Need for Speed: World (MMORG)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Simraceway: tigris013
Fast N' Loud / Gas Monkey Garage
Project D|Rare Car Collector|
\"Minden dolog, aminek kezdete van... Az egyszer véget is ér.\"

SUNNY! Vészhelyzeti terv ment :-D
"Vannak, akik középszerűnek születnek, vannak, akik elérik a középszerűséget, és vannak, akik nyögnek a középszerűség jármában, Őrnagy őrnagynak mindhárom kijutott." /Joseph Heller/
Úgy értem nem találom a purchase cars listán (gondolom A class)
"Vannak, akik középszerűnek születnek, vannak, akik elérik a középszerűséget, és vannak, akik nyögnek a középszerűség jármában, Őrnagy őrnagynak mindhárom kijutott." /Joseph Heller/
Aston Martin V12 Vantage Cop - 3000
Audi R8 4.2 FS2 Quattro Cop- 2340 (Chris!!!)
BMW M3 GTS Cop - 3120
Dodge Challenger Concept Cop - 4160
Ford Mustang Boss 12 Cop - 3540
Lamborghini Countach Cop - 2100
Lamborghini Gallardo VB Cop - 3060
Lamborghini Murciélago LP640 Cop - 3060
Lamborghini Sesto Cop - 5460
Lotus Evora Cop - 3120
Mazda RX8 Cop - 1620
Mercedes-Benz Slr Mclaren 722 Cop - 3060
Nissan Silvia Cop - 960
Nissan Skyline 2000GT-R Cop - 1500
Porsche 911 GT3 RS - 3360
Renault Sport Megane R.S Cop -2160
Toyota Supra Cop - 1860
A villogásról: nekem nem volt ilyen gondom, másoknak sem volt ilyen gondja, mondjuk nincs is meg az egyéni rendõrös achi, mert 50 után elegem lett.
Megj.: itt is írtam pár hónapja sõt a játékban is, hogy vegyél fel, lehet nem véletlenül nem került rá sor, természetesen nem kötelezõ, most meg már egyenesen nem is tartok rá igényt.
Részemrõl téma lezárva, mindkettõ!
#75049 Értsd már meg dragon nincs fizika max. stat és kész. Versenyen meg amúgy sem megyek veled, mert továbbra is tartom hogy nem mész tisztán.
Téma lezárva.
Ui.: az én GT3 RS nagyon jól fordul is tapad mint az állat!
#75058 Nekem a Clio kellene meg az IS300.
DISCORD: grimanddark
youtube.com/tutuhawer -- It's time to NISMO! -- Say NO to racing -- TutuHawer híres jelét mindenhol ismerik, ám neki még nevét leírni is nehezére esik.
youtube.com/tutuhawer -- It's time to NISMO! -- Say NO to racing -- TutuHawer híres jelét mindenhol ismerik, ám neki még nevét leírni is nehezére esik.
"Nulla tenaci invia est via"
Veszünk ketten úgyanolyan IGC autót. A tiédet feltuningolod street tuned partokkal a te tunigod alapján, az enyémet meg a fordítás szerint. Dragon leteszteljük (rockport Turnipike 3 fordulóban, mert 1 nem elég a szerver lassuság/gyorsasok miatt) Automatic válton perfect start nélkül. Ha nyersz akkor innentõl semmilyen tuningszínsort nem fogok kiírni, de ha én nyerek akkor egy szó se és nem cseszegetsz a tuningok miatt.
Szerintem ez tisztességes ajánlat
Mi az Allulkormányzottság és a túlkormányzottság?
Mert a piros rugó nem allulkormányzottságoz okoz
Az RTR-X az eleve drift-re lett tervezve azt akárhogy tuningolod úgyan úgy csúszik.
A zondába ezért van nekem zöld tuned rugó jobban fordul, ezt maga Vikrohungary is kijelentette.
Én privátba szoktam letesztelni a partokat.
A sima GT3 RS-t meg le kell szarni mert már a úgy fordúl mint egy HAJÓ.
Miért van az, hogy amióta ismét a saját gépemen nyomulok semmi hasonló gond nincs? Vagy elõtte miért nem volt ilyen, miért nem látott senki villogni??? Vagy esetleg annyira agyatlan vagyok szerinted, hogy kib@aszok x száz fontot az ablakon és nekiállok csitelni hátha bannolnak? Most kérlek meg utoljára kultúráltan: Ne erõltesd tovább ezt a témát, mert mellélõttél az okoskodásoddal most az egyszer - nem picit!
Példák: A Zonda cinegét próbáltam sok mindennel, de pl. a legnagyobb stat-ot hozó 3Z, 3P borzalmasan viselkedik, nem lehet a kanyar elõtt rendesen megfékezni, mert ha belecsúszok a féktávval az ívbe, akkor menthetetlenül megcsúszik. Tettem bele egy másik gumit és jobb lett, lecseréltem a rugót, a pirosat, ami állítólag jobb fordulást okoz a leírás szerint (szerintem pont hogy annyira merev, hogy alig fordul tõle a legtöbb gép) és érdekes módon jobban fordul, pedig erre az van írva (ismételten a leírásba) hogy alulkormányzottságot okoz, és mégsem sõt úgy betapad a kanyarba, hogy még gázt is tudok adni mellette. Kapott egy másik féket és már tudok fékezni a kanyarban is, érdekes.
Ugyanezt tapasztalható az MR-nél is a 3P alul nagyon nehézkes fordulás okoz ki is vágnám belõle a piros rugót csak akkor az egészet át kéne tervezni, hogy meglegyen az 599-es érték. Arról nem is szólva, ha a fix. B-s pályán a gumis után bele nitrozok abba a két enyhe balosba képes kifarolni a végén. Ugyanezzel a rugóval viszont a RX8 09-es olyan stabil marad, hogy ugyanazon a pályán az elsõ S kanyaros rész második harmadában simán tûri a nitrot mindenféle megcsúszás nélkül és irányítható is marad.
Másik példa: 911 GT3 RS a régi rendszerben (kb.2 éve) a Z, P, K hozta a legjobb gyorsulást és a rajtnál úgy kilõtt, hogy csak (megj.: akkortájt ez volt a csúcsgép az RTR-X mellett mikor azt késõbb behozták) csak nekem abban egy puha futómû van és a kanyarokban nehezen kezelhetõ (3S). És igen ezzel az alsó 3 alkatrésszel csúszik a kanyarban, sõt nem hogy csúszik, hanem egyenesen driftel (pedig a leírás szerint a drift alkatrészek a pirosak), persze ehhez a drift-hez kell a 3-as ültetés és egy 21-es felni is. Ezért aztán hiába gyors, de a kanyarban nehéz kontrollálni és könnyû vele hibázni.
Tehát a teszt nem abból áll, hogy nézegetünk mindenféle fals leírásokat meg Google-t, hanem kimegyünk a pályára singli-be vagy talán jobb privatba (nincs mágnes) és megnézzük, mivel megy jobban 1-1 gép. Természetesen, ami jó lehet a Zonda-ba az nem feltétlenül jó a 911-be vagy a GTS-be esetleg a Murciba, sõt a legtöbbször egyáltalán nem.
Megj.: különben is marhaság mindenféle okfejtés, mert ami nálam bevált lehet másnál nem fog, mert máshogy fordul lassabban – gyorsabban megy 1-2 helyen stb. Különben is ez egy arkad játék és sokszor nem egyformák a feltételek mindenkinél (belassulás, gyorsulás, nehéz irányítás, rossz tapadás, stb.), mint pl. egy szimulátornál ahol 1-1 beállítás aranyat érhet és a profik félve õrizgetik általában. Az is igaz ott sokkal több mindenre kell figyelni (guminyomás, szárnyak, ültetés, stb.).
Ui. ha ennyire rosszul esik, hogy elmondom nekem más a tapasztalatom és ez zavar többet nem fogok írni egy szót se, majd mindenki kitapasztalja, hogy franko e a megadott színsor vagy sem.
Ui2.: a tesztek amit akarsz csinálni jók, de csak ha egyforma körülmények közt készülnek pl. óránkénti újraindítás a lassulás – gyorsulás elkerülése miatt. Az alkatrészek cseréje után driver váltás, után vissza a tesztelendõbe, mert a legtöbbször csak így tölti be z új cucc tulajdonságait. Nem árt egyforma idõszakban végezni mivel túl korán/késõn a kis szerver terheltség miatt gyorsabb lehet 1-1 járgány.
Uui.: Azért kívánok neked további jó kp. szerzõ bot farmolást a singli zsarus pályákon.
A viki az frissül néha, mert pl. az on sale már vagy 2x más lett!