Need for Speed: World (MMORG)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ha lopsz, akkor tolvaj vagy, de ha az államtól lopsz az teljesen más? Hiába vitáztok, a csalás az csalás, mindegy hogy a játékostársaid vagy a rendszer ellen követed el.
Persze más kérdés, hogy sokkal emberbarátibb a sandboxozás, de attól még tisztességtelen elõny egy átlag becsületes csóró gamerrel szemben, aki meg még véletlen költött is rá arról ne is beszéljünk..
ha meg besokallsz, akkor menj ki inkább a legközelebbi gátra. pisz
AMD Athlon64 X2 Dual Core 6400+ - NVIDIA GeForce 9600GT 512MB - 4 GB RAM - Windows 7 SP1
volt van pár fórumozó aki már máshoz nyúlt és ez nem megbocsájtható.. a sandi nem olyan nem rontja el senki játékát nem tetveskedik senki idegrendszerével
'06 Honda Accord 2.4 TypeS K24A3 , '03 Honda Civic 1.6 LS D16V1 - Ha második vagy, te vagy az els?, aki veszít. -
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Egy bolonddal ne vitatkozz! Mert lesüllyedsz az ő szintjére, onnantól viszont a rutinjával legyőz.
Egy bolonddal ne vitatkozz! Mert lesüllyedsz az ő szintjére, onnantól viszont a rutinjával legyőz.
Amúgy én se vagyok nagy híve a sandboxie-nak. Egyrészt mert nem nagyon bírja a gép, másrészt elvész az a sikerélmény, amit a sikeres és tiszta gyõzelem megszerzése okoz.
Akik meg sandboxie-znak, azokat se érdemes fikázni. Ahány ember, annyi ok van rá, miért csinálják.
légy türelmes
légy türelmes
\"Jó kasztni, jó sofőr - nincs kockázat!\" (Daniel Morales)
\"Jó kasztni, jó sofőr - nincs kockázat!\" (Daniel Morales)
Próbáltam menni a tiszta játékodban a D-s pályán és nem sikerült. 30 futamból mindegyikben volt csíter, ha nem autó finish-er volt akkor speed hacker, ha nem az akkor wall hacker vagy egyszerûen acceleration hacker. Elbasztam vagy 80 NOS-t, meg egyebeket a semmiért.
Jó szórakozást és tiszta játékot, te agyas. <#mf1>#mf1>A másik profilommal meg beruháztam egy GTR SpecV-re, hát eddig ez az autó fekszik _nekem_ legjobban, nagyon jól fordul, jól is megy, ezzel meg lehet szorongatni a cabrios divatlambókat vehehe 😄
itt jön is a kérdésem: GTR-be motor és felfüggesztés kellene még, eddig kék cuccok vannak benne, így egész jó csak kicsit még gyenge az alap motor benne..
Más: Jól tippelek, hogy F50 jön? 😄

DISCORD: grimanddark
'06 Honda Accord 2.4 TypeS K24A3 , '03 Honda Civic 1.6 LS D16V1 - Ha második vagy, te vagy az els?, aki veszít. -
Y3AR-t ismeri valaki? Anno mentem párszor vele, nagyon korrekt volt akkor, de most nitró nélkül úgy ment a kocka bömöse, hogy a rízsrakéta nem érte utol. Pedig max overall-on van és nem gyenge skillek... <#fejvakaras>#fejvakaras>
Mivel törölték az éjszakás mûszakomat, ezért ideragadtam és nekiálltam ismét "rendesen" multizni. B Class - Dover & Lepus-on. Az elmúlt 2 órában pár autofinisher, egy rakás speedhacker, tankodder...
Szóval inkább leszek Sandboxie-s csaló, minthogy kibasszam az ablakon a monitort az ilyen idióták miatt!
Üdvözlöm a csibéket! <#integet2>#integet2>
milyen tuningal tudnám fürgébbé tenni az rx8ast?
tudom nem a legjobb B osztályban, de nagyon szeretem ahogy megy és visit a kanyarból kifelé jövet 😄
THE EVIL NEVER ENDS. JUST EVOLVES. http://wikia.nfswhun.eu
youtube.com/tutuhawer -- It's time to NISMO! -- Say NO to racing -- TutuHawer híres jelét mindenhol ismerik, ám neki még nevét leírni is nehezére esik.
#73833 Én látom IE8-on!<#idiota>#idiota>
youtube.com/tutuhawer -- It's time to NISMO! -- Say NO to racing -- TutuHawer híres jelét mindenhol ismerik, ám neki még nevét leírni is nehezére esik.