Need for Speed: World (MMORG)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

a statja alapjá jó szar

Simraceway: tigris013

Van nekem is sima gt 3 rs-em de az messze nem megy így!

http://nfs-s.com/nfsw/WALKMAN59
Ez lemaradt!

Na valaki ezt elmagyarázhatná nekem hogy ez hogy lehet hogy a srácot nem lehet utolérni,és nem a 4.0-val megy?

Köszi.

#75740 Keréknyomásra? Guminõre? Kerek-guminõ nyomásra?

légy türelmes

Találd ki, mire gondoltam az infláció kapcsán.<#beka2><#crazya>

Egy bolonddal ne vitatkozz! Mert lesüllyedsz az ő szintjére, onnantól viszont a rutinjával legyőz.

A hozzászólás száma után egy szõköz billentyût üssél, és akkor hivatkozás lesz.
A Speedboost-ban is van infláció. Természetesen mesterséges, de akkor meg nem maradna talpon a játék, ha nem csinálnák.

Egy bolonddal ne vitatkozz! Mert lesüllyedsz az ő szintjére, onnantól viszont a rutinjával legyőz.

Sziasztok! Jó reggelt! <#nevetes1>

Simraceway: tigris013

Szerintem az LFA sokkal inkább egy csúnyán beszívott macskamedve kölyök és egy háromszöges szõlõszem keveréke.

_^..^_ A cicám orron felül látszik.
= ^.^ = A te cicád meg orrmagasságban.

Az tényleg ügyes volt.

Azt hittem, stilizált kacsaszemek.

Várj. A SpeedBoost olyan mint az arany: idõvel nõ az értéke. 😊

Jah, erre való a szájkarate. A pályán versenyezni kell, nem faszt lóbálni.

Én poklot vagy mennyet-, de leginkább semmit mondok, attól függõen, milyen kedvem van.

légy türelmes

Emberek Audi Rs4 angyon megy 😄
Comment D class TEre jó 😊

NFSW GEMPAHUN youtube.com/user/GEMPAHUN Xfire jimboba18

Teljesen jó a minõsége tegnap néztem csak hátulról mutatják!

7r1v1um
Ezt most találtam:1.300 lóerös GTR 8.61-et dragozott negyed mérföldön/400 méteren,170mérföldes/274 kilométerestempót tempót elérve:
http://www.topspeed.com/cars/car-news/video-1-300-horsepower-nissan-gt-r-sets-a-new-1-4-mile-record-ar157747.html
Nem tudom megnézni a videót telefonon úgyhogy gözöm sincs a minöségéröl.

"Vannak, akik középszerűnek születnek, vannak, akik elérik a középszerűséget, és vannak, akik nyögnek a középszerűség jármában, Őrnagy őrnagynak mindhárom kijutott." /Joseph Heller/

Azért vettem én is, mert tetszik. Nincs panasz. -szeretem. :-)

\"Minden dolog, aminek kezdete van... Az egyszer véget is ér.\"

7r1v1um
Ó én nem is akarok rekordokat döntögetni, csak a jelenlegi S kategóriából az az egyetlen kocsi, ami úgy ahogy tetszik (esetleg Estoque,de az még nagyobb). Bár 11000sb-t biztos nem adok ki érte

"Vannak, akik középszerűnek születnek, vannak, akik elérik a középszerűséget, és vannak, akik nyögnek a középszerűség jármában, Őrnagy őrnagynak mindhárom kijutott." /Joseph Heller/

Carrera GT. Böhöm gép, lendületes haladással, egész jól irányítható, szép nitróval, ami marha gyenge. Nem top verda, de jókat lehet vele menni. A hobby autótól picit több, jobb. Nekem.

7r1v1um
Talán mert 10millióan sem élünk itt még a portugál,orosz nyelveket 2-300milliós tételekben használják (a lengyelt én se értem).
Mondjuk a születésnapjuk (meg az enyém) alkalmából megoldhatnák versenyre is ezt a no-clip módot ami free roamban létezik (értsd a játékosok áthaladhatnak egymáson, de megakadnak a tereptárgyakon,forgalomban).
Ez a Porsche Carrera milyen autó az S osztályon belül?

MineHeadHun
MIkor torrentrõl leszedtem a NFS MW 2012-t, ráraktam a gépre, nem volt benne magyar nyelv. De azt a játékot le is töröltem, mert a gépemen rohadt nagyon laggolt. A gépem csak a Prostreet, Shift, HP 2010, World, meg ilyesmiket tûr el lagg nélkül. (na jó, azért van hogy laggolnak)
Talán mert voltunk olyan elvetemültek, hogy mindig angolul próbáltunk kommunikálni velük...

Mikor az orosz, a lengyel meg a portugál jött, bíztam benne, hogy a magyar kivitel is hamarosan elkészül. Ha már a Fifánál megbecsülik kis hazánkat is, itt miért nem?

\"Jó kasztni, jó sofőr - nincs kockázat!\" (Daniel Morales)

Az is nagy dolog lesz, ha végre berakják a HUNGARY rendszámot.

MineHeadHun
Az lenne az igazán jó, ha NFS worldhöz az ea rakna magyar nyelvet a 3. születésnapra. Tudom hogy már mindenki már jól ismeri a játékot, de azért a kicsi hazánkért magyar nyelv is legyen. Bár ennek csekély esélyét látom, tehát ez csak lehetséges, de nem biztos. Valaki gondolkozott egyszer ilyenen?
M3 GTS volt már IGC-s úgyhogy sanszos, hogy újból bekerül a forgásba annyit nem ér a világítás meg a ruszki rendszám. 996-osod van az jó lesz A-ban S-re meg CCXR,Agera (ezt talán hamarosan leárazzák mert még nem volt sosem akcióban), Cinque, Zonda F
És tényleg.
MW4ever: valóban, arra én is. Meg a "Don't Scratch The Paint" kihívás szélesítésére... (Az eredeti elképzelésben elég limitált a lehetõség.)

Hát nem sok jött. De elsõsorban a hibátlan futam, skillek elhasználása meg ilyesmikre számítok, várok.

A3

Project D|Rare Car Collector|

Valóban, a teljesíthetetlen Vauxhall öcsit is fel lehetne tölteni értelemmel. A Caterham óta semmi új nem jött.

7r1v1um
De legalább gyülölködtünk egy jót;-)

Van valami info, valakinek arról, hogy mikor bõvítik az öcsiket? Meg esetleg részletek a szülinapról?

Off topik vége. :-)

Levontam. Nagy az isten állatkertje és alacsony is a kerítés, de szerintem a kaput is lelopták, mert ennyi nem tud átmászni a kerítésen...

Pukkancsok, a Trianon miatt és nem tudják elviselni(többségük), hogy(valószínûleg)magyar földön élnek.
De elég a "mi van a szomszédokkal" témából.

Ja. A legmegrázóbb az volt, mikor kétajkú egyén tette ezt hibátlan magyar helyesírással.... Elgondolkodtam. Fõleg hogy az általam ismert , úgymond külföldi magyarok, kivétel nélkül jó fejek. Az egyik ilyen seggfej úgy zárta a versenyt meg a vitát, hogy a magyar az egy alja nép, õ meg a legjobb ötcsillagos skilles pilóta, és szerbia örök... Mondanom sem kell, hogy a skill rendszer átállása után pár nappal akadtam vele össze. Senki nem írt neki semmit és miután fél perccel vert mindenkit, még õ kezdte a szövegelést- magyarul....

Nekem egy ilyen zördülésem volt egy román ellen, még a pályarotálás elõtt (azt hiszem, valami silvertoni verseny rajtrácsán volt). Kiteszi az event chatbe, hogy "magyar". Megörültem, visszaírtam, hogy "erdélyi vagy?". Erre a válasz: "all magyar go to hell". Mindenki vonja le a következtetéseket.

7r1v1um
Szóval:'nagyon rendes emberek' és 'cigányozzák a magyart'.

7r1v1um
Anno sokat jártunk Szerbiába (slivovicájuknál csak a Jameson tud jobban kikészíteni) és érdekes módon soha nem inzultáltak minketnyiltan,meg az ott élö magyarok is nahyon rendes emberek (a szlovákiában élökröl már vegyesebb a kép....).Persze érdekes amikor pont a szerbek(románok) cihányozzákk a magyart.

Ööö. Igen. Sajnos a szlovák és szerb sporttársaktól gyorsan meg lehet kapni a "cigány magyar" "szemét nép" jelzõt. Velük igen csínján bánok. A legborzasztóbb, mikor nyíltan csalva alázza a mezõnyt és mondhatni ugat a magyarságra. Brazil, orosz barátok sosem tettek ilyet velem. Az én tapasztalatom, hogy a brazil és orosz ritkábban mocskolódik, mint a fentebb említett (szomszéd) nemzetiségek jeles képviselõi.

7r1v1um
Borzasztó ez a reggel 6 üveg Carlsberg után....
Nyilván nem egy hétköznapi élmény, meg a friends listben nekem is vannak oroszok (szimpatikus brazil játékossal én még nem találkoztam).
Ha nemzetiséget kérdeznek egy talányos Central-Europeannal megoldom a dolgot.Ez elég szük ahoz,hogy tudjon hova rakni,de mégse tudjon ez alapján egyéb következtetést levonni-ha esetleg szlovák vagy jugó az illetö.

20. napra nem is rossz 😄
Istenem, de lassan hat a kávé. Javítás: 1, Tök normális, 2 Superveloce.

Nem-nem. Töm normális volt a srác. Autó kibeszélés volt, meg tanácsadás. A Velocim tetszett meg neki, a Silentapostol nickem :-) Erõsen katolikus, ami brazil honban nem meglepõ. Egy élmény volt a szitu, az biztos.

Ryder159
Ez az RJ-45ös színkódja lesz<#nezze>

Most, vagy dicséret kezdõdött volna, vagy húzz a fenébe? 😄

<#vigyor2><#vigyor2><#vigyor2>
Hat ez tenyleg nem volt semmi ...

Van kivétel is. :-) Volt ilyen magyar-brazil összeugrásom. Megy a chat karate, mellette a gugli translation, írogatok bõszen... Aztán a srác megkérdezte a nemzeti hovatartozásom és írom hogy magyar lennék. Erre ez jött vissza:
Tényleg? ...
Leesett az állam, de tényleg brazil a csávó. Hát ilyen is van.

Csá

Az nem feltétlen lényeg, attól még én "kitombolom" magam hiába nem érti a szerencsétlen barom
tutuhawer
na, leléptem

youtube.com/tutuhawer -- It's time to NISMO! -- Say NO to racing -- TutuHawer híres jelét mindenhol ismerik, ám neki még nevét leírni is nehezére esik.

tutuhawer
minden kategóriában király. Van, ahol az tart rekordot nálam, de másoknál is elöl van. De mielõtt megkérdezed, vess egy pillantást erre vagy arra, például a statisztikára. Akárkiére...

REX: nem tudom , csalásnak számít-e, de nem szabad túl okosnak lenni, nem tudom, mondtam-e itt már vagy csak gondoltam

youtube.com/tutuhawer -- It's time to NISMO! -- Say NO to racing -- TutuHawer híres jelét mindenhol ismerik, ám neki még nevét leírni is nehezére esik.

goregrind
Kavicsozás közben néha hasznos lenne számomra. Egyébként csak a bal felsõ sarokban gubbaszt alapon, akkor nem is zavar. Lényegében az autók irányításába nem módosít semmit, magában a játék egyéb funkcióiban sem. <#fejvakaras>

DISCORD: grimanddark

Nemtudom de nem is engedett szerintem se.. és amúgy is mi értelme?