94802
-
chakon88 #93300 Sziasztok... Friss hírek !!
http://forum.ea.com/eaforum/posts/list/10022916.page -
#93299 Na sikerült gyémántozni és még egy countacht és egy gt40 mk1-et is beszereztem. :P most gyűjthetek elisre és ha lesz időm akkor clio-t is megveszem. -
Milo82 #93298 ON SALE :
BMW M3 Sport Evolution - 1800 SB
Koenigsegg Agera - 4860 SB
Lamborghini Sesto Elemento - 5280 SB
LIMITED TIME :
Ford Shelby GT500 Super Snake - 5000 SB
-
Milo82 #93297 New IGC cars just hit the dealer!
A - Ford Mustang Boss 302 '12 (Orange)
B - Lotus Elise (White)
C - BMW M3 Sport Evolution (Red)
C - Ford GT40 MK.I (Blue)
C - Lamborghini Countach 5000 QV (Red)
C - Mazda RX-7 RZ (Silver)
D - Pontiac Solstice GXP (Silver)
D - Renault Clio V6 (Silver) -
#93296 Elért engem is ez a szar...pont szülinapomon. Kapjátok be NFS, ha nem tudok ma gyémántozni le is törlöm a játékot...
-
#93295 Puszta, új igc autóban szegény hétvégének nézünk elébe... -
GixEr #93294 Koszonom -
csiles #93293 Ne foglalkozz Quqaval, teljesen mas a problema forrasa.
A legnagyobb gond az, hogy bugos az egesz, de kijatszhato. Ha teged nem tudnak hivni, akkor azt kell most csinalni, hogy benyomsz magadnak egy lobby keresest (R), majd oda nyomsz egy Joint (J) utana rogton kilepsz. (Leave gomb). Rovidebb megoldasa, hogy lobbyt keresel, majd mikor talalt, nyomsz egy K billentyut. Azzal elutasitod azt. Ezutan a te geped szabad. Ezt kell mindenkinek csinalni, aki privatozni akar, de nem tudjak hivni. Elterjedt szokifejezese: R + K. Vagyis lobbykereses, majd elutasitas.
Hogy mikor jon ez elo? Nagyon egyszeru ra a valasz. Mesz barmilyen futamot, multi vagy privat, es a verseny vegen a szamlalot hagyod lefutni. Utana az utcara kerulsz. Onnan tovabb csak multival tudsz tovabb menni, a privat invitalas akkor bebuggol.
A megoldas: A verseny vegen nem hagyod hogy a szamlalo elerje a nullat. Hanem vegig nextelve visszatersz a lobbyba. Majd onnan nyomsz egy leave-t, ha ki akarsz menni az utcara.
Ne kerdezd, hogy miert van igy, ez van, ezt kell szeretni... Tavaly szeptember ota nincs uj patch, a jatek le van szarva... sajnos.. -
GixEr #93292 Koszi,
Ma kiprobaljuk, elvileg a social van szerintem mindenkinel osszevissza elallitgatva... :S -
Quqa #93291 Legyetek egyforma szerveren EU vagy US.
Social-ban minden off-ra.
Nem árt, ha látjátok egymást free-ben, teleport egymásra segíteni szokott.
Meg kell próbálni, hogy más és más hív, akinél mindenki bent van az hívjon utána (ez egy bug, sajnos jó régi).
Ha valakit semmiképp nem lehet hívni lépjen be újra, esetleg egy gép restart sem árt.
Nem group-ból hívott verseny (egyenként) igaz hogy körülményesebb, de általában működni szokott. -
GixEr #93290 Sziasztok, arra nem tudtok otletet adni, hogy hogyan lehetne megoldani azt, hogy szeretnenk 4-en jatszani egyutt (lvl7+lvl7+lvl24+lvl27) Van amikor teljesen jol megy, van amikor valaki mintha be sen lenne jelentkezve. Aztan be van, groupba is lehet venni de a pribat versenyre lehet hivni vagy eppen ot nem, Van amikor senkit nem lehet, hiaba latszik, hogy be van jelentkezve es ezek egyvelege. Teljesen randomnak latszik, hogy kit mikor lehet meghivni a csoportbol vagy a baratlistarol. Ez bugnak tunik nekem, de hatha van otletetek. (probaltuk Open eventen, D class eventen, mindenhol, csoportban, csoport nelkul) -
Milo82 #93289
Hajrá! -
#93288 itt már sz@r sem lesz :( -
#93287 Vajon ez a hét is el fog telni igc autók hozzáadása nélkül? Egyetlen izgalmas dolog ami történhet a játékban, hogy vehetek valami új autót. -
#93286 Olyan szívem lenne visszakövetelni tőlük azt a pár százezer forintot amit én marha személy szerint lecsekkoltam nekik erre a játékra simán visszaperelném tőlük.
Ez volt az utolsó hogy bármilyen online játékra akár egy starter pakkot is előfizessek.
Az S.T.O. eddig a 3. olyan játék aminek pénzt adtam az AIonon kívül, de ez a kettő meg is érdemli. De egyik se kapott annyit mint ez a rakás SZAR.
Minden héten hónapban buli van akcióznak kitalálnak valamit ingyen cuccok vannak hozzá, de fizethetsz is érte és ugyanazt kapod nem valami lebutított szart. A STO ezt a rendszert igen jól kitalálta.. KIFARMOLOD vagy MEGVESZED.
-
#93285 Egyre érdekesebb kezd lenni a játék...
-
#93284 #93278 ebből a sz***ból már nem lehet újra várat építeni, főleg nem egy 6 tagú csapatnak. Rengetet minden szét van benne barmolva, sok idő kelle, hogy új életet leheljenek bele, de szerintem nekik is egyértelmű, hogy már nem éri meg. Főleg hogy (végre) lesz konkurencia.
Bár kezdetnek elég lene ha kiirtanák a csalókat. Bár akkor végleg kihalna a játék. -
#93281 Hát az ok is lenne nem a streakem miatta aggódom csak, hogy ma is összeszedtem és újra akartam kezdeni de mikor ott voltam, hogy rányomjak a visszaállításra akkor kifagyott megint. Szóval se a streakem nem megy tovább sem újrakezdeni nem tudtam. Mind1 holnap még megpróbálom, ha nem megy akkor nem gyémántozok többet... -
nfsmw4ever #93280 Régebben volt ez az utolsó-gyémántos-kifagyós móka. Legtöbbször persze megadta, de párszor velem is megesett, hogy mégis bepirultam másnapra. Ha a barátlisteden valakinek ott van hogy tegnap összeszedted, ma meg bepirult nálad, akkor a két screenshottal lehet menni a supporthoz. Egy 500sb követeléssel. -
#93279 Na akkor várom az okos válaszokat. Tegnap összeszedtem a gyémántokat, csak pár napja szedem az lett volna a negyedik, pont a végén mikor felszedtem az utolsót kidobott a játék, volt már máskor is ilyen de akkor ha beléptem láttam, hogy a pénzt hozzáadta, de tegnap már nem volt kedvem belépni gondoltam majd ma mikor belépek, de nem volt pénz és a streakem is megszakadt, na mondom, ok akkor kezdem elölről, mert csak a negyedik nap volt és láss csodát megint lefagyott az utolsó gyémántnál és beléptem újra, hogy lássam mi a helyzet hát áll a harmadik napon pirosan, gyémántok nincsenek szóval nem tudok semmit csinálni. Volt már másnak is ilyen? -
#93278 A Crew-ra én is kíváncsi leszek, remélem nem szarják el.
Lehet, hogy jó csapat de nem hiszem, hogy karácsony óta nem volt idejük belökni igc-re a 135i-t, Devellis-ék sem voltak nagy mágusok de azért havonta volt valami új, most meg hónapok óta nem tölt semmit a játék...leállások sincsenek már, azt lehetne mondani, hogy a játék lassan vissza fejlődött. -
#93277 #93268 Már nem is kell, nem sokára jön a The Crew, ez meg lehúzhatja magát a... Pedig kár érte. Az első szülinapig jó játék volt, aztán már csak a pénzszerzés volt a cél, és leszarták, hogy a játék minősége folyamatosan romlik...
Azt még hozzá tenném, hogy igazából nem lehet okolni a csapatot, mert csak ugy egyik napról a másikra eléjük ba...ták a játékot, hogy nesztek, mostantól tartsátok karban, holott nekik is megvan a saját "gondjuk", a BF Play for free, amit nagyon jór rendbentartanak, folyamatosan fejlesztik, és ez a banda hallgat a felhasználókra... -
#93276 #93268 Már nem is kell, nem sokára jön a The Crew, ez meg lehúzhatja magát a... Pedig kár érte. Az első szülinapig jó játék volt, aztán már csak a pénzszerzés volt a cél, és leszarták, hogy a játék minősége folyamatosan romlik... -
#93275 2:25 nél ott piroslik 4:30 nál ott a totálkép:) -
#93274 én is rajta vagyok :))
-
#93273 azok a régi szép idők
-
XxXegyFiuXxX #93272 érdekes nekem succes vmi szarságot írt ki :) -
#93271 Nekem azt írja, hogy már aktiváltam. -
XxXegyFiuXxX #93270 császtok
haljatok találtam vmit starterpack kódot :D
G66W-ZD8D-ARJU-SPWE
én már be aktiváltam,csak még nem tudom mit ad/adott
aktiváljátok sztem ti is :) -
#93269 Az a baj, hogy nem foglalkoznak a játékkal. -
nfsmw4ever #93268 Tavaly június óta nem frissít senkinek. Nincs update, nincs normális fejlesztője a játéknak. Mi a baj? Vagy fogalmazd át a kérdést, ha én nem értettem. -
gyurmesz #93267 Hali! Nekem nem frissíti a játékot.Mi a baj????? -
#93266 Nem is azért kell mert jó autó, hanem csak úgy kell és kész. Van jó pár autóm, ami csak dísznek van mert versenyezni nem alkalmas de azért el nem adnám őket. -
Milo82 #93265 Talán dragra jó lehet azt még nem próbáltam ,de úgy kanyarodik mint egy három kerekű bicikli! -
Milo82 #93264 Egy nagy rakás szar az az autó,amiatt ne idegeskedj! -
#93263 Szerencsétlen balfasz bagázs, azóta sem rakták be a beígért 135i-t pedig azóta gyűjtögetek de azt már elfelejtették...:P -
Milo82 #93262 Ma sem lesznek új igc autók annak ellenére hogy hét elején megígérték,mondjuk én pont leszarom de ilyen tehetetlen ostoba alakok kezébe adni egy játékot! -
Blacus27 #93261 sziasztok -
#93260 olvasom, köszi! néztem a neved és elkezdtem gondolkodni azon, ki lehet ez a lelkes promoter... :-) -
#93259 Üdv!
Ha esetleg valakit érdekel, akkor nagyszerű autó teszt sorozatot indított nemrég Severinus mester! A cikkek itt olvashatóak!