Need for Speed: World (MMORG)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Tessék lássék, remélem tetszik valakinek valamelyik:
Kis Boxster Sypder, anno ingyen kapta mindenki.
Dragster GT-R amit karácsonyra kaptunk.
Végére egy RX8 amit vettem csak ugy mert megtetszett, még nem igen van hozzá való cucc. xD
Origin:SirHedge / Uplay:Sir_Hedge / Xbox Tag: TheStevie
Project D|Rare Car Collector|
az lenne a kérdésem, hogy a csúnya idõim átvitele nélkül megoldható ez a dolog?
nem akarok senkinek kárt azzal ,hogy csalt idõvel vagyok jobb nála a listán.
ha nem megoldható akkor felesleges is megkérdeznem bonsai-t
meghivnálak egy sörre hogy megbeszéljük, de gondolom csalók sörét nem iszod, úgyhogy megiszom a tiedet is 😄
nem akartam odaadni senkinek , csak igy irásban annyira nem jön át a hangsúlyozás 😊
bocsánat ha gondot okoztam nem fordul elõ mégegyszer
Origin:SirHedge / Uplay:Sir_Hedge / Xbox Tag: TheStevie
légy türelmes
Én is elvettem valakitõl valamit, mert egy csaló elõl indultam, és a rajtnál elõtte tartottam a kocsim, ameddig bírtam, õ tolt (félreértés ne essék, nem buzgálkodtunk), és így sikerült egy a korábbiaknál jobb idõt futnom. Vagyis mögém került pár ember a listán. A legjobb tudásom szerint nyomtam végig a kört, szóval megküzdöttem a jó eredményért, mégis csalással kerültem elõrébb. De valahogy nem érdekel, mint ahogy az sem, ha emiatt törlik azt az idõt, mert az idõ maga méltatlan, mégis tisztán szereztem. Talán belefér a szerencse címke alá, mint amikor az ember jól fogja ki a civileket. Vagy nem. Nem igazán tudom eldönteni, és ez még egy ok, hogy ne agyaljak többet rajta.
Szerintem jó, ha már nem akar csalni a gyerek. Igaz-e, hogy nem akar, nem tudom. Õ tudja, én nem, te sem, senki más sem.
légy türelmes
Mielõtt bárki a fejemhez vagdosná, azért szólok bele,mert ha valamit nem tudok elviselni ez az álszent mentalitás.
"Vannak, akik középszerűnek születnek, vannak, akik elérik a középszerűséget, és vannak, akik nyögnek a középszerűség jármában, Őrnagy őrnagynak mindhárom kijutott." /Joseph Heller/
'06 Honda Accord 2.4 TypeS K24A3 , '03 Honda Civic 1.6 LS D16V1 - Ha második vagy, te vagy az els?, aki veszít. -
grid2 kis silviám , nekem bejön ez a játék 😊
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
'06 Honda Accord 2.4 TypeS K24A3 , '03 Honda Civic 1.6 LS D16V1 - Ha második vagy, te vagy az els?, aki veszít. -
Nem hinném, hogy ettõl elõnyben vagyok a versenyben. nem tudok több nitrót elnyomni mint te vagy akárki más adott idõn belül és ha megfigyelted volna nem is nyomom orrba-szájba a power upokat, csak a pálya bizonyos szakaszain, ahol szerintem jól jön és más is nyomná.
Gondolom az a bajod velem, hogy csaltam régebben...megértem, nem haragszom rád azért ha e miatt nem kedvelsz. forditott esetben lehet én is igy tennék.
Azt viszont értékelhetnéd, hogy normálisan viselkedek szerintem és próbálom bizonyitani nektek, hogy már "jó útra" tértem.
szivesen versenyzek veled is , mint ahogy bárki mással.
Sajnálom ha haragszol rám, de igazán bekaphatod az állandó kötözködésed miatt.
youtube.com/tutuhawer -- It's time to NISMO! -- Say NO to racing -- TutuHawer híres jelét mindenhol ismerik, ám neki még nevét leírni is nehezére esik.
légy türelmes
szivesen veszem az észrevételeket, hogy hol tudnék még javitani, gyorsabb kört úgy tudtam eddig menni ha volt elöttem 1 mr2 és tudtam húzatni magam slingshot-tal.
a Skillek lemaradtak a videórol. 34% Nitro Power, 3.5s Headstart
BANDICAM: Nem b@aszogatja a játékot, kis méretû videó, viszont a felvételben akad már! Próbáltam különbözõ beállításokat, de akad akkor is. Talán egyszer sikerül, jó lenne...
FRAPS: Nem b@aszogatja a játékot, nagy méretû videó ami viszont nem akad. Felvétel után konvertálás (és vágás, stb) a Vegas progival.
MIRILLIS ACTION!: Valami volt vele, már nem emlékszem. De a videó nem igazán volt olyan minõségû, mint a FRAPS esetében (asszem). Ez örökre kilõve...
DISCORD: grimanddark
zene off, grafika low. igy készült 😊
és Junoszty:
http://randicska.blogspot.hu/2012/04/retro-emlekeim.html
"Vannak, akik középszerűnek születnek, vannak, akik elérik a középszerűséget, és vannak, akik nyögnek a középszerűség jármában, Őrnagy őrnagynak mindhárom kijutott." /Joseph Heller/
légy türelmes
a kép egész jó (alap beállitáson hagytam). egy körverseny felvétele (2.06) 380mb lett.
mindjárt felrakom youtubra a videót és belinkelem
Az így készült felvétel Full HD monokróm felbontást biztosít 1/4 polaroid-képnyi felületen és még játszani is perfektül tudok tõle.
youtube.com/tutuhawer -- It's time to NISMO! -- Say NO to racing -- TutuHawer híres jelét mindenhol ismerik, ám neki még nevét leírni is nehezére esik.
De legalább a blocklist az végtelen, igaz már nem tudom megnyitni mert összeomlik a játék tõle <#idiota>#idiota>
<#idiota>#idiota>
át kéne állitanom valamit?
Na akkor addig is szevasztok tov jóéjszakát meek le döglök <#integet2>#integet2>
NFSW GEMPAHUN youtube.com/user/GEMPAHUN Xfire jimboba18
az RX8-am nem igazán ellenfél az mr2-nek, de szeretek versenyezni.
TUTU: Olyan idõvel ami 00.00.1 nem is szeretnék elötted lenni, de normális körülmények között csinált idõvel megtiszteltetés ha mögöttem vagy
RS 4 meg a TT és az A1
légy türelmes
légy türelmes
légy türelmes
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Autó neve híres MR2 de majd csak holnap