Need for Speed: World (MMORG)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
légy türelmes
Én ezzel hasítok, ha hasítok, és jó eredménnyel. Lenyomom a z-z-p tuningos scirocco-kat, ha egálban vannak a skill-ek.
Egy bolonddal ne vitatkozz! Mert lesüllyedsz az ő szintjére, onnantól viszont a rutinjával legyőz.
Tom: E-s Sciroccoba Z-Z-P a jó
\"Csak akkor tanulsz meg igazán káromkodni, amikor vezetni tanulsz.\"
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
így türköztem az Aplinestars Vinylt
Project D|Rare Car Collector|
\"Jó kasztni, jó sofőr - nincs kockázat!\" (Daniel Morales)
Simraceway: tigris013

nfsmw: ahhoz képest eléggé magadravetted, hogy azt mondod nem vagy csaló.. és idézd légyszíves, hol csalóztalak le, vag hanyagold ezt a stílust, azt hiszem én normális hangnemet ütöttem meg. a fenti rész neked is szól azért, tõled is bocs.
ha olyasmi mint a 458, de nem az, akkor F12 😄
"Nulla tenaci invia est via"
jó az amit írsz*******
Ez az én tapasztalatom, Ryan tuti mást fog írni...
AMD Athlon64 X2 Dual Core 6400+ - NVIDIA GeForce 9600GT 512MB - 4 GB RAM - Windows 7 SP1
Az idõ fuggvényében, mivel szar idõt ment, a 8 nitrót elnyomhatta.
AMD Athlon64 X2 Dual Core 6400+ - NVIDIA GeForce 9600GT 512MB - 4 GB RAM - Windows 7 SP1
légy türelmes
Nekünk annak idején IGC partok nélkül kellett tesztelni... Ma meg már elérhetõ a teljes utcai partok...
1. Z-Z-K-Z-S-S
2. P-Z-K-Z-P-S
Dragra: 1 fajta jó
1. P-Z-K-K-P-S/P (a gumi az lehet piros vagy sárga, mind a kettõ úgyan úgy megy
légy türelmes
\"Jó kasztni, jó sofőr - nincs kockázat!\" (Daniel Morales)
légy türelmes

Káosz legalább megfogalmazta az elvet, még ha nem is értek egyet a véleményével.
\"Minden dolog, aminek kezdete van... Az egyszer véget is ér.\"
'06 Honda Accord 2.4 TypeS K24A3 , '03 Honda Civic 1.6 LS D16V1 - Ha második vagy, te vagy az els?, aki veszít. -
'06 Honda Accord 2.4 TypeS K24A3 , '03 Honda Civic 1.6 LS D16V1 - Ha második vagy, te vagy az els?, aki veszít. -
Hogy jön ide a Boost?
légy türelmes
Tudod, akinek írtál, lassan 3 éves játékos, én is lassan 3 éves leszek, a játék azóta kurvanagyot változott... Rengeteg kilométer van bennünk, ismerjük a játék minden mozzanatát.. Nagyon sok mindennel találkoztunk már, s nagyon sok buggal is, ami ha már elõjöttek, megpróbáltuk a javunkra használni.. S ez nem a mi hibánk, hanem a készítõ-é.. Mi csak próbálunk élni belõle, ha már költöttünk rá, de a készítõk jóformán basznak az egészre már... Ennyi csaló, mint amennyi most van, még nem volt.. S mivel nem foglalkoznak velük, csak idõnként, ez a szám folyamatosan növekszik.. Vannak emberek, akik utálnak csalni, s nem is szeretik a csalókat...
Viszont vannak kiskapuk, amiket szeretik az emberek kihasználni, van aki a legegyszerûbben, van aki kerülõvel. Akik a legegyszerûbben használják ki a kiskapukat, na õk a csalók... Mert irreális módon teszik tevékenységüket. Akik kerülnek, õk ezeket akarják kikerülni, semmi értelme velük összefutni... Ezért jobban beleástak, hogy hol van olyan kiskapu, amivel a csalókat eleve elkerülik, s másnak sem ártanak vele.
Ennek a kerülési módnak is létezik két fajtája: 1. barátokat kell szerezni, 3 barát összefog, s csalás mentesen megcsinálják az eventeket. Egymásnak meg másoknak sem okoznak vele kárt. A tehetõsebbek ezt meg tudják oldani egyedül Sandboxie vagy több gép segítségével. Nekem 7 éves gépem van, 4 giga rammal fut a 3as Sandboxie...
Én ezt nem tartom csalásnak, csak a kiskapukat játszom ki legális formában. Ugyanis a sandboxie használata legális, a játékba nem nyúl bele, a játéknak és a készítõjének, és más játékosoknak ezzel kárt nem teszek.
légy türelmes
Aki meg arra használja, hogy valótlan dolgokra vághasson fel, az már tényleg nocomment kategória, de az ilyen embereknek én hálás is vagyok igazából, hisz szinte kirakják magukra a "ne foglalkozz velem, mert egy rohadt csaló vagyok" táblát. Ha nekik ez ennyit megér, bánomisén, max kilépek mikor meglátom lobbyban meg mosolygok egyet.
tudom, még elég noob vagyok, de ha elérek valamit ebben a játékban valamikor, akkor arra legalább 100%-osan büszke lehetek majd, amúgy meg ez pusztán szórakozás nekem.
És félreértés ne essék, nem esik rosszul az, ha valaki "könnyebb úton szerzett" kocsival jön ellenem, csak akkor az már az én szememben nem egy "tiszta karakter", és csak megvonom a vállam egy "ígykönnyû" kifejezéssel. hehe
ja és lego rulez(meg minecraft 😄)
písz
Egy bolonddal ne vitatkozz! Mert lesüllyedsz az ő szintjére, onnantól viszont a rutinjával legyőz.
légy türelmes