-0-z (0: üres)
Én ezzel hasítok, ha hasítok, és jó eredménnyel. Lenyomom a z-z-p tuningos scirocco-kat, ha egálban vannak a skill-ek.

Egy bolonddal ne vitatkozz! Mert lesüllyedsz az ő szintjére, onnantól viszont a rutinjával legyőz.

Fasza 😄DD

Tom: E-s Sciroccoba Z-Z-P a jó
Sexy. 😄

\"Csak akkor tanulsz meg igazán káromkodni, amikor vezetni tanulsz.\"

Végre megvannak a Nissan vinylek és be tudtam fejezni a SpecV-m.

Spoiler (katt a megjelenítéshez)

így türköztem az Aplinestars Vinylt

Project D|Rare Car Collector|

Vagy nem is kell belé part, ugye?

Tudnátok egy jó szinsort adni hozzá? <#nyes>

Arra gondoltam én is...

Klassz jármû, de inkább vidd lejjebb lévõ osztályba.

\"Jó kasztni, jó sofőr - nincs kockázat!\" (Daniel Morales)

E classra jó rapid fire-el együtt

Simraceway: tigris013

Ezt kaptam 500 TH-ért, szerintetek tartsam meg vagy adjam el?

csiles: igazad van, megkövetem magam, bocsánat, nem állt szándékomban lecsalózni senkit, mint ahogy nem is írtam, csak azt, hogy az én szememben ez már az. De ez változott, Ti idõtök, életetek stb, nincs jogom idejönni és osztani az észt, mint ahogy nem is akartam. mégegyszer sry.

nfsmw: ahhoz képest eléggé magadravetted, hogy azt mondod nem vagy csaló.. és idézd légyszíves, hol csalóztalak le, vag hanyagold ezt a stílust, azt hiszem én normális hangnemet ütöttem meg. a fenti rész neked is szól azért, tõled is bocs.

Szabi
fõként a város érdekelt volna, vagy ha BP akkor kerület 😄

ha olyasmi mint a 458, de nem az, akkor F12 😄

"Nulla tenaci invia est via"

Ryder159
Piros volt és nyugatnak haladt.

Mi történt?

Ennyi hülye embert komolyan...<#rolleyes> Egy lobbyban 2en is mondták hogy speedhakcer vagyok, egyik annyira izélte, hogy már videóval jelent az EA-nak, és már várja hogy bannolva leszek....<#nevetes1>
Szabi
milyen szinû volt és merrefelé láttad ? 😄

"Nulla tenaci invia est via"

rosszúl írtam😄

jó az amit írsz*******

nem jó az amit írsz, én street partokkal is a biztosra megyek, és ha felhúzom akkor derül ki hogy jó lesz-e. De igáing mind mûködik

Igen, de csak akkor mûködik, ha pl steetet bele pakolsz, valamelyik kombi mûködik, utána már csak akkor fog mûködni nagy partokkal, ha mindegyik race, pro vagy ultra... ha egy már nem egyezik a többivel, akkor már nem azt kapod vissza amit kinéztél magadnak. A másik, hogy nagy sebességnél nem úgy viselkedik az autó mint alacsony sebességnél... Tehát kicsiben túlkormányzottá kell csinálni a verdát, hogy majd nagy sebességnél pont jó legyen.. Mert ha kicsiben csinálod pont jónak, akkor nagyban erõsen alulkormányzott lesz...

Ez az én tapasztalatom, Ryan tuti mást fog írni...

AMD Athlon64 X2 Dual Core 6400+ - NVIDIA GeForce 9600GT 512MB - 4 GB RAM - Windows 7 SP1

igen én úgy szoktam meg van nekem tesz pályáim és az ott futtott idõket külömbözõ partokkal tesztelem

2 csillagos nitró lehûtõvel nekem 8 nitró van benne mellette 2 rdy. Ha nagy idõt ment volna, akkor esélytelen lehûtõ nélkül a 8 nitró. 2 csillagossal se jó... illetve elnyomni el lehet, de rossz helyen...
Az idõ fuggvényében, mivel szar idõt ment, a 8 nitrót elnyomhatta.

AMD Athlon64 X2 Dual Core 6400+ - NVIDIA GeForce 9600GT 512MB - 4 GB RAM - Windows 7 SP1

hát, nem igen vettem még boostot nem is fogok... úgy lehet letesztelni hogy a leggagyibbakat megveszem storebol és azszerint próbálgatni?
Nem az érdekelt, de mindegy, mert megnéztem az ipse statját, és minden ideje csillagos, szóval vagy nagyon szerencsétlenül jött ki neki a lépés, vagy más ligában játszik.

légy türelmes

De ne feledd, ez sofõrfüggõ! Az hogy Ryan-nak az jött be, neked közel sem biztos, hacsak személyesen nem láttad már vezetni.... Nekem pl az az összeállítás a Porschéba nem ér semmit se... Nálam a K-K-Z-P-P-P a nyerõ... Mert én másképp vezetek, mint Ryan... Te meg lehet másképp vezetsz, mint én, vagy Ryan... Ezért lehet hogy egy 3. összeállítással még jobbat mennél... De hát az meg ugye neked kéne megtalálni... Amihez meg ugye lusta vagy...

Nekünk annak idején IGC partok nélkül kellett tesztelni... Ma meg már elérhetõ a teljes utcai partok...

köszi szépen!
Versenyre: 2 fajta jó

1. Z-Z-K-Z-S-S
2. P-Z-K-Z-P-S

Dragra: 1 fajta jó

1. P-Z-K-K-P-S/P (a gumi az lehet piros vagy sárga, mind a kettõ úgyan úgy megy

Attól függ, milyen verdával... Nekem MR2-vel nitró nélkül 2:38-am van ...

Két körös Little Italyn (2:39) el lehet nyomni 8 nitrót lehûtõ nélkül?

légy türelmes

hát, mind2-t meghallgatom :d szerintem versenyre
dragra, vagy versenyre?

Maradjon inkább a gyepen és a labdát rúgja, ne a pedálokat...

\"Jó kasztni, jó sofőr - nincs kockázat!\" (Daniel Morales)

Szerintem így is jó lenne amikor a normál versenyek egyhangúvá válnak, ha nem százból egy lobbyban kerülnének össze hasonló képességû autók.

légy türelmes

Off -ba szerettem volna nem sikerült!

valaki tud egy színsort ehhez az igynenes porshe-hez? 😄
Könnyeb úúúton szerzett kocsi????? A veyronra gondolsz? Meg a pontokra? Tolj le három éjszaka 2500 dragot, hogy megtudd milyen marha könnyû. Az nem csalás hogy aki több ezer multit letolt az évek alatt, az pont annyitval került közelebb a Veyronhoz, mint aki két órával az átállás elõtt regizett??? Jössz és lecsalózol. Nézd meg a profilom és köss bele. Amúgy meg nyasgem! Mert krva nagy kuss volt itt pár napja mikor az autofinisher beköszönt és bocsikázott. Hol a tökömbe van arról az a fene erkölcsös véleményezésetek? Sehol. Ezért tartom levegõ nélküli lufinak, hogy te lecsalózol egy Sandis játékost.
Káosz legalább megfogalmazta az elvet, még ha nem is értek egyet a véleményével.

\"Minden dolog, aminek kezdete van... Az egyszer véget is ér.\"

SUNNY84HUN
pasz ebben igazad van fullos a baráti listám magyar régi játékosokkal is de kiváncsi voltam milyen a sandboxizás , a drag annyira gagyi hogy szánalmas ahogy ment picit gyakoroltam de felesleges mert .. nem nekem való a buta irányítás és a fel le gagyizásos váltás a nitro miatt 😄

'06 Honda Accord 2.4 TypeS K24A3 , '03 Honda Civic 1.6 LS D16V1 - Ha második vagy, te vagy az els?, aki veszít. -

SUNNY84HUN
van 1 régi igc -s profilom ( ilyen 3 ik profil volt ) hatalmas futamokat mentem vele anno boostos versenyzõk ellen http://nfs-s.com/nfsw/SUNNY84HUN003 , élõ példa hogy igc vel is lehet ügyesnek lenni , de nem használom jó ideje , ebben a hónapban ránéztem mi van vele azt csókolom

'06 Honda Accord 2.4 TypeS K24A3 , '03 Honda Civic 1.6 LS D16V1 - Ha második vagy, te vagy az els?, aki veszít. -

Minek homokoztad a dragot? Mi volt olyan sürgõs? Fõleg, hogy még barátaid is vannak, ha jól sejtem, így nem voltál rászorulva. Akkor miért kellett a homokozó?

Hogy jön ide a Boost?

légy türelmes

A veyron nekem se lesz meg egyhamar, mert ahhoz kellene legalább 70 autó... Nekem meg csak 61 van, s egy ideig biztos nem adok ki boostért lóvét...

Megnézném én a fejed mennyire mosolyogsz amikor szeretnél multizni, nem azért h kuporgass a veyronra, csak azért h megmérettesd magad és 20 futamból 17x autofinishes csaló van... A könnyebb útón szerzett autóról meg annyit, h ismerek nem egy embert a játékból akinek bármilyen búúúszt befektetés marhára nem a könnyebb módja az autószerzésnek.
SUNNY84HUN
veyron soem lesz meg mert lesz@rom és nem is tetszik amúgy sem tudom teljesíteni minden kritériumát én nem teszek már ebbe a csaló szerós pénznyelõ lónyálba , nem vágok fel amit elértem az mind rendes multi volt , mikor bejött az öcsi rendszer már sok meg volt , csak váltani kellet ki a jutalmakat 😊 , annyi igaz hogy boostal elõnyre tesz szert az egyén de az élet is ilyen , de ha boostost versz el igc-s verdával igc -s profillal az annál nagyobb dicsõség hogy jobban mész ...

Tutu_2 kezdõkorába... Sajnos várnunk kell majd' 2 évet, hogy megváltozzon a véleményed...

Tudod, akinek írtál, lassan 3 éves játékos, én is lassan 3 éves leszek, a játék azóta kurvanagyot változott... Rengeteg kilométer van bennünk, ismerjük a játék minden mozzanatát.. Nagyon sok mindennel találkoztunk már, s nagyon sok buggal is, ami ha már elõjöttek, megpróbáltuk a javunkra használni.. S ez nem a mi hibánk, hanem a készítõ-é.. Mi csak próbálunk élni belõle, ha már költöttünk rá, de a készítõk jóformán basznak az egészre már... Ennyi csaló, mint amennyi most van, még nem volt.. S mivel nem foglalkoznak velük, csak idõnként, ez a szám folyamatosan növekszik.. Vannak emberek, akik utálnak csalni, s nem is szeretik a csalókat...

Viszont vannak kiskapuk, amiket szeretik az emberek kihasználni, van aki a legegyszerûbben, van aki kerülõvel. Akik a legegyszerûbben használják ki a kiskapukat, na õk a csalók... Mert irreális módon teszik tevékenységüket. Akik kerülnek, õk ezeket akarják kikerülni, semmi értelme velük összefutni... Ezért jobban beleástak, hogy hol van olyan kiskapu, amivel a csalókat eleve elkerülik, s másnak sem ártanak vele.

Ennek a kerülési módnak is létezik két fajtája: 1. barátokat kell szerezni, 3 barát összefog, s csalás mentesen megcsinálják az eventeket. Egymásnak meg másoknak sem okoznak vele kárt. A tehetõsebbek ezt meg tudják oldani egyedül Sandboxie vagy több gép segítségével. Nekem 7 éves gépem van, 4 giga rammal fut a 3as Sandboxie...

Én ezt nem tartom csalásnak, csak a kiskapukat játszom ki legális formában. Ugyanis a sandboxie használata legális, a játékba nem nyúl bele, a játéknak és a készítõjének, és más játékosoknak ezzel kárt nem teszek.

Nem akarnak felvágni, csak kell nekik a Veyron. Nincs ebben semmi.

légy türelmes

hehe, oké, én nem indulatokat szítani akarok az egyszer biztos. eleve a cheatet sem értem mondjuk, megöli az ember a játékot vele, akkor is, ha másoknak nem is okoz ezzel kárt..

Aki meg arra használja, hogy valótlan dolgokra vághasson fel, az már tényleg nocomment kategória, de az ilyen embereknek én hálás is vagyok igazából, hisz szinte kirakják magukra a "ne foglalkozz velem, mert egy rohadt csaló vagyok" táblát. Ha nekik ez ennyit megér, bánomisén, max kilépek mikor meglátom lobbyban meg mosolygok egyet.

tudom, még elég noob vagyok, de ha elérek valamit ebben a játékban valamikor, akkor arra legalább 100%-osan büszke lehetek majd, amúgy meg ez pusztán szórakozás nekem.

És félreértés ne essék, nem esik rosszul az, ha valaki "könnyebb úton szerzett" kocsival jön ellenem, csak akkor az már az én szememben nem egy "tiszta karakter", és csak megvonom a vállam egy "ígykönnyû" kifejezéssel. hehe

ja és lego rulez(meg minecraft 😄)
SUNNY84HUN
én máig leülök legózni a fiammal 😊 , jó kis kalóz erõd , hajó stb 😄

SUNNY84HUN
ácsi ácsi , én kõltöttem rá , startert is , meg online vásárlást is.. és bátran bemegyek multiba , futam gyõzelmeim mind onnan valók , dragot sandiztam többi achi mind multi , szóval kapufa

písz

Ott a pont. Egyetértek.

Egy bolonddal ne vitatkozz! Mert lesüllyedsz az ő szintjére, onnantól viszont a rutinjával legyőz.

Én még mindig vágyom azokra a legókra, amikre gyerekkoromban. 😊

légy türelmes