Need for Speed: World (MMORG)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

goregrind
Errõl "beszélek" - ez, ilyesmi érdekelne engem is! Ezért gondoltam, hogy tesztelgetem az alap cuccokat az autóknál a játékban! És nem kiemelten csak egy autó esetében (a porsche volt épp' a téma, amikor ez felötlött bennem).

De ha csak az a válasz egy ilyenre, hogy minek, akkor most mi a f@sz van?!? <#fejvakaras>

Egyébként próbálok rájönni a válaszokra ennél a hsz-nél: #74941 - decsak a vakaródzás marad...

- "Elég ebbõl a fosból egy is, nehogy már sokszorosítsd" - mit?
- "te inkább ne állj be a sorba" - milyen sorba?

DISCORD: grimanddark

tutuhawer
audi tt rs? Az isteni quattro meghajtással? Tedd a valós adat mellé a nfs worldöt, de csak kurvaanyázás lehet a vége, mire odajutunk az ATTESA-ETS-hez. Egy buziság a valós adatakokból bármire is következtetni.

youtube.com/tutuhawer -- It's time to NISMO! -- Say NO to racing -- TutuHawer híres jelét mindenhol ismerik, ám neki még nevét leírni is nehezére esik.

Én használom a 2 éves forítást és így határozom el hozzá a tuningot

Tegyük fel van egy autó (Infiniti G35)

Google megnézem milyen adatok vannak róla. Elsõ 3 part (P-K-Z)
Miért is?

Motor információ:- 6800-as fordulatszám(a játékba 6700) alacsony fordulatú ezért kék motor, de a "V6" miatt "piros" lesz jó bele. Mivel 4800-as fordulaton éri el a csúcs nyomatékot és folyamatosam 5700-6500 között megy az autó ezért "kék turbó". A turbó miatt nagyon hamar eléri a 6600-as fordulatot emiatt nagyon hosszú váltófokozatok kellenek itt a "zöld váltó" jön szóba

Alsó 3 part

Miért is?

Rugó: Mivel jó kanyarodik de nem olyan fürge és nagy sebességnél allulkormányzott(nehez fordul) ezért "Piros rugó"
Fék: itt különösen nem kell törödni ez már egyéni megoldás, nekem piros lett benne
Gumi: Mivel jól kanyarodik marad a "sárga gumi"

Tehát az Infiniti G35 esetében a végleges Színsorrend " P-K-Z-P-P-S"

Ui.: Az elsõ 3 partot a google segíti, az alsó 3 meg egyéni megoldás

Simraceway: tigris013

tutuhawer
a kimeltem közhasznú projekt tetszik. de mi lesz a végeredménye, ha az audi tt-t és pl az M3 E30-at teszed egymás mellé. Ugyanolyan jók, kész. Top speed teszt, akkor én az audit jobban szeretem, a bmw meg nem annyira jó. Komolyabb teszt kell, nem is feltétlenül mindig videó. Pár kép is lehet jó, ahol 1 nitró futamokat mutatsz be, mert ez a teszt csak a nitró erõsségét mutatja a hajógyárban.
Az offolást chrisnek kell kontrollálnia. Én megengedem magamnak pl. 😄

youtube.com/tutuhawer -- It's time to NISMO! -- Say NO to racing -- TutuHawer híres jelét mindenhol ismerik, ám neki még nevét leírni is nehezére esik.

"Eszemfaszommegáll.... "

Mire fel? Elég ebbõl a fosból egy is, nehogy már sokszorosítsd... Elég ha az EA betömködi a lyukakat, már ha betömködi, te inkább ne állj be a sorba... <#mf1>

AMD Athlon64 X2 Dual Core 6400+ - NVIDIA GeForce 9600GT 512MB - 4 GB RAM - Windows 7 SP1

goregrind
"de ez a teszt a gyorsulást és a nitrót mutatja csak be" "egyenesben teszeled, hú de jó"

A videó címe: "Porsche GT3RS 4 0 standard top speed test"

Egyébként állandóan megy a szájkatrate legtutibb színösszeállításról. a "Tuning leírás magyarul" állítólag elavult. Ok, gondoltam teszteljük akkor az alkatrészeket egyenként, majd együtt - kombinálva. Majd lesz valami kép akkor, hogy melyik milyen is. De! Ha már ebbe-ilyenbe is belekötnek (illetve amikor valaki konkrét színsort ír - ami miatt õt idiótázzák le), vagy le sem szarják, csak a lengyel búszt a lényeg, akkor legközelebb ne kérdezzen senki semmi tényleg a játékkal, a játékról kapcsolatosat! Offoljunk csak más játékokról témázgatva, tárgyaljuk ki napokig a különbözõ trükközéseket búsztal kapcsolatban - a lényeg meg - maga a játék - lefosva...

Eszemfaszommegáll.... <#idiota>

tutuhawer
de ez a teszt a gyorsulást és a nitrót mutatja csak be. Azt meg meg lehet kérdezni. arra jó, hogy a nitrót bemutasd. Ezért ajánlottam az audi tt-t. egyenesben teszeled, hú de jó, de 250 körül van a kezelhetõsége.
A meccs meg elkezdõdött

én se, de ha akart videózni akkor csinálja

goregrind
Mindenki tud mindent mindenrõl! Érted ez alatt, hogy van egy játékos aki próbál segíteni másoknak, és van egy másik, aki õt hurrogja állandóan és ócsárolja, hogy mekkora gyökipálca és mit akar meg honnan veszi? <#idiota>

Egyébként a folytatásban a többi (street) alkatrésszel is tesztelném (+ egyéb autókat is), hogy legyen már valami kép a különbségrõl piros-kék-zöld-sárga közt!

tutuhawer
a ryan elleni vidteóid viszont nem tudom, mire jók

De várjál!

Ha az EA ranglista meg az acsi rendszer összefügg akkor a th-t miért nem lett 0-va?

tutuhawer
jó , de mire jó? Mindenki tud mindent mindenrõl, egyébként tesztelhetnéd az Audi TT-t is így. Elég vicces 😄 A videó amúgy jó, a közepén a nagy számokkal, meg a lassítással

Az EA a saját ranglistáját resetelte az acsi rendszer miatt, gondolom az acsik az EA raglistára lett tervezve

tutuhawer
akkor valamivel összekeverem, de mivel?

6+ hónap? Az inkább 2hónap, mert 2 hónapja van achie rendszer
én most szedtem össze az 1000 world racert írtam is mindenkinek hogy nyomkodják a hack-et hogy gyosabban meglegyen 😛, meg lett a 3000 acsi pont éés erre kaptam egy Infiniti G35-öt. Ezért megérte 😄

goregrind
Ez a teszt elfogadható/megfelelõ szerinted tutu? Ha igen, akkor folytatás következik...

tutuhawer
gondoltam, meccs elõtt megyek pár futamot, de nem lehet szinte
Hol az anyjuk picsájába vannak a versenyzõk?

Több , mint fél év alatt a játékosok mindössze 4 százaléka ment 250 futamot. minden pályán minden kategóriában autofinisshel együtt esetleg.
250 futam 6+ hónap alatt az havonta 40 futam, napi 1 darab. Egy versenyzõs játékban napi 1-es átlagot se mutatott a versenyzõk 96 %-a. Persz , privát, meg már nem játszik, csak gyémánt meg stb stb
Ahogy én emlékszem, még a nagy autóval kis szintû pályára jobban kaptam ellenfeleket mint most
Nekem ez nem pálya megint 😞

most kivételesen tudok örülni az auto finishnek 😄

Gyanús a végsebességed... Nekem 801-es overallal 398 km/h-m van... <#levele>

AMD Athlon64 X2 Dual Core 6400+ - NVIDIA GeForce 9600GT 512MB - 4 GB RAM - Windows 7 SP1

Láttam meg hallottam is hogy "Sesto Elemento" lesz de remélem nem mert abból már van :p
egyenlõre nem.... de lassan meg lesz az 50k felhasználó is xD

jó éjt skacok !! 😊

Lesz most ez a kód ez az oroszos cucc mint a porsche... lehet tudni milyen kocsit kapunk a kódért??
vagy itt privi

nincs ts-em :S max facebook xD

Majd el mondom honap ha le jösz tsre
ok ??

NFSW GEMPAHUN youtube.com/user/GEMPAHUN Xfire jimboba18

kár hogy nem tudtam megnézni a vidit :/ kíváncsi lettem volna , hogy mirõl is van szó pontosan... de most már mindegy 😊

Mit nem értesz a linket el lehet küldeni ezer módon, de most a fasza! -> #74891 <#eljen>
Boldog vagy ?

Töled agy faszt lehet kapni 😞(

Mit mond egy olyat hogy le van tíltva az egész világban max szlovák meg szlovénia

Milyen kárörvendésrõl beszélsz (érted a szó jelentését) pont hogy azok mellett szólnék akik szeretnék kihasználni ezt a kiskaput, de esetleg pont e miatt becsukják.
Megj.: ha valaki elküldi a linket akkor láthatják, mert ez egy nyílt topik.

#74912 <#fejvakaras> <#falbav>
Én nem voltam vele és nem is tudtam hogy volt SUVja

Lényege az meg van ez nem off téma csóóóóóóóóóóó

Ez a jényege egy Youtubezásnak hogy le is tílthatod orsszágonként is a saját vidiket és a kutya se fogja tudni de amúgy piszok nagy kárörvedõ vagy 😄

Az ügyes és más, így cseszte el Krisz többek SUV-ját, nem lehetett volna az off topikba rakni. <#falbav>
Hát már el mondjam hogyorsszágokra le is tíltotam max slovákot hagyom meg

Hát én addigra végzek az összes classal 😄D

Remélhetõleg a fejlesztõkhöz nem jut el link és nem javítják ki ezt a hibát.

Megj.: elég a NFSW ikonra kattintani és ott izolált módú futtatás.
RoboKutya78
énnnn....???. két hétig meg se fogok mukkanni a törött ujjammal😊

COMTRAYA.Steam:Robokutya;Asus RX460 4GB DDR5 Intel I5-7400 3GHz Memoria: 16 GB DDR4 B250G Gaming

Off bajnok vagy 😄DD

RoboKutya78
150 elérhetõ autó ugyan már 208 használható hajó az nem semmi teljesítmény

COMTRAYA.Steam:Robokutya;Asus RX460 4GB DDR5 Intel I5-7400 3GHz Memoria: 16 GB DDR4 B250G Gaming

És az a tejes cd key is van hozzá

Amit a leírásban van lent egy link és ott van azon az oldalon a sedboxed

RoboKutya78
csak hogy koptassam a kezemre került gipszet..... a sendboxeet hogyan hackelted meg jöhetne a kövi kérdés😊

Tudom xDDD

Hát én lagalább a vidivel nem mert ez csak okosítás 😄D

Úgy érzem ha a gyengébbek kedvéért készült a videó,azoknak ez túl sok!

SUNNY84HUN
búcsúzok ezzel a képpel

Szevasztok <#wave>

'06 Honda Accord 2.4 TypeS K24A3 , '03 Honda Civic 1.6 LS D16V1 - Ha második vagy, te vagy az els?, aki veszít. -