Need for Speed: World (MMORG)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Nekem csak 94 garázshely van 2 profilban de tele van szóval a Roadrunner valószínûleg helyet cserél a 996-al<#kacsint>
én nem panaszkodok mert 146 garázyhelyem van és csak 36 autóm van 😛

Simraceway: tigris013

Mi a gond? Aki szemét módon játszik, az eddig IGC-ért elérhetõ kocsikkal is szemétkedni tud. Aki tisztán játszik, az kap egy pár jó lehetõséget az überbrutálboostkirályokkal való versenyzésre. Tényleg nem értem, mi a probléma.

légy türelmes

Azt azért ne felejtsétek el, hogy ezeket az autókat tenni is kell valahová. És ha Pistikének elcsurran a nyála az új IGC-s autóktól, hogy "hová tegyem a kis 996-ost, dobjam ki a Murcit vagy LFA-t M3 GTS-t, jaj ne mert tele van ultra parttal, telefon elõ vagy anyucié/apucié aztán gyorsan egy-két garázshelyet elintéz " hogy a szeme se könnyezzen és a szája se konyuljon le mikor Bélát meglátja a frissen beújított 996-al <#wave>
7r1v1um
Mondjuk C-re, D-re tényleg nem ártana, mert akármit próbálok, a nagy 0- val =.
Bár a Marussia után lehet, hogy azokba a kategóriákba vásárolok bele.

"Vannak, akik középszerűnek születnek, vannak, akik elérik a középszerűséget, és vannak, akik nyögnek a középszerűség jármában, Őrnagy őrnagynak mindhárom kijutott." /Joseph Heller/

Ha én csinálnám a rendszert, káosz lenne. 😊

légy türelmes

Én az Agerától parázok 😄

Project D|Rare Car Collector|

Na ja... Közelebb kerültünk ahhoz is, hogy a Zonda Cinque és az F1 is IGC-s legyen.<#idiota>

Egy bolonddal ne vitatkozz! Mert lesüllyedsz az ő szintjére, onnantól viszont a rutinjával legyőz.

Már almalézek ezerrel...
Amúgy, pont ezaz. M3 E30 nem egy csotrogány, 996 GT2-t beadni, kicsit baki, de az MR2 egy lóf.szköpés innentõl...

Ha én csinálnám a rendszert, az összes kocsi IGC lenne, csak mondjuk mindegyik szinthez lenne kötve.

7r1v1um
Akkor zavar, ha szóvá teszik (eszükbe se jut, hogy épp azzal a kocsival van kedvem játszani, amivel).

"Vannak, akik középszerűnek születnek, vannak, akik elérik a középszerűséget, és vannak, akik nyögnek a középszerűség jármában, Őrnagy őrnagynak mindhárom kijutott." /Joseph Heller/

Soha ne zavarjon. Én most épp egy kigyúrt 86-ossal nyomok le 4litRS-eket és LFA-kat.

\"Jó kasztni, jó sofőr - nincs kockázat!\" (Daniel Morales)

Az apjuk faszát, hogy a rohadás álljon beléjük... S classba már adtak egy ütõset, most adnak A classba is egyet... Ezután mi következik? Adnak B classra is egy ütõs verdát? De akkor azzal a lendülettel, már C be és D be is lesz egy ütõs verda, E re meg IGC-s verda van... Gyorsan kivágezték ezt a game-t... <#levele>

Amúgy meg a 996-os GT2 fog jönni, azt meg biztos hogy butítani fogják. A jelenlegi 997-es Porsche az A class király, a 996-os kb 1 seccel volt tõle elmaradva. Ez most nõni fog 2-3 sec-re kb. A kérdés az, hogy a nitró erõsségén, avagy az irányíthatóságán fognak-e butítani? De az is elképzelhetõ, hogy lomhább lesz a gyorsulása..

De akkor is... kapják be a nagy faszt... <#gunyos1>

AMD Athlon64 X2 Dual Core 6400+ - NVIDIA GeForce 9600GT 512MB - 4 GB RAM - Windows 7 SP1

igen újonc vagyok, de versenyezhetünk ettõl függetlenül szerintem. nem csalok.
használt egy idõben autofinisht. de már nem mert nem szemét dolog.

7r1v1um
Talán.
Bár kaptam már hideget-meleget nálam jobb kocsival játszóktól, hogy lassú kocsival játszom és hát nekem se sok szórakozás tizenmásodperceket kiosztani az utánam lévõnek....

Azért adják IGC-ért, hogy a fejlesztõknek ne kelljen dolgozni, ne kelljen újabb autókért fizetni a gyártóknak, és hogy a csórók ne menjenek el más játékkal játszani, mert akkor nem lenne elég ellenfele a pénzes verdával nyomulóknak, és ha nem lennének ellenfelek, a fizetõsök is elmennének más játékkal játszani. Szerintem valami ilyesmi a szitu.

légy türelmes

Gondolkoztam rajta, de inkább nem tolom le. Fõjön csak a levében.

A sok csillagos idõddel? Látszik még újonc vagy itt a fórumon.
Nekem veled semmi bajom. Nagyon ritkán privátozok.
De a többiektõl számíts egy ilyenre: <#mf1>

Egy bolonddal ne vitatkozz! Mert lesüllyedsz az ő szintjére, onnantól viszont a rutinjával legyőz.

tutuhawer
ÉN megpróbálok belépni,

youtube.com/tutuhawer -- It's time to NISMO! -- Say NO to racing -- TutuHawer híres jelét mindenhol ismerik, ám neki még nevét leírni is nehezére esik.

<#lama>

jön játszani valaki?

7r1v1um
Akkor lehet, hogy csak én vagyok túlérzékeny erre?
IGC autókkal sehogy (nem is feltétlen ez a cél), de mondjuk kifizetsz X összeget az autógyárnak a liszenszért. Árulod az autót valameddig igazi pénzért, hogy aztán játékpénzért ("ingyért" azoknak akik nem fizettek érte korábban) is elérhetõvé tedd? Számomra ebben sincs sok haszon, logika meg pláne. Reklámra se lehet nagyon hivatkozni, mert a többség egy jól sikerült játékverda után se fog rohanni a kereskedõhöz a 80-100.000 $- os kocsiért..... (amibõl a reklám ára visszajönne).

Miért lenne arculcsapás? Ezek csak autók.

Nagyon le vannak butítva? Ingyért adják? Hobbijátékosok?

Azzal hogy lehetne több pénzt keresniük?

légy türelmes

7r1v1um
Csak én érzem a fizetõ vendégek arculcsapásának, ezt a speedboost- ból igc dolgot?
Azzal meg, hogy nagyon lebutított autókat adnak ingyért a hobbi-játékosokat riaszthatják el.
Több értelme lenne tök más autókat adni (de azokat jó teljesítménnyel) igc-ért mint ami speedboost-ért volt...

Az is kicsit szomorít de ha 997 lett volna, akkor k.o
Elõtúrom az almaleveim :-P

996.

légy türelmes

amelyik szarul megy...
inkabb a rose edition<#nevetes1>
Akkor 996 vagy 997 IGC? Mert leírás keveredés már volt...

Úgy érzem, megint csúszik a harmadik 86-os megvétele. Rákívántam az Exige-re. Ha a 996-os GT2 jön, el fogok csöppenni, ha a 997-es, azt nem bánom (én legalábbis).

Közben gratulla Dealcsynek a 75 ezredik hozzászólásért! (És jé, még egy idézetem fel lett használva, tök örülök. Egyik rotálásnál írtam dühösen azt, ami idézve lett most.)

és mikor lesz az ??

NFSW GEMPAHUN youtube.com/user/GEMPAHUN Xfire jimboba18

7r1v1um
Mk I-II es verziók tényleg versenyzésre épültek, az Mk .III viszont utcai (bár csak 7 db. készült belõle).

Na igen
Szerintem a GT40 versenyautó, nem izomautó.

légy türelmes

7r1v1um
Bocsánat, hogy nem vagyok járatos old school musclecar- ok területén............
De ettõl még igazad van, most is tanultam valamit.

ha régi lenne akkor az lenne a neve hogy Ford GT40

7r1v1um
Ford GT- bõl új vagy régi?

SUNNY84HUN
árak pedig ezek

-Porsche 911 GT2 : 1.800.000
-Lotus Exige Cup 260 : 950.000
-Ford GT : 900.000

'06 Honda Accord 2.4 TypeS K24A3 , '03 Honda Civic 1.6 LS D16V1 - Ha második vagy, te vagy az els?, aki veszít. -

Eredj már !!!!!

NFSW GEMPAHUN youtube.com/user/GEMPAHUN Xfire jimboba18

Kösz 😄
Gt2 997 IGC?! R.i.p NFS :-P

A képre klikkelj,szerintem holnap!

Azok nem tök mindegy, hogy mivel vannak? A Lotus szerintem legalább olyan érdekes, mert a maga területén eléggé jónak számít, úgy emlékszem.

Nekem egyik sem kellene, mer' van ízlésem. 😊

légy türelmes

trakk
HOLNAP.

NFS World: BLACKFOXHUN | DJP0N3 | NUCLEARPIZZA

MIKOR LESZ MAINTERANCE??? RÁKATTINTOTTAM FACEBOOKON A LINKRE DE NEM JÓ!!! valaki válaszolhatna-.- 😄 😄 <#mf1>
"Be more creative, guys!"
Ezt most megkaptuk.

Porsche meg a Ford GT-re beruházok majd.

trakk
Jepp. Én személy szerint jobban örültem volna a 996-osnak, mert olyanom még nincs. Bár õszintén szólva arra sokkal több esélyt látok, nem ez lenne az elsõ alkalom, hogy rossz leírást ollóznak be.

NFS World: BLACKFOXHUN | DJP0N3 | NUCLEARPIZZA

Mikor lesz a Mainterance?
SUNNY84HUN
tetves autofinisherek és csalók kezében gt2 997 et látni igen gáz :S , a normális igc játékosoktól nem sajnálom

'06 Honda Accord 2.4 TypeS K24A3 , '03 Honda Civic 1.6 LS D16V1 - Ha második vagy, te vagy az els?, aki veszít. -

az gáz.
mit szívtak ezek hogy ilyen autót beraknak? o.O