Need for Speed: World (MMORG)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

7r1v1um
Persze,nem is sértödtem meg:-)

"Vannak, akik középszerűnek születnek, vannak, akik elérik a középszerűséget, és vannak, akik nyögnek a középszerűség jármában, Őrnagy őrnagynak mindhárom kijutott." /Joseph Heller/

nem sértödtem meg nem vagyok olyan fajta, és én megmagyarázom a nissanod kezelhetõségét, csak írjad le melyiket kell,

Simraceway: tigris013

mondtam hogy csak feltételezés

7r1v1um
Inkább NHL (Anaheim,szegények....)
Ja,tetszik a sport, bár csak az elözö szezonban tudtam eddig követni,de amit ez a csapat néha müvelt az hátborzongató,a stadionról nem is beszélve,pláne kivilâgítva.

"Vannak, akik középszerűnek születnek, vannak, akik elérik a középszerűséget, és vannak, akik nyögnek a középszerűség jármában, Őrnagy őrnagynak mindhárom kijutott." /Joseph Heller/

tutuhawer
hú , de megstértõdtél, gondolom a pár nappal ezelõtti vita után. Pedig milyen lelkesen mondtad, mibe mi a tuti, kár , hogy nekem nem tudod se te, se más megmagyarázni a Nissanjaim kezelhetõségét. GT-R. A mérföldkõ. Az ikon. A király. A kezelhetõség csúcsa. Ezt vidd bele az nfs-be nekem és állítsd össze egy optimum színsort. Nem is merem említeni, hogy oktasd ki rabidfoxot, hogy a wikipedia szerint mit tegyen a viperába... van neki 3 vagy 4 is talán... PLUSZ: a junior jogadorok(ejtsd: zsunior zsogador) jellemzõje, hogy azonnal mindent sértésnek vesznek, személyes támadásnak, pl a versenypályán. Nekimegyek véletlenül és máris sírás van. Szól valaki, hogy amit mondasz, az buziság, és máris "találjátok ki, baszki" Nem ez a megoldás, hanem azt mondod: "én ezzel ennyit megyek, stb stb"

youtube.com/tutuhawer -- It's time to NISMO! -- Say NO to racing -- TutuHawer híres jelét mindenhol ismerik, ám neki még nevét leírni is nehezére esik.

7r1v1um
Nem hackelek,annyit nem ér nekem ez a játék,és semelyik másik sem,hogy letiltsanak bárhonnan is.........
Másrészröl több ellenfélröl beszéltem.Harmadjára meg attól,hogy egy kocsiról az az 'általánosan' elfogadott vélemény,hogy jobb vagy rosszabb,mint egy másik, kivételek még vannak (és én imádom megdönteni ezeket a tévhiteket)....
Nem baj, majd veszek Porschet is ha lesz fölös cuccom újra és az idök meg a helyezések majd eldöntik.
P.S.:Telefonról pötyögök ezért nem tudom használni a 'válasz' opciót.

Tessék Gempa. A zöld rugón még gondolkodom, a piros lehet jobb lenne...

[/url][/img]
tutuhawer
ejha, NFL-rajongó??? Király, erõs lesz a Seattle jövõre is, ahogy olvasgattam. Ügyesen cserélgettek, és Russell Wilson brutálisan higgadt tud lenni. Én Philadelphiába szeretnék jó csapatot... ;-)
még mindig hátborzongató:
http://www.youtube.com/watch?v=ddTacY83qBk&feature=share&list=PLAVBGrJztlsdzB-UtLtxbE6F9hRDQVVNZ

youtube.com/tutuhawer -- It's time to NISMO! -- Say NO to racing -- TutuHawer híres jelét mindenhol ismerik, ám neki még nevét leírni is nehezére esik.

hoppá elszált a fórum, se háttér és fejlécek sem 😮

narancsfehér-narancs-zöldfehér-kék-kékfehér-zöld-barnafehér-barna
na, ez minek a szinkódja?

Steam: Gfegyver

Felröhögtem 😄, megy a
naracs-lila-fehér-fekete-rózsaszín-szürke

találjátok ki magatoktól baszki

nem tudta vezetni a gt2-õt. A másik feltételezésem hogy hackel mentél de ez csak feltételezés

tutuhawer
mutatnál képet a bugattidról?

tutuhawer
szerencsére igen, nincsenek ostoba , szétbarmolt festések minden második autón 😊 Bármi kérdés van, olvass a simraceway-es topicba itt az SG-n. Vagy a community.simraceway.com oldalon jól átlátható fórum van

kanyesz07
mondana valaki bugattira ultrás színsort?

Ready To Rock!™

Meg! megy mint az állat én nagyon szeretem jó kis kocsi 😊
7r1v1um
Jobb estét mindenkinek!
Dögunalmas pillanataimban azon gondolkodom nem sok e az a millió 850 azért a Porsche-ért?
Pár napja vettem egy DBS-t (csakúgy a fölös partokat felhasználni valamire) és hát,ha összeakadok egy olyannal 10 alkalomból 7 x legyözöm vele (akkor nem,ha elb...om a rajtot vagy lerammelnek) még,ha vagy 15-el magasabb az overallja akkor is...Azt akarom ebböl kihozni,hogy inkább LFA-szindrómásnak tünik a dolog-sok igc ellenében kapsz egy magas overallal rendelkezö kocsit, ami max. a B kategoria szintjét hozza.
Kíváncsi lennék olyan kolega véleményére akinek mind 3 említett járgánnyal van tapasztalata.

mivel az csaló nem legendás és nem is profi

Jó, hogy itt vagy, Tutu. Szeretnék kérdezni valamit. Az SRW-ben csak a gyári színpalettából lehet választani az autó festését?

\"Jó kasztni, jó sofőr - nincs kockázat!\" (Daniel Morales)

Ez nem válasz a kérdésemre.

légy türelmes

1:50-es tudtam menni akkor is kb 8 nitróval, az csalt

No para. A fazon a képen.

légy türelmes

már mint ki???

tutuhawer
bárki, aki a tutit akarja általánosságban megmondani, az nem tud semmit. Kérdezz rá a fórumban inkább, megmondom, miért. Tegyük fel, hogy mindenki tiszta, becsületes spíler. Aki itt komolyan vesz, akár csak 1-2 pályát is, értsd: adott helyeken el tudja nyomni a hosszú és erõs nitrót a pályán, az már sejti, hogy a tuningja nem szar és tud hiteles infót mondani neked. Akiknek a kedves guide-ját olvasnád a neten itt-ott, azok powerup nélkül mennek, ami szintén gyors tud lenni a maga nemében. De ha ráteszi a nitrót... esetleg ha kell, a juggert is, máris lehet bukfenc, de ezt sok esetben a nagy tesztkirályok a youtube-on nem is tudják. Honnan is tudnák, amikor single, private, TE, youtube, videó, krúz meg mittudomémit csinálnak... Ja, verseny, az nem, az neeem... Inkább kérdezz egyett itt , és megmondom, hogy az én GT3 RS Porschémban 6 sárga alkatrész van

(Nem válaszként akartam.)

légy türelmes

Ha tisztán csinálta, ügyes. Gondolom, õ valami legendás fazon, de én már csak kevesekben bízom, és ha bízom is, nem legendák miatt. Mindenesetre nem érdekel, úgyhogy még egyszer: ügyes volt, ha az volt.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

légy türelmes

minenki úgy tuningolja az autót ahogyan akarja

mér lenne az?

már felesleges

valaki tud egy olyan oldalt ahool meg van adva az összes autó szinsora? dragra és sima futamra egyaránt?

és még nincs kész a porsche, mert 100% kanna csak 54% lauch grip és 798 overall

ez hack!!!!!!!!!!!

de amúgy 9.8

Á, addig segítettem tesóimnak a borsót lecsövezni. <#kacsint>

\"Jó kasztni, jó sofőr - nincs kockázat!\" (Daniel Morales)

Ezt nevezik csalásnak.

\"Minden dolog, aminek kezdete van... Az egyszer véget is ér.\"

ryan012, neked menyi az idõd a porscheval rockport dragon?
mert most találkoztam vele:

jó lenne pedig nincs kivel dragozzak, a porsche-m ellen senki nem áll ki 😄, de ha írtad akkor majd egyszer

Tudom, bocsesz. :/

Project D|Rare Car Collector|

Mi? Hogy ma Krúz volt? Ezt nem lehetett volna kicsit hamarabb feltüntetni itt a fórumon is? <#conf>

BONESAI
hát amíg TH nem ad egy hónap után se rendes hasznos cuccot addig nem is fogsz 😄

NFSW: BONESAI

szevasz rég láttalak

BONESAI
sziasztok

NFSW: BONESAI

Szia! Egy ideje.. Hát, gondolom a heti peccs utáni érdekességek következnek. És akkor ez így már a szokásos :-)

\"Minden dolog, aminek kezdete van... Az egyszer véget is ér.\"

Pár napja amúgy én is versenyben vagyok a játékkal, hogy melyikünk unja meg elõbb a másikat. Valamit megint sikerült elírniuk<#vigyor>

X

nem tudom de most US-en vagyok de valahogy lassúnak érzem a szervert

Azt meg megprobalom, hatha segit <#wave>

Azt írta onnan is kidobálja. Próbáld újraindítani a gépet, ha nem segít, akkor a játék teszi a szokásos hétvégi dolgát.

X

menjél át US-re

Ajjaj, megint...

Mar egy ideje nem volt ilyen, kb otszor dobott le, europai szerverrol es amerikai szerverrol is. Most meglatom, ha originen keresztul lepek be, h tovabbra is ledobal-e <#fejvakaras>