Need for Speed: World (MMORG)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Raktak már ki embert azért, mert kihasználta, ami csak úgy ott volt.
Csak úgy nincs ott semmi. Arról mindig írnak pár sort a hírek.
Ha ez nem így van, akkor az a BUG kihasználása,
amit nehezményez a szerzõdés, amit nyilván nem olvastál el.

ROB..KUTY.. nem tudom mire gondoltál, mert véletlenül bent maradtam a játékban,
miközben elmentem bevásárolni, egész délutánra... :)
Az új gmail nem kér sms megerõsítést. Telefont akar, de van elutasít opció.
Cserélj IP-t!! Ha nem tudsz... és van routered, akkor iktasd idõlegesen, és máris másikat kapsz.
Ha nem akarod kipucolni a sütiket a böngészõdben, akkor szedj le egy másik böngészõt,
és csinjáld meg azzal...
(mondjuk maxthon, vagy valami kevésbé népszerû, ámde nagyszerû böngészõt.)

Nálam tényleg volt egy platinum pack 0 boost-ért és biztos hogy nem achievement keretein belûl jött hanem csak úgy ott volt!

LOL
Szabi
ugyanúgy ahogy senki másnak sincs.. :D

"Nulla tenaci invia est via"

Ha ez megnyugtat titeket, nekem sincs semmi ingyen...

akkor ezek mikrõl beszélnek? NEM VÁGOM
o.O
Lányok, én sem látok ingyenes dolgot/dolgokat.

BONESAI

NFSW: BONESAI

RoboKutya78
skacok segítsetek gmail fiókot akarok létrehozni de az sms es ellenõrzést nem tudom megkerülni viszont ez a rohadék vinnyog hogy túl sokszor küldtem errõl a számról.
Vagy van valami más véletlen mailcím amit elfogad az eset 30 napos próba üzire?

COMTRAYA.Steam:Robokutya;Asus RX460 4GB DDR5 Intel I5-7400 3GHz Memoria: 16 GB DDR4 B250G Gaming

skacok
valami ingyenes dolgok vannak? : o
le maradtam valamirõl? avassatok már be xD
KÖSZÖNÖM. :)
Balcsix
Az miért van ha invelni akarom haveromat nekem kiírja, hogy inveltem, de neki nem jön be az ablak, és ha meg õ akar invelni neki azt írja ki hogy: The driver unavaible at the moment... De én mást tudok invelni, és más is tud engem...
Kevésnek? MR2-höz képest kevés, minden máshoz képest faszább.
RoboKutya78
mi ez az ingyenezés nálam semmi sincs.

COMTRAYA.Steam:Robokutya;Asus RX460 4GB DDR5 Intel I5-7400 3GHz Memoria: 16 GB DDR4 B250G Gaming

Meg nézzem már az én is magamnak :)

NFSW GEMPAHUN youtube.com/user/GEMPAHUN Xfire jimboba18

Szabi
karácsonyi csoda <#idiota>

BONESAI
mik ezek az ingyé dolgok? :D

Szabi
nálam nincs kártya, viszont mindegyik autó ingyé' van

Nekem egy platinum pack volt ingyen,lehet mindenkinek más?

nyertem egy redem pack-ot, benne volt egy ford crown, gyorsulásra...
vajon mire adhatta???
ostoba jószág, más játékát rontja el...
a rockporton is összefutottam egy "csííterrel" de szerencsére hátulról eltrafált, így olyan eredményt futottam, hogy ... :)
GT2-vel mentem 10,18-at, pedig össz - vissz egy 22 %-os skill van benne dragra...
a hülye gyerek arra kíváncsi h mennyi idõ alatt BANNolják xd
én is bele futottam MIKE83HUN-ba ráadásul be látta,hogy csíítel xD még írta is,hogy lépjek ki de nem gondoltam,h miért és nézem azt elhuzott ezerrel a gyerek :DD
Szevasz! Hiányoztak az IE-s képeid. Lehet kifogytál belõlük, ezért loptam egyet neked a PC Humor topikból:
HELLÓ :D

NFSW GEMPAHUN youtube.com/user/GEMPAHUN Xfire jimboba18

MIKE83 HUN EGY KIS CSALÓ, TELEPORT HACKER!!!
BONESAI
Sziasztok :)

igen, azt vettem, "B" classban nekem kevésnek bizonyul...
tutuhawer
fesd fel ezt, tegyél oldalra rajszámot és kész.

youtube.com/tutuhawer -- It's time to NISMO! -- Say NO to racing -- TutuHawer híres jelét mindenhol ismerik, ám neki még nevét leírni is nehezére esik.

A Sport Evolution vetted?
én a régi BMW M3-at vettem meg, feltoltam "B" class tetejére, se sajna nagy csalódás...
Nem szerintem boost-ot ne adj érte.
3300 boost-ért akcióban jobb gépet veszel.

X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun

*Megvette
Sziasztok! Volna 1 kérdésem. Tesóm megvettem 1.000.000 IGC-ér ezt a Mustang BOSS 3021969 nevezetû csodát. Mondta hogy olyan nitrója van hogy ha szárnya lenne fel emelkedne, na most én is ki próbáltam az övét és nekem is bejött de mivel nekem nincs 1.000.000 IGC és kedvem sincs most gyûjtögetni megéri e azt a 3300 speedboost-ot? A választ elõre is köszönöm
Van valakinek Boost-ra valami kódja?
Mindegy mennyi, csak nem enged be a játék akkor ha terhelt a szerver, mondván nincs boost-om, így mások élveznek elsõbbséget.

sziasztok
valami cruise bigyó van? (éppen) vagy esetleg a game idõ szerint? o.O valaki avasson már ebbe a dologba bele,köszönöm elõre is :)
igen, van :)
Hó van már a játékban?

Asus P8P67 B3, Intel Core I5 2400, Sapphire 280x 3GB. CORSAIR 8192MB Vengeance DDR3 1600MHz, 500GB HDD, CORSAIR CX430W v2, Panasonic 94CM Plazma TV, Rendszer: Windows 8.1 PRO X64

Sok helyen van téli szünet .

Momentán most olyan a szerver, hogy verseny elején ellõttem a slingshot-ot, és a mágnest....
A versenyzõ, beért a célba, és akkor kapta meg a mágnest, és pedig a cél elõtt pár méterrel a gyorsítást. Így a 90%-a pocsékba ment.

Nem hinném h a karácsony miatt van, 2 héttel ezelõtt uez volt kb.
Ne hagyjátok a végére a gyémántozást!
(Azaz felejtõs a 0.45-1.15-ig "dupla" gyémántozás..)

Jelenleg minimum fél óra, összegyémántozni.
Két gyémánt jön maximum, aztán 2-5 perc lagg következik,
amikor hiába állsz a gyémánt alatt, semmi nem történik.

Ez a helyzet még azzal is romolhat, hogy be sem tudunk lépni.
Itt a karácsonyi ráérõ "kölkök" ideje, és tele a szerver.

Értem én :D. Csak a Dodge-ok nem nagyon jönnek be nekem. Mert akármit rakok bele pl Ultra gumi az irányíthatóság ugyan úgy romlik, de csak ezért nem veszem õket, meg a gyorsulásuk miatt
Ahogy driftel sebességvesztés nélkül (ha a fenekét íven tartjuk): :D
Versenytempóban mikor a seggedben van az üldözõ és az egyetlen opció arra hogy kivédd az elõzést az, hoyg a kanyarba fékezés nélkül bevágódsz , majd egy "ezt csekkold BRO! " felkiáltással kicsivel a kanyar csúcspont elõtt rátenyerelsz a sima fékre, meg a kézire is egyszerre, gázt meg szinte el se veszed. Üldözõ ilyenkor már gyorsítana kifelé, erre a könnyûsúlyú-gokartkocsis-kanyarívébe belerondít a 2 méter 4 méter széles Charger.
Persze a többség benyomja nitrót aztán pá. De van hogy nem, mert mondjuk tölt neki és éppen a Charger nyom egyet - jó nitrós skillkkel...
Élvezzük már a játékot, érted.
A Charger-ben hiába kerestem jó tulajdonságokat de nem találtam a végsebessége enyhén szólva a bánya béka segge alatt van a gyorsulás dettó a kanyarodás meg nem nagy durranás. De a GTO az szerintem el megy, ha kezdek új karriert mindig azzal kezdek. (de nem tudom miért)
Szerintem a legjobban a Chevelle játsza az izomautó szerepét a játékban. Annyival gyorsul jobban kategóriatársai átlagánál amennyivel rosszabbul fordul. Najó kicsit még rosszabbul fordul, az erõsebb gyorsulása sem tudja teljsen ellensúlyozni. De legalább nem az van mint a Challengernél, Chargernél, GTO-nál, hogy neki van a legnagyobb végsebessége aztán se jó kanyarképesség, se gyorsulás.
És rakétanitrója van. Ami tök hülyeség de legalább lehet meglepetést okozni vele, meg kicsit Dominic Torettonak képzelheti magát bárki a rajtnál.
Ja és 481-es az overall-ja csak rosz pont az hogy 1 picit csúszkál de élvezet vezetni
Mind1 már meg vettem mer már az Audi S5 már meg van csak azt hallottam hogy ennek cosmic nitro-ja van szóval ja már mind1, ja és az Audi-t is szeretem Audi R8 LMS ultra a kedvencem :D
Csak gondoltam, megemlítem, hogy az nfswhun.comon van egy nyereményjáték. És csak odaregisztrált tagok vehetnek részt.

Egy bolonddal ne vitatkozz! Mert lesüllyedsz az õ szintjére, onnantól viszont a rutinjával legyõz.

SUNNY84HUN
ha van garázshelyed akkor érdemes , c dragon nem rossz ha utálod az rs4 es audit akkor jó alternatíva , C classig érdemes kimaxolni addig esélyes az felett érdemtelen ...

'06 Honda Accord 2.4 TypeS K24A3 , '03 Honda Civic 1.6 LS D16V1 - Ha második vagy, te vagy az els?, aki veszít. -

Szerintetek megéri 450.000-ért a Chevelle SS?
Ötlet 1, Ötlet 2, Ötlet 3, érdemes a végén megjelenõkbõl ill. a jobb listából is szemezgetni.
És pár magyar. <#wave>