Need for Speed: World (MMORG)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"Minden dolog, aminek kezdete van... Az egyszer véget is ér.\"
Fast N' Loud / Gas Monkey Garage
Dehát f...om mire újból kitapasztalom..............<#violent>#violent>
Miiért nincs free roamban is perfect start?????????????<#vigyor4>#vigyor4>
"Vannak, akik középszerűnek születnek, vannak, akik elérik a középszerűséget, és vannak, akik nyögnek a középszerűség jármában, Őrnagy őrnagynak mindhárom kijutott." /Joseph Heller/
Simraceway: tigris013
Ország: Poland
State/province: Poland
Cyti: WARSAW
Adress: Zenova 24
80005
Project D|Rare Car Collector|
Az csak a játékokon belül található autologhoz van.
World- höz meg nincs szükség rá, mert alapból online.
Más: Motort cseréltem és az autó elfelejtett perfect startolni<#csodalk>#csodalk>.............................
"Vannak, akik középszerűnek születnek, vannak, akik elérik a középszerűséget, és vannak, akik nyögnek a középszerűség jármában, Őrnagy őrnagynak mindhárom kijutott." /Joseph Heller/
http://www.needforspeed.com/
és ott már van "AUTOLOG"
Az élet egy sz@r játék, de qrva jó a grafikája.
Ezeken a játékokon belül kell ide belépned, ha van EA fiókod, és az autolog menüjében aktiválni a kódodat.
A fentebb említett játékokból Limited Edition kiadásodnak kell lenni, ami azért limitált mert tartalmazza az extra tartalomhoz való kódot. Ha nem limitált kiadásod van (mint nekem), akkor kapufa (szintén, mint nekem)...
A bibi, hogy én úgy emlékszem, Shift 2-bõl nem is forgalmaztak Magyarországon limitált verziót, vagy csak nagyon rövid ideig (ismét csak kapufa...).
légy türelmes
NFSW GEMPAHUN youtube.com/user/GEMPAHUN Xfire jimboba18
'06 Honda Accord 2.4 TypeS K24A3 , '03 Honda Civic 1.6 LS D16V1 - Ha második vagy, te vagy az els?, aki veszít. -
légy türelmes
A NFS játékodhoz kapcsolódó lehetséges VIP jutalmak feloldásához a következõ lépéseket kell végrehajtanod:
Jelentkezz be az Autologba a korábbi NFS játékokhoz használt EA fiókkal.
Lépj be a „Extras” (Extrák) almenübe.
Válaszd a „VERIFY NEED FOR SPEED™ VIP STATUS” (NEED FOR SPEED™ VIP JOGOSULTSÁG ELLENÕRZÉSE) opciót.
légy türelmes
Nekem ugyanez csak Shift2/World párosítással tehát papíron jogosult vagyok?
(Igaz amit linkeltél ott egy árva szó sincs elõrendelésrõl).
Plusz ebben a játékban nincs autolog extra cucc meg inkább ehhez kéne nem a shifthez...........
Tiltsa az accountom vagy nem tudom. Holnap megpróbálom másik géprõl.
Lengyelnek vallod magad az EAs fiókban, Lengyel IP-vel mész neki, (OpenVPN - kössz 1000+1x a leírást Dealcsy), Place your order gomb ELÕTT disconnectelsz, magyar IP vel mész tovább a Paypalra és kész. Így. Nálam.
Nekem elõfordult, hogy 8-10 napig nem mûködött. Aztán ugyanúgy ment, mint máskor. Tegnap levette a lóvét és nem kaptam semmit. Originben se lehetett látni a tranzakció történetet. Egy jó órát csúszott a jóváírás, de kétnapos késés is volt már. Random hiba lehet.
DISCORD: grimanddark
1x tovább sikerült menni egy friss regrõl még egykét hete.
Project D|Rare Car Collector|
"Recently the "New" VIP system hasn't really specified its criteria on how you are eligible to get it."
( A jelenlegi "új" VIP rendszerben nem igazán vannak meghatározva a teljesítésének feltételei.)
És amit korábban írtam, nem értem a titkolózást.
De tény, hogy szar sokszor.
Balathruin
At the start of World, people who bought the Starter Pack at launch were able to get VIP access to the servers IF they were ever to be full.
Recently the "New" VIP system hasn't really specified its criteria on how you are eligible to get it. Even the majority of people who were in the Beta's and got the Starter pack at launch didn't get access to the New VIP system or the VIP Zonda F Roadster.
Ilyen Zonda-t úgy is kaphatsz ha:
-Több száz esetleg ezer dollár értékben vásárolsz/vásároltál sb.-t
-Béta teszter vagy
-Apex-en és Chicane-en is sok profilod van.
Bár vannak játékosok akik teljesítették valamelyik feltételt és még sincs nekik......................
légy türelmes
Gondolom a tagság nem ingyenes. Ha nem ingyenes, akkor a haszon a cél. Ha a haszon a cél mi értelme titkolózni (több jól fizetõ vendég-->magasabb haszon).
Vagy szabadkõmûves társaságról lesz szó<#papakacsint>#papakacsint>