Need for Speed: World (MMORG)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Na jó eddig tartott az ajánlatom, most lépek mert holnapra behívtak melózni. És továbbra is írom ide ki a színsorokat addig amig nem jössz velem, ez csak rajtad múlt. Sziasztok!

Simraceway: tigris013

Megnéztem játékban visszaszívom jó azért, escapen lehet majd darálni vele még ma kipróbálom. Még egy kérdésem lenne kaptam pár vinylt is ezeket csak egyszer lehet felhasználni vagy örökre meglesznek?

Fast N' Loud / Gas Monkey Garage

Igen, 3 hónap múlva 😄

Project D|Rare Car Collector|

Na. Én meg türelmesen vártam a leárazással az F1-re. Aztán megvettem. Le is árazták, késõbb... :-)

\"Minden dolog, aminek kezdete van... Az egyszer véget is ér.\"

Az más 😊 Nekem nagyon tetszik, de addig húztam az idõt, hogy leárazzák, míg kivették szó nélkül.

Tessék QUQA, mert látom nem érted. Minden verseny lobby közbe végiggörgetem hogy lássad nincs cheat engine és ha szerencsém van akkor a folyamatok nem növekszenek(de az én gépem mindig csinál valamit)

Nem olyan sajnos az, pláne 8000 mellé :-) És persze szívesen.

Nekem nem tetszik annyira ebbe a játékba csak azért sajnos, de majd kipróbálom.

Sajnos Raptor? Jaj 😄

Köszi a segítséged ha nem várok tuti még a hajam tépném error miatt. <#vigyor> Sajnos gift.nek csak FORD F-150 SVT RAPTOR RED JUGGERNAUT volt, de sebaj lényeg, hogy sikerült venni. Elsõ kiadásom a gémre <#vigyor0>

Látod? Megy ez neked. <#taps>

Hát istentelenül jól néz ki! Vajúdok is rendesen. Csessze meg, hogy KELL kategóriás....

SUNNY! Vészhelyzeti terv ment :-D

de ott lesz a videó a feladatkezelõvel eggyütt nem érted?????? csinálja képet

Úristen 3 error után sikerült venni 8000 boost-t paypal-l tényleg hagyni kelet. De örülök. <#smile>

Tényleg ott a Cop Challenger és tejóégmicsodadög... Bár kicsit drágának tartom, szóval passzolom. R8 kell 😄

7r1v1um
Köszönöm, mert ma nincs idõm és lehetõségem játszani

"Vannak, akik középszerűnek születnek, vannak, akik elérik a középszerűséget, és vannak, akik nyögnek a középszerűség jármában, Őrnagy őrnagynak mindhárom kijutott." /Joseph Heller/

Ööööö... megyek, lecsekkolom. Az OnSale kategóriában szokott lenni a leárazásra került autók.

7r1v1um
<#hehe>
Úgy értem nem találom a purchase cars listán (gondolom A class)

"Vannak, akik középszerűnek születnek, vannak, akik elérik a középszerűséget, és vannak, akik nyögnek a középszerűség jármában, Őrnagy őrnagynak mindhárom kijutott." /Joseph Heller/

Venned kell Speedboostot.

7r1v1um
És ezt honnan tudom beújítani, mert a Challenger nagyon, de nagyon, de nagyon (stb. a végtelenig) érdekel.

Én is tervezek egy R8-at meg egy Challenger-t és egy Sesto-t
Eeeegen.. az az R8acska hiányzik a gyûjteménybõl 😄

Cop Edition Sale van :
Aston Martin V12 Vantage Cop - 3000
Audi R8 4.2 FS2 Quattro Cop- 2340 (Chris!!!)
BMW M3 GTS Cop - 3120
Dodge Challenger Concept Cop - 4160
Ford Mustang Boss 12 Cop - 3540
Lamborghini Countach Cop - 2100
Lamborghini Gallardo VB Cop - 3060
Lamborghini Murciélago LP640 Cop - 3060
Lamborghini Sesto Cop - 5460
Lotus Evora Cop - 3120
Mazda RX8 Cop - 1620
Mercedes-Benz Slr Mclaren 722 Cop - 3060
Nissan Silvia Cop - 960
Nissan Skyline 2000GT-R Cop - 1500
Porsche 911 GT3 RS - 3360
Renault Sport Megane R.S Cop -2160
Toyota Supra Cop - 1860
A teszteléshez:
Nem ma kezdtem Tutu sem, õ pl. Nfree-vel próbálgatta 2 éve mi mivel a jobb aztán eltûnt. Az hogy nem ismersz, arról nem tehetek egy másik fórumon leírtam jó néhány régi T2-T3-as és néhány T1-es alap autó (ahogy megvehetõ volt) tulajdonságait, így valamelyest tudom mit nézzek, de korántsem állítom hogy egy szakértõ lennék tuning terén.

A villogásról: nekem nem volt ilyen gondom, másoknak sem volt ilyen gondja, mondjuk nincs is meg az egyéni rendõrös achi, mert 50 után elegem lett.
Megj.: itt is írtam pár hónapja sõt a játékban is, hogy vegyél fel, lehet nem véletlenül nem került rá sor, természetesen nem kötelezõ, most meg már egyenesen nem is tartok rá igényt.

Részemrõl téma lezárva, mindkettõ!

#75049 Értsd már meg dragon nincs fizika max. stat és kész. Versenyen meg amúgy sem megyek veled, mert továbbra is tartom hogy nem mész tisztán.
Téma lezárva.
Ui.: az én GT3 RS nagyon jól fordul is tapad mint az állat!

#75058 Nekem a Clio kellene meg az IS300.
Nem is..
Csak néha, amikor Aldis almalé helyett Sió van 😄

goregrind
Ezaz, erre írtam burkoltan, hogy EGY ZSARNOK VAGY!!! <#mf1>

DISCORD: grimanddark

goregrind
Yeehaaa! <#idiota>

Tudod, van az a soksok név egy scriptben... nem kell folytatnom szerintem 😄

goregrind
Úúúúúúúúúúú! LetszFáj'tBiccs! Jújújúúúúj! <#zavart1>

goregrind
Majd kapsz dádát tõle, mert Õ a miszter hágé és Õ megteheti! Ne packázz a hágével... <#idiota>

Let's Fight Bitch 😛

Na inkább léptem F1-be

tutuhawer
és nem tud vele mit kezdeni <#taps><#eljen><#mf2><#ravasz1>

youtube.com/tutuhawer -- It's time to NISMO! -- Say NO to racing -- TutuHawer híres jelét mindenhol ismerik, ám neki még nevét leírni is nehezére esik.

én ajánlottam neki tisztességes feltételt és csönd lett volna ha elfogadja

goregrind
Ez meg nagyon gyilok lett! <#taps><#eljen>

goregrind
Szerintem ne feszegessük ezt. Maradjon téma a lengyel bûszt, a Dö Krúúú és más, masonló off téma! <#idiota>

tutuhawer
noob vagy. Angol a mottód, de amikor angolul kell tudni, egybõl lefagyás van Most tudsz angolul vagy nem tudsz? Lefordítsam, hogy noob vagy megoldod a google fordítóval?

youtube.com/tutuhawer -- It's time to NISMO! -- Say NO to racing -- TutuHawer híres jelét mindenhol ismerik, ám neki még nevét leírni is nehezére esik.

Én is a sufnituning Golfot akarom, de hiába.

én tudom mit jelet, csak quqa tudja-e?

A SImRaceWayt magamba leírtam, amikor Free R8 GT tesztnap volt és baszott engem multiba rakni.

goregrind
tutuhawer
<#eljen> Én pl örülök vagy közömbös, de húzom a számat, mert az öreg skyline-t meg a Golfot akarom megvenni. Jó jó, de mégse olyan jó. Értsd: bekaphatják

jaja, én már azon se fogok csodálkozok ha a cinke igc-s lesz

tutuhawer
a simracewayben az összes autót meg lehet venni creditért és dollárért is. Az oldskool , vintage járgányok, amiket pl kaoszgolyo szeret, baromi drágák, de a hiperszupersztárok is marha drágák, ellenben az átlagos, és akár versenyautók is könnyen elérhetõek, pl audi r8 GT vagy Mercedes SLS stb. Minden ott van játékpénzért. MIndössze a befektetett idõvel kell fizetni

Szabi
érdekes hogy régen azért szidtuk õket hogy miért nem igc az összes autó.. most meg azért sírtok hogy miért lett igc néhány autó....

"Nulla tenaci invia est via"

ha drag nem tetszik akkor mehetünk rendes versenyt csak akkor classos pályán a traficok miatt. ÉS FEL IS FOGOM VENNI, WINDOWS MODE-BA, MEG A WINDOWS FELADATKEZELÕ IS KINT LESZ HOGY LÁTHATON MIK MENNEK A HÁTTÉRBEN.

tisztességes ajánlat a tuning kérdésben

Veszünk ketten úgyanolyan IGC autót. A tiédet feltuningolod street tuned partokkal a te tunigod alapján, az enyémet meg a fordítás szerint. Dragon leteszteljük (rockport Turnipike 3 fordulóban, mert 1 nem elég a szerver lassuság/gyorsasok miatt) Automatic válton perfect start nélkül. Ha nyersz akkor innentõl semmilyen tuningszínsort nem fogok kiírni, de ha én nyerek akkor egy szó se és nem cseszegetsz a tuningok miatt.

Szerintem ez tisztességes ajánlat

egy kérdést felteszek.

Mi az Allulkormányzottság és a túlkormányzottság?

Mert a piros rugó nem allulkormányzottságoz okoz

Az RTR-X az eleve drift-re lett tervezve azt akárhogy tuningolod úgyan úgy csúszik.
A zondába ezért van nekem zöld tuned rugó jobban fordul, ezt maga Vikrohungary is kijelentette.
Én privátba szoktam letesztelni a partokat.
A sima GT3 RS-t meg le kell szarni mert már a úgy fordúl mint egy HAJÓ.

goregrind
Ha mindezt így - vagy hasonlóan fogalmazod meg Ryan-nek, akkor nem emlegetem én sem feszegettem volna a témát. De a megfogalmazás kissé más volt akkor! Ez most így faszányos és érthetõ lett! <#eljen>

Megjegyzés az uui-hoz: A háromlábú kishúgodnak kívánj ilyeneket!

Miért van az, hogy amióta ismét a saját gépemen nyomulok semmi hasonló gond nincs? Vagy elõtte miért nem volt ilyen, miért nem látott senki villogni??? Vagy esetleg annyira agyatlan vagyok szerinted, hogy kib@aszok x száz fontot az ablakon és nekiállok csitelni hátha bannolnak? Most kérlek meg utoljára kultúráltan: Ne erõltesd tovább ezt a témát, mert mellélõttél az okoskodásoddal most az egyszer - nem picit!

Hosszú ezért …
Akkor öntsünk tiszta vizet a pohárba, mert gondolom nekem szolt, hogy belekötök az általad „tisztelt tuning mesterbe”, mert õ segít, hát persze. Gondoltam, hogy nem tesztel, hanem mint írta fordulatszámokat meg a leírásokat olvasgatja, sajnos hiába állítja, be ezt tökéletesnek a teszt nem úgy néz ki. Az itteni autóknak semmi köze a valósághoz maximum a külsõ megjelenésük hasonlít! Nálam egy teszt kb. 3-500E pénzbe kerül, mert cserélgetem a legerõsebb IGC-s alkatrészeket és nézem a köridõket, a stabilitást stb. és általában 3-4 nap kell hozzá. (És mielõtt valaki leírja, hogy az nem jó, mert az ultra alkatrésszel máshogy viselkedhet, az autó elmondom nem, sõt a Zonda teszt alkalmával gyorsabb köröket ment IGC-vel, mint ugyanolyan színekkel ultra-val, természetesen, ha nem nitrozok.) Tehát a lényeg az a legjobb alkatrész, amivel a legstabilabban tudok több pályán is a legjobb idõt megfutni.

Példák: A Zonda cinegét próbáltam sok mindennel, de pl. a legnagyobb stat-ot hozó 3Z, 3P borzalmasan viselkedik, nem lehet a kanyar elõtt rendesen megfékezni, mert ha belecsúszok a féktávval az ívbe, akkor menthetetlenül megcsúszik. Tettem bele egy másik gumit és jobb lett, lecseréltem a rugót, a pirosat, ami állítólag jobb fordulást okoz a leírás szerint (szerintem pont hogy annyira merev, hogy alig fordul tõle a legtöbb gép) és érdekes módon jobban fordul, pedig erre az van írva (ismételten a leírásba) hogy alulkormányzottságot okoz, és mégsem sõt úgy betapad a kanyarba, hogy még gázt is tudok adni mellette. Kapott egy másik féket és már tudok fékezni a kanyarban is, érdekes.

Ugyanezt tapasztalható az MR-nél is a 3P alul nagyon nehézkes fordulás okoz ki is vágnám belõle a piros rugót csak akkor az egészet át kéne tervezni, hogy meglegyen az 599-es érték. Arról nem is szólva, ha a fix. B-s pályán a gumis után bele nitrozok abba a két enyhe balosba képes kifarolni a végén. Ugyanezzel a rugóval viszont a RX8 09-es olyan stabil marad, hogy ugyanazon a pályán az elsõ S kanyaros rész második harmadában simán tûri a nitrot mindenféle megcsúszás nélkül és irányítható is marad.

Másik példa: 911 GT3 RS a régi rendszerben (kb.2 éve) a Z, P, K hozta a legjobb gyorsulást és a rajtnál úgy kilõtt, hogy csak (megj.: akkortájt ez volt a csúcsgép az RTR-X mellett mikor azt késõbb behozták) csak nekem abban egy puha futómû van és a kanyarokban nehezen kezelhetõ (3S). És igen ezzel az alsó 3 alkatrésszel csúszik a kanyarban, sõt nem hogy csúszik, hanem egyenesen driftel (pedig a leírás szerint a drift alkatrészek a pirosak), persze ehhez a drift-hez kell a 3-as ültetés és egy 21-es felni is. Ezért aztán hiába gyors, de a kanyarban nehéz kontrollálni és könnyû vele hibázni.

Tehát a teszt nem abból áll, hogy nézegetünk mindenféle fals leírásokat meg Google-t, hanem kimegyünk a pályára singli-be vagy talán jobb privatba (nincs mágnes) és megnézzük, mivel megy jobban 1-1 gép. Természetesen, ami jó lehet a Zonda-ba az nem feltétlenül jó a 911-be vagy a GTS-be esetleg a Murciba, sõt a legtöbbször egyáltalán nem.

Megj.: különben is marhaság mindenféle okfejtés, mert ami nálam bevált lehet másnál nem fog, mert máshogy fordul lassabban – gyorsabban megy 1-2 helyen stb. Különben is ez egy arkad játék és sokszor nem egyformák a feltételek mindenkinél (belassulás, gyorsulás, nehéz irányítás, rossz tapadás, stb.), mint pl. egy szimulátornál ahol 1-1 beállítás aranyat érhet és a profik félve õrizgetik általában. Az is igaz ott sokkal több mindenre kell figyelni (guminyomás, szárnyak, ültetés, stb.).

Ui. ha ennyire rosszul esik, hogy elmondom nekem más a tapasztalatom és ez zavar többet nem fogok írni egy szót se, majd mindenki kitapasztalja, hogy franko e a megadott színsor vagy sem.

Ui2.: a tesztek amit akarsz csinálni jók, de csak ha egyforma körülmények közt készülnek pl. óránkénti újraindítás a lassulás – gyorsulás elkerülése miatt. Az alkatrészek cseréje után driver váltás, után vissza a tesztelendõbe, mert a legtöbbször csak így tölti be z új cucc tulajdonságait. Nem árt egyforma idõszakban végezni mivel túl korán/késõn a kis szerver terheltség miatt gyorsabb lehet 1-1 járgány.

Uui.: Azért kívánok neked további jó kp. szerzõ bot farmolást a singli zsarus pályákon.

Neked köszönöm szépen a piros pontot (nem mintha számítana) azért, mert mertem szólni hogy talán nem kéne a nyilvánosság elé tárni, hogy kell könnyen achi-zni, csak sem kedvem sem energiám nem volt már éjjel irkálni. Ráadásául, ha egy ilyen gyermeteg programot valaki nem tud kezelni az ássa el magát. Arról nem is beszélve hogy a NET-en legalább 100 leírás, videó van a program bemutatásáról, akár még magyarul is csak be kell helyettesíteni a megfelelõ játékot/programot.

A viki az frissül néha, mert pl. az on sale már vagy 2x más lett!