Need for Speed: World (MMORG)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Fast N' Loud / Gas Monkey Garage
'06 Honda Accord 2.4 TypeS K24A3 , '03 Honda Civic 1.6 LS D16V1 - Ha második vagy, te vagy az els?, aki veszít. -
Fast N' Loud / Gas Monkey Garage
Asus P8P67 B3, Intel Core I5 2400, Sapphire 280x 3GB. CORSAIR 8192MB Vengeance DDR3 1600MHz, 500GB HDD, CORSAIR CX430W v2, Panasonic 94CM Plazma TV, Rendszer: Windows 8.1 PRO X64
https://world.needforspeed.com/home
"Nulla tenaci invia est via"
ti be tudtok lépni az NFS WORLD honlapjára? én 3 napja nem tudok mert valami faszságot ír ki,azt h "Ez a weboldal átirányítási körbe került" << ez a mi a szar? és a 2.alkalom,hogy ezt csinálja ez miért van? valaki tud valamit mondani? koszönöm a válaszokat elõre is
NFSW: BONESAI
NFSW: BONESAI
Ne pazaroljátok az aftermarketet, és a többi kacatot, mert azt sem fogadja el, és nem számolja be.
Ahogy elnézem, csak a pénzt adja meg.
Régebben kari környékén jött pár ajándék autó... - most egy 750 Boost-os kütyü jött.
Régebben néha leállt a szerver a túlterheléstõl... - most be sem tudsz lépni, ha sokan vannak.
Ilyenkor mikor leállt, akkor másnap ingyen lehetett kiváltani a gyémántozást... most elhasználhatod rá az ajándékod.
Amúgy igen történt. Ami méltó említésre. Szanaszét cserélgették az autókat, így a jó hír, hogy van egy csomó IGC-s, amit megvehetsz. A rossz, hogy a speciálisan frankó kocsikat szinte mindet elvették. Amit nem, azt ma fogják.
Van pár új autó, amit úgy kell érteni, hogy a régi kacatokra dobtak új spoilert, és csicsát, azt ha vastag vagy viheted.
Ha Az elég hosszú ideje, valóban hosszú, akkor belefér hogy most még azt is statisztikázza, ha büfizel játék közben. Így lehet egy remek élményindex növelõ a teljesítménystatisztikád...
Egyfajta teljesítés utáni pontozás alapján összeállít egy szintet amitõl élményed lehet, ha nagyobb...
Közben pedig adogatja az ajándékokat.... olykor egy autót is.... node ezt majd látod, ha belépsz...
<#dumcsi>#dumcsi>
BF2, BF3, NFS MW (Origin): Trapi_Hun; CS:S (Steam):G@-Bika; www.veterans.hu
youtube.com/tutuhawer -- It's time to NISMO! -- Say NO to racing -- TutuHawer híres jelét mindenhol ismerik, ám neki még nevét leírni is nehezére esik.
COMTRAYA.Steam:Robokutya;Asus RX460 4GB DDR5 Intel I5-7400 3GHz Memoria: 16 GB DDR4 B250G Gaming

Köszi eLitMiLan sz információt!!! Pont ezért könyörögtem 3 napja, hogy folytathassam a gyémántozást!
(Kíváncsi leszek, még hányan közlik ezt a hírt, úgy, mintha Õk írnák le elõször....! ) <#falbav>#falbav>
"Házigazda: SZABl" drakula. Mi lessz TCMCHRIS-el?
Ready To Rock!™
Asus P8P67 B3, Intel Core I5 2400, Sapphire 280x 3GB. CORSAIR 8192MB Vengeance DDR3 1600MHz, 500GB HDD, CORSAIR CX430W v2, Panasonic 94CM Plazma TV, Rendszer: Windows 8.1 PRO X64
750 SB
Boldog karácsonyi ünnepeket!
Nos engem kiraktak, és számos (tucatnyi) barátomat, és játékostársamat szintén.
Több acc-om is volt. Volt, ahol csak szimplán 1x,1x váltottam ki a 2 porsche-t, és azt a vackot.
Így is bannolták az összes accom... és igen, én is látom, hogy sok emberhez hozzá sem nyúltak,
míg másokat, bannoltak.
Ítt van pl. a mostani karácsonyi ajándékom is: Nem tudtam belépni a játékba, tulterheltségre hivatkoztak, és arra, hogy csak másodlagos személy vagyok, mivel most fogyott le a Boos-t-om annak következtében, hogy elköltöttem garázshelyre, hogy megvegyem a kifutó kocsikat. Így nem tudtam 28 órán át belépni,
Ébren voltam, és legkésõbb óránként próbálkoztam...
Ez a játék történetem során a harmadik olyan eset, mint a mostani, hogy a 177. napon tolnak ki velem.
Két elõzõben kibannoltak épp a 179. napon. Most a 177. napon nem hagytak belépni.
Elég egyértelmû az üzenet: "Fizessek, töltsem fel a boost-ot, és beenged." Másik acc-ot simán beengedte, és egyáltalán nem laggolt.... szóval hagyjuk, azt a túlterheléses dumát, amit kiírt.
itt volt egy üzenet, hogy "gift"-et kaptam...
azután bementem a card pack-os almenübe, ahol mindenféle packokat lehet vagy boost-ért vagy IGC-ért venni, és ott volt egy pack, 0 boost-ért, mint ahogy azt valaki írta is...
ezt forgattam ki és valóban volt benne egy autó...
megnéztem a másik mail címemmel is, ott pedig egy LOTUS EUROPA-t adott, alap partokkal...
szóval nálam mind két fiókban mûködött, de csak egy - egy nick alatt...
így próbáljátok, hátha nektek is mûködik...
(a második mail címem alatt cévõ nick-jeimet "eer éve" nem használtam mégis adta az ajándékot...)
ha valakinél mégis bejön ez akkor Boldog karácsonyt, vegyétek úgy, hogy ez áttételesen az én ajándékom Nektek 😊))
Egyébként holnap lesz karácsonyi ajándék csekkoljátok majd a leveles ládátokat!