Need for Speed: World (MMORG)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

A paypal rendszer egész jó. Mind biztonságilag, mint pedig a vevõk érdekeinek védelme szempontjából. Hátránya hogy könnyelmûbben költekezik az ember, mivel nem a pénztárcájába nyúlkál bele és nem "látszik" hogy fogy. Viszont ha lehetõséged van a dobozost venni, az a legtutibb. Az kipróbált és mûködõ rendszer. Nincs hibaüzi sem :-)

\"Minden dolog, aminek kezdete van... Az egyszer véget is ér.\"

Ánnnemnem nem kell. :-) Ércsük mi.

Nem vagyok róla meggyõzõdve, hogy jó lesz. Egy Sesto Elemento összetörése (ha jól láttam), még ha csak digitális trükk is, nem szép látvány.

\"Jó kasztni, jó sofőr - nincs kockázat!\" (Daniel Morales)

7r1v1um
Hangosan gondolkodtam, meg aztán nem ismerem a PayPal rendszert úgyhogy sorry..
Akkor mégsem kell gondolkodnom a nemzetiségváltáson bemegyek 576 és megveszem a dobozost. Igaz én magyar szinten """nagyobb"""" helyen élek, meg lusta is vagyok...

"Vannak, akik középszerűnek születnek, vannak, akik elérik a középszerűséget, és vannak, akik nyögnek a középszerűség jármában, Őrnagy őrnagynak mindhárom kijutott." /Joseph Heller/

NEm akkor most írjak parasztul 😄DD

NFSW GEMPAHUN youtube.com/user/GEMPAHUN Xfire jimboba18

Az új Need for speed mozi film elõzetes .

http://www.sg.hu/cikkek/97914/latvanyos_elso_video_a_need_for_speed_mozifilmbol

Postaköltséggel együtt is?

Akkor tényleg csak a leárazott starter az olcsóbb!

Van valami ilyesmi is. Vagyis itt-ott tapasztalható. De az SB vásárlókat annyira nem szelektálják (szerintem. Vagyis csak nincs az hogy: A Te pénzed nem kell, úgyhogy nincs több paypaaaaal.). Nem hülye kufárok azok odaát...

Érzésemet akartam írni!

Paypalról vírus? Ez új. A 8000 az 40 Zl. Szûk háromezer forintért, nyolcezer SB. Vagyis forintonként 2,74 SB.

Te is busszal jársz? az komoly sport. Küzdelem az ülõhelyért, 1000 méteres sprint az Ellenõr ellenében, rizsázás a Szögedi szép szó keretében...<#taps>

7r1v1um
MNB azt mondja: 70 ft./zl.
Ha 20 zl./3.500 sb. akkor 175 sb./zl.
8.000- es tételnél az 46-47 zl., 3.200 ft. + kitudjamennyi százalék + bûvészkedni a géppel + szurkolni, hogy ne jöjjön vírus is............................
Háááááááááát......

"Vannak, akik középszerűnek születnek, vannak, akik elérik a középszerűséget, és vannak, akik nyögnek a középszerűség jármában, Őrnagy őrnagynak mindhárom kijutott." /Joseph Heller/

Az az érzem ha valaki túl sokszor él vissza valamelyik "határeset"módszerrel akkor valamilyen szinten személyre szabott elbírálásban részesül,valamiféle rendszer ezt válogatja nekem is van olyan dolog ami másnak mûködik nekem nem!

Nyugi van én is utazok a bigilin mert lagalább sporttolok meg van idõm még el menni is az újságoshoz 😄DD

Hol látsz te olyat <#wow1>

Persze. Igaz. Csak nekem is macera volna csak PSC-ért utazgatni egy jót.

Nem valaki tele van tömve pénzel <#violent><#banplz>

innkább a Paysafecradot részesítem elõnybe legalább aszt nem tíltják le 😄

Én a tornacipõre tippelek...

Én találtam most külföldi ajánlatot..
Így ok. Hogy nálad. Ez kimaradt és elég általánosan írtad, hogy nem jó. Másik IP-t kellene próbálnod. Hátha. Azzal is szoktam variálni. Esetleg még más országot megnézni, csak hogy kiadja-e a paypalt, mint lehetõséget.

Hm itt valami bûzlik

Dehogy vita <#nyes> Csak nekem jelenleg is megy. És volt, hogy ugyanazt kaptam hibaként, mint amit képen mutattál. Arra pár nap pihi. Ez ilyen. Hol megy, hol nem.

anno 720ft vok 50k csomag én nem montam hogy sok de nálam kivették a paypalt és nem jóóóóóóóóóó

Simraceway: tigris013

Ennek tavaly január-februárban volt jelentõsége. Akkor tizenpár zlotyiért lehetett venni az ötvenezres csomagot. Most a 3500SB az 20 zl. Az 1459 Ft. Nagyobb csomagnál ehhez jön a plusz százalék.

Okés hagyom pár napig. Lehet még zaklatom egyszer az EA advisort.. hátha nem valami töketlent fogok ki.

Ne legyen vita ebbõl nem azért kérdeztem sejtettem, hogy másnál megy és egyedi problem van accountomal. <#worship>

Fast N' Loud / Gas Monkey Garage

7r1v1um
Ez a lengyel (egyéb) verzió hány sb.-t jelent forintonként?
Itthon a dobozos verzió éri meg legjobban az 2 sb/ft.
Már csak, hogy itt dobálóztok a 10.000-es nagyságrendû tételekkel....

Az 12db 50k csomag. Kb 14000 forint a lengyel importból. Mi ebben a sok? Vagy nagy? Nekem sok a 14k tény, mert nem szenátori fizetésbõl élek, de havonta megy bele kicsit kevesebb. Vagy te most menõbb vagy? Nem értem ezt az egészet, ahová kanyarodott a kinyilatkoztatásod: Nem megy a paypal...

na megyek vissza a world-re összekotrok 3000 acsit hogy legyen még egy autó 😄

nem számoltam át

A matek nem az erõsséged. Számold újra. 135-nek a fele az 67-68. Ennyi búsztos verdám lenne? Akkor feltörték a garázsom....

mindegy a lényeg hogy közel 600k boost volt nálam mi elment afterre, packokra after packokkra, és pár autóra

mert Sunny mondta hogy 134 autóvan, de ebbõl fele 10 csomag.

Jaj, ne már. Nekem is van kettõ. Ettõl komolyabbat vártam, régebbrõl. Ez (sem) messze nem tíz emberkének van.

Azok a tízesek csak értékálló befektetés. IGC részvény. De azért látszik az a száz másik is, ugye. De amúgy az hogy kinek nagyobb, az hogy jön a mûködõ/nem mûködõ Paypal-hoz....

7r1v1um
Jahhh. Majd , ha lesz olyanom, azért köszi a tippet.

pl. Nissan 370Z Roadster stb.

Hát ezen behu...zok. Milyen otó az? Mutassam meg mik vannak nálam a giftek között? Nem mutatom. <#duhos2>

Talán tegyél bele egy a head start mellé egy ***redline-t az annyira megnöveli a még jó tartományt hogy szinte nem lehet elrontani!

Mindegy :-) Nem akarok én a legtöbbet költõ lenni. Sajna nekem ez lett az egyetlen hobbym. Volt pár búsztos vétel ami elment igcbe <#idiota> Ez van. Kísérletezik az ember. (Azért van ott még két másik profil is, plusz chicane <#nyes>)

de ilyen 10 aston meg 10 bmw az igc, de nekem volt olyan top up autóm akinek 1000 játékosbol 10-nek ha van

SUNNY84HUN
ja 100 at eladtál <#nevetes2>

'06 Honda Accord 2.4 TypeS K24A3 , '03 Honda Civic 1.6 LS D16V1 - Ha második vagy, te vagy az els?, aki veszít. -

Hát én még nem adtam össze. Milla körül járok. Minden hónapban áldozok rá pár kis csomagot, úgyhogy mûködik.

mert egy csomót eladtam

SUNNY84HUN
kötve hiszem hogy nála többet költöttél rá neked van 34 autód neki 135 van <#wave> szóval kapufa <#zavart1>

'06 Honda Accord 2.4 TypeS K24A3 , '03 Honda Civic 1.6 LS D16V1 - Ha második vagy, te vagy az els?, aki veszít. -

nálam nincs paypal, én közel 600k boost volt a lengyel idõszakban és mindenre költöttem XD

Pfff. Biztos. Pár százezer ide vagy oda. Biztos többet nyomtál bele nálam és én kérek elnézést. Lassan írom: Most vettem. Ok? Mûködik. Ok? Moneybrokers, PSC, Paypal, stb... minden aktív.

mert te annyit nem vettél mint én, nekem kivették csak sms van meg bank kátrya

Jó pár napig ne piszkáld. Aztán próbálkozz újra. Hátha.