Need for Speed: World (MMORG)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
COMTRAYA.Steam:Robokutya;Asus RX460 4GB DDR5 Intel I5-7400 3GHz Memoria: 16 GB DDR4 B250G Gaming
COMTRAYA.Steam:Robokutya;Asus RX460 4GB DDR5 Intel I5-7400 3GHz Memoria: 16 GB DDR4 B250G Gaming
'06 Honda Accord 2.4 TypeS K24A3 , '03 Honda Civic 1.6 LS D16V1 - Ha második vagy, te vagy az els?, aki veszít. -
Fizessek a játéknak, akkor tudok belépni.... üzenetet kaptam.
Ez ám az ingyenes játék.
Plusz terkázott egy csomót, és még neki állt feljebb.
Még anno belém is akart kötni, csak nem jött össze neki.
Amúgy azt mondta nagy sértõdötten, hogy soha többé nem fog játszani a játékkal. Azóta is játszik, mint most tõled megtudtam.
Egy bolonddal ne vitatkozz! Mert lesüllyedsz az ő szintjére, onnantól viszont a rutinjával legyőz.
Lotyit innen az SG-rõl ismerjük <#eljen>#eljen> Már nem emlékszem, mi volt vele a gond, szerintem csak nem értettük az egyik viccét ,de ez a mi hibánk is lehet...?
youtube.com/tutuhawer -- It's time to NISMO! -- Say NO to racing -- TutuHawer híres jelét mindenhol ismerik, ám neki még nevét leírni is nehezére esik.
Fast N' Loud / Gas Monkey Garage
Egy bolonddal ne vitatkozz! Mert lesüllyedsz az ő szintjére, onnantól viszont a rutinjával legyőz.
Project D|Rare Car Collector|
"Nulla tenaci invia est via"
Ugye itt is van egy link az a narancs izé!
#92739 Baszki, jól lemaradtam errõl a ingyé kódról. <#falbav>#falbav>
a barátok kódjaiból nyitottam egy csomagot, fehér Skyline 2000.. még régen vettem egy rendõröst, de ingyé' volt, szóval juhé 😄
Mobilnetem van, csak ki-be kellett húzni a sticket usb-bõl és máris kérhettem az újabb kódot <#banplz>#banplz>
NFSW: BMEGNFS, KISMALAC, GERGE1Y
NFSW: BMEGNFS, KISMALAC, GERGE1Y
youtube.com/tutuhawer -- It's time to NISMO! -- Say NO to racing -- TutuHawer híres jelét mindenhol ismerik, ám neki még nevét leírni is nehezére esik.
'06 Honda Accord 2.4 TypeS K24A3 , '03 Honda Civic 1.6 LS D16V1 - Ha második vagy, te vagy az els?, aki veszít. -
nekem is
Be original, be creative, be fresh, be righteous, be yourself and let no one stop you! B.Boy4life!
a listád alapját nézve én azt mondanám hogy Lamborghini roadster ha még elérhetõ vagy porsche 911 esetleg.
A többi nagyon nem ismerem.
Még legutolsó helyre talán a bmw jó választás.
Új vagyok itt a fórumon meg a játékot se olyan régóta játszom.
Olyan kérdésem lenne, hogy milyen autót lenne érdemes venni A kategóriára, ha legfõképp Drag versenyekre szeretném használni? Már sikerült összegyûjtenem 2.6 millió Cash-t, tehát az nem hiszem hogy akadály lenne....
Én a Lexus LFA, a BMW M3 GTS, Audi R8, Lamborghini Murcielago, Porsche GT3 RS és a Corvette ZR1 között gondolkodok....<#nemtudom>#nemtudom>
Elõre is köszönöm a válaszokat!
- Olyan, mint a Cayman bug elõtt
- Ahogy látod. Én már a kavicsozást is letettem.
- Jónak tûnik az új IGC-kínálat. Ki sír a GT3RS tömegbe hajítása miatt?
- Jobb lett-e már a szinkron, a játék"élmény"? Mert most derült ki számomra, hogy az RR😄riftopia egy ordas nagy lehúzás és még lassú is.
- Érdemes a játékba visszatérni? Egyáltalán nem követtem a fórumot már 2 hónapja.
\"Jó kasztni, jó sofőr - nincs kockázat!\" (Daniel Morales)