Need for Speed: World (MMORG)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

goregrind
A térkép cseréje egy átlátszóbbra mennyire számít csalásnak/hack-nek? <#fejvakaras>

DISCORD: grimanddark

Tutu!!!!!! BMW M3GT RUSSIAN COP errõl mi a véleményed? jól megy? irányítás? perfect start?? 😄
tutuhawer
ügyes, ügyes, de a hozzászólás itt még nem ért véget. Lemaradt az elemzés, hogy miért is ilyen szar:
https://en.wikipedia.org/wiki/ATTESA

youtube.com/tutuhawer -- It's time to NISMO! -- Say NO to racing -- TutuHawer híres jelét mindenhol ismerik, ám neki még nevét leírni is nehezére esik.

goregrind
Faszányos lett! <#eljen>

Az a lambo tuti kapott volna tõlem egy kis juggeres falrakenést! Igaz, azzal én is veszítek a sebességbõl + az idõmbõl, de akkor is! Pofátlan f@sztarisznya! <#idiota>

DISCORD: grimanddark

TUTUHAWER-nak!

Csináltam egy videót az R34-el a saját tuningommal. Elsõre csináltam a videót tehát vannak meleg helyzetek. Az én tuningommal igy megy(ha nem laggolna akkor jobb idõ lenne) és kanyarodik. Nem teljesen tiszta a kör mert amikor fordulni akarok csak ott van az íven a traffic.
NFSW: Ryan012 - Nissan Skyline GT-R34

Simraceway: tigris013

Rendben de nekem olyan kéne aminek a perfect startja nem olyan mint a lotus exige cup-nak, hanem mondjuk egy lambo roadsterhez hasonló..
7r1v1um
Számomra a legfontosabb dolog (bár ha mindenáron olyat akarsz,ami a többinek van én inkább befogom a számat)....
Meg 4másodperces headstart van benne plusz huszonvalahány %-os nitro erösítö úgyhogy nem sokan rajtolnak le elhiheted............

"Vannak, akik középszerűnek születnek, vannak, akik elérik a középszerűséget, és vannak, akik nyögnek a középszerűség jármában, Őrnagy őrnagynak mindhárom kijutott." /Joseph Heller/

Az 1 dolog hogy kevés embernek van de nekem gyors kocsi kell, jó perfect startos, gondolkodtam a bmw m3gts orosz rendõrben valakinek tapasztalata?
7r1v1um
Jaguar XKR 5000 (én nagyon szeretem) és még 2%-nyian se birtokolják,tehát nem sürün akadsz össze másikkal
Marussia B2 6300 ez ugyan kicsit drágább és még nincs nekem,de marha gyors kocsi

"Vannak, akik középszerűnek születnek, vannak, akik elérik a középszerűséget, és vannak, akik nyögnek a középszerűség jármában, Őrnagy őrnagynak mindhárom kijutott." /Joseph Heller/

7r1v1um
Persze.
Azzal csak az a bajom,hogy akik a legjobban megérdemelnék,mert a legpatkányabb stílusban 'játszanak' (oroszok,brazilok)azok nemigen értenek angolul,vagy olyan szinten,hogy nincs értelme eröltetni a kommunikációt.

Sárcok 5500 booston milyen kocsit vegyek szerintetek? vagy várjak leárazásra? segítsetek köszi!!!!!
Én a feszültség levezetését álltalában chat-en keresztül oldom meg, abban viszont rendesen "odateszem" magam <#idiota><#hehe>
7r1v1um
Gyerekek,ennek a cheater/hacker reportolásnak van bármi értelme a feszültsêg levezetésen kívül? Még csak válaszolni se hajlandóak,hogy mi a vizsgálatuk eredménye,a csalók száma meg hatványozódik az idö haladtával

én magamnak tudom a tuningot ott a fordítás, csak mások nem tudnak olvasni

Ez nem cicapofi >.< hanem két nyíl szerûség.. csak ott van a motorháztetõ beömlõnyílása és így alakult 😄 de jót nevettem 😊
Na végre, beadtad a derekad, gratulálok, rájöttél a lényegre!! <#taps> <#eljen>

AMD Athlon64 X2 Dual Core 6400+ - NVIDIA GeForce 9600GT 512MB - 4 GB RAM - Windows 7 SP1

7r1v1um
Kössz a felvilágosítást,korábban jeleztem,hogy a régi muscle car-okhoz nem igazán konyítok.
Ebböl meg a mostani se tetszik...
De az emoticon-hütömaszk jó ötlet.

Igen én mikor megvettem anno a "beast" es kiadást azt a sziveset, nagyon jó volt.. de mióta igc-lett azóta szar!
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
uff/uff
7r1v1um
Szezonvégi átigazolással Iginla-ra célozhattál leginkább.
Ö szerintem azért ment oda,hogy nyerjen is valamit (mert a jelenlegi Calgary,hááát....),pedig sokkal jobb játékosnak tartok a 2.sornál,még ha az pittsburghi 2.sor is,ahova néha számüzik. Nem is tudtam,hogy ugyanazon a napon ünnepli a születésnapjât, mint Én.

tutuhawer
hát itt az SG-n a hûtõrácsot mondom, itt ez jól néz ki

youtube.com/tutuhawer -- It's time to NISMO! -- Say NO to racing -- TutuHawer híres jelét mindenhol ismerik, ám neki még nevét leírni is nehezére esik.

hûû, hol nézted? Mert akkor lehet megnézem a többi helyen hátha ott nem az.
7r1v1um
Akármit is jelentsen.....

tutuhawer
a te mottód viszont hibátlan

7r1v1um
Szépen meg van csinálva a matricázás. Shift-ben imádok LFA val játszani (mégiscsak Lexus)de ebben a játékban katasztrófa (az igc verzióhoz volt 'szerencsém').

Tetszik az a két háromszög ahogy a cicapofi orrra irányítja a figyelmet. Most ez esembe juttatta hogy a C1CA nevû játékosnak korábban is jelezni akartam hogy a mottójában a cica smileynak nincs orra. És hát kellemetlen de nincs cukicica cukinózi nélkül. És tisztelettel javasolnék neki egy nózis cica smileyt: itt van ni: = ^.^ = ezt bele a mottóba. Tenni. Nem mintha nem lenne tök jó így is. De még jobb lehetne, na.
Rossz weblapra a köv?

Project D|Rare Car Collector|

tutuhawer
rossz topicba

Asszem rossz helyre ment a válasz

7r1v1um
Nekem Hastings a problémás vele (4 perc alá kéne kerülni,de vagy 20 kör se volt rá elég).
Míg Györben éltem ismertem 1-2 embert akik szerették a Ducks-ot,tehát vagyunk egy páran (bár ezt a Getzlaf-fazont elhajtanám jó messzire,mert ellenszenves az arca ).
Tutuhawer ott a pont (75657).....

Az Lfa számomra kiesik a Tunerek közül. Aminek több mint 6 hengerre van az már nem JDM. Nekem a Neon meg a spoiler nem tetszik minden más klafa.

Én imádom 😄 megy szépen 😄
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
inkább F1 szevasztok

tutuhawer
a lexust én annyira nem... a festés versenyautós, mert van rajta szám, de a lexus lfa-ra furcsa nekem.

Nekem semmi gáz. Megy rendesen sõt egyszerre 2 F1 driver dicsért meg úgy, hogy: TcmChris cheater :-D hát ha még a Legendary Shift R8-cal vertem volna õket, nem vitáznék.

7r1v1um
Köszönöm a megerösítést,boss (néha meg kell fegyelmezni ezeket az olajbogyókat) :-)
OK.A patch óta ritkábban hajigál le a játék-eddig úgy másfél óránként tette VLC nêlkül.

Nocsak, más is szereti a Kacsákat?

\"Jó kasztni, jó sofőr - nincs kockázat!\" (Daniel Morales)

Szerintetek milyen lett? várom a kemény kritikákat! 😄
tutuhawer
az NFSW-rõl nehéz beszélni érdemben. Csalás, boost, szar, bugos, sajnos ez lett, pedig jobban nézett ki korábban...
A penguins szerintem megbontotta a chemistry-t a szezon végi átigazolásokkal. Persze, jó név, ponterõs, OK, de nem volt szar a keleti gyõztes alapcsapat se. A boston is csak jagr-t szerezte meg kb. Errõl jut eszembe, hogy a 92-es döntõ elsõ meccsé a 12 éves christina aguilera énekelte a himnuszt. Hát nem ének iskolája... Most San Antonióban is a 10-11 éves sebastien de la cruz énekelt, amit nem tudom, hogy válllalnának a magyar kisgyerekek... Õk miért nem énekelnek NB1-es meccsek elõtt....? Kapnák a kommenteket, de nem a közösségi oldalakon, hanem élõben , instant 😄

Nekem van DBS-em boostosan vettem még meg. Jól viselkedik, szépen kanyarodik de ha kitaposom a belét akkor sem tudok vele szerintem 2:00 alá menni Station&Fisheren míg a 996-tal alulra tettem 3 amerikont és így is megfutom a 2:00-t vagy jobbat ha ellövök 3 nost+juggert,slinget ha lehet
Felállított egy koncepciót (mûködõképes vagy nem, lényegtelen), és kitartott mellette. Néha megmondta a tuti színsort, de ha valaki vette a fáradtságot, hogy megkérdezze, az mitõl tuti, elõbb-utóbb megkapta a koncepcióba illõ választ. Persze Quqa emiatt is szekálta, és talán mások is. Békén kellett volna hagyni, meg nem kellene naponta hússzor színsorokat kérdezni, és akkor senkit nem zavarna annyira, hogy túl okos vagy túl okosnak hiszi magát. Szerintem.

légy türelmes

Kb..... 😄

Nocsak, Bugatti?

7r1v1um
Ja nagyjából, ugye Pennsylvania mindkettö.
4-0-al estek ki, ami azért érdekes, mert az Isles (szimpatikus csapat azért ) ellen pár meccsen döcögött,a szekér.Majd kapunk a 'pofánkra',hogy nem NFSW a téma.....😉

R34?

Ja ok. Már pattantam fel.

tutuhawer
melyik, melyik... hát ami 2 éve és 3 hónapja pont ugyanolyan, mint most

nem volt semmi de magától megoldódott

?!

tutuhawer
mekkora ellentét... NHL-ben Pittsburgh, NFL-ben Philadelphia... Kb olyan, hogy Erõs Károly, Kabát Peti a király, de hajrá FTC kézis csajok is... Nem? 😊))
ma 2-kor iinkább a kosárlabdát nézem, de belepillantok a stanley-kupába is. Ha már a pingvinek elszálltak, akkor nyerjen a keleti bajnok...