Need for Speed: World (MMORG)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

a VIP-s tagoknak ját. De nem tudni hogy hogyan lehet VIP-s lenni

Simraceway: tigris013

Na ilyent én még csak nem is láttam a játékban,van valakinek?

és tényleg jobb, zondákat lehet vele fogni

A Porsche bogár 4.0? Ja

Project D|Rare Car Collector|

gondoltam, tettem ki képed aszfaltbetyárokba láttad

A Revódat mondjuk elvinném...magamhoz és csak a skilljeit, meg az alkatrészeit 😄

elöbb teszteld le a partokat 😄

Én vikinek is szívesen szedném a köveket, de csak egyszer utána egy sajnálatos véletlen folytán törlõdne a profilja! Ezt neked is felajánlhatom! <#hehe>
:/

nem lehet mert leblockolt quqa

Ha kövezel neki, pls írj quqara.

tutuhawer
<#eplus2><#eplus2>

youtube.com/tutuhawer -- It's time to NISMO! -- Say NO to racing -- TutuHawer híres jelét mindenhol ismerik, ám neki még nevét leírni is nehezére esik.

akkor hajrá

még ráér majd írok mikor kell, de azért köszi a feééajánlást. (és tudom mire megy ki a játék 😛)

MineHeadHun
Nekem is sajnos majd kb. 10 év múlva melózni fogok, de én diplomázni szeretnék, ha nem lesz szar 6 év múlva az érettségim. Programozó szeretnék lenni, de addigra biztos szemüveges leszek... Attól függ hogy romlik a látásom nagyon vagy csak picit.
tutuhawer
összeszedjem neked a gyémántokat?

youtube.com/tutuhawer -- It's time to NISMO! -- Say NO to racing -- TutuHawer híres jelét mindenhol ismerik, ám neki még nevét leírni is nehezére esik.

nekem meg megkezdõdik a meló, 2 mûszak és havi 120e + 650ft/óra túlóra

MineHeadHun
Én 2 hétig nyári szünetben nem leszek, mert lemegyek a papámékhoz. Tehát barátomnak és nekem 0 day lesz a th streak, csak ha megint nem lesz ingyen sbért a th streak helyreállító. (Annak NAGYON örülnék.)
nálam is julius 1-tõl nem minden nap leszek

MineHeadHun
De egy millió likért adhatnának valami jót(Pl. BMW M3 GTR E46 vagy MR2 vagy Capri)... Na megyek gyarapítani a barátomnak a TH streakjét. Azért lépek be hozzá, mert õ nem ér rá mindennap nyomkodni a játékot.
ha 750k adtak egy suprát akkor 1m nem fofg csondálkozni 😄

MineHeadHun
Ha challengert adnak, akkor kapják be.. <#mf1>. Miért nem adnak egy Ford Caprit??? Vagy Toyota MR2-õt??<#eljen> Azok legalább valamik... A challenger egy ritka szar a játékban, de a valóságban azért nem rossz(elfogadható).
goregrind

DISCORD: grimanddark

7r1v1um
Ja valóban ezt kérdeztem. A Polygonos szöveg alapján meg tudok következtetni a Crew méretére (LA-NYC: másfél óra.

"Vannak, akik középszerűnek születnek, vannak, akik elérik a középszerűséget, és vannak, akik nyögnek a középszerűség jármában, Őrnagy őrnagynak mindhárom kijutott." /Joseph Heller/

Na de Trivium arra kérdezett rá, hogy Liberty City mekkora a World világához képest. Tudjuk, hogy ez csak egyetlen város a Crew Amerikájából.

\"Jó kasztni, jó sofőr - nincs kockázat!\" (Daniel Morales)

áhh nem 1 millió like jön adnak egy challengert

MineHeadHun
Most nézem a launchert, hogy angolul azt írja hogy: "Lájkolj minket, hogy legyen lehetõséged nyerni napi nyereményeket!"(lehet hogy szarul fordítottam, de 6.os-ként jó vagyok angolból.)
éppen ezért hagytalak le belsõ iven mert nekem piros fék volt benne

Neked is újból: nem akkora mint a World sokkal, de sokkal nagyobb, baromira nagy!! LINK!!!!!!!

#74715 A túrót kell az overall miatt, a piros fék akkor kell ha nem fordul, viszont elkönnyíti az amúgy is rosszul tapadó gépet. A verseny nem drag ahol a max. overall a fontos, ott a jó irányíthatóság és a tapadás jobban számít.
Nagyjából akkora, mint a World teljes területe, mivel sokkal sûrûbb az úthálózat.

piros fék az overall miatt kell te .....

teszt

Újból: Az egész USA bejátható majd!

#74710 És ezt honnan sakkoztad ki (hasra-ütés, teszt?), nekem kb. 3 hónap kellett hogy meglegyen a valamelyest jól tapadó színsorom és még ez is változhat. Remélem nem azt a 2 éves írást használod megint. Különben mind kettõ bukó, minek bele piros fék mikor ez gázelvétel nélkül is fordul. Piros motor??
7r1v1um
Ehhez a World-ös városhoz képest mekkora?
Ha valakinek problémája van a nyelvvel lefordítom (nem vagyok profi, de a google fordítónál jobban csinálom).

"Vannak, akik középszerűnek születnek, vannak, akik elérik a középszerűséget, és vannak, akik nyögnek a középszerűség jármában, Őrnagy őrnagynak mindhárom kijutott." /Joseph Heller/

Megvan a GTA4, tudom, mekkora Liberty City. Hatalmas. Kíváncsi vagyok nagyon a Crewra.

akkor
Z-Z-K-Z-P-S vagy
P-Z-K-Z-P-S

Utcai szociális munkás lányok összeszedésére. Amúgy verseny

attól függ mire akarod használni a porsche-t.

MineHeadHun
Viszont remélem, hogy mind2 gépigényéhez nem kell 4 gb ram mert nekem csak 2 gigás van ddr2 szériából (mivel a gépem még 2008-ból van, NTT Systemes).Mert különben úgy laggolna mint a szar.
Eeegaz. Mindegy, kimazsoláztuk ezeket az új játékokat(Bár a Crew az sokkalta jobb lesz, mint az idei NFS...) szóval akkor on: Fel kéneezt a Free GT3RS 4.0-t építenem, de milyen cuccokkal?

tutuhawer
ezen gondolkodtam, és egye fene, jó is lenne, de ingyenes legyen... mert akkor meg tudom fizetni 😊 Én inggyenélõ vagyok, nem szívesen fizetek játékba

7r1v1um
Wikipedia szerint:
Racing locales include New York City, Las Vegas, Miami, and the Black Hills
Polygon szerint meg:
The game includes an opportunity to drive anyway where in an idealized, shrunken version of the contiguous United States. Gerighty said New York is "about the size of Liberty City" and that it would take about an hour-and-a-half to drive from New York to Los Angeles, with vaguely appropriate geography along the way.(Gerighty-Creative Director)
Várható megjelenés 2014-ben.

MineHeadHun
Én az egészbe belenéztem, de kiváncsi is vagyok arra, hogy mi tartózkodik a garázsban, stb. A Rivals is jónak néz ki, jobb, mint a HP 2010(az megvan nekem), de viszont majdhogy copyzott a Criterion Games, és õ csinálta a HP 2010-et... Hogy nem vesznek ennyire NAGY apróságot... Negatívumokat félretéve a játék másabb mint a HP 2010. Mert tuningolhatók benne a kocsi (remélem még alkatrészeket is lehet fejleszteni).
http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1370932541
Már engemet zavar a sok OFF-olás...

Egy bolonddal ne vitatkozz! Mert lesüllyedsz az ő szintjére, onnantól viszont a rutinjával legyőz.

hát ami partok jöttek onnan ezért megéri dragozni

SUNNY84HUN
én kerülöm a dragot mert még mindig hányok tõle 😄

'06 Honda Accord 2.4 TypeS K24A3 , '03 Honda Civic 1.6 LS D16V1 - Ha második vagy, te vagy az els?, aki veszít. -

Azért nagyjából megvan. Csak az elsõ 3 percbe néztem bele, hajaj, várom a gépigényt 😄

nem de most már a dragos zondák ellen tudok menni 😄

goregrind
<#eljen><#taps>

DISCORD: grimanddark

MineHeadHun
Az nem annyira olyan mint az USA, mert kb. a játékban 100x kisebb a valósághoz képest. A városok is nem úgy vannak mint a valóságban. DE igen, ez az USA.