Need for Speed: World (MMORG)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Az nálad szokás, agancsos kólás 😄
Rex: Dögöjjé meg 😄

Project D|Rare Car Collector|

Jól láttam a mapot? Az egész USA??

SUNNY84HUN

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
beiszik és kiszalad meztelenül az esõbe hogy én vagyok a HG <#idiota><#nevetes2>

'06 Honda Accord 2.4 TypeS K24A3 , '03 Honda Civic 1.6 LS D16V1 - Ha második vagy, te vagy az els?, aki veszít. -

goregrind
Nade nem szapuljuk a HG urat, me bealmalevezik és irgumburgum lesz meg cífrákat mûvel bizonyos kóddal és bömbi lesz! <#idiota>

DISCORD: grimanddark

SUNNY84HUN

akkor most kemény vagy ? <#nevetes2><#zavart1>

'06 Honda Accord 2.4 TypeS K24A3 , '03 Honda Civic 1.6 LS D16V1 - Ha második vagy, te vagy az els?, aki veszít. -

Az NFS nekem bejön, de a Crew az besszabehhu kategória... Várom majd a további híreket róla.

goregrind
te meg...

fossá' sünt mosolyogva!

sorba nyerem a partokat a porsche-val

éjjel jött

veló sport váltó
attack improved motor

délelött
ursa sport turbó

délután transtek spor gumi
speedsciens sport váltó

Simraceway: tigris013

Etesd meg a kacsáidat kocamama 😄

goregrind
Akkor szo(ciálgas)d csak le, naponta többször is... <#idiota>

Ha ez a Crew ingyenesen jönne és az autók + egyebek lennének kp-ért megvetõk sokkal nagyobb bevételt hozna, mondjuk egyben a World végét is jelentené. Remélhetõleg erre nem gondolnak!

#74638 Az RS 4.0 mindig is ilyen gyors volt, ami a legnagyobb gondja, hogy 330 felett nehezen gyorsul.

#74618 Már megint nem figyelsz, nem beszélt senki versenyre való színsorról. -> #74203, #74196
7r1v1um
OK meglátom.
Láttam Morgan Aero8-at amit semmilyen autós játékban nem úgyhogy nem lehet elveszett darab.
Kormányról meg, legyen akármilyen penge is nem költök rá, mert ahogy ismerem magam 2-3 napon belül elhalálozna.
Nem vagyok ingyenélõ , de a játékokra fordítható keretet kilõttem egy idõre a Bioshock Infinite- el (bár várhattam volna a dlc-vel turbózott pakkig...)

"Vannak, akik középszerűnek születnek, vannak, akik elérik a középszerűséget, és vannak, akik nyögnek a középszerűség jármában, Őrnagy őrnagynak mindhárom kijutott." /Joseph Heller/

így van, csak én Antiszociálisozhatom le 😄

tutuhawer
negyed óra múlva be tudok lépni, hangos a kormány, tesóm kiléptetett a simracewaybõl épp. Pedig tõk jókat mentem, csak 3 másodperccel maradtam le körönként egy idõmérésen. Annyira nem is szar. Az egy valós , egy jobbérzésû 3 sec, mint pl itt.

youtube.com/tutuhawer -- It's time to NISMO! -- Say NO to racing -- TutuHawer híres jelét mindenhol ismerik, ám neki még nevét leírni is nehezére esik.

tutuhawer
nagyon spoiler, nagyon OFF

youtube.com/tutuhawer -- It's time to NISMO! -- Say NO to racing -- TutuHawer híres jelét mindenhol ismerik, ám neki még nevét leírni is nehezére esik.

goregrind
Csak várj egy picit, nemrég keltem! Még 2-3 kávé, és le is kõrözlek! <#idiota> <#mf1>

SUNNY84HUN
nem tudom volt e <#fejvakaras>

#74670 és valóban vicc a mi a worldban van a japán autók körül :S , sky r34 többi skyline , lancerek , supra , r35 hogy taligák szánalmas <#duhos2><#levele> ezek az autók szétb@sszák a tevedék csillagászati áras autókat

tutuhawer
ki vagy te? nekem dumálsz? mit dumálsz? ne dumáljál, ki vagy te? /ezt ismételd el 5-6X / <#banplz>

tutuhawer
a hétvégi futamokra is ingyenesen lehet már menni, az összes autó elérhetõ játékpénzért. A körökért való jutalmazást épp reformálják, az még nagyon új, meglátjuk, mennyire tetszik: a lényege, hogy hosszabb pálya, nagyobb lóvé, rövidebb pálya (oval), kevesebb. Minden héten nyereményjátékok vannak, a HSW.hu-n Toya leszerzõdött a simraceway-jel olyan formában, hogy kapott ajándékba egy speckó SRW-S1 kormányt, amit allen mcnish - dario franchitti féle csávók (is) fejlesztenek. Hamarosan bõvítenek szociális felületekkel még a menüben, privát futamokat várjuk, addig is ingyen lehet körözgetni, akár billentyûvel is! Addig el tudod olvasni a simraceay-topicot itt az SG-n, elég jók a hozzászólások, sokaknak tetszik. Van most épp 100 körös oval futam, amivel 1-másfél óra alatt lehet jó sok creditet összeszedni, és további autókat venni. Utcai olcsó autókkal minden nap indulnak futamok, rövid sprint versenyek elsõsorban. Minden nap 09.00-kor váltják a pálya-autók kombinációt. Kedden ingyenes tesztnap valamelyik autóra, ami ekkor akciós, pénteken meg új autó, ingyen kipróbálható 24 óráig. Nemrég 2 mercedest kaptunk, elõtte meg egy pagani zonda R-t. A youtube-on meg láthatod, hogy a Koenigsegg Agerával majdnem 400-zal mentem Indianapolisban 😊 Old school autók kurva drágák ... pont mint a valóságban. A valós árakhoz igazítják a saját credites áraikat.
http://blog.simraceway.com/
http://community.simraceway.com/
https://www.facebook.com/simraceway
a hétvégi futamokat élõben közvetítik is

Már 792-es overallja van az RS4.0-nak dragra 😄

goregrind
Enyhén antiszoci... <#idiota>

RoboKutya78
skacok ea helper már csak telefonnal dolgozik? a rancba...

COMTRAYA.Steam:Robokutya;Asus RX460 4GB DDR5 Intel I5-7400 3GHz Memoria: 16 GB DDR4 B250G Gaming

Crew=Nfs World 2.0?
7r1v1um
Ebben a simraceway-ben az autók vásárlása ropogós dollárokkal történik vagy igc-szerûség, mert az nem egyértelmû a honlap alapján.

"Vannak, akik középszerűnek születnek, vannak, akik elérik a középszerűséget, és vannak, akik nyögnek a középszerűség jármában, Őrnagy őrnagynak mindhárom kijutott." /Joseph Heller/

7r1v1um
Nem voltam elég egyértelmû, úgyhogy pontosítok.
Mivel autós játék kategóriában nem játszok mással csak ezzel a kettõvel (World, Shift 2) így nem tudom máshoz viszonyítani õket csak egymáshoz (kipróbáltam a grid elsõ részét is, de annál idegesítõbb játékkal én még nem találkoztam úgyhogy hagyjuk is...).
Hitelesnek semmiképp sem az, mert szubjektív benyomásokon alapul, élõben kipróbálni a járgányokat meg nem volt még szerencsém, hogy valóban hiteles véleményt alkothassak, bár szerintem érted Te....<#alien2>
Azt viszont tudni kell, hogy mindkét játék arcade kategóriás (a Shift is még, ha nem akar annak látszani, akkor is) tehát sokkal fontosabb a játékélmény mint a fizika.

tutuhawer
arra akartam kilyukadni, ami nagyon fontos: bármelyik nfs-hez mérni ezt szinte lehetetlen, sõt értelmetlen. Nekem japán gépeim vannak, és a kezelhetõségük egy vicc. Nem tudod hitelesen azt mondani, hogy '"erre azért odafigyelnek" , mert sajnos nem. Nissan a kedvencem és nagyon elkeserítõ a szitu 😞 A shift 2 meg csak csábító , de komolyabb futamokat akarok, ezért ha kormányozok, akkor erõltetem a simracewayt.

Szociális vagy :-D

tutuhawer
köszi a videókat!

Crew... és ha én nem akarok együtt menni senkivel? Remélem, mehetek kicsit egyedül is. A NFS Worldben igazából egyszer voltam csapat tagja, 1 napig... a TNR teamben, TutuHawer Nitro Rammer teamben voltam... egyedül, de összevesztem magammal és feloszlattam. Azóta is egyedül hasítok

Természetesen jön PC-re is! 😄

Ryder159
Jaj ott van a végén, már látom. Ez nagyon érdekel, jónak néz ki...

Ryder159
aztakurvaélet<#wow1><#guluszem1><#merges2><#wow2><#eljen><#eljen><#eljen>. Ez jön majd PC-re is? Jobbnak néz ki mint bármelyik NFS

Hû. Nagyon jól néz ki a The Crew, és nagyon ötletes is, csak kíváncsi vagyok, mennyire köti majd össze a csapattagokat. Remélem, sikeres lesz.

\"Jó kasztni, jó sofőr - nincs kockázat!\" (Daniel Morales)

SUNNY84HUN
a crew debut trailerben 01:05 -tõl komoly az a jelenet hogy chevt a jard terrorizálja és jön a raptor kiüti villog neki hogy minden rendben <#eljen> 😄

7r1v1um
Sejtenek valamit a sportkocsi gyártásról az biztos.
Alább az idei Pikes Peak-re (hegyre felfutó verseny Coloradoban) tákolt gyári tuningolt cucc:

és

Az NFS Rivals csak a 2010-es Hot Pursuit átnevezve (Criterionnál nagyon sok kreatív szakember dolgozhat) De a Crew eszméletlen jól néz ki!!! A fenének aludtam el este!!! 😄

Akkor megnyugodtam. Általános problémáról van szó akkor. Azt hittem, hogy bannoltak engem, de nem. Egyszer majd kijavítják ezt. Akkor már megint csúszni fog a leírás frissítése.

Egy bolonddal ne vitatkozz! Mert lesüllyedsz az ő szintjére, onnantól viszont a rutinjával legyőz.

bboyatty
Napokba próbáltam én is és nincs.

Be original, be creative, be fresh, be righteous, be yourself and let no one stop you! B.Boy4life!

Nálam sincs semmi már egy jó ideje.

Fast N' Loud / Gas Monkey Garage

Valaki, aki ráér. Nézze már meg, hogy IP cím váltás után van-e ajánlat az earn speedboost-nál. Csak mert akármelyik országra váltok, semmi ajánlat sincs. Próbáltam a fals profilomon is, de ott sincs. Ez csak nálam van így, vagy másnál is?

Egy bolonddal ne vitatkozz! Mert lesüllyedsz az ő szintjére, onnantól viszont a rutinjával legyőz.

Hû... Imádom a 3000GT-t. A 90-es évek eleji japán GT-k nagyon ott vannak (Supra, 300ZX, 3000GT, meg esetleg az SVX).

\"Jó kasztni, jó sofőr - nincs kockázat!\" (Daniel Morales)

Errõl az az MR2 jut eszembe, amit múltkor láttam a nagykõrösi autópiacon.
#74653 abszolút egyetértek veled, ha japán akkor Lexus (meg egy kis toyota, de nem mindegyik)

Adj Istean jó autózást 😄DD <#wave><#integet2>

NFSW GEMPAHUN youtube.com/user/GEMPAHUN Xfire jimboba18

7r1v1um
Nyilván, ha keresnék találnék is:

de általában nem rajongok értük,ha japán akkr inkább Lexus ISF

😞 Egyik se? okay.
Kéne egy kis bátorítás/támogatás, mert valahogy sose akaródzik nekem az earn speedboost leírás frissítése. Tán ha többen írnák, hogy jó lenne már egy frissítés (természetesen disztingválva, normálisan), nekifognék.

Hoppá, igen szeretem ezt a 6. váltást

SUNNY84HUN
különben is nézegesd ez akkor <#zavart1>

újjab javítás Porsche-val

Runway 22.49 és 397 top speed-el

7r1v1um
Valóban. Igaz, hogy az utóbbi 4-5 poszt a miénk...

nem azérd de a válasz gombot megtalálod az illetõ fejlécében jobb oldalt a privát szó mellet, mert így nem tudjuk hogy kinek megy a válasz