Need for Speed: World (MMORG)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Meeert? Mióta? Küldjem az e-számlát róla? Van. Mûködik.

\"Minden dolog, aminek kezdete van... Az egyszer véget is ér.\"

Köszi hasonló volt, de sajnos nem jó. Már csak az jut eszembe, hogy a paypalon van a pénz és nem a bankszámlámon. Mindegy marad a paysafecard meg moneybookers. Köszi mindenkinek! <#worship>

Fast N' Loud / Gas Monkey Garage

7r1v1um
Azért lehet mert más fordulatszám-tartományban mûködik.
Dehát f...om mire újból kitapasztalom..............<#violent>
Miiért nincs free roamban is perfect start?????????????<#vigyor4>

"Vannak, akik középszerűnek születnek, vannak, akik elérik a középszerűséget, és vannak, akik nyögnek a középszerűség jármában, Őrnagy őrnagynak mindhárom kijutott." /Joseph Heller/

paypalla már nem lehet venni!!!!!

Simraceway: tigris013

Az is baj lehet. Mindenképp lengyel legyen. Nekem ilyesmi:
Ország: Poland
State/province: Poland
Cyti: WARSAW
Adress: Zenova 24
80005

Még egy utolsó kérdé milyen adatokat adsz meg billing adressnél? Bár kétlem, hogy ez lenne a baja..

A HP-ra a worldben kapsz Police vynil csomagot. A HP-ban meg az elsõ pár órában dupla pontot.

Ismerõs Feeling. Agerába raktam kék motort és 2/10 Perfectnél nem fulladt le.

Project D|Rare Car Collector|

7r1v1um
De ezen belül nincs "Extras" menüpont.
Az csak a játékokon belül található autologhoz van.
World- höz meg nincs szükség rá, mert alapból online.

Más: Motort cseréltem és az autó elfelejtett perfect startolni<#csodalk>.............................

"Vannak, akik középszerűnek születnek, vannak, akik elérik a középszerűséget, és vannak, akik nyögnek a középszerűség jármában, Őrnagy őrnagynak mindhárom kijutott." /Joseph Heller/

A Hot Pursuit-ban is van autolog szerver

Megvan

http://www.needforspeed.com/

és ott már van "AUTOLOG"

Az élet egy sz@r játék, de qrva jó a grafikája.

Megvan a 750 drag gyõzelem és ebbõl kb. 300 Porsche 911 GT3 RS4.0-val csináltam 😄

7r1v1um
Autolog korábbi NFS játékokban található (Shift széria, Run).
Ezeken a játékokon belül kell ide belépned, ha van EA fiókod, és az autolog menüjében aktiválni a kódodat.
A fentebb említett játékokból Limited Edition kiadásodnak kell lenni, ami azért limitált mert tartalmazza az extra tartalomhoz való kódot. Ha nem limitált kiadásod van (mint nekem), akkor kapufa (szintén, mint nekem)...
A bibi, hogy én úgy emlékszem, Shift 2-bõl nem is forgalmaztak Magyarországon limitált verziót, vagy csak nagyon rövid ideig (ismét csak kapufa...).

most úgy is olcsó a hot porsuit, de nekem a Zonda F nem kell 😄

Valószínûtlen.

légy türelmes

Pedig nekem megvan a HP, ezért lennék rá kíváncsi van e ott valamim.

Ha lengyel lennék valószínûleg akkor sem menne accomon. Szóval a lényeg, hogy nem megy a számlámon. Pénzt meg kapnának szóval nem tartom csalásnak... vagy na hívjuk inkább a a rendszer kijátszásának. <#vigyor>

Oké vettem a lapot 😄

NFSW GEMPAHUN youtube.com/user/GEMPAHUN Xfire jimboba18

SUNNY84HUN
hát ez az , te se én sem vagyunk 1 hónapos reges játékosok , régi játékosok vagyunk közelebb a 3 évhez inkább , de én sem találok semmit pedig van fiókon belül 3 játék regem amit kér de sehol semmi <#fejvakaras><#szomoru2>

'06 Honda Accord 2.4 TypeS K24A3 , '03 Honda Civic 1.6 LS D16V1 - Ha második vagy, te vagy az els?, aki veszít. -

Lényegében.

légy türelmes

Úgy látszik ez a korral jár, de én nem értem. Hova jelentkezzek be? Mert sehol nem találok EXTRAS almenüt.

A NFS játékodhoz kapcsolódó lehetséges VIP jutalmak feloldásához a következõ lépéseket kell végrehajtanod:

Jelentkezz be az Autologba a korábbi NFS játékokhoz használt EA fiókkal.

Lépj be a „Extras” (Extrák) almenübe.

Válaszd a „VERIFY NEED FOR SPEED™ VIP STATUS” (NEED FOR SPEED™ VIP JOGOSULTSÁG ELLENÕRZÉSE) opciót.

A csalás ? 😄DDD

Nem úgy mûködik, ahogy kell.

légy türelmes

Mi a probléma ??

:/ Már jó ideje próbálkozok a fõ accomon még sose volt jó nem értem mi a fene baja van. :S Poznan-l is megnéztem és még a csicska EA advisor se tudta megcsinálni.

Rexi vagy ??

Ugyanez szokott nálam is lenni. Magától elmúlik <#conf>

Egyszer nekem is kiírta az ajánlatválasztás után, mikor sokáig töltött az oldal. Újrakezdtem a "get boost"-tól, proxy ugyanaz (Poznan), aztán viszonlag gyors oldalbetöltés mellett már simán végigment. <#nemtudom>
7r1v1um
"A VIP jutalmak annak függvényében válnak elérhetõvé, hogy mely korábbi NFS játékok szerepelnek a fiókodhoz társított kiadványok között. A játékba való bejelentkezéshez használt EA fióknak a programban szereplõ összes kiadvány esetében ugyanannak kell lennie, hogy jogosultságot szerezhess a kapcsolódó jutalmakra."

Nekem ugyanez csak Shift2/World párosítással tehát papíron jogosult vagyok?
(Igaz amit linkeltél ott egy árva szó sincs elõrendelésrõl).

Plusz ebben a játékban nincs autolog extra cucc meg inkább ehhez kéne nem a shifthez...........

Mindent így csináltam hiába lépek ki proxyrol paypal oldalra váltás elõtt. Ugyanúgy jön egybõl az üzenet:

Tiltsa az accountom vagy nem tudom. Holnap megpróbálom másik géprõl.

Most vettem a legkisebb csomagot. (Rendszám is megvan már a k*va stock ACR Viperre <#idiota> V10menace)
Lengyelnek vallod magad az EAs fiókban, Lengyel IP-vel mész neki, (OpenVPN - kössz 1000+1x a leírást Dealcsy), Place your order gomb ELÕTT disconnectelsz, magyar IP vel mész tovább a Paypalra és kész. Így. Nálam.
Ha tudsz, tegyél próbát másik géprõl, más böngészõvel. Mondjuk nekem ugyanúgy nem ment, ha nem ment, sehonnét. Ilyenkor legkevesebb 3, max pedig 10 napig szünetel az SB vételezésem.

Paypal
Nekem elõfordult, hogy 8-10 napig nem mûködött. Aztán ugyanúgy ment, mint máskor. Tegnap levette a lóvét és nem kaptam semmit. Originben se lehetett látni a tranzakció történetet. Egy jó órát csúszott a jóváírás, de kétnapos késés is volt már. Random hiba lehet.

goregrind
Ha esetleg valakit érdekel, itt az elõzõ teszt videóm kiegészítve a végén +25%-os nitró erõ tesztel is!

DISCORD: grimanddark

Én már változtattam paypal emailt, ea account emailt írtam 2x ea supportnak, töröltem cookikat.. de general error mindenhogy.

1x tovább sikerült menni egy friss regrõl még egykét hete.

goregrind
10 esetbõl 10-szer nem mûködött nálam, és más is írta, hogy nem akarja. Ezért volt a válaszom az ami! 😊

Nekem is van és lövésem sincs miért kaptam. Nem vagyok se VIP, és nem vagyok Bétás sem. A Lengyel import idején volt aki jócskán meghaladta az én behozatalom és mégsem kapott. A The Run elõrendelõje voltam, de ez oly kevésnek tûnik. Mondjuk azóta megvettem a többi Nfs-t is ami érdekelt (plusz ami járt csomagban) de azóta semmi.... Adhatnának valamit, hogy érezzem a törõdést <#eplus2>

Letöltöm a proxy Switchert és letesztelem.

Project D|Rare Car Collector|

Rexi beszél itt zöldségeket. Már hogyne mûködne a Paypal. A lényeg hogy mielõtt a Paypal oldalára kerülnél, vissza kell állítanod a rendes IP címedet. És természetesen Lengyel IP-vel kell kezdeni.

7r1v1um
Gondolom hogy már nem él:
"Recently the "New" VIP system hasn't really specified its criteria on how you are eligible to get it."
( A jelenlegi "új" VIP rendszerben nem igazán vannak meghatározva a teljesítésének feltételei.)
És amit korábban írtam, nem értem a titkolózást.

Értem. Moneybrokersal fogok venni vagy paysafecard csak azért kérdeztem mert youtubon is rakott fel egy gyerek 6 napja paypalal vett lengyel boost-t meg múltkor nekem is ment.

De tény, hogy szar sokszor.

Ez még a tier rendszerben volt, ahol teljesen másak voltak a statisztikák.

Balathruin

7r1v1um
EA forumról:
At the start of World, people who bought the Starter Pack at launch were able to get VIP access to the servers IF they were ever to be full.
Recently the "New" VIP system hasn't really specified its criteria on how you are eligible to get it. Even the majority of people who were in the Beta's and got the Starter pack at launch didn't get access to the New VIP system or the VIP Zonda F Roadster.
Ilyen Zonda-t úgy is kaphatsz ha:
-Több száz esetleg ezer dollár értékben vásárolsz/vásároltál sb.-t
-Béta teszter vagy
-Apex-en és Chicane-en is sok profilod van.
Bár vannak játékosok akik teljesítették valamelyik feltételt és még sincs nekik......................

Az elõrendelõk VIP-k, ha jól tudom.

légy türelmes

goregrind
...a rendszeres fórum olvasok tudják, hogy a paypal nem mûködik lengyel búszt esetében! <#idiota>

Valaki vett lengyel boost-t paypalal mostanság? Vagy megnézné h neki is errort dob a "Place Your Order" után. kösz

goregrind
Tesztelgetem a "Porsche GT3RS 4.0" standard verziót. Egy videó már van a "gyári" top speed-rõl. Ha megfelel akkor tesztelem az összes (street) alkatrésszel...

7r1v1um
VIP- rõl olvastam valahol, de ez nekem magas.
Gondolom a tagság nem ingyenes. Ha nem ingyenes, akkor a haszon a cél. Ha a haszon a cél mi értelme titkolózni (több jól fizetõ vendég-->magasabb haszon).
Vagy szabadkõmûves társaságról lesz szó<#papakacsint>

7r1v1um
overall 585
Biztos Suzuki motoros