Need for Speed: World (MMORG)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Simraceway: tigris013
légy türelmes
Bár a Marussia után lehet, hogy azokba a kategóriákba vásárolok bele.
"Vannak, akik középszerűnek születnek, vannak, akik elérik a középszerűséget, és vannak, akik nyögnek a középszerűség jármában, Őrnagy őrnagynak mindhárom kijutott." /Joseph Heller/
légy türelmes
Project D|Rare Car Collector|
Egy bolonddal ne vitatkozz! Mert lesüllyedsz az ő szintjére, onnantól viszont a rutinjával legyőz.
Amúgy, pont ezaz. M3 E30 nem egy csotrogány, 996 GT2-t beadni, kicsit baki, de az MR2 egy lóf.szköpés innentõl...
Ha én csinálnám a rendszert, az összes kocsi IGC lenne, csak mondjuk mindegyik szinthez lenne kötve.
"Vannak, akik középszerűnek születnek, vannak, akik elérik a középszerűséget, és vannak, akik nyögnek a középszerűség jármában, Őrnagy őrnagynak mindhárom kijutott." /Joseph Heller/
\"Jó kasztni, jó sofőr - nincs kockázat!\" (Daniel Morales)
Amúgy meg a 996-os GT2 fog jönni, azt meg biztos hogy butítani fogják. A jelenlegi 997-es Porsche az A class király, a 996-os kb 1 seccel volt tõle elmaradva. Ez most nõni fog 2-3 sec-re kb. A kérdés az, hogy a nitró erõsségén, avagy az irányíthatóságán fognak-e butítani? De az is elképzelhetõ, hogy lomhább lesz a gyorsulása..
De akkor is... kapják be a nagy faszt... <#gunyos1>#gunyos1>
AMD Athlon64 X2 Dual Core 6400+ - NVIDIA GeForce 9600GT 512MB - 4 GB RAM - Windows 7 SP1
használt egy idõben autofinisht. de már nem mert nem szemét dolog.
Bár kaptam már hideget-meleget nálam jobb kocsival játszóktól, hogy lassú kocsival játszom és hát nekem se sok szórakozás tizenmásodperceket kiosztani az utánam lévõnek....
légy türelmes
Nekem veled semmi bajom. Nagyon ritkán privátozok.
De a többiektõl számíts egy ilyenre: <#mf1>#mf1>
Egy bolonddal ne vitatkozz! Mert lesüllyedsz az ő szintjére, onnantól viszont a rutinjával legyőz.
youtube.com/tutuhawer -- It's time to NISMO! -- Say NO to racing -- TutuHawer híres jelét mindenhol ismerik, ám neki még nevét leírni is nehezére esik.

IGC autókkal sehogy (nem is feltétlen ez a cél), de mondjuk kifizetsz X összeget az autógyárnak a liszenszért. Árulod az autót valameddig igazi pénzért, hogy aztán játékpénzért ("ingyért" azoknak akik nem fizettek érte korábban) is elérhetõvé tedd? Számomra ebben sincs sok haszon, logika meg pláne. Reklámra se lehet nagyon hivatkozni, mert a többség egy jól sikerült játékverda után se fog rohanni a kereskedõhöz a 80-100.000 $- os kocsiért..... (amibõl a reklám ára visszajönne).
Nagyon le vannak butítva? Ingyért adják? Hobbijátékosok?
Azzal hogy lehetne több pénzt keresniük?
légy türelmes
Azzal meg, hogy nagyon lebutított autókat adnak ingyért a hobbi-játékosokat riaszthatják el.
Több értelme lenne tök más autókat adni (de azokat jó teljesítménnyel) igc-ért mint ami speedboost-ért volt...
Elõtúrom az almaleveim :-P
légy türelmes
Közben gratulla Dealcsynek a 75 ezredik hozzászólásért! (És jé, még egy idézetem fel lett használva, tök örülök. Egyik rotálásnál írtam dühösen azt, ami idézve lett most.)
NFSW GEMPAHUN youtube.com/user/GEMPAHUN Xfire jimboba18
légy türelmes
De ettõl még igazad van, most is tanultam valamit.
-Porsche 911 GT2 : 1.800.000
-Lotus Exige Cup 260 : 950.000
-Ford GT : 900.000
'06 Honda Accord 2.4 TypeS K24A3 , '03 Honda Civic 1.6 LS D16V1 - Ha második vagy, te vagy az els?, aki veszít. -
NFSW GEMPAHUN youtube.com/user/GEMPAHUN Xfire jimboba18
Nekem egyik sem kellene, mer' van ízlésem. 😊
légy türelmes
Ezt most megkaptuk.
NFS World: BLACKFOXHUN | DJP0N3 | NUCLEARPIZZA
'06 Honda Accord 2.4 TypeS K24A3 , '03 Honda Civic 1.6 LS D16V1 - Ha második vagy, te vagy az els?, aki veszít. -
mit szívtak ezek hogy ilyen autót beraknak? o.O