Need for Speed: World (MMORG)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

jó szar ez a 20 kb.-.-"
Audi R8 5.2 fsi
Porsche 911 GT3 RS esetleg

Fast N' Loud / Gas Monkey Garage

Hali!melyik igc repeszt most ugy igazan?m3gts-t akartam venni de mar kivettek, a 959 szoba se johet mert mar van
SUNNY84HUN
újév elsõ felében van sok leárazás mert akkor alig fogy az sb 😊

'06 Honda Accord 2.4 TypeS K24A3 , '03 Honda Civic 1.6 LS D16V1 - Ha második vagy, te vagy az els?, aki veszít. -

Ezt még maguk sem tudják szerintem. Leárazás 0.......

Fast N' Loud / Gas Monkey Garage

A Z-Tune mikor lesz megint leárazva 3000sb re?

Asus P8P67 B3, Intel Core I5 2400, Sapphire 280x 3GB. CORSAIR 8192MB Vengeance DDR3 1600MHz, 500GB HDD, CORSAIR CX430W v2, Panasonic 94CM Plazma TV, Rendszer: Windows 8.1 PRO X64

Próbál így!
https://world.needforspeed.com/home

ezt megcsináltam,de ugyan az a hiba :/
Szabi
ctrl+h, majd böngészési adatok törlése - Cookie-k és egyéb webhely-, illetve plug-in adatok törlése

"Nulla tenaci invia est via"

a sütiket hol tudom törölni? chrome-ban....
gondolhattam volna,hogy valami ilyesmit kell az ellen csináljak 😄 de köszi szépen 😊
Szabi
töröld a sütiket 😄

hali skacok
ti be tudtok lépni az NFS WORLD honlapjára? én 3 napja nem tudok mert valami faszságot ír ki,azt h "Ez a weboldal átirányítási körbe került" << ez a mi a szar? és a 2.alkalom,hogy ezt csinálja ez miért van? valaki tud valamit mondani? koszönöm a válaszokat elõre is
Nekem úgy néz ki a km-t elszámolta a következõ belépésnél.
Nekem mind 2 megvan,szerintem a CLE jobban megy,de a ZR1 meg jobban irányítódik.Döntsd el te melyiket veszed.
Srácok, a Z06 Carbon limited edition jobban repeszt, mint a ZR1?

Sajna nem figyeltem. Legelsõ muli versenyemen ment chatben a tanács hogy relogolni kell - s mivel nekem se ment az achi, azonnal kiléptem- beléptem.
BONESAI
Fox, ha visszaleptel jovairta a pontokat amiket akkor szereztel amikor nem irta oket hozza?

NFSW: BONESAI

Kilépés, visszalépés és mennek az achik. Ha mégse, sõt 5 ilyen után se jó, akkor veled szemétkedik a játék.
BONESAI
volt már ilyen. s talán akkor utolag hozzaszamolt mindent. en remenykedem hogy nem vesznek el a pontok, mert eleg sok A class versenyt nyertem ma reggel(mondjuk a cash miatt mar megerte de akkor is)

Úgy tünik, semmit nem fogad el. Nincs statisztika sem. Semmit nem kapsz meg, semmit nem számol el.
Ne pazaroljátok az aftermarketet, és a többi kacatot, mert azt sem fogadja el, és nem számolja be.

Ahogy elnézem, csak a pénzt adja meg.

Frissítettem,de még így se volt jó,most meg már egyáltalán nem fogadja el. 😞
BONESAI

1 napja játszok <#vigyor1>
(chat)

<#dumcsi><#dumcsi><#dumcsi><#dumcsi>Szia!

Régebben kari környékén jött pár ajándék autó... - most egy 750 Boost-os kütyü jött.
Régebben néha leállt a szerver a túlterheléstõl... - most be sem tudsz lépni, ha sokan vannak.
Ilyenkor mikor leállt, akkor másnap ingyen lehetett kiváltani a gyémántozást... most elhasználhatod rá az ajándékod.

Amúgy igen történt. Ami méltó említésre. Szanaszét cserélgették az autókat, így a jó hír, hogy van egy csomó IGC-s, amit megvehetsz. A rossz, hogy a speciálisan frankó kocsikat szinte mindet elvették. Amit nem, azt ma fogják.
Van pár új autó, amit úgy kell érteni, hogy a régi kacatokra dobtak új spoilert, és csicsát, azt ha vastag vagy viheted.

Ha Az elég hosszú ideje, valóban hosszú, akkor belefér hogy most még azt is statisztikázza, ha büfizel játék közben. Így lehet egy remek élményindex növelõ a teljesítménystatisztikád...
Egyfajta teljesítés utáni pontozás alapján összeállít egy szintet amitõl élményed lehet, ha nagyobb...
Közben pedig adogatja az ajándékokat.... olykor egy autót is.... node ezt majd látod, ha belépsz...

<#dumcsi>

Sziasztok. Elõször is Boldog karácsonyt mindenkinek 😊. Másodszor pedig. Elég hosszú Ideje nem játszottam. Gondolkozok hogy visszajövök Kicsit hiányzik a játék, és a társaság is 😊. Van említésre méltó változás a játékban vagy maradt minden a régi? 😊
Ryder159
Boldog Karácsonyt mindenkinek.

jó a statisztikád 😊
Egyszeruen frissiteni kell az oldalt, ha problemazik

Tarpi
Három accból egynél nekem is kiírta, de azonnal újra próbáltam és elfogadta.

BF2, BF3, NFS MW (Origin): Trapi_Hun; CS:S (Steam):G@-Bika; www.veterans.hu

Most csak nekem írja ki,hogy problémák akadtak a beváltásnál? Írja hogy próbáljam késõbb,Originen is megpróbáltam,ott meg azt írta érvénytelen a kód.
BONESAI
2CSA-PG6P-9FE7-9W86

:-)

tutuhawer
A fõnök rutinos, kitörölte az én hozzászólásomat 😊)

youtube.com/tutuhawer -- It's time to NISMO! -- Say NO to racing -- TutuHawer híres jelét mindenhol ismerik, ám neki még nevét leírni is nehezére esik.

RoboKutya78
ezt a smucig bandát ezek se tudnak úgy adni valamit hogy fel is tudd használni valami értelemre😞 veszek egy 172. garázshelyet😊)

COMTRAYA.Steam:Robokutya;Asus RX460 4GB DDR5 Intel I5-7400 3GHz Memoria: 16 GB DDR4 B250G Gaming

Kellemes karácsonyi ünnepeket mindenkinek!

Igen -igen, ki korán kel, elolvassa eLitMiLan hozzászólását 2-vel lentebb, és rájön, hogy már késõ!!

Köszi eLitMiLan sz információt!!! Pont ezért könyörögtem 3 napja, hogy folytathassam a gyémántozást!
(Kíváncsi leszek, még hányan közlik ezt a hírt, úgy, mintha Õk írnák le elõször....! ) <#falbav>

Szabi
kb egy hónapja adta vissza mert átment a másik fórumra

kanyesz07
whát the .. hát erre gyüvök haza
"Házigazda: SZABl" drakula. Mi lessz TCMCHRIS-el?

Ready To Rock!&#8482;

Köszi a kódot

Asus P8P67 B3, Intel Core I5 2400, Sapphire 280x 3GB. CORSAIR 8192MB Vengeance DDR3 1600MHz, 500GB HDD, CORSAIR CX430W v2, Panasonic 94CM Plazma TV, Rendszer: Windows 8.1 PRO X64

2CSA-PG6P-9FE7-9W86
750 SB
"...de ha azért a 170 garázshelyért nem vágtak ki amit ezelõtt össze bugoztam..."

Boldog karácsonyi ünnepeket!

Nos engem kiraktak, és számos (tucatnyi) barátomat, és játékostársamat szintén.
Több acc-om is volt. Volt, ahol csak szimplán 1x,1x váltottam ki a 2 porsche-t, és azt a vackot.
Így is bannolták az összes accom... és igen, én is látom, hogy sok emberhez hozzá sem nyúltak,
míg másokat, bannoltak.
Ítt van pl. a mostani karácsonyi ajándékom is: Nem tudtam belépni a játékba, tulterheltségre hivatkoztak, és arra, hogy csak másodlagos személy vagyok, mivel most fogyott le a Boos-t-om annak következtében, hogy elköltöttem garázshelyre, hogy megvegyem a kifutó kocsikat. Így nem tudtam 28 órán át belépni,
Ébren voltam, és legkésõbb óránként próbálkoztam...
Ez a játék történetem során a harmadik olyan eset, mint a mostani, hogy a 177. napon tolnak ki velem.
Két elõzõben kibannoltak épp a 179. napon. Most a 177. napon nem hagytak belépni.

Elég egyértelmû az üzenet: "Fizessek, töltsem fel a boost-ot, és beenged." Másik acc-ot simán beengedte, és egyáltalán nem laggolt.... szóval hagyjuk, azt a túlterheléses dumát, amit kiírt.

Nem jött be 😞
Én akkor láttam, hogy kaptam valamit amikor beléptem a játékba és a kezdõ ablakban megnéztem az "aktualitásokat"... (ahol azt szokta közölni, hogy a barátaid milyen partokat meg egyebeket nyertek...)
itt volt egy üzenet, hogy "gift"-et kaptam...
azután bementem a card pack-os almenübe, ahol mindenféle packokat lehet vagy boost-ért vagy IGC-ért venni, és ott volt egy pack, 0 boost-ért, mint ahogy azt valaki írta is...
ezt forgattam ki és valóban volt benne egy autó...
megnéztem a másik mail címemmel is, ott pedig egy LOTUS EUROPA-t adott, alap partokkal...
szóval nálam mind két fiókban mûködött, de csak egy - egy nick alatt...

így próbáljátok, hátha nektek is mûködik...
(a második mail címem alatt cévõ nick-jeimet "eer éve" nem használtam mégis adta az ajándékot...)

ha valakinél mégis bejön ez akkor Boldog karácsonyt, vegyétek úgy, hogy ez áttételesen az én ajándékom Nektek 😊))
Szabi
akkor nem vagy fent a hírlevél listán

BONESAI
én még azt sem

sõt, én soha semmilyen mailt nem kaptam ajándékkal

Ez mikor lessz? Nem akarok hülyeséget mondani de én semmit nem kaptam csak egy levelet amiben matrica csomag van vagy mi és ha rája kattintok akkor be dob az nfs world honlapjára
Nem lesz boost kód?

Ja nem olvastam el a szerzõdést,de ha azért a 170 garázshelyért nem vágtak ki amit ezelõtt össze bugoztam akkor ezért csak nem fognak!
Egyébként holnap lesz karácsonyi ajándék csekkoljátok majd a leveles ládátokat!

RoboKutya78
közbe megoldottam freemailes levéllel😊)

COMTRAYA.Steam:Robokutya;Asus RX460 4GB DDR5 Intel I5-7400 3GHz Memoria: 16 GB DDR4 B250G Gaming