Need for Speed: World (MMORG)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Csak úgy nincs ott semmi. Arról mindig írnak pár sort a hírek.
Ha ez nem így van, akkor az a BUG kihasználása,
amit nehezményez a szerzõdés, amit nyilván nem olvastál el.
ROB..KUTY.. nem tudom mire gondoltál, mert véletlenül bent maradtam a játékban,
miközben elmentem bevásárolni, egész délutánra... :)
Az új gmail nem kér sms megerõsítést. Telefont akar, de van elutasít opció.
Cserélj IP-t!! Ha nem tudsz... és van routered, akkor iktasd idõlegesen, és máris másikat kapsz.
Ha nem akarod kipucolni a sütiket a böngészõdben, akkor szedj le egy másik böngészõt,
és csinjáld meg azzal...
(mondjuk maxthon, vagy valami kevésbé népszerû, ámde nagyszerû böngészõt.)
o.O
Vagy van valami más véletlen mailcím amit elfogad az eset 30 napos próba üzire?
COMTRAYA.Steam:Robokutya;Asus RX460 4GB DDR5 Intel I5-7400 3GHz Memoria: 16 GB DDR4 B250G Gaming
valami ingyenes dolgok vannak? : o
le maradtam valamirõl? avassatok már be xD
KÖSZÖNÖM. :)
COMTRAYA.Steam:Robokutya;Asus RX460 4GB DDR5 Intel I5-7400 3GHz Memoria: 16 GB DDR4 B250G Gaming
NFSW GEMPAHUN youtube.com/user/GEMPAHUN Xfire jimboba18
nyertem egy redem pack-ot, benne volt egy ford crown, gyorsulásra...
vajon mire adhatta???
a rockporton is összefutottam egy "csííterrel" de szerencsére hátulról eltrafált, így olyan eredményt futottam, hogy ... :)
GT2-vel mentem 10,18-at, pedig össz - vissz egy 22 %-os skill van benne dragra...

NFSW GEMPAHUN youtube.com/user/GEMPAHUN Xfire jimboba18
youtube.com/tutuhawer -- It's time to NISMO! -- Say NO to racing -- TutuHawer híres jelét mindenhol ismerik, ám neki még nevét leírni is nehezére esik.
3300 boost-ért akcióban jobb gépet veszel.
X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun
Mindegy mennyi, csak nem enged be a játék akkor ha terhelt a szerver, mondván nincs boost-om, így mások élveznek elsõbbséget.
valami cruise bigyó van? (éppen) vagy esetleg a game idõ szerint? o.O valaki avasson már ebbe a dologba bele,köszönöm elõre is :)
Asus P8P67 B3, Intel Core I5 2400, Sapphire 280x 3GB. CORSAIR 8192MB Vengeance DDR3 1600MHz, 500GB HDD, CORSAIR CX430W v2, Panasonic 94CM Plazma TV, Rendszer: Windows 8.1 PRO X64
Momentán most olyan a szerver, hogy verseny elején ellõttem a slingshot-ot, és a mágnest....
A versenyzõ, beért a célba, és akkor kapta meg a mágnest, és pedig a cél elõtt pár méterrel a gyorsítást. Így a 90%-a pocsékba ment.
(Azaz felejtõs a 0.45-1.15-ig "dupla" gyémántozás..)
Jelenleg minimum fél óra, összegyémántozni.
Két gyémánt jön maximum, aztán 2-5 perc lagg következik,
amikor hiába állsz a gyémánt alatt, semmi nem történik.
Ez a helyzet még azzal is romolhat, hogy be sem tudunk lépni.
Itt a karácsonyi ráérõ "kölkök" ideje, és tele a szerver.
Versenytempóban mikor a seggedben van az üldözõ és az egyetlen opció arra hogy kivédd az elõzést az, hoyg a kanyarba fékezés nélkül bevágódsz , majd egy "ezt csekkold BRO! " felkiáltással kicsivel a kanyar csúcspont elõtt rátenyerelsz a sima fékre, meg a kézire is egyszerre, gázt meg szinte el se veszed. Üldözõ ilyenkor már gyorsítana kifelé, erre a könnyûsúlyú-gokartkocsis-kanyarívébe belerondít a
Persze a többség benyomja nitrót aztán pá. De van hogy nem, mert mondjuk tölt neki és éppen a Charger nyom egyet - jó nitrós skillkkel...
Élvezzük már a játékot, érted.
És rakétanitrója van. Ami tök hülyeség de legalább lehet meglepetést okozni vele, meg kicsit Dominic Torettonak képzelheti magát bárki a rajtnál.
Egy bolonddal ne vitatkozz! Mert lesüllyedsz az õ szintjére, onnantól viszont a rutinjával legyõz.
'06 Honda Accord 2.4 TypeS K24A3 , '03 Honda Civic 1.6 LS D16V1 - Ha második vagy, te vagy az els?, aki veszít. -