Need for Speed: World (MMORG)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
De ha csak az a válasz egy ilyenre, hogy minek, akkor most mi a f@sz van?!? <#fejvakaras>#fejvakaras>
Egyébként próbálok rájönni a válaszokra ennél a hsz-nél: #74941 - decsak a vakaródzás marad...
- "Elég ebbõl a fosból egy is, nehogy már sokszorosítsd" - mit?
- "te inkább ne állj be a sorba" - milyen sorba?
DISCORD: grimanddark
youtube.com/tutuhawer -- It's time to NISMO! -- Say NO to racing -- TutuHawer híres jelét mindenhol ismerik, ám neki még nevét leírni is nehezére esik.
Tegyük fel van egy autó (Infiniti G35)
Google megnézem milyen adatok vannak róla. Elsõ 3 part (P-K-Z)
Miért is?
Motor információ:- 6800-as fordulatszám(a játékba 6700) alacsony fordulatú ezért kék motor, de a "V6" miatt "piros" lesz jó bele. Mivel 4800-as fordulaton éri el a csúcs nyomatékot és folyamatosam 5700-6500 között megy az autó ezért "kék turbó". A turbó miatt nagyon hamar eléri a 6600-as fordulatot emiatt nagyon hosszú váltófokozatok kellenek itt a "zöld váltó" jön szóba
Alsó 3 part
Miért is?
Rugó: Mivel jó kanyarodik de nem olyan fürge és nagy sebességnél allulkormányzott(nehez fordul) ezért "Piros rugó"
Fék: itt különösen nem kell törödni ez már egyéni megoldás, nekem piros lett benne
Gumi: Mivel jól kanyarodik marad a "sárga gumi"
Tehát az Infiniti G35 esetében a végleges Színsorrend " P-K-Z-P-P-S"
Ui.: Az elsõ 3 partot a google segíti, az alsó 3 meg egyéni megoldás
Simraceway: tigris013
Az offolást chrisnek kell kontrollálnia. Én megengedem magamnak pl. 😄
youtube.com/tutuhawer -- It's time to NISMO! -- Say NO to racing -- TutuHawer híres jelét mindenhol ismerik, ám neki még nevét leírni is nehezére esik.
Mire fel? Elég ebbõl a fosból egy is, nehogy már sokszorosítsd... Elég ha az EA betömködi a lyukakat, már ha betömködi, te inkább ne állj be a sorba... <#mf1>#mf1>
AMD Athlon64 X2 Dual Core 6400+ - NVIDIA GeForce 9600GT 512MB - 4 GB RAM - Windows 7 SP1
A videó címe: "Porsche GT3RS 4 0 standard top speed test"
Egyébként állandóan megy a szájkatrate legtutibb színösszeállításról. a "Tuning leírás magyarul" állítólag elavult. Ok, gondoltam teszteljük akkor az alkatrészeket egyenként, majd együtt - kombinálva. Majd lesz valami kép akkor, hogy melyik milyen is. De! Ha már ebbe-ilyenbe is belekötnek (illetve amikor valaki konkrét színsort ír - ami miatt õt idiótázzák le), vagy le sem szarják, csak a lengyel búszt a lényeg, akkor legközelebb ne kérdezzen senki semmi tényleg a játékkal, a játékról kapcsolatosat! Offoljunk csak más játékokról témázgatva, tárgyaljuk ki napokig a különbözõ trükközéseket búsztal kapcsolatban - a lényeg meg - maga a játék - lefosva...
Eszemfaszommegáll.... <#idiota>#idiota>
A meccs meg elkezdõdött
Egyébként a folytatásban a többi (street) alkatrésszel is tesztelném (+ egyéb autókat is), hogy legyen már valami kép a különbségrõl piros-kék-zöld-sárga közt!
Ha az EA ranglista meg az acsi rendszer összefügg akkor a th-t miért nem lett 0-va?
Hol az anyjuk picsájába vannak a versenyzõk?
Több , mint fél év alatt a játékosok mindössze 4 százaléka ment 250 futamot. minden pályán minden kategóriában autofinisshel együtt esetleg.
250 futam 6+ hónap alatt az havonta 40 futam, napi 1 darab. Egy versenyzõs játékban napi 1-es átlagot se mutatott a versenyzõk 96 %-a. Persz , privát, meg már nem játszik, csak gyémánt meg stb stb
Ahogy én emlékszem, még a nagy autóval kis szintû pályára jobban kaptam ellenfeleket mint most
Nekem ez nem pálya megint 😞
AMD Athlon64 X2 Dual Core 6400+ - NVIDIA GeForce 9600GT 512MB - 4 GB RAM - Windows 7 SP1
ok ??
NFSW GEMPAHUN youtube.com/user/GEMPAHUN Xfire jimboba18
Megj.: ha valaki elküldi a linket akkor láthatják, mert ez egy nyílt topik.
#74912 <#fejvakaras>#fejvakaras> <#falbav>#falbav>
Megj.: elég a NFSW ikonra kattintani és ott izolált módú futtatás.
COMTRAYA.Steam:Robokutya;Asus RX460 4GB DDR5 Intel I5-7400 3GHz Memoria: 16 GB DDR4 B250G Gaming

COMTRAYA.Steam:Robokutya;Asus RX460 4GB DDR5 Intel I5-7400 3GHz Memoria: 16 GB DDR4 B250G Gaming