Need for Speed: World (MMORG)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

7r1v1um
Ha csak a team escape- re korlátozták volna ezt az elképzelést, a fejem se fájna. Így meg egy-egy verseny végére szívinfarktus-közeli állapotba kerülök, hogy melyik nyomorult (általában jóval lassabb) merrõl akar a falra kenni..........

"Vannak, akik középszerűnek születnek, vannak, akik elérik a középszerűséget, és vannak, akik nyögnek a középszerűség jármában, Őrnagy őrnagynak mindhárom kijutott." /Joseph Heller/

trakk
Kikerestem a régi hírek közül a 996-ost és a 997-est, és bizony a 997-esé ez a leírás.

NFS World: BLACKFOXHUN | DJP0N3 | NUCLEARPIZZA

Mert egyrészt az van meg nekem, másrészt az A-Class király. Azaz az az autó elég rossz kezekbe kerülhet...

o_O Mert? 😄
Ha a 997es eskü tökön lövöm magam.

Új IGC kocsik:
-Porsche 911 GT2
-Lotus Exige Cup 260
-Ford GT
Ezek mennek:
-Infiniti G35
-Mazda MX-5
-Scion tC

El sem hiszem a GT2-t 😄D
Valak játszik chichane-eu-n?😄
Tiszta hülyeség már ez a játék 😄 Az 50% rammos jugger Caminóm jobb a játékosok ellen mint zsaruk ellen, és mindez Team Escape-ben..Megyek eggyet Late departure-n, aztán látom hogy egy audi quattrós ott szerencsétlenkedik egy-két zsaruval, gondolom "na segitsünk szerencsétlenen" 😄-és tolok eggyet rajta. Repült is vagy 50 métert, utánna még forgolódott vagy 2-3 másodpercig..bezzeg ezt egy zsaru corvettel hiába is próbálnám, max leállnék 10 méteren belül.
Na de ebbõl rájöttem hogy hogyan is képzelték el a Worldban a Team Escapet: szépen veszel egy Jugger kocsit, és úgy belemész az elõtted levõbe hogy az egybõl a célba repitve találja magát xD és igy szépen sorjára ki "escape"-eled az egész bandát.
Remélem egyszer majd belöknek a játékba egy Abrams tankot, és avval legalább már ténleg igy menne a Team Escape és talán, végre azok a corvettek is megtanulnának repülni.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Ezt már csak úgy spoiler alá teszem, mivel ne ezzel legyen tele a fórum.
Mindenki a saját példájából indul ki. Amit nagy arányban a fiatal évei alatt kapott nevelés erõsen befolyásol. Én pl. nem szoktam káromkodni. Kerülöm a vulgáris szavakat. És ezzel elõbbre lehet jutni, mint azzal, amikor egy egyén minden egyes mondatában használ kötõszavakat.
És én is fiatal vagyok, 22. Káromkodhatnék, de hova jutnék vele? Semerre. Természetesen a problémáim nem oldódnak meg egykönnyen, de káromkodással csak azt érem el, hogy megcsömörlök saját magamban. Belekerülök egy mocsárba, ami elnyel. Nem tapasztalat ez, amit írok, hanem az ismerõseimen látom. Õk is ugyanabban szenvednek, annyi különbséggel, hogy õk már fiatalkoruk ellenére megcsömörlöttek. Ebbõl pedig nem kérek. Elõttem az élet, nem rontom el ezt. Nem vagyok suicid alkat.

Egy bolonddal ne vitatkozz! Mert lesüllyedsz az ő szintjére, onnantól viszont a rutinjával legyőz.

7r1v1um
Ja CTS-V szerintem is, de a kupé verziója. Vagy KITT (legalább akkora kult termék, mint a régi golf-kávédaráló)

"Vannak, akik középszerűnek születnek, vannak, akik elérik a középszerűséget, és vannak, akik nyögnek a középszerűség jármában, Őrnagy őrnagynak mindhárom kijutott." /Joseph Heller/

Mi újság a játékban? 😊

légy türelmes

SUNNY84HUN
én személy szerint már nem költök erre a fosra vagy is ebben a felállásban , tehát kicsit ingyen élõsködök 😄 jöhetne bentley , golf mk1 , cts-v

'06 Honda Accord 2.4 TypeS K24A3 , '03 Honda Civic 1.6 LS D16V1 - Ha második vagy, te vagy az els?, aki veszít. -

7r1v1um
Én úgy gondolom, hogy ez egy (fiataloknak szánt, többnyire általuk is használt) felület, nem pedig irodalmi díszpáholy. Márpedig aki fiatal az káromkodik is, ami nem a tiszteletlenség (pláne nem a neveletlenség) jele, hanem egyfajta nyomatékosításként funkcionál. Aki ezt nem akarja észrevenni és/vagy elfogadni, az homokba dugja a fejét.................

7r1v1um
Ami szintén gumicsont, mert:
1. Nem biztos, hogy lesz
2. A választ max. a fejlesztõk tudják.

Igen tudom, hogy defetista bomlasztó, negatív egyén vagyok.

Szívesen igent mondanék rá. Várjuk meg Feketerókát...

\"Jó kasztni, jó sofőr - nincs kockázat!\" (Daniel Morales)

Be:
- 911 Turbo
- VW Golf Mk1
- 135i
Ki:
- R8 5.2
- GXP
- Mindegy

Project D|Rare Car Collector|

Vélemények kifejtésérõl már elmondtam a véleményem egy közelmúltban lezajlott témában, részemrõl kulturált formában. Amikor elmegy egy kulturálatlan, vulgáris szavakban bõvölködõ 'véleménykifejtésekbe', az körbecsurgatás, nem vita.

Egy bolonddal ne vitatkozz! Mert lesüllyedsz az ő szintjére, onnantól viszont a rutinjával legyőz.

Mondjuk arról, miket hoznak vissza IGC-be az e heti peccsben, már amennyiben lesz.

7r1v1um
74976: És a többieknek is lesz véleménye errõl, mert beszélni mindenki tud.................. :-)

74975: Amit Te úgy hívsz, hogy "f.szméricskélés" (sokszor tényleg csak az), mások (Én is) úgy hívnák, hogy a vélemények kifejtése, adott esetben megvitatása.

én tudok beszélni mársól 😄

Simraceway: tigris013

De miért kell egybõl anyázni, stb, stb, stb...
Az egész egy nagy körbecsurgatás. Mindenki jelöli kifelé a területét.

7r1v1um
Jó néha bedobni a gumicsontot hagy rágódjanak rajta.....
Másrészt meg mi másról tudnánk beszélni NFSWorld- témán belül?

Ezt a szájkaratét...
Kimaradtam belõle...
Pedig beborítottam volna egy pár agyat, tuti biztos.<#hehe>

7r1v1um
Jobb reggelt!
Olvasom itt a doktori disszertációkat autótuningolás témakörben.
Ez mind szép és jó de ne feledjük hogy arcade játékról beszélünk (fizika=0). Amelyik kanyart 200-al beveszem majdnem tökéletes íven (nálam gyorsabbak mondjuk 230-al), azt a valóságban jó, ha 150-nel lehetne abszolválni anélkül, hogy a szemed kifolyna és/vagy valami sz.r-on megcsúszva (ne feledjük utcai verseny) az utat övezõ mûtárgyak közelebbi tanulmányozása lenne a vége.
Ha meg már itt tartunk véleményem szerint elsõ 3 fokozat pörgõs (kanyargós, rövidebb pályák), a maradék hosszabb (autobahn versenyek).

P.S. Korábban engem "anyáztak" mert próbáltam összehasonlítani a valósággal.................................................

ohh ezazz 😄

Zonda reportolt dragon, mert egymás mellet mentünk 370-el, én 6. fokozatba meg tudok multishiftelni, benyomtam egyszer és a top speed 396-ra ugrott és már hack, report f. m.. üzenetek jöttek. Visszaírtam neki CTRL+SHIFT button for 6. gear. Csak megérti

én úgy pályán nem igen tesztelem csak free roamba megyek

Hasonlóan járok el én is, csak én nem nézem a hivatalos adatokat. World-ben megyek egy kört (esetleg többet) egy autóval, és közben elemzem a történteket. A felsõ 2,5 megvan a palmonti autópályán, az alsó 3,5 (mert a váltó mindkét esetbe beletartozik) meg Fortunán az autópálya-lehajtó és a körút közötti extrém kanyargós részen.

Jó reggelt mindenkinek!

Már készítem is a boostpackot :-D

Project D|Rare Car Collector|

Krisz ernyóc coop on sale 2340 pénz! <#ravasz1>
helló

tutuhawer
heló

youtube.com/tutuhawer -- It's time to NISMO! -- Say NO to racing -- TutuHawer híres jelét mindenhol ismerik, ám neki még nevét leírni is nehezére esik.

Tudom , tudom ezért már a multkor is kaptam az áldást. nem szép dolog már bánom.

goregrind
..mint a büdösbúvár, csak annyira! De a gyöngyhalász sem járt másképp! <#taps>

DISCORD: grimanddark

hopp most lebuktál a csillagos idõk miatt, AUTO FINISH-eltél takarodj innen BUKSI 😄

goregrind
Ez a hsz meg nem neked szólt, de a válasz gomb csak egyszer használható... <#banplz>

goregrind
Az ám! Egy újabb magyar csaló?!? <#taps>

Majd beilleszti a HG úr az õ nevét is a sorba! <#idiota>

goregrind
<#eljen>

Egyébként (a téma lezárásaként) kihangsúlyoznám (gy.k.) hogy a videóban NEM a nitró erõssége volt számomra a lényeg és NEM annak a bemutatása volt a cél! A lényeg az autó (illetve több teszt esetében az autók) végsebességének bemutatása lett volna a cél! A videóban egy alap porsce volt látható, ezt lehetett volna (illetve magamnak fogom is) tesztelni további alkatrészekkel. Azután jöhetett volna (azaz csinálom azt is magamnak) az irányíthatóság, a fékerõ, stb tesztek...

És mind ezt bármelyik autóval elvégezve, hogy legyen valami kép az alkatrészek közötti különbségrõl, ha a 2 éves leírás nem elfogadható!

NEM a nitró erõsség bemutatása lett volna a cél, nem viccbõl raktam ki középre a kilóméter számlálót. Nem is a Vegas Pro tudásomat akartam fitogtatni...

Tudom, hogy éjszaka van, de vegyük már észre a lényeget! <#eljen>

A magyar ranglistára a 16. helyre elég. Az nfs-s-en meg 548. idõ. Jah, s szép csillagos a statod, grat hozzá...

AMD Athlon64 X2 Dual Core 6400+ - NVIDIA GeForce 9600GT 512MB - 4 GB RAM - Windows 7 SP1

Hát ööö, azon gondolkodtam én is, így ahogy most van, ennél hosszabbat nem lehet írni. Az elsõ verzió nekem bejövõs, kijavítom arra, kösz a tippet.

AMD Athlon64 X2 Dual Core 6400+ - NVIDIA GeForce 9600GT 512MB - 4 GB RAM - Windows 7 SP1

goregrind
Te meg minek erõlködsz az ilyesmivel, kutya pöcsét nem érdekli az ilyesmi itt! Azaz egy valakit, de õ kapásból elküld téged a halál náthás f@aszára az okoskodásodért!

Maradjunk csak az offolásnál... <#wave>

Helló mindnekinek.
CLUBHOUSE & HOLLIS pályán csináltam 01:46.101 de nem tudom ez mennyire jó idõ mert nem ir mellé helyezést 😄

goregrind
sportszerûség, utálom a csalókat és egy "automatikus befejezés/befejezõ" (ki hogy értelmezi)

Semmi anglomán sznobság nincs benne, csak egy ideje bökte már a szemem, most itt az alkalom kihasználni - gondoltam! <#zavart1>

V#1: Fair play, I hate cheaters and auto finishers
V#2: Fair play, I hate cheaters/auto finishers

De ez a te dolgod igazából! A játékban nem látszódik a szlogen, itt meg csak mi látjuk. <#eljen>

itt még annyival egészítem ki mert lemaradt

Rugó: hátsókererék meghajtás miatt 2 fajta rugó jó zöld ill. a piros. A zöld allulkormányzottá teszi az autót nagysebességen(300+), ezáltal nagyob stabilitást okoz, de az Infiniti allulkormányzott nagy sebességen ezért a "Piros a jó bele". Miért? Mert a Piros rugó túlkormányzást okoz és fürgébb kanyarodást(elise kanyarodása), de a sárga gumi ezt visszafogja ami egyensúlyba hozza az autó kezelhetõségét.

mi nem tetszik a szlogen végében?

goregrind

itt egy kis infó a szó fordulatról (direkt írtam úgy, ahogy) amit csak bedobtam, semmi köze a játékhoz!

Na így vili? <#wave>

...és ha már vili, akkor javítsd már a szlogened végét, mert kissé érdekesre sikeredett! <#eljen>

😄

Eszem-faszom-meg-áll... így szótagolva... Mire fel? hát a játékra nee, légysziii... Na így vili ? <#conf>

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Én közbe Admirális-ozok mert töltöm az F1 2011-et 😄

a valós adat nem úgyan az mint a world, de nekem idáig mûködött a tuningjaim és rajtál bizony lerajtolok azonos nitró erösségû autot.