Need for Speed: World (MMORG)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

SUNNY84HUN
kösz mindent , szét offoltuk a world fórumot , Chris kibanol a világûrbe , de fogjatok rám mindent én voltam a felbujtó 😄

'06 Honda Accord 2.4 TypeS K24A3 , '03 Honda Civic 1.6 LS D16V1 - Ha második vagy, te vagy az els?, aki veszít. -

Inkább több naon fa***a!<#fejvakaras><#fejvakaras><#fejvakaras><#fejvakaras><#fejvakaras><#fejvakaras><#fejvakaras>

nekem is még menni kell 2 vidit meg kell csinálni 😄

NFSW GEMPAHUN youtube.com/user/GEMPAHUN Xfire jimboba18

He-he. Okos :-) (Vajon kevesebb lesz a kérdés ez után...)
Ki is vonulok az off topic-ból. Jóccakát! (Napi diadal teljesítve <#taps>)

\"Minden dolog, aminek kezdete van... Az egyszer véget is ér.\"

Akkor most egy Tutorial a gyengék kedvéért ! 😄DD

Természetesen <#eplus2> Csak lassan csepegtek az infók. Sok volt a vakvágányunk. <#banplz>

Jól van le aradtad a babért most örûlsz ? <#banplz> 😄

Mondtam én <#eplus2> Okosság küldve.

SUNNY84HUN
w7 kompatibilitás , ilyet nem basztam még már bocsánat <#vigyor2>

'06 Honda Accord 2.4 TypeS K24A3 , '03 Honda Civic 1.6 LS D16V1 - Ha második vagy, te vagy az els?, aki veszít. -

Nah és mi volt akoor a probléma ??

<#eljen> Miként oldódott meg végül?

\"Jó kasztni, jó sofőr - nincs kockázat!\" (Daniel Morales)

SUNNY84HUN
Köszönöm a segítséget <#worship><#pias><#eljen> le a kalappal a csapat elõtt <#eljen>megoldódott , megindult a rohadt

Az lehet de mond már hogy ez mekkora hiba már hogy teszt nélkûl ki adják a készûléket a kezûkbõl hát az már szomorú 😞

A Samsung USA vagy Kínai oldalán keress drivert. Ne törõdj vele hogy hu van a nevében.

Külsõ monitoron nézted, lehet csak a háttétvilágítás pukkant ki, volt hasonló gondom monitorral ott is felvillant és annyi.
Pillanat, módosítok. Ha a logó felvillan, akkor a képernyõ megy. Akkor vinyó hiba.

SUNNY84HUN
annyira új hogy még nincs fent az oldalukon samsung np350v5c-a04hu , azt írták a termék támogatásban hogy még nem kerûlt be a leírásokba és a regisztrált tagok sem érhetik el a leírást róla csak hamarosan , mikor chipset lemezt kértek hozzá ennyit írtak mailban nem áll módukban küldeni mert van 1 rejtet partíción minden driver hozzá

PÜ ment

Mi a samsungnak a rendes típúsa ??

Akkor amit Kruger mond akkor az van 😊

SUNNY84HUN
semmi .. csak samsung és utána sötét kép

Várjál. Tesóm laptopjának is volt ilyen gondja. Nála a képernyõ egyik vezetéke csípõdött el valahogy. Szóval hardveres hiba, nyugodtan beadhatod.

ÖÖÖ nem jön fel allata valami írás a logó allat ??

Jó eredeti állapot azaz win 8al kaptad akkor azzal is kell vissza vinni 😊

SUNNY84HUN
nem jön be semmi csak halványan világító kijelzõ és onnan nem megy sehova már 10 perce úgy áll
semmi lehetõségem nincs sehova lépni :/

Be a gép Bios-àba. Boot beàllítàsa DVD-rom-ra és újraindít.

SUNNY84HUN
jogtiszta w7 van rajta

biosban írd átt az elsõ bootot cd-romra és akkor lehet hogy vinni fogja

*oprendszer

De eredetit kell venni mert azzal kapta nem lehet úgy be vinni hogy itt van nesztek a laptop eredeti álapotjában kell vissza vinni
De amúgy súlyos bûntetés vár az ilyen ért ha hamis oprendszert vissz vissza !

SUNNY84HUN
mondom már azt csinálja kikapcsolom bejön a logo azt ennyi világít a kijelzõ de nem tölt sehova , ledek világítanak , w8 telepítõt hiába teszem be nem csinál semmit w7 elsem nem ajánl semmit se boot semmi , aksit kikaptam és utána is ez a gond :/

köszönöm mindenkinek <#eljen><#worship>

Az oprendszerrel cseréje és a lemezmûveletek nem kizàró okok a garanciàlis javítàsból.

De ha nem nyúltál hozzá pl opredszert raktál fel vagy nem raktálbele valami mást akkor már nem nagyon van esséj rá hogy ki cserélik 😞

SUNNY84HUN
hát akkor gariba megy , nem az enyém csak rám bízták hogy lesem meg mi a nyûgje :/ , softveresen már biztos beleköthetnek mert w7 et raktak rá a w 8 at törölték és a vinyót újra osztották

Félreértések elkerülése miatt természetesen én is csak a fizetési módszerekre gondoltam!

Szerzel egy win 8 telepítõt és felrakod rà. Lehet hogy csak kompatibilitàsi gond van. Ha úgysem megy, akkor gariztatàs. Holnap este priviben folytathatjuk ha szükséges. Elég sok megoldàs lehet.

Még azt jutott eszembe EARN SPEEDBOOST-t vittem 1-2 hónapja több ország ip-jéröl. Lehet az nem tetszett neki.. de az is esélyes, hogy semmi köze hozzá.

Fast N' Loud / Gas Monkey Garage

Esetleg ha le tesztelték a gépet és ha jó volt ott akkor aszt mondják hogy nálad lett rossz az op de ha nem tesztelték akkor meg mondom ezzeket a hibákat akkor lehet hogy el visszik ki vizgálni és aszt mondják ha softveres hiba vagy hardveres hiba akkor kölelezik a cserét !

Akkor most el mondom a helyzete ha softveresen van meg piszkálva meg hardveresen akkor már nem veszik vissza csak tudom volt már laptopom !

SUNNY84HUN
az necces mert lemezt nem adtak hozzá és már w7 van rajta , betölt kiírja a samsung logot és tovább semmi :/

Gari él. Csak az eredeti oprendszerrel kellene leadni, hogy ne köthessenek bele semmibe.

amenyiben hardver probléma van, igen, garizható.

Steam: Gfegyver

7r1v1um
Köszönöm.
Bár "8000SB: Magyar ár: 5715Ft Lengyel ár: kb 2800-3000Ft" - magyar ár 4.000 ft. (576)

"Vannak, akik középszerűnek születnek, vannak, akik elérik a középszerűséget, és vannak, akik nyögnek a középszerűség jármában, Őrnagy őrnagynak mindhárom kijutott." /Joseph Heller/

Elvileg nem !

Csak nekem szarakodik ez a ****launcher? sírba visz a szarakodásaival..
SUNNY84HUN
ez egy bazi nagy OFF : lett 1 laptop amit a tré mobiletól vettek , még garis mert kb 1,5 hónapos , win 8 gyárilag rajta volt és törölve lett meg a vinyó is osztva lett ( egyben volt 500gb ) , a gépbe nem tõrtént belepiszkálás csere semmi csak amit fentebb írtam , kérdés az hogy gari él e még ... mert problémák vannak a géppel

Peccsrõl semmi hír, senkinek? Érdekelne. De lépek, elég mára az egyéb hírekbõl. Úgy néz ki a Duna is marad a helyén (hál' istennek) Minden jót a kitartóbbaknak!

Na neeee csak az EA törödjön a játékokal ne a filmel <#banplz>

Tessék nézeged meg tanúlmányozad http://www.sg.hu/listazas_msg.php3?id=1233324348&no=53896

Én meg mondjam neked hogy újságosnál is lehet kapni a PSCét olyan hogy Inmedio RELAYban is lehet kapni útána jártam a dolgotknak hát el mondjam hogy 5000kpból veszek egy 8000sb meg egy 3500sb csomagot !