Need for Speed: World (MMORG)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"Vannak, akik középszerűnek születnek, vannak, akik elérik a középszerűséget, és vannak, akik nyögnek a középszerűség jármában, Őrnagy őrnagynak mindhárom kijutott." /Joseph Heller/
Simraceway: tigris013
Ja,tetszik a sport, bár csak az elözö szezonban tudtam eddig követni,de amit ez a csapat néha müvelt az hátborzongató,a stadionról nem is beszélve,pláne kivilâgítva.
"Vannak, akik középszerűnek születnek, vannak, akik elérik a középszerűséget, és vannak, akik nyögnek a középszerűség jármában, Őrnagy őrnagynak mindhárom kijutott." /Joseph Heller/
youtube.com/tutuhawer -- It's time to NISMO! -- Say NO to racing -- TutuHawer híres jelét mindenhol ismerik, ám neki még nevét leírni is nehezére esik.
Másrészröl több ellenfélröl beszéltem.Harmadjára meg attól,hogy egy kocsiról az az 'általánosan' elfogadott vélemény,hogy jobb vagy rosszabb,mint egy másik, kivételek még vannak (és én imádom megdönteni ezeket a tévhiteket)....
Nem baj, majd veszek Porschet is ha lesz fölös cuccom újra és az idök meg a helyezések majd eldöntik.
P.S.:Telefonról pötyögök ezért nem tudom használni a 'válasz' opciót.
[/url][/img]
még mindig hátborzongató:
http://www.youtube.com/watch?v=ddTacY83qBk&feature=share&list=PLAVBGrJztlsdzB-UtLtxbE6F9hRDQVVNZ
youtube.com/tutuhawer -- It's time to NISMO! -- Say NO to racing -- TutuHawer híres jelét mindenhol ismerik, ám neki még nevét leírni is nehezére esik.
na, ez minek a szinkódja?
Steam: Gfegyver

találjátok ki magatoktól baszki
Dögunalmas pillanataimban azon gondolkodom nem sok e az a millió 850 azért a Porsche-ért?
Pár napja vettem egy DBS-t (csakúgy a fölös partokat felhasználni valamire) és hát,ha összeakadok egy olyannal 10 alkalomból 7 x legyözöm vele (akkor nem,ha elb...om a rajtot vagy lerammelnek) még,ha vagy 15-el magasabb az overallja akkor is...Azt akarom ebböl kihozni,hogy inkább LFA-szindrómásnak tünik a dolog-sok igc ellenében kapsz egy magas overallal rendelkezö kocsit, ami max. a B kategoria szintjét hozza.
Kíváncsi lennék olyan kolega véleményére akinek mind 3 említett járgánnyal van tapasztalata.
\"Jó kasztni, jó sofőr - nincs kockázat!\" (Daniel Morales)
légy türelmes
légy türelmes
légy türelmes
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

légy türelmes
de amúgy 9.8
\"Jó kasztni, jó sofőr - nincs kockázat!\" (Daniel Morales)
\"Minden dolog, aminek kezdete van... Az egyszer véget is ér.\"
Project D|Rare Car Collector|
\"Minden dolog, aminek kezdete van... Az egyszer véget is ér.\"
X
X