94802
-
#93258 Most már nekem is...:P nem tudom te csináltad-e de kösz..:P -
csiles #93257 Rád frissítettem, működik. -
#93256 Csak nekem nem frissít az nfs times? Hiába nyomok frissítést kiírja, hogy "Backend is down. Trying again ..." de ez már elég rég így van, magyar ranglistán fent vannak a friss időim...szóval nem értem. -
#93255 Most már mind1, mert átalakítottam, nem rossz így de nem is valami jó...inkább a chevellet használom c kategóriás dragra a TT csak egy ilyen hobby autónak épül mint az autóim 80 százaléka.
CARBON96: Én már ilyen klasszos versenyekre be sem megyek, 10 futamból talán 1-2 tiszta. Inkább maradok a dragnél meg a szokásos kis pályáimnál, néha-néha egy HS és kb ennyi is. -
CARBON96 #93254 Hihetetlen,hogy ennyire leszarják,hogy széthackelik a játékot. Tegnap is csinálni akartam az S osztályos versenyt. 1.-be autofinishes hacker,2.-ba 2 autofinishes. -_- Lehetetlen így normálisan játszani,Team Escape is egy idő után unalmas,ezért akartam versenyezni,de így... -
Quqa #93253 Nem feltétlenül a 3Z+3P a jó, különösen kisebb class-ban az csak arra jó, hogy az adja a legmagasabb overall-t (S, A class) és ez által a legmagasabb végsebességet. Ez is leginkább a visszaváltogatósoknak jelent előnyt, mert ott a nitro löket gyorsít nem az alkatrész tulajdonsága. -
#93252 Új hülyeséget talált ki egyik cheater, Rockport and turnpike-on hagyja, hogy elrajtolj aztán betol a célba, majdnem sikerült nekem is 6 másodperc alatt beérni, szerencsére ki tudtam ugrani előle. Csak azért írtam ezt ide, hogy vigyázzatok, mert nem lenne jó, ha így bukna be egy becsületes részer. -
#93251 Rendben, ez esetben én kérek elnézést, nem tudtam, hogy minden esetben ez a felállás a nyerő. Köszi a segítséget. -
BRIANOVERCLOCK #93250 Dragra mindig 3Z3P ezért nem értettem igazából a kérdést :D Szóval válasz :) -
#93249 Most ez kérdés vagy válasz?:P -
BRIANOVERCLOCK #93248 3z3p? -
#93247 Valaki tud mondani a a TT RS-hez C kategóriás dragra színsort? Köszönöm. -
mamiya70 #93246 jó neked :)
használd okosan, vagy "retro" stílusban azt is mondhatnám gazdálkodj okosan :))) -
Gyuszopapa #93245 A helyzet az hogy tegnap érkezett egy újabb 600 SB kód az email fiókomra.A második. -
#93244 És mi a helyzet? -
mamiya70 #93243 helyzet az van, de a hejzet az mi??? :))) -
IDFMAXIMUS #93242 HEJZET ? -
#93241 ez is igen komoly :D
aszem világrekord tolatva igen komoly a slinshot :D -
#93240 Hát, BMeg... :)) Bármikor történhet bármi, meg se lepődj :D -
#93239 Semmi extra, mentem két TE-t egymás után, majd bementem kicsit a garázsba és amikor kijöttem onnan ökörködni a városba, egyszer csak felugrott a felirat, hogy hozéármándó nyomott a team slinget. Mintha én is a versenyben lennék :) -
XxXegyFiuXxX #93238 milyen lényeget? -
XxXegyFiuXxX #93237 illesgergely
azt hogy csináltad? lehetetlen,hogy ez BUG o.O
erre kíváncsi vagyok :) -
#93236 -
#93235 Lazán driftelgetek a golfpályán, erre hopp, égből pottyant egy team slingshot:
-
#93234 Ha beállítanád az origin fiókodat hogy kapj hírleveleket a worldel kapcsolatban akkor talán nagyobb esélyed lenne hogy kapsz is valamit:)
Privacy Settings alatt a legalján beixeled a lényeget és voálá
-
XxXegyFiuXxX #93233 milyen "hírlevélre"? -
#93232 fel kell iratkozni a hírlevélre -
XxXegyFiuXxX #93231 bezzeg én sose kapok kódot az miért lehet? -
Blacus27 #93230 akkor nem szisztematikus hanem véletlen szerű -
zsotya71 #93229 Besz...ás megint kaptam 600 sb-t ugyanarra az emailre mint 2 hete! -
Blacus27 #93228 minden 2hét csütörtök vannak uj igc boost az passz
-
koriii0012 #93227 mikor lesznek uj IGC autok? mikor lesz boost kod vagy hasonlo? valaki tud valamit? -
Blacus27 #93226 ja amúgy boostér lehet venni -
Blacus27 #93225 hali nincs szponzor matricám van 1 limited gépem azt matricázva kaptam a többit csináltam 1kiss fantázia és ügyesség -
nick1agyrém #93224 Az, hogy neked mi éri meg, azt te tudod az anyagiak alapján.
A teljesítmények meg magukért beszélnek.
http://nfsw.falcosoft.hu/
https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=YiDqLntaKK4
remélem a linkek is kimennek. -
Cody2714 #93223 Hali Blacus először is és persze mindenki másnak. ;)
Elég sok embernél láttam már szponzor és egyéb más matricákat, amikről ugyebár tudom hogy nem maguk csinálták. Na ezeket hogy lehet elérni vagy megszerezni? :O Meg egy olyan gyenge észrevételem volt, hogy a komoly játékosok B kategóriás sprinteken MR2-est használnak, azt érdemes lenne megvenni? :O -
XxXegyFiuXxX #93222 cső xD -
nick1agyrém #93221 Szia! -
#93220 hali -
Blacus27 #93219 sziasztok