94802
  • BRIANOVERCLOCK
    az emailben írták: In gratitude for your patience, we'd like to offer you a unique code for a Car Prize Pack.
    Again, please accept our apologies and thank you for your support.
    /The Need for Speed World Team
  • RoboKutya78
    am mire fel kaptuk ezt a két kódot?
  • RoboKutya78
    Ennél már lejjebb nem fogok kerülni soha a büdös életben
    Most lesem kaptam két carpackot........................................................................................

Ne örülj vagy irigykedj rám.
    1. Zakk
    2. masda mx5
    Sírjak vagy rugdossam halálra az ea srácokat.
    Amióta játszom ezzel a szarral sose kaptam töllük t3as járgányt olyat amit elit autónak hívnak.
    Ez most betett nálam.
  • tutuhawer #93341
    belépek, már meg is veszem, kösz az infót
  • Milo82
    +Mazda mx-5
  • Milo82
    Ja meg ez a kettő:Renault sport Megane r.s.
    Lotus Europa S.
  • Milo82
    BMW M1 procar kétmillió a car dealerben!
  • XxXcsabi1987XxX
    ezt kéne nyomatni,biztos tök jó lehet :D
  • XxXcsabi1987XxX
    http://www.citycardriving.com/
  • tutuhawer #93335
    én nem szemetelek, itt egy friss videó, a Skyline-om 2014-ben is úgy megy, mint 3 éve:
    videó: LINK
  • bboyatty
    Ez jelenti majd a World végét kb. Jön ez is és a Crew is, szerintem kis időre, hogy megjelennek vége lesz a "Világnak".
  • Szabi #93329
    nem lassú, csak sokáig keresgéli a tárhelyet ami nem érhető el :D
  • RoboKutya78
    nagyobb nem volt??
    Amúgy is lassú a fórum:)
  • Szabi #93327
    off:
  • tutuhawer #93326
    ppff... noobs... :)
  • BRIANOVERCLOCK
    Azt nem is tudom miért kapcsoltam ki biztos nem figyeltem és a többivel együtt off-ra ment.
  • BRIANOVERCLOCK
    Beállítom újra.
  • goregrind #93323
    Egy levél félévente egy fórumtól egy pici infóval nem igazán levélszemét... :)
  • BRIANOVERCLOCK
    Am meg azért van ott h kikapcsoljam. Minek van akk ott ha nem azéé
  • BRIANOVERCLOCK
    Ez van nem szeretem ha jönnek a szemetek mail fiókra

"Te kikapcsoltad a levelek fogadását az adminoktól, akkor hol a hiba?"
    Ki a fene gondolta, hogy basztatva lesz. Kösz az infót akkor majd elmentem újra az oldalt mert kedvenceknél még a régi van..
  • goregrind #93320
    Béna gyereknek az apja veri a f@$zát kedves Blájen!

Egy ideje már ".eu" volt a domain végén a ".com" helyett! Ma küldtem egy levelet természetesen mindenkinek, hogy a .com inaktív a mai naptól. Te kikapcsoltad a levelek fogadását az adminoktól, akkor hol a hiba?
  • BRIANOVERCLOCK
    másik fórummal helyzet?
    This Page is currently not active
    Pity. This website is currently not active.
    This web page is hosted by SiteGround.com, but currently the hosting account is not active.
  • tutuhawer #93318
    Szevasz Csabesz
  • nfsmw4ever
    Ezt teszi a piros-ződ nyomi (Hozzászólásai összes hasznossága. A profilodban tudod beállítani a szintet, hogy honnéttól legyen rejtve.)
  • Quqa
    Mivel IGC autó váltás volt és abban még sosem-volt vagy régen-volt járgányok vannak sokan vannak fent lovettát gyűjteni.
    Javaslat: vagy jó későn (éjfél után) kell felmenni akkor EU-ra, vagy jó korán (reggel 8 előtt) US szervere, mert akkor talán kevésbé túlterhelt.
  • Milo82
    Próbáld meg az originből elindítani a játékot!
  • BRIANOVERCLOCK
    miért ilyen lenyílós szarba vannak üzeneteid? am csak várni tudsz... vagy próbálkozol órákig egyszer csak beenged.
  • XxXcsabi1987XxX
    várjak reggelig? :o
  • XxXcsabi1987XxX
    most mit csináljak? valami ötlet? boostot nem tudok venni :/ nincs rá keretem
  • XxXcsabi1987XxX
    ezt mikor unja meg? mindjárt 5 órája h nem enged
  • XxXcsabi1987XxX
    engm egyáltalán NEM enged fel -.-"'
    még ha lenne boostom akk se engedne pff ezmieeez?
  • nfsmw4ever
    Abszolút véletlenszerű. Én ma ezt az üzit a több mint tíz starterpakkos accomon is megkaptam. Igaz harmadjára felengedett.
  • XxXcsabi1987XxX
    amúgy ez meddig átmeneti? nem tudod? már kb.3-4 órája próbálkozok,de nem enged be -.-"'
  • XxXcsabi1987XxX
    csak tudod mi a gond? mindegyik szeron megpróbáltam belépni,Apex Eu-n,Apex Us-on << ezeken nem enged be,de a Chichane szerokon beenged csak h nekem az Apex kellene na mindegy azért KÖSZÖNÖM a válaszokat a kérdésemre :)
  • SUNNY84HUN
    átmeneti csak , ilyenkor válts szerót apex eu ról apex us -ra , de ha megnyugtat bostosok is kaptak már ilyen marha üzenetet , jelenlegi formájában a worldnak még ha lenne alkalmad venni boostot akkor sem szabad mert ki tudja meddig él a játék , sajnos igen csak csúszik lefele :/
  • XxXcsabi1987XxX
    de ugye ez átmeneti? ugye nem végleges? nekem nincs alkalmam BOOSTokat venni :/
  • SUNNY84HUN
    annyi hogy vegyél boostot vagy starter hogy elsőbbségi bejelentkezést kapjál , mert ha sokan vannak fent azokat engedi be hamarabb :/
  • XxXcsabi1987XxX
    császtok
    miért nem tudok belépni WORLD-be?
    ezt írja ki:
    Need for Speed World is currently experiencing a high volume of players in-game. Only users who have Priority Access will be able to login. Please note that purchasing SpeedBoost will grant enduring Priority Access and immediate login credentials.
  • chakon88
    akkor sorry :)
  • tutuhawer #93301
    ez egy "noname" csapat bemutatkozására mutató link