Need for Speed: World (MMORG)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Trivium: én értem, hogy megbánja mindenki, de az a rossz, ha azt mondom, hogy "szerzett jogosulatlan elõnyt, de megbánta és amúgy is azt mondja, nem powerupozik, meg fair play és stb" de ezzel kompromisszumot kötöttünk, ami ... fals eredményt ad.
Óriási dolognak tartom, ha valaki azt tudja mondani, hogy "bocs, elbasztam" , (Viktor sose tudta, sebaj, mert Csaba sem, de mindegyik egyértelmû eset), és megértem, ha valaki szeretne elõrelépni immár tisztán, de az én gyomrom nem veszi be. Én nem futok olyan idõt, amit ne tudnék megint megcsinálni. Ha szigorúan a ranglistát nézem, ez így OK. Nincs olyan eredményem, amit más ne tudna elérni vagy nem tiszta eszközzel értem volna el. Az erõforrásaimat, alkatrészek és skillek mind mind összeszedegettem, és szar, ha valaki levágta az idáig vezetõ utat. Megbánás? Restart.
Ninja: ha csak bólogatok, hogy OK, OK, annak semmi értelme. Azért próbálsz tenni, hogy a jogosulatlan elõnyszerzés dacára velem legyél egy lapon említhetõ, azaz a ranglistán. Nem lehetsz. Mert: mekkora csalást enged meg nekem, a másiknak, a harmadiknak Bonesai, hogy bocsi bocsival elintézhessük
Remélem, nem sért senkit , amit írok, de nem elég, hogy elbasztam a boxkiállást kicsit, még ráadásul a 41/ 50 körben kidobott a simraceway errorral
youtube.com/tutuhawer -- It's time to NISMO! -- Say NO to racing -- TutuHawer híres jelét mindenhol ismerik, ám neki még nevét leírni is nehezére esik.
Fast N' Loud / Gas Monkey Garage
Fast N' Loud / Gas Monkey Garage
"Vannak, akik középszerűnek születnek, vannak, akik elérik a középszerűséget, és vannak, akik nyögnek a középszerűség jármában, Őrnagy őrnagynak mindhárom kijutott." /Joseph Heller/
légy türelmes
\"Jó kasztni, jó sofőr - nincs kockázat!\" (Daniel Morales)
légy türelmes
Most jöttem melóból, aki keresett az írjon 😊
Simraceway: tigris013
1. Anno ÉN kértem a törlésem onnan! Bonesai viszont nem akart törölni...
2. Amikor elkezdtem sandboxiezni, nem figyeltem az elején, hogy milyen kocsival is megyek bizonyos pályákon. Egyik nagy kedvencem a money-grabber RTR-X. Ezzel letoltam jó pár pályát, egyiknél sikerült nagyon javítani vele az idõt (YORK ROAD E Class-on S Class autóval). Gondolom ez viszont már bökte banzáj szemét.
Nem tudom a tényleges okát miért nem vagyok fent, de nem is zavar! A nemzetközin is látható volt az a bizonyos E Class bakim, a fórumon és játékban írtam is PERFECT10N-nek mi volt és hogy törölje legyen szíves! Törölve is lett, azonban pár napja volt valami munkálkodás ott, és újra ott az az idõ. Írhatok megint...
DISCORD: grimanddark
Miért nem vagy már a magyar ranglistán?
légy türelmes
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Hasonló volt egy gyémántozásom is. Teleportáltam egy eseményre, töltés-töltés-töltés-töltés-töltés-töltés-töltés-töltés-töltés-töltés-töltés-töltés-töltés-töltés-töltés-töltés-töltés-töltés-töltés-töltés-töltés-töltés-töltés
majd egy hibaablak. 3 óra alatt össze is szedtem aznap a kavicsokat. Készült akkor egy videó is rólam...
Rex nem használt semmit - akkor! Azóta igen! A neve Sandboxie!
DISCORD: grimanddark
Project D|Rare Car Collector|
Origin:SirHedge / Uplay:Sir_Hedge / Xbox Tag: TheStevie
3.Születésnap : kitudja
Facebook:1M-nél jön ??
légy türelmes
légy türelmes
Olyan fejlécet szerettem volna ahol az SG.hu-s nicknevem látszik, de mindegy mert ha rákattintasz a képre akkor láthatod mindazt amit jelenleg meg akarok osztani.
"Vannak, akik középszerűnek születnek, vannak, akik elérik a középszerűséget, és vannak, akik nyögnek a középszerűség jármában, Őrnagy őrnagynak mindhárom kijutott." /Joseph Heller/
Nem tudom. -> Ki használt (biztosan) valamit? Na.
légy türelmes
Tuningolni tudni kell - kérdezd csak meg Quqát és Ryant.
Valamelyik nap akartál fejlécet, nem?
légy türelmes
75966: Én is ezek közé tartozom bár vannak kivételek.
légy türelmes
légy türelmes
Steam: Gfegyver
1. Nem 2. Nem
C osztályban 499, 34% nitro power, 3.5s headstart és az mr2-esek seggében vagyok.
aki nagyon jól megy az mr2-vel az persze simán elver, de már igy is 100 felett vagyok C-s gyõzelemmel(ebbõl azthiszem régebben talán ha 5db az amit csalással nyertem)
az összes többi kocsit megeszed reggelire vele 😊
ha még nem próbáltad akkor javaslom
Sponsorpay-rõl: kis cheat is cheat.....
ha játék közben látom, hogy akivel fej-fej mellett haladok, nem nitrózik, akkor én sem teszem.(vesztettem már el emiatt több versenyt is, de ez igy fair.)
hiába van 5000 nitrom a fairplay hive vagyok, nem nyomok el 10 nitrot 1 versenyen pedig megtehetném.
a józan ész határain belül használom azthiszem, ahogy azt a videóban is látni.
aki idõre megy az ennél kevesebbet nem szokott elnyomni szerintem. 😊
szóval jogosnak tartom hogy az autofinishes idõ miatt rajtam van a cheater név, de a pu használata miatt nem. igen sok van belõle, de ha észnélkül nyomnám akkor már rég meglenne a 2500 power up archi....
(Aki egynél több Boxstert váltott ki a regisztrációs akció során, garázshelyekhez jutott, ahová IGC-s kocsikat vehetett. Adja el a kocsikat, plusz le vele a listáról?
Valaki a homokozóval egymagában gyûjtött cuccokkal javította fel a kocsiját, töltötte fel az IGC- és powerupkészletét. Adja el a partokat, plusz le vele a listáról?)
légy türelmes
Amikor ez kiderült, fülét farkát behúzva elnézést kért mindenkitõl és minden alkatrészt eladott a kocsijaiból. Screenshottal bizonyította. Majd megkérdezte ez elég-e. Mert továbbra is velünk akart játszani. Bírom azt a srácot.
Ennek fényében a legkorrektebb az lenne ha Ninja egy (vagy több) nap, egyetlen 1 pályán (nfs-s.com on látjuk) elégetne annyi nitrót amennyirõl úgy gondolja hogy nem tisztán szerezte.
(A cheater tetkót azonban ez után se tudnám nem kiolvasni a nyakán, hiába javíttatta át chatterre. Ezért ha Alanprostit levette Bonesai, remélem Ninját se teszi fel al istára. )
Cheathez még: A sponsorpayes ingyen speedbost szerzésnek meg az a lényege hogy pár tíz-száz boostért reklámfogyasztásra fordítasz pár órát a drága idõdbõl.
Ninjának meg jó játékot, ha a magyar listán nem is lesz fent, a nemzetközin még mindig meg tudja mutatni mire képes. Csak egy kattintásra van az a lista innen , bárki megnézheti. Ott még nincs nullázva.
kevés az a 31 hely