Need for Speed: World (MMORG)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

fordítsuk ezt a problémát le a való életre:
ha lopsz, akkor tolvaj vagy, de ha az államtól lopsz az teljesen más? Hiába vitáztok, a csalás az csalás, mindegy hogy a játékostársaid vagy a rendszer ellen követed el.

Persze más kérdés, hogy sokkal emberbarátibb a sandboxozás, de attól még tisztességtelen elõny egy átlag becsületes csóró gamerrel szemben, aki meg még véletlen költött is rá arról ne is beszéljünk..

ha meg besokallsz, akkor menj ki inkább a legközelebbi gátra. pisz
Nem nagyon értem ahogy páran hajszolják a pontokat egy autó miatt az mindegy is hogy milyen módszerekkel,néha az az érzés fog el mint amikor a gyerekek mindig a legújabb legó után nyafognak és ha nem kapják meg toporzékolnak és minden módszert bevetnek hogy hozzájussanak,felnõtteknél azt hiszem ezt megalomániának hívják!

Ohh látom közben jött válasz 😄

Így van, én is azért csinálom, kivéve A és B class. Oda vagyok erõs és bátor s kiállok, de csak és kizárólag körversenyre. Természetesen az autofinish-el ott sem tudok mit kezdeni, de jóval kevesebben vannak, mint sprinten.. A speedhack-ereseket körversenyen meg lehet fogni, s nem egyet kaptam már el...

AMD Athlon64 X2 Dual Core 6400+ - NVIDIA GeForce 9600GT 512MB - 4 GB RAM - Windows 7 SP1

Amikor aktiválom a bónuszkódot akkor miért van hogy 500-as internal error-t ír ki?

szerintem valószínûleg az egész redeem modul lehalt, vagy fel van függesztve ideiglenesen(nekem a p*na-p*na-p*na-p*na kódra is ezt az üzenetet adja 😄 ).
SUNNY84HUN
én azt mondom ha már annyira el van keseredve az ember , inkább a sandit ( aki rosszra gondol annak Szandi 😄 ) használja mit valam rohadt tetves csalást ( af , speed , tank , stb stb ) ....
volt van pár fórumozó aki már máshoz nyúlt és ez nem megbocsájtható.. a sandi nem olyan nem rontja el senki játékát nem tetveskedik senki idegrendszerével

'06 Honda Accord 2.4 TypeS K24A3 , '03 Honda Civic 1.6 LS D16V1 - Ha második vagy, te vagy az els?, aki veszít. -

Egy kérdés: ha a spoiler alatt lévõ képet megnézitek, ez mire utal? Csak úgy találomra beírtam a megablocks-os kódot és ezt adta ki. Nem pedig azt, hogy ez a kód már lejárt/hibás/felhasznált.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Egy bolonddal ne vitatkozz! Mert lesüllyedsz az ő szintjére, onnantól viszont a rutinjával legyőz.

Amúgy megjavult a játék, a honlap, a launcher. Nahát... Ennek kivételesen örülök.

Egy bolonddal ne vitatkozz! Mert lesüllyedsz az ő szintjére, onnantól viszont a rutinjával legyőz.

Tojótáp díler: csak így tovább. Törd az utat az árral szemben.
Amúgy én se vagyok nagy híve a sandboxie-nak. Egyrészt mert nem nagyon bírja a gép, másrészt elvész az a sikerélmény, amit a sikeres és tiszta gyõzelem megszerzése okoz.
Akik meg sandboxie-znak, azokat se érdemes fikázni. Ahány ember, annyi ok van rá, miért csinálják.

Keresztben és hosszában is leszarom.

légy türelmes

Hosszabb távon nem lenne jobb számodra, ha megtanulnád Sandboxie nélkül kezelni a dühödet?

légy türelmes

Akkor Fiorano esetleg. Vagy California, de annál nincs fekete betét hátul gyárilag.

\"Jó kasztni, jó sofőr - nincs kockázat!\" (Daniel Morales)

Ryder159
Nem-nem, körlámpái voltak hátul, és oldalról nézve az elején megvolt az az ív ami a 458 Italia-n.

goregrind
Höhö... <#idiota>

DISCORD: grimanddark

Ha régebbinek tûnt, akkor valószínûleg 348tb (olyat én is láttam már az utcán).

\"Jó kasztni, jó sofőr - nincs kockázat!\" (Daniel Morales)

Ryder159
Ó, hogy duruzsolnak a kicsikék, egyem a szivüket. Pár napja éppen álltam de a garázsba az autómmal, amikor az úton elhúzott egy Ferka, de túl gyors volt ahhoz hogy lássam milyen típus. Annyit láttam, hogy a két hátsó lámpa között fekete (mûanyag?) berakás volt. És egy-egy lámpa mindkét oldalon.

Ryder159
Nem van benne sárga is, de most nem tudom hogy mi. lényeg hogy a kék motorral jobbnak érzem, mint pirossal. Próbálgasd egycsillagos alkatrészekkel...

Káoszgolyó te f... <#falbav>
Próbáltam menni a tiszta játékodban a D-s pályán és nem sikerült. 30 futamból mindegyikben volt csíter, ha nem autó finish-er volt akkor speed hacker, ha nem az akkor wall hacker vagy egyszerûen acceleration hacker. Elbasztam vagy 80 NOS-t, meg egyebeket a semmiért. Jó szórakozást és tiszta játékot, te agyas. <#mf1>
Szabi
én még csak CGT-n láttam ilyen visszapillantókat 😄

"Nulla tenaci invia est via"

ja nem, carrera sry.. pedig de szép is lett volna
Sziasztok, megvettem az egyik profilommal a 959-et, tényleg jó kis gép, bár még szokni kell azért ezt az erõt, de mindenesetre kösz a tippet.
A másik profilommal meg beruháztam egy GTR SpecV-re, hát eddig ez az autó fekszik _nekem_ legjobban, nagyon jól fordul, jól is megy, ezzel meg lehet szorongatni a cabrios divatlambókat vehehe 😄

itt jön is a kérdésem: GTR-be motor és felfüggesztés kellene még, eddig kék cuccok vannak benne, így egész jó csak kicsit még gyenge az alap motor benne..

Más: Jól tippelek, hogy F50 jön? 😄

goregrind
Ezért homokozok mostanában egyre többet - és ezért vagyok (vagyunk) csaló(k). Ülök a folyóparton és szitálok, csak szitálok.....

SUNNY84HUN
na lépek is mert lezsibbadtam , sok ez az 1 hét szabi

'06 Honda Accord 2.4 TypeS K24A3 , '03 Honda Civic 1.6 LS D16V1 - Ha második vagy, te vagy az els?, aki veszít. -

SUNNY84HUN
ahonnan most jöttem ott headshot jár érte 😄

A mai napon 5 win-ig bírta az idegzetem, aztán már 2-esével jöttek az AF köcsögök...
SUNNY84HUN
én meg most hagytam abba a bf2 online -t 21:45 tõl idáig háborúztam <#violent><#gun><#nyes>

goregrind
Most izzítottam a homokozót. Kell egy kis nyugi. 10-20 könnyû futam, és megpróbálom újra rendesen...

Ma vagyis már tegnap Doveren tényleg nagyon sok volt a hacker, pedig tegnap elõtt egész nap ott csak 4 hacker volt, akkor össze is szedtem kb 50 wint..
goregrind
...és felejtettem kérdezni!

Y3AR-t ismeri valaki? Anno mentem párszor vele, nagyon korrekt volt akkor, de most nitró nélkül úgy ment a kocka bömöse, hogy a rízsrakéta nem érte utol. Pedig max overall-on van és nem gyenge skillek... <#fejvakaras>

goregrind
A zenét hanyagolhattad volna, hallhattuk volna legalább mi is az autó hangját, nem azt az idegesítõ *****!

goregrind
Kedves csibenevelõ gazdauram!

Mivel törölték az éjszakás mûszakomat, ezért ideragadtam és nekiálltam ismét "rendesen" multizni. B Class - Dover & Lepus-on. Az elmúlt 2 órában pár autofinisher, egy rakás speedhacker, tankodder...

Szóval inkább leszek Sandboxie-s csaló, minthogy kibasszam az ablakon a monitort az ilyen idióták miatt!

Üdvözlöm a csibéket! <#integet2>

milyen tuningal tudnám fürgébbé tenni az rx8ast?
tudom nem a legjobb B osztályban, de nagyon szeretem ahogy megy és visit a kanyarból kifelé jövet 😄

Lehet róla szó, szoktam még játszogatni. Majd próbálj meg rámírni, délután 3 után.

THE EVIL NEVER ENDS. JUST EVOLVES. http://wikia.nfswhun.eu

goregrind
...viszont a fejlécek sem látszanak! Jó az IE8 a banscript kilövése miatt, de egyébként egy nagy fos...

goregrind
Ja, IE8-on nem mûxik a banscript! <#idiota>

tutuhawer
ha ezt mondod, akkor az aláírásod nem igaz. Direkt kiemeli, hogy a piros motor nem jó a BMW-hez. (megalapozza a lószart szakmai, valós életbeli tényekkel, ami nonszensz) Egyszerûen én piros motort tettem mindig is a BMW-kbe. Én azt tettem, quqa te nem hiszem. <#nezze>

youtube.com/tutuhawer -- It's time to NISMO! -- Say NO to racing -- TutuHawer híres jelét mindenhol ismerik, ám neki még nevét leírni is nehezére esik.

Jó az a piros motor, sõt sokkal jobb bárminél (jobban fordul). <#nezze>

#73833 Én látom IE8-on!<#idiota>
de ha gondolod holnap este elérhetõ leszek és tolhatunk pár kört😊 most viszont jó éjt😊
okés😄D
tutuhawer
reggel megnézem, elsõ dolgom lesz

youtube.com/tutuhawer -- It's time to NISMO! -- Say NO to racing -- TutuHawer híres jelét mindenhol ismerik, ám neki még nevét leírni is nehezére esik.

más idõk jártak garázsomra is ha megnézed😊
okés😊
tutuhawer
ja, eltûntél egy ideje, alig ismertelek meg Mostanában be-belépek, de lehet, megint hasítok simracewaybe , mert van 100 körös futam, ami nagyon jó móka... Annyit épp bír a gépem. De ha NFS, akkor azért jelölj be nyugodtan, mert szerintem én kivettelek a top100-ból.

rég tûntem fel a radaron?😊
jaja😊
tutuhawer
te vagy az, Bence?

jó lenne összefutni a játékba neo-val vagy tutuval esetleg csiles-el😄
Undertaker189
Köszi😊 Lehet beruházok egyre

Én vagyok Undertaker189, ha nem hiszed járj utána

Naná hogy jó. Top 5-ös verda és nem mindenki azzal szaladgál szóval +1 jó pont neki