Need for Speed: World (MMORG)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

tutuhawer
Rabidfox okoskodása piros pontot ér, nagyon jó. Nem is kell hozzátenni, esetleg csak annyit, hogy a pályán mindenkinek egyenlõ esélyekkel kell indulnia. Több a tuning, több a skill, a nitró stb , az már elég elõny.
Trivium: én értem, hogy megbánja mindenki, de az a rossz, ha azt mondom, hogy "szerzett jogosulatlan elõnyt, de megbánta és amúgy is azt mondja, nem powerupozik, meg fair play és stb" de ezzel kompromisszumot kötöttünk, ami ... fals eredményt ad.
Óriási dolognak tartom, ha valaki azt tudja mondani, hogy "bocs, elbasztam" , (Viktor sose tudta, sebaj, mert Csaba sem, de mindegyik egyértelmû eset), és megértem, ha valaki szeretne elõrelépni immár tisztán, de az én gyomrom nem veszi be. Én nem futok olyan idõt, amit ne tudnék megint megcsinálni. Ha szigorúan a ranglistát nézem, ez így OK. Nincs olyan eredményem, amit más ne tudna elérni vagy nem tiszta eszközzel értem volna el. Az erõforrásaimat, alkatrészek és skillek mind mind összeszedegettem, és szar, ha valaki levágta az idáig vezetõ utat. Megbánás? Restart.
Ninja: ha csak bólogatok, hogy OK, OK, annak semmi értelme. Azért próbálsz tenni, hogy a jogosulatlan elõnyszerzés dacára velem legyél egy lapon említhetõ, azaz a ranglistán. Nem lehetsz. Mert: mekkora csalást enged meg nekem, a másiknak, a harmadiknak Bonesai, hogy bocsi bocsival elintézhessük

Remélem, nem sért senkit , amit írok, de nem elég, hogy elbasztam a boxkiállást kicsit, még ráadásul a 41/ 50 körben kidobott a simraceway errorral

youtube.com/tutuhawer -- It's time to NISMO! -- Say NO to racing -- TutuHawer híres jelét mindenhol ismerik, ám neki még nevét leírni is nehezére esik.

Hülye kérdés volt most olvastam el végig hsz-t. <#zavart1>

Fast N' Loud / Gas Monkey Garage

Hova kell írni? Én is csináltam sandboxieval pár idõt magasabb szintû autóval classos pályán.. jó lenne ha törölnék.

Fast N' Loud / Gas Monkey Garage

7r1v1um
Ja, a Racer-tábla az fasza,kár hogy az összes piros.

"Vannak, akik középszerűnek születnek, vannak, akik elérik a középszerűséget, és vannak, akik nyögnek a középszerűség jármában, Őrnagy őrnagynak mindhárom kijutott." /Joseph Heller/

Nekem egyik sem tetszik, ami nem épkézláb rendszámtáblának néz ki. Jó ötletnek tartom a táblákkal való pénzkeresést, de szánalmas, ahogy a táblák kinéznek. Meg lehetett volna csinálni jól is, ugyanennyi erõfeszítéssel, de ezek szar csicsákat csináltak, lelõve a "poént". Kár érte.

légy türelmes

Nekem nem tetszett a RACER rendszámtábla. Mindet elégettem a tC-men. A "MAXXED" viszont tutira fel fog kerülni azokra az autóimra, amik elsõdleges prioritást élveznek skillhasználati szempontból, és amiket elsõdlegesen használok korlátozott futamokon.

\"Jó kasztni, jó sofőr - nincs kockázat!\" (Daniel Morales)

Szuper.

légy türelmes

Sziasztok!

Most jöttem melóból, aki keresett az írjon 😊

Simraceway: tigris013

goregrind
Miért?

1. Anno ÉN kértem a törlésem onnan! Bonesai viszont nem akart törölni...
2. Amikor elkezdtem sandboxiezni, nem figyeltem az elején, hogy milyen kocsival is megyek bizonyos pályákon. Egyik nagy kedvencem a money-grabber RTR-X. Ezzel letoltam jó pár pályát, egyiknél sikerült nagyon javítani vele az idõt (YORK ROAD E Class-on S Class autóval). Gondolom ez viszont már bökte banzáj szemét.

Nem tudom a tényleges okát miért nem vagyok fent, de nem is zavar! A nemzetközin is látható volt az a bizonyos E Class bakim, a fórumon és játékban írtam is PERFECT10N-nek mi volt és hogy törölje legyen szíves! Törölve is lett, azonban pár napja volt valami munkálkodás ott, és újra ott az az idõ. Írhatok megint...

DISCORD: grimanddark

Rex-rõl csak annyit mondtam hogy jééé nincs a listán. Nem tudom miért nincs, de kinézem belõle hogy õ szedette le magát. A másik srác meg fel sem akart kerülni (?). Ninja meg fel akart kerülni. közben valakinek baja volt vele meg az 5000 nitrójával.
Lényegesebb, mi a kérdésemre Róka válasza.

Miért nem vagy már a magyar ranglistán?

légy türelmes

goregrind
Rex semmit nem használt pontosan.

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Rex a tesója fos gépét használta akkor. Példa: Egy-egy garázsból való kilépés gyakran 30-45 másodperc volt minimum. Egy-egy eseményre való teleportálás szintén hasonló kálvária volt. Egy haverral való játék alkalmával a következõ megjegyzést kaptam, amikor megjegyeztem a hosszú töltést: "Már bent vagy a lobbyban!" Érdekes módon én csak a töltõképernyõt láttam, megy az exe hibát utána...
Hasonló volt egy gyémántozásom is. Teleportáltam egy eseményre, töltés-töltés-töltés-töltés-töltés-töltés-töltés-töltés-töltés-töltés-töltés-töltés-töltés-töltés-töltés-töltés-töltés-töltés-töltés-töltés-töltés-töltés-töltés
majd egy hibaablak. 3 óra alatt össze is szedtem aznap a kavicsokat. Készült akkor egy videó is rólam...

Rex nem használt semmit - akkor! Azóta igen! A neve Sandboxie!

DISCORD: grimanddark

Passz, fogalmam nincs, nem tudom, passz.

Project D|Rare Car Collector|

Overburner
Ne bizz az EA-ban ingyen semmit se szeretnek adni. xD

Origin:SirHedge / Uplay:Sir_Hedge / Xbox Tag: TheStevie

Milyen várható kódok jöhetnek most?? VK :30K,50K
3.Születésnap : kitudja
Facebook:1M-nél jön ??
Jogos. Rex mit használt biztosan?

légy türelmes

Néhányan tudatában vannak az autójuk mesebeli teljesítményével, és nem élnek vissza vele. Ezerbõl egy olyan ilyen van, aki tud is vezetni. Õket tisztelem ezért, és megérdemlik a RACER táblát. A többiek számomra messze alatta vannak az ilyennek, hiába kurva gyorsak és precízek.

légy türelmes

7r1v1um
Az autóválasztást bízd inkább rám (minek van más mr2-n kívül,ha semmi mással nem éri meg játszani?).A tuningolásba eddig sem szóltam bele és ez után se fogok mert 1:nincs türelmem mindent végig próbálgatni 2:sok-sok speed boost kéne ahoz hogy minden kocsit elfogadhatóra tudjak készíteni (sok-sok sb. meg nem áll rendelkezésemre sajnos,úgyhogy marad a nyálcsorgatás).
Olyan fejlécet szerettem volna ahol az SG.hu-s nicknevem látszik, de mindegy mert ha rákattintasz a képre akkor láthatod mindazt amit jelenleg meg akarok osztani.

"Vannak, akik középszerűnek születnek, vannak, akik elérik a középszerűséget, és vannak, akik nyögnek a középszerűség jármában, Őrnagy őrnagynak mindhárom kijutott." /Joseph Heller/

Csavarjuk 😊
Nem tudom. -> Ki használt (biztosan) valamit? Na.
Annyi

Overburner
MR2 meg hasonló kocsik Hahh.... OP fosok. Semmi Fair dolog nincs benne. Aki azokkal szarakodik az valszeg Pay To Wines.

Honnan tudod, ki mit használt?

légy türelmes

Autót választani tudni kell - kérdezd csak meg az MR2 tulajokat.

Tuningolni tudni kell - kérdezd csak meg Quqát és Ryant.

Valamelyik nap akartál fejlécet, nem?

légy türelmes

Vagy huzigáljuk ide-oda a rugalmas választóvonalat vagy maradunk a sziklaszilárd választófalnál: használt egyszer is cheatprogramot vagy sem? (Jéé most nézem hogy "villogó" metálrajongó sincs már a listán. Az általam rmlített TH-zó srác meg nem is volt rajta.)
B+ xD Én már skillekre kezdtem gyanakodni, de rájöttem hogy nem az 😄
Overburner
Hát én nem tudom, ezt lekéne tesztelni, idáig nem igazán vettem le az IGC-t kocsiaimról hogy roszabbak mint a boostos tesójuk. De persze elképzelhetõ EA. Az E30 is ugy megy mint a rakéta hiába IGC-s

Megveszed bele a sárga Street Tuned partokat 😛

Azt hogy?
7r1v1um
Hát én bármit tuningoltam eddig ebben a 2 kategóriában x99- ig (vagy annak közelébe) az gyengébben gyorsult,-kanyarodott és sokszor kisebb lett a max.sebessége mint akár 10-20 overallal gyengébb társainak.
75966: Én is ezek közé tartozom bár vannak kivételek.

Le is vannak rontva, de 62.500$-nyi IGC segítségével megkaphatja a Boostos kiadását(színen kívül).

Egyesek szerint az SB-s kocsik IGC-s változatai le vannak rontva.

légy türelmes

A nagyot csaló legyen korrekt, a kicsit sumákoló meg élvezze tovább a könnyen jött gyümölcsöt? Miért?

légy türelmes

Overburner
Ott a pont, ha kategóriába akarsz maradni.

Overburner
A Boostos kocsik telesitménye alapbol azért jobb mert tartalmaz 1 rakás semmire se jó 2 csillagos srága tuning cuccot. Ergo a max teljesitményük ugyan az csak ha boostért veszed picit elörébb vagy vele. De végülis semmivel se. xD

ezért kell határig tuningolni (499)

Steam: Gfegyver

7r1v1um
Viszont veszek egy jobb c kategóriásat és mondjuk mire feltuningolom lesz belõle b. Csöbörbõl vödörbe...

Overburner
IGC-s kocsikkal semmi baj. Ugyan az a teljesitményük mint a Boostos tesójának csak tök csupaszon kapod. Ha feltuningolod ugyan olyan jó lesz mint bármelyik Boostos kocsi.

7r1v1um
sort fogok keríteni rá.kéne az achievementekhez

Hát ez most Bonesai magyar listája (tudom Falcoé, BB0735 tesójáé). És ezzel semmi baj. Jó a Bonesai magyar listája, jól mûködik, szerintem tiszta.

1. Nem 2. Nem
pontiac solstice-t próbáltad már?
C osztályban 499, 34% nitro power, 3.5s headstart és az mr2-esek seggében vagyok.
aki nagyon jól megy az mr2-vel az persze simán elver, de már igy is 100 felett vagyok C-s gyõzelemmel(ebbõl azthiszem régebben talán ha 5db az amit csalással nyertem)
az összes többi kocsit megeszed reggelire vele 😊
ha még nem próbáltad akkor javaslom

7r1v1um
Jahh, az a pár 10-100 sb. pont jól jönne egy rendes c-d kategóriás autó bérléséhez, amivel sanszosan jobb idõket mennék, mint ezekkel az igc-ért elérhetõ ócskavasakkal....

Overburner
Nekem bejön Bodykittel de ja nem igazán illik a stilusához. 😊

7r1v1um
Félreértés ne essék Én nem mentegetem, sõt tudva hogy hackelt még csak játszani se játszanék ellene,ám próbál értelmes megoldást találni a problémára (videók), ami dicséretes.Legjobb megoldás szerintem egy másik profil létrehozása lenne és/vagy a jelenlegi törlése, bár ehhez már abszolút nincs közöm.
Sponsorpay-rõl: kis cheat is cheat.....

mint emlitettem, nem szeretnék úgy a magyar listára kerülni, hogy az bárkinek a kárára menjen, igy 100%-osan megértem ha nem kerülhetek fel rá. ettõl nem fogom abbahagyni a játékot, csak jó lett volna ha a magyarok között ott virit az én nevem is 😊

ha játék közben látom, hogy akivel fej-fej mellett haladok, nem nitrózik, akkor én sem teszem.(vesztettem már el emiatt több versenyt is, de ez igy fair.)
hiába van 5000 nitrom a fairplay hive vagyok, nem nyomok el 10 nitrot 1 versenyen pedig megtehetném.
a józan ész határain belül használom azthiszem, ahogy azt a videóban is látni.
aki idõre megy az ennél kevesebbet nem szokott elnyomni szerintem. 😊

szóval jogosnak tartom hogy az autofinishes idõ miatt rajtam van a cheater név, de a pu használata miatt nem. igen sok van belõle, de ha észnélkül nyomnám akkor már rég meglenne a 2500 power up archi....

Magyar lista, vagy B. magyar listája? Bonesainak nem csak a neki tetszõ emberek iránt van felelõssége azzal, hogy magyar listának nevezi amit csinál, hanem mindenki felé.

(Aki egynél több Boxstert váltott ki a regisztrációs akció során, garázshelyekhez jutott, ahová IGC-s kocsikat vehetett. Adja el a kocsikat, plusz le vele a listáról?

Valaki a homokozóval egymagában gyûjtött cuccokkal javította fel a kocsiját, töltötte fel az IGC- és powerupkészletét. Adja el a partokat, plusz le vele a listáról?)

légy türelmes

Van egy srác itt bár ritkán ír ide, korábban 767634+ napnyi Treasure Hunt -ot csinált egy nap alatt (és a eszméletlen sok ultra parttal minden kocsiját maxra tudta húzni).
Amikor ez kiderült, fülét farkát behúzva elnézést kért mindenkitõl és minden alkatrészt eladott a kocsijaiból. Screenshottal bizonyította. Majd megkérdezte ez elég-e. Mert továbbra is velünk akart játszani. Bírom azt a srácot.

Ennek fényében a legkorrektebb az lenne ha Ninja egy (vagy több) nap, egyetlen 1 pályán (nfs-s.com on látjuk) elégetne annyi nitrót amennyirõl úgy gondolja hogy nem tisztán szerezte.

(A cheater tetkót azonban ez után se tudnám nem kiolvasni a nyakán, hiába javíttatta át chatterre. Ezért ha Alanprostit levette Bonesai, remélem Ninját se teszi fel al istára. )

Cheathez még: A sponsorpayes ingyen speedbost szerzésnek meg az a lényege hogy pár tíz-száz boostért reklámfogyasztásra fordítasz pár órát a drága idõdbõl.

Ninjának meg jó játékot, ha a magyar listán nem is lesz fent, a nemzetközin még mindig meg tudja mutatni mire képes. Csak egy kattintásra van az a lista innen , bárki megnézheti. Ott még nincs nullázva.
A Boxster csini, felni nem tetszik össz-vissz de a festés faja, meg az RX8 is, a GTR-en meg kell a Bodykit?

ja, ismerõs probléma... majdnem minden kocsimon max vinyl van de tudnék még mit csinálni rajta.
kevés az a 31 hely

Overburner
Köszi, kihozhattam volna belõle többet is de sajnos annyi bug van a kocsikon hogy rakás layer arra megy el hogy egyenes legyen a csík ne bedig elcsuszott fos meg stb.

nekem a GTR tetszik, szép lett