Need for Speed: World (MMORG)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nem kell 200 színûnek lennie, elég 2-3 is...
Nincs kedvem keresgélni, ezért berakom az egyik alkotásom, ez nem 200 színû, pink ablakkal meg egyebek.

Nissan Skyline GT-R V-Spec (R34) Snow Edition 2K13
'06 Honda Accord 2.4 TypeS K24A3 , '03 Honda Civic 1.6 LS D16V1 - Ha második vagy, te vagy az els?, aki veszít. -
youtube.com/tutuhawer -- It's time to NISMO! -- Say NO to racing -- TutuHawer híres jelét mindenhol ismerik, ám neki még nevét leírni is nehezére esik.
nem Corvette buzik ugorjanak egy hszt.:
"....Aztán már csak az kéne hogy a jövõ évi Le-Manst is ugyanúgy rotyogva fingják végig... "
jjjrrroooáááááárrróóór
- kicsit magasabb lett a hangszíne mint a C6R-é meg éneklõsebb ahogy jövünk kifelé a õskorból, de még mindig hörög mint egy dinó....jó lesz ez. <#eljen>#eljen>
COMTRAYA.Steam:Robokutya;Asus RX460 4GB DDR5 Intel I5-7400 3GHz Memoria: 16 GB DDR4 B250G Gaming

youtube.com/tutuhawer -- It's time to NISMO! -- Say NO to racing -- TutuHawer híres jelét mindenhol ismerik, ám neki még nevét leírni is nehezére esik.
#92797: A TNT-s az jó csak narancssárgák a karikák.
"Vannak, akik középszerûnek születnek, vannak, akik elérik a középszerûséget, és vannak, akik nyögnek a középszerûség jármában, Õrnagy õrnagynak mindhárom kijutott." /Joseph Heller/
> Nissan GT-R SpecV (R35) "Red"
> Ford Mustang Boss 302 '69 "Yellow"
> BMW M3 Sport Evolution "Red"
> Nissan Skyline 2000 GT-R (C10) "Grey"
Milliomos lennék:)
COMTRAYA.Steam:Robokutya;Asus RX460 4GB DDR5 Intel I5-7400 3GHz Memoria: 16 GB DDR4 B250G Gaming
"Nulla tenaci invia est via"
Imgur galery
Öt például ezzel a megoldással csináltam szabad kézzel
De ött ár a betûkészlettel
Betû minták
Illetve ha szerencséd van és van lehetõséged boostot venni interneten keresztül van egy betû illetve szám matrica készlet amit be be szoktak tenni 8000 boostos csomag mellé bár mostanában nem nagyon látok ilyet.
Vagy esetleg részt veszel eventeken és ha szerencséd van meg tudod nyerni is õket.
A grafikai programot amit kolléga ír meg nem biztos hogy szabad forráson keresztül megtalálod bár én anno levelet váltottam a készítõjével is és azt hiszem hogy 10 euro ellenében hajlandó lett volna postázni a rajzprogit. Bár nem volt merszem ezzel kockáztatni a drága fiókom épségét így megtanultam rajzolni:)Illetve megvettem eme készletet.
Vannak a matricák. Azokból lehet kijojózni. (Ez a normális...kihívás....)
Elvileg, van valami program, ami képes ilyet összeállítani, és azt lehet beaplikálni valahogy...,
de ezt a módszert valaki más fogja elmesélni, mert én görcsösen nem vagyok hajlandó semmilyen kiegészítést rakni az alapjátékhoz, így nem tudom, hogy mûködik. (Csak utánaolvastam, a guglin.)
Nálam a POLICE, HUNGARY, TAXI, stb. Feliratok, mint kézzel egyesével matricákkal készült,
pont, mint az egyéb design elemek összessége... mint a rendõrségi, nemzetõr, és egyéb címerek...
vagy épp a kevlár motorháztetõ. <#lookaround>#lookaround>
Még feldíszített fenyõfa is van a pálmafák között!! :D
Eszembe jutott egy régi közmondás:
Ki a hóból, be a zöld csalamádéba. <#vigyor2>#vigyor2>
Egy bolonddal ne vitatkozz! Mert lesüllyedsz az õ szintjére, onnantól viszont a rutinjával legyõz.
Ez lehetséges, vagy csak egy tipikus kamu cucc?
Néztem ezzel kapcsolatban egy videót, ott speciál a BF P4F- volt, és mûködött.
Codes4free.net
Nem tudom. Mások nem akadnak ki, vagy ha ki is akadnak, akkor se írják le, hanem magukban szidnak engem.
Egy bolonddal ne vitatkozz! Mert lesüllyedsz az õ szintjére, onnantól viszont a rutinjával legyõz.
"Nulla tenaci invia est via"
Rá pár percre már nem mûködött a Ninnják miatt, hanem az hogy ajánlatokat vár érte még ráadásul az ingyen cuccra....
'06 Honda Accord 2.4 TypeS K24A3 , '03 Honda Civic 1.6 LS D16V1 - Ha második vagy, te vagy az els?, aki veszít. -
ha meg tévedek ne reagálj rá..
akik meg üzletelnek veled szánalom... kifarmoltad legalább maradnál a fû alatt és használd fel..
Van még 5 darab. Várom az ajánlatokat.