Need for Speed: World (MMORG)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

goregrind
Téves az infója házigazda úr! Kb 1 hónapja nem beszéltem vele, és kb 3 éve nem is láttam. Szóval be vagyok védve! <#idiota>

DISCORD: grimanddark

egyszerû a válasz, "nézd meg", de szerintem nem

Simraceway: tigris013

Sziasztok ,azt szeretném megkérdezni hogy a Lamborghini Reventón "Fortune" Edition visszakerül-e majd még a Car Dealerbe??? Mert ugyebár a rendszámjában szerepel a 2013
Te kacsamamád már tudja rexfelügyelõ <#idiota>

Project D|Rare Car Collector|

goregrind
Természetesen mindent - csak anyuci meg ne tudja... <#idiota>

DISCORD: grimanddark

felõlem gyere, de ahhoz úgy menjél vele ahogyan kell 😛

:-D

Persze <#duhos2> A házigazdának mindent lehet <#nevetes1>

\"Minden dolog, aminek kezdete van... Az egyszer véget is ér.\"

:-D szerintem jogos

Akkor 835-ös overall jövök

Köszönöm! Próbáltam összeszedni minden érvet, mert elég szétszórtak voltunk itt ebben a témában. Azt is tudom, hogy nem egyedül én gondolom úgy, ahogy és talán épp ezért frusztrált már, hogy irrelevánsan kikezdtek itt páran, párunkat.

nincs, de ha akarod használhatod minden pályára mert jó az agera-ra

Van univerzális? :-D

Én is elolvastam, gyakorlatilag azt írtad le, amit én... <#taps>

AMD Athlon64 X2 Dual Core 6400+ - NVIDIA GeForce 9600GT 512MB - 4 GB RAM - Windows 7 SP1

ha autópályára és egyébb sprintekre olyan amiben nagyon kevés kanyar és sok egyenes van akkor igen

Köszi! Jó látni, hogy azért elolvasták páran.

én is arra gondoltam 😄 köszi

Zöld rúgó Ageraba jó? Mert akkor full ultra tunedelem majd

a Porsche erõsebb abba tedd, de te tudod, hogy melyik autóba akarod rakni

Vagyis 900.000, bocs.

\"Csak akkor tanulsz meg igazán káromkodni, amikor vezetni tanulsz.\"

Skacok.... lenne egy kérdésem hozzátok !!
Nyertem egy Zöld Speedsciens Ultra Engine-t ( 14-8-0 ) és nem tudom melyik autóba tegyem be.
Adatok a következõk :

1 : BMW M1 PROCAR : 786→793 / 889→890 / 610→609 / S 761→S 764

2: Porsche GT3RS 4.0 Megablocks : 807→817 / 876→878 / 677→675 / S 786→S 790

ha a BMW-be teszem akkor az full utra lenne

Hamarosan meglesz a 9 milla like. <#nevetes1>

Ja. Rajtam múlna sb és igc kategóriából is menne.

<#eplus2>

...mert sokkal többet is elkérhetnének érte.

\"Jó kasztni, jó sofőr - nincs kockázat!\" (Daniel Morales)

Szar

hellosztok 😄 audi r8 1.700.000 ert milyen gep?? 😄

<#eljen><#eljen><#eljen>

Egy bolonddal ne vitatkozz! Mert lesüllyedsz az ő szintjére, onnantól viszont a rutinjával legyőz.

Nekem is megjött a kedvem a Spec-V R35-ös festéséhez, és átalakitgattam a karácsonyi ajándékba kapottat:

Spoiler (katt a megjelenítéshez)

És adtam neki egy enyhébb arany szinû effektet, ami szerintem jól áll neki.
U.I: Le kell vegyem róla a mikulásos rendszámtáblát és kell tegyek rá egy Smoke Blackout szélvédõfestést. 😊

<#worship>

"...gondolom, mert marha száraz az az Afrika..." <#eljen>

Sziasztok ,azt szeretném kérdezni hogy valaha visszakerül-e a Car Dealerbe a Lamborghini Reventón "Fortune" Edition ??? Mert a rendszámján szerepel a 2013
Bocs hogy késtem, csak mobilról nem ment volna.
Felhívom a figyelmet, hogy a spoiler alatt, a Sandiboxie-val ügyeskedõk és az ilyen egyéneket lecsalózó, nem ügyeskedõ emberkék, véleményközelítõ fejtegetése olvasható. Vigyázat ez nem novella, ez regény!

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Akkor sorjában:
Elnézésed kérem ha nem találod megfelõnek a hangsúlyt! Pöttyet eldurran az agyam, hogy második napja a Sandboxie-zók vannak górcsõ alatt, mint csalók. Mivel a hszed konkrétan ehhez a témához jött, egyértelmûsítette számomra, hogy az álláspontod szerint, igenis csalásnak bizonyul a privátmulti. Ismételném is magam és megkérdezem: Hol a fészkes fenébe volt az eszméletlenül, kristálytiszta erkölcsi értékrendetek, mikor itt megjelnt egy autocélbaérõegymásodpercalattpályánvégigrohanó úriember, és sûrû hajlongások közepette megokolta, miért is van létjogosultsága az autofinishnek? Az csalás és kész? Nincs vélemény, pálcatörés, miegymás? A Sandizás bezzeg az übernagy dolog ám, ugye. Az ám a csalás, mikor privátmultival összeszed a csórikám hat hét alatt, vagy ezerötszáz öcsi pontot. Gondolkodjunk már kicsit, kérem! Nem tudom érted-e, hogy mi a bajom a véleményeddel?

De jövök példákkal is:
Privát HS - Asszonnyal végignyomjuk, tolólapok elpuffogtatva, 3 percenként újabb nekifutás. Öcsiszámláló pörög, számol, jegyzi a powerupot, döglött rendõrt, eltiport útzárat, átrepülõ vadászgalambot, lócitromot az úton, stb... Ez ugye nem csalás. Legális és legitim.
Multi Drag - 22 perce várok ellenfélre... Asszonynak mondom, csüccs a gép elé és guruljon már ki ugyanolyan autóval, mint az enyém és keressen már dragos ellenfelet. Mit ad isten, nemhogy összedob a rendszer! Lezavarjuk a menetet (nana, nem azt :-D) és Race again... Az öcsiszámláló persze pörög. És ez így megy out of memory-ig. Ez ugye nem csalás. Legális és legitim.
Multi sprint, circuit - Vannak nem közkedvelt pályák. Versenyzõkeresés közösben. Asszony, gyerek, én. Összejön vagy öt fõ. Leguruljuk a versenyt. Az autók festése, az event chat egyértelmûsíti, hogy csapatban játszunk, így 2-3 verseny után nem is igazán zavar be "idegen" és sorra nyomjuk privátban a multit, amíg oda nem ég a vacsi. Öcsiszámláló végzi a dolgát. Ez ugye nem csalás. Ez legális és legitim.
Multi class event - Felállás, mint eggyel feljebb. A privát brancs ritkább, mert a b*zi autofinisher ugye nem tiszteli sem játékostársait, sem a privát szférát, sem a küzdõszellemet, sem a sportot, sem anyját, sem apját, Jézus õt is szereti, de õ le se xarja. Azért jó pár meccs lemegy így is in priváte. És az öcsiszámláló csak pörög és pörög... Ez ugye nem csalás. Legális és legitim.

És akkor a sötétoldal:
Sandboxie egy gépen, három ablakban, vagy két gépen összesen három ablakban. Egyik ablak hívja a másik kettõt privát versenyre, majd a lobbyból a 7. másodperc környékén kilép. A másik két ablak így autómatikusan átkerül multi versenybe.
Összes verseny tipus - Én végigmegyek a saját ablakomban, ellövöm a powerupokat (vagy nem) végigvezetem a teljes pályát, teljesítem a kilómétert, célbaérek, bontom a kártyát és leave. A másik ablakban egyszerûen Quit event, vagy odaszólok a fiamnak/lányomnak/asszonyomnak hogy húzzál már bele kedveském. Verseny letudva, öcsiszámláló pörög, privátverseny újra idéz. Ez már ugye csalás. Illegális és mégis legitim.

Mennyire is csalás a Sandizás:
Te meg én állunk a sétálóutca egyik felén egy napernyõ alatt, mindketten Armani öltönyben és antilop bõr cipõben, és várjuk hogy elálljon az esõ. Ugyanis az átellenes oldalon lévõ ékszerboltba szeretnénk menni, hogy kedves házvezetõnénink 104. születésnapjára ajándékként vagyünk egy igazi, swarowsky kristállyal kirakott, ezüst gyertyatartót. Tíz perc van zárásig, ezért igyekezni kellene, de ugye az antilopbõr tönkremehet a víztõl (gondolom, mert marha száraz az az Afrika), úgyhogy patthelyzet van és stagnálunk. Közben ritkulnak a lehulló esõcseppek és gondolok egy marha bátrat: Átfutok a boltba én. A gondolatot tett követi és elillanok. A gyertyatartóval a hónom alatt, immár az üzleten kívül várok az esõ végére, miközben álnok mosollyal arcomon biccentek feléd. Az esõ, fél óra elmúltával eláll. Szép komótosan átballagsz hozzám s a bezárt üzlet elõtt, már látod a jövõt: Holnap is jöhetsz, hogy megvedd az ajándékot.
És akkor......! (drámai szünet, elszánt tekintet, meggyõzõdéses ábrázat) és akkor szemen-köpsz, miközben elmorzsolod a fogad közt: Csaló!

Ezzel az erõvel aki igc játékos és igc játékos barátjával versenyzik marha jókat, egy napon arra ébred, hogy barátja bizony nekiállt earnelni boostot. Az még hagyján, de a gyalázatos vesz egy istencsászár autót. Sõt! Versenyzik is vele. Akkor ezek szerint a sík igc barát lecsalózhatja az earnelõ barátját, pláne ha még IP címet is váltott az.

Azt hiszem ebben hosszú eszmefuttatásomban tettem a mérleg mindkét felébe. Lehet felettem pálcát törni. Ezer és egy okot tudok felsorakoztatni pro és kontra. De az csak szócséplés marad. A lényeg: Aki sandizik, az szerintem nem használ semmiféle olyan programot, amely az EULA által kizárt programok kategóriájába beleférne/beleesne. Ebben a formában tehát nem csak legitim a sandizás, de bizony legális is. De nem vagyok hülye, úgyhogy maradok az álláspontomnál, miszerint
a Sanboxie féle ügyeskedés LEGITIM.

Végezetül még egyszer elnézést kérek a téged ért sérelem miatt! Nem állt szándékomban megsérteni. Valamint bocs a kései válaszért, de mobilról ezt nem hoztam volna össze.
További szép napot Mindenkinek!

Erre gondoltam mikor megláttam: link - de fogalmam sincs miért... 😄
[/off](Szvsz valami fehérség , +nissan vinyl stb. nagyon hiányzik a háts kerék mögé, köré.)[/off]
Ryder159
Én 1-1 kerek lámpára emlékszek de ez amit linkeltem eléggé hasonlít rá. Meg van a fekete csík a lápák közt és az az ív is az elején

Nem azt említetted, hogy 1-1 kerek lámpája volt hátul?

Stradale? Az kicsit ritka ahhoz, hogy ott menjen el nem? 😄

Tetszik

Ryder159
Ryder159
Lehet hogy ez volt az:

Bár én csak egy lápára emlékszek, de mint mondtam, gyors volt, nem volt idõm megbámulni...
[/soiler]

Ryder159
A mottómban ott van hogy FELVIDÉK! Viszont nem mondanám hogy F12 volt. Hiányzik a fekete csík a hátsó lámpák között. Italiarol egyrõl tudok a környéken de az sárga. Nem állítom 100%-ra hogy ez nem az volt, de úgy rémlik hogy lámpától lámpáig tartott a fekete csík, nem úgy mint Italia-nál...

Rossz URL volt megadva, ami miatt az oldal betöltõdése nem fejezõdött be. A #73903-ban kijavítottam az URL-t, hogy látszódjon a kép. De most már kurvára mindegy.

légy türelmes

SUNNY84HUN
van 1 profilom ahol csak 1 race piros motor van a sciroccoban és semmi más e classban

'06 Honda Accord 2.4 TypeS K24A3 , '03 Honda Civic 1.6 LS D16V1 - Ha második vagy, te vagy az els?, aki veszít. -

SUNNY84HUN
világosíthatnál rajta picit mert sötét 😄 én is mindig acdsee pro 6 64 bites -el simítok rajta mert alapból sötét 😊

'06 Honda Accord 2.4 TypeS K24A3 , '03 Honda Civic 1.6 LS D16V1 - Ha második vagy, te vagy az els?, aki veszít. -

Ha nem erõsebb a skill-ek az enyémeknél, általában csak nevetek azon, akinek más tuningja van.

Egy bolonddal ne vitatkozz! Mert lesüllyedsz az ő szintjére, onnantól viszont a rutinjával legyőz.

SUNNY84HUN
és a k -s -k kombósokat ? 😊 rendesen skillezve

#73903 akkor ezt is, csak hogy egálba legyünk, köszi chris

pedig nem volt semmi😛

Most mi a bajod vele? Csak nem találtam hirtelen normálisabb popcorn-os képet. Amúgy meg a véleményem volt arról a vitáról, ami itt zajlott.

Ki kell majd nekem is próbálni azt, csak kéne pár skill még a sciroccomba 😄