94802
  • bboyatty
    Most már nekem is...:P nem tudom te csináltad-e de kösz..:P
  • csiles
    Rád frissítettem, működik.
  • bboyatty
    Csak nekem nem frissít az nfs times? Hiába nyomok frissítést kiírja, hogy "Backend is down. Trying again ..." de ez már elég rég így van, magyar ranglistán fent vannak a friss időim...szóval nem értem.
  • bboyatty
    Most már mind1, mert átalakítottam, nem rossz így de nem is valami jó...inkább a chevellet használom c kategóriás dragra a TT csak egy ilyen hobby autónak épül mint az autóim 80 százaléka.

CARBON96: Én már ilyen klasszos versenyekre be sem megyek, 10 futamból talán 1-2 tiszta. Inkább maradok a dragnél meg a szokásos kis pályáimnál, néha-néha egy HS és kb ennyi is.
  • CARBON96
    Hihetetlen,hogy ennyire leszarják,hogy széthackelik a játékot. Tegnap is csinálni akartam az S osztályos versenyt. 1.-be autofinishes hacker,2.-ba 2 autofinishes. -_- Lehetetlen így normálisan játszani,Team Escape is egy idő után unalmas,ezért akartam versenyezni,de így...
  • Quqa
    Nem feltétlenül a 3Z+3P a jó, különösen kisebb class-ban az csak arra jó, hogy az adja a legmagasabb overall-t (S, A class) és ez által a legmagasabb végsebességet. Ez is leginkább a visszaváltogatósoknak jelent előnyt, mert ott a nitro löket gyorsít nem az alkatrész tulajdonsága.
  • bboyatty
    Új hülyeséget talált ki egyik cheater, Rockport and turnpike-on hagyja, hogy elrajtolj aztán betol a célba, majdnem sikerült nekem is 6 másodperc alatt beérni, szerencsére ki tudtam ugrani előle. Csak azért írtam ezt ide, hogy vigyázzatok, mert nem lenne jó, ha így bukna be egy becsületes részer.
  • bboyatty
    Rendben, ez esetben én kérek elnézést, nem tudtam, hogy minden esetben ez a felállás a nyerő. Köszi a segítséget.
  • BRIANOVERCLOCK
    Dragra mindig 3Z3P ezért nem értettem igazából a kérdést :D Szóval válasz :)
  • bboyatty
    Most ez kérdés vagy válasz?:P
  • BRIANOVERCLOCK
    3z3p?
  • bboyatty
    Valaki tud mondani a a TT RS-hez C kategóriás dragra színsort? Köszönöm.
  • mamiya70
    jó neked :)
    használd okosan, vagy "retro" stílusban azt is mondhatnám gazdálkodj okosan :)))
  • Gyuszopapa
    A helyzet az hogy tegnap érkezett egy újabb 600 SB kód az email fiókomra.A második.
  • bboyatty
    És mi a helyzet?
  • mamiya70
    helyzet az van, de a hejzet az mi??? :)))
  • IDFMAXIMUS
    HEJZET ?
  • SUNNY84HUN
    ez is igen komoly :D
    aszem világrekord tolatva igen komoly a slinshot :D
  • tutuhawer #93240
    Hát, BMeg... :)) Bármikor történhet bármi, meg se lepődj :D
  • illesgergely
    Semmi extra, mentem két TE-t egymás után, majd bementem kicsit a garázsba és amikor kijöttem onnan ökörködni a városba, egyszer csak felugrott a felirat, hogy hozéármándó nyomott a team slinget. Mintha én is a versenyben lennék :)
  • XxXegyFiuXxX
    milyen lényeget?
  • XxXegyFiuXxX
    illesgergely
    azt hogy csináltad? lehetetlen,hogy ez BUG o.O
    erre kíváncsi vagyok :)
  • Szabi #93236
  • illesgergely
    Lazán driftelgetek a golfpályán, erre hopp, égből pottyant egy team slingshot:

• RoboKutya78
    Ha beállítanád az origin fiókodat hogy kapj hírleveleket a worldel kapcsolatban akkor talán nagyobb esélyed lenne hogy kapsz is valamit:)
    Privacy Settings alatt a legalján beixeled a lényeget és voálá
  • XxXegyFiuXxX
    milyen "hírlevélre"?
  • Ryder159
    fel kell iratkozni a hírlevélre
  • XxXegyFiuXxX
    bezzeg én sose kapok kódot az miért lehet?
  • Blacus27
    akkor nem szisztematikus hanem véletlen szerű
  • zsotya71
    Besz...ás megint kaptam 600 sb-t ugyanarra az emailre mint 2 hete!
  • Blacus27
    minden 2hét csütörtök vannak uj igc boost az passz
  • koriii0012
    mikor lesznek uj IGC autok? mikor lesz boost kod vagy hasonlo? valaki tud valamit?
  • Blacus27
    ja amúgy boostér lehet venni
  • Blacus27
    hali nincs szponzor matricám van 1 limited gépem azt matricázva kaptam a többit csináltam 1kiss fantázia és ügyesség
  • nick1agyrém
    Az, hogy neked mi éri meg, azt te tudod az anyagiak alapján.
    A teljesítmények meg magukért beszélnek.
    http://nfsw.falcosoft.hu/
    https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=YiDqLntaKK4

remélem a linkek is kimennek.
  • Cody2714
    Hali Blacus először is és persze mindenki másnak. ;)
    Elég sok embernél láttam már szponzor és egyéb más matricákat, amikről ugyebár tudom hogy nem maguk csinálták. Na ezeket hogy lehet elérni vagy megszerezni? :O Meg egy olyan gyenge észrevételem volt, hogy a komoly játékosok B kategóriás sprinteken MR2-est használnak, azt érdemes lenne megvenni? :O
  • XxXegyFiuXxX
    cső xD
  • nick1agyrém
    Szia!
  • Szabi #93220
    hali
  • Blacus27
    sziasztok