Need for Speed: World (MMORG)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
COMTRAYA.Steam:Robokutya;Asus RX460 4GB DDR5 Intel I5-7400 3GHz Memoria: 16 GB DDR4 B250G Gaming
'06 Honda Accord 2.4 TypeS K24A3 , '03 Honda Civic 1.6 LS D16V1 - Ha második vagy, te vagy az els?, aki veszít. -
Este tartanák egy krúzolást aki akar jöhet privátban dobjatok skype nevet ha sokan leszünk a konferenciahívás vezetõi külön facebook n tartják a kapcsolatot 😊 Várok mindenkit szeretettel 😊 idõpont este 8 vagy 10 óra felé lenne .
köszi az infót!!!
I am really sorry that the car dident show up in store, as you may know most of the staff are on vacation and due to technical difficulties we were not able to put it in.
However we will look at a solution soon and make sure that the car shows up.
Regards,
Fixnow
Ez jópofa sokan mentek szabadságra majd berakják a GT3 RS 4.0-át!
Fast N' Loud / Gas Monkey Garage
vagy mikortól?
azt olvastam jan 03 és 06 között...
nem rég jöttem vissza a játékba
azt szeretném kérdezni hogy hogyan lehet ( ha egyáltalnán lehet e még ) szerezni vagy ( vásárolni )
BBS,HKS,Sparco stb.
ezekhez hasonló matricákat mert láttam a játékban egy pár verdát amelyeken voltak ilyen cuccok
vinylek között meg nem találtam
Dragban nem a gyorsulási érték dominál elsõsorban, hanem a nitró ereje.
NFSW: BONESAI
Én is a tapasztalatot írtam le, méghozzá több emberét.
"Ha én azt mondom, akkor nyugodtan el lehet hinni. Felesleges kétségbe vonni, mert amit állítok, annak utána járok, és nem csak a hasamra ütök."
Ez hülyeség, hülyeség amit állítasz, nincs igazad, ÉS nem csak én gondolom így.
"SZELEKTÁLVA A NEM FIZETÕ JÁTÉKOSOKAT bannoltak."
Nem jártál eléggé utána, mert egy lvl11-es accomon kiváltottam 1x, és NEM bannolták, és én nem is költöttem a game-re, ugyanúgy a rendes accomon, de ott kicsit többször is kiváltottam...
"Most pedig itt van a be nem lépési lehetõség mert ne vagy FIRST! Ami szintén a pénzrõl szól...."
A Starter Pack adja az elsõbségi belépést, de ez SEM garantáltan, van aki már több startert vett, mégsem engedte belépni.
"Ezek után megállapítható szerintem, hogy nem a csalókat bannolják, hanem a csalókat, akik nem fizetnek.
Ha neked ez újdonág, akkor szerencsés az életviteled. Mindenhol ez megy."
You don't say?! több mint 2 éve játszok, rohadtul nem újdonság...
az SV lambo, gondolom a MIURA!? majd keresem...
a GT2-t és a murcit másik profilban használom dragra, de billentyûzettel nem mindig sikerül a kezdést jól elkapnom...
a GT3 RS4 -re kíváncsi vagyok, megnézem...
AUDI RS4-em is van egy nickem alatt, azzal jók a tapasztalataim, C classban...
igazából néhány napja kezdtem nézegetni az autóim helyezéseit, és akkor próbáltam ki azokat minél több pályán, idõket menni az EVORA-val meg a MUSTANG-al is...
mivel a mustangnak jónak tûnik a gyorsulási értéke ezért kérdeztem rá...
Köszi még1*!!!
(ALFA156GTA, OLI0723 alatt próbálkozgatok...)
youtube.com/tutuhawer -- It's time to NISMO! -- Say NO to racing -- TutuHawer híres jelét mindenhol ismerik, ám neki még nevét leírni is nehezére esik.
Biztos lesz itt pár ember aki másképp tudja, és mindenbõl mindent kihoz, de amikkel lehetett nyerni tutira, azt gondosan kiszedték.
Ezek voltak az AUDI rs4, A Lambo roadster, és esetleg a BMW, amit most szedtek ki.<#mf2>#mf2>
Ennek ellenére, ha az acsi miatt nyerni akarnál meccseket, javaslom a VW scirocco-t. E" class-ban... <#vigyor2>#vigyor2>
...persze ha belép egy RS4-el valaki, és viszi a meccset, akkor menekülj egy másik lobbyba... <#help>#help>
Nem azt mondtam, hogy nem lehet más kocsikkal versenyezni.... csak épp, ha porsche-t vagy LFA-t meg ilyeneket veszel, akkor kb. azonnal lambo ellenfelet, kapsz... és akkor még nem beszéltem a pagani-ról..
Úgy adták a 750 boost-ot "ajándékba" hogy az új acc-hoz már nem jár a kezdõ 500 boost. <#falbav>#falbav>
Az angol tudásommal semmi probléma. A magyarral sem, tehát nem csak a fordítással, de az értelmezéssel sincs gondom, már több évtizede.
Ennek ellenére nem a szöveget írtam le amit kiadott a játék, hanem a tapasztalatom.
Én nem beszélek mellé, akár hiszitek, akár nem.
Több acc-om is van. Több gépem, több oprendszerem, több IP-m, tehát több belépési pontra van lehetõségem.
Ha én azt mondom, akkor nyugodtan el lehet hinni. Felesleges kétségbe vonni, mert amit állítok, annak utána járok, és nem csak a hasamra ütök.
Gondolhatod, hogy 24 óra alatt párszor megpróbáltam belépni.
Több vonalon, több géppel....
Azokkal az acc-okkal ahol volt pénz, ott simán beengedett. 3 acc-al is, és akkor még nem próbáltam a többit. Továbbá napi kapcsolatban vagyok még pár emberrel akiknél szintén ez állt fent.
Szóval nem beszéltem mellé.
Ha nem tetszik az összeesküvés elmélet, akkor sajnálom.
Ez pont olyan, mint az, hogy aki "kihasználja a BUG-ot amit a programozók okoztak, és kiváltja a kocsikat amiket csak véletlenül tettek ingyenessé...."
Ugye ismerõs a történet a két Porsche-rõl, (egy sima optikai tunningos és egy gyémántozós, ) és egy harmadik kocsiról.... amit többször is ki lehetett váltani....
Na elárulom, Minden accom kitiltották. Azt is ahol bûnt követtem el azzal, hogy kihasználtam a bug-ot, és kiváltottam annyiszor, hogy lett több mint 150 garázshelyem.... de azt is ahol csak a gyémántozós kocsit 1x váltottam ki. Tehát ezt is simán kitiltották.
Most mondom, nem kell kombinálni, az acc-ok között nincs összefüggés, sem IP-re, sem Email-re sem facebook-ra, sem egymás utáni acc-nyitásra azonos IP-rõl... tehát semmire.
Ugyanakkor azokat az autókat látom futni, ellenére annak, hogy azóta sem tették be ezt a három kocsit, nemhogy ingyen, vagy IGC-re, de még pénzésrt sem.
EDDIG akiket errõl kérdeztem, hogy neki hogyan maradt meg az acc-ja, kivétel nélkül mind azt mondták, õk szoktak költeni a játékra. Azaz megállapítható az eddigi valós tapasztalat alapján, hogy a BANNOLÁST nem a Bûn alapján, hanem a BÛN megléte után, SZELEKTÁLVA A NEM FIZETÕ JÁTÉKOSOKAT bannoltak.
Most pedig itt van a be nem lépési lehetõség mert ne vagy FIRST! Ami szintén a pénzrõl szól....
Ezek után megállapítható szerintem, hogy nem a csalókat bannolják, hanem a csalókat, akik nem fizetnek.
Ha neked ez újdonág, akkor szerencsés az életviteled. Mindenhol ez megy.
Egyébként csináltam egy acc-ot a 750-es ajándék végett...
valamint kisebb classra a 996 GT2 Porsche és a Lamborghini Murciélago-k versenyképesek
NFSW: BONESAI
X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun
érdemes vele próbálkozni?
IGC-bõl mit érdemes drag-ra venni?
"Nulla tenaci invia est via"
komolyan? :o
megvan még a kód?
Az az üzenet akkor is elõjön ha van boostod (tapasztalat), és akkor enged be ELVILEG ha van elsõbbségi belépésed, ami starter pack vagy ilyesmi asszem, DE még igy se biztos hogy beenged.
ha valaki veszi a fáradságot egy petíció beadására szóljon elsõ akarok lenni a profilnevemmel a listájában.
Ez kb azóta van amióta ezen banda van felhatalmazva a szerver futtatására.
EZ NEM FREE FOR PLAY!!
COMTRAYA.Steam:Robokutya;Asus RX460 4GB DDR5 Intel I5-7400 3GHz Memoria: 16 GB DDR4 B250G Gaming
itt legalább minden évben karácsonykor és a nyári szünetben lehet ingyé hajót kapni .😊 idén ezt hozta a télapó
Ja..szevasztok..
A 750 boost kódhoz annyit fûznék,hogy battlefieldbe 2000 pontyot kaptunk,amibõl eldönthetem,hogy veszek egy jobbféle fegyvert vagy még erõsítek a meglévõn-tök értelmes dolgok-tehát nem kell messzire menni,hogy normálisabb ajándékkal találkozzunk...
A nem enged be dologhoz:ezek szerinted dolgoztak vele annyit,hogy a játékosokat megkülönböztesse boost mennyiség alapján?...hol élsz te ,az vagy 20 perc lenne a 8 órás kávészünetbõl...Nekem egyszer volt ilyen,még volt vagy 20 000 boostom a lengyelbõl,nem engedett be és baszhattam a B logómat is...oszt akkor írja,hogy boost vásárlásával elsõbbségi belépést nyerek...jaja,naná...
Annyi volt az egész,hogy késõbb pár percen át próbálkoztam azt egyszercsak majd beenged...
Remélem egyszer valahára lesz még olyan ez a játék,hogy játszható legyen...vagy legalább chat,hogy látszódjon is ,hogy multiplayer...
Szevasztok,további jó ...rossz játékot,boldog új évet...
Csináljatok már errõl az üzenetrõl egy hivatalos fényképet mert nem akarom elhinni ezt a marhaságot hogy ha nincs akkor senki vagyok, mert ilyet nem lehet mûvelni.
Oké nálam az a bibi hogy ha nincs bostom ott a B logom ezért kételkedek ebben az üzenetben.
Inkább bõvítsék a szervert vagy vegyék le a pree4play feliratot mert ezt a minõsítést nem érdemli meg a játék akkor.
Látom megy a ki mire költötte? Nos akkor én:
Miután azt az 500-at elvásároltam kocsihelyre, hogy megvehessem a BMW-t mielõtt kiteszik a listáról,
így maradt "0.00" boost.
Éppen ezért, 2 nappal karácsony elõtt, amikor a 178. napon állt a gyémántozásom, nem tudtam belépni,
pedig egész nap fent voltam próbálkozni.
Azért nem, mert lehasználtam "0§-ára, így azt írta:
Sokan vannak a szerveren, és mivel nincs boost-om, ezért nem vagyok elsõdleges személy.
Várjam meg amíg kevesen lesznek a szerveren, vagy töltsem fel a boost-om, a belépéshez..
Nos, így a 750 ajándék boost-ot, a gyémántozás folytatására váltottam ki,
a maradék meg jó lesz arra, hogy maradjon rajta annyi, hogy ez ne forduljon elõ megint.
Tehát: Szó szerint, elvették, mielõtt odaadták volna.
Így valóban nem ért semmit.
Régi népmese jut eszembe: Hoztak is ajándékot, meg nem is. (szabadon engedett galamb...)
Be original, be creative, be fresh, be righteous, be yourself and let no one stop you! B.Boy4life!
még az e-s autokn a bady kitett se tudod levenni ennyibõl 😞
Megszokhattátok volna már hogy csoportváltás ide vagy oda sose fognak annyi pontot adni hogy bármiféle értelmet tudj belõle venni
Gondolom autó helyed van ha nincs arra pazarold el.
és lehet igazad van versenyben jobb vagyok mint festésben a piktorok szeretnek õk abban a szakik én ott láma vagyok 😄
-----
.. majd jan.7 én leszek csak addig egy barátom szedi a kavicsaimat mert elutazunk ma 18óra után után
B.Ú.É.K mindenkinek
'06 Honda Accord 2.4 TypeS K24A3 , '03 Honda Civic 1.6 LS D16V1 - Ha második vagy, te vagy az els?, aki veszít. -
http://imgur.com/a/dSZrl#0
Festés desingbõl megbuknál ha nem lennének lisensz matricáid 😊
Van pár ami így is tetszik, és kedvem lett volna a koppintáshoz, de hol vagy mint egyéniség ezekben a festésekben?
Pl ott van nálam a toyotám a robo felirattal 😊
Azé ha van az embernek pár liszensz matricája attól még bevihet némi egyediséget a dologba😊
saját autókészletem😊
verdák
verdáim
NFSW GEMPAHUN youtube.com/user/GEMPAHUN Xfire jimboba18