Need for Speed: World (MMORG)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Overburner
Nos mostanába vissza tértem és néha játszogatok igy hát neki álltam csinálgatni pár kocsimat amit régebben szereztem.

Tessék lássék, remélem tetszik valakinek valamelyik:

Kis Boxster Sypder, anno ingyen kapta mindenki.

Dragster GT-R amit karácsonyra kaptunk.

Végére egy RX8 amit vettem csak ugy mert megtetszett, még nem igen van hozzá való cucc. xD

Origin:SirHedge / Uplay:Sir_Hedge / Xbox Tag: TheStevie

nem sürgõs, majd ha elcsipem, hogy itt van akkor beszélek vele 😊

Asszem megoldható, de küldj neki Privát Üzenetet, vagy felkergessem Fórumra?

Project D|Rare Car Collector|

Az idõk azok átmennek, de ki tudja õket venni ha akarja
Azt tanácsolták, hogyha felszeretnék kerülni a magyar listára , akkor udvaroljam körbe bonsai-t.
az lenne a kérdésem, hogy a csúnya idõim átvitele nélkül megoldható ez a dolog?
nem akarok senkinek kárt azzal ,hogy csalt idõvel vagyok jobb nála a listán.
ha nem megoldható akkor felesleges is megkérdeznem bonsai-t

TUTU tõled is elnézést kérek a kirohanásomért.
meghivnálak egy sörre hogy megbeszéljük, de gondolom csalók sörét nem iszod, úgyhogy megiszom a tiedet is 😄

Nekem nem okoztál gondot 😄

persze megértem, igazából köszönöm is , hogy törölted.
nem akartam odaadni senkinek , csak igy irásban annyira nem jön át a hangsúlyozás 😊
bocsánat ha gondot okoztam nem fordul elõ mégegyszer

Overburner
Sesto Elemento odabasz nagyon, ajánlom mindenkinek. 😄

Origin:SirHedge / Uplay:Sir_Hedge / Xbox Tag: TheStevie

Mi ez az ötös okosság?

légy türelmes

Nekem nem bántja. Leszarom. Vettem egy kis hajót, amivel a Nyugalom-tenger habjait szelem. És erõsen kurvaanyázok, amikor rossz felõl fúj a szél... Szóval most nem bántja a szemem, mert nem is érdekel, mert inkább semmi az, mint valami, amin változtathatok.

Én is elvettem valakitõl valamit, mert egy csaló elõl indultam, és a rajtnál elõtte tartottam a kocsim, ameddig bírtam, õ tolt (félreértés ne essék, nem buzgálkodtunk), és így sikerült egy a korábbiaknál jobb idõt futnom. Vagyis mögém került pár ember a listán. A legjobb tudásom szerint nyomtam végig a kört, szóval megküzdöttem a jó eredményért, mégis csalással kerültem elõrébb. De valahogy nem érdekel, mint ahogy az sem, ha emiatt törlik azt az idõt, mert az idõ maga méltatlan, mégis tisztán szereztem. Talán belefér a szerencse címke alá, mint amikor az ember jól fogja ki a civileket. Vagy nem. Nem igazán tudom eldönteni, és ez még egy ok, hogy ne agyaljak többet rajta.

Szerintem jó, ha már nem akar csalni a gyerek. Igaz-e, hogy nem akar, nem tudom. Õ tudja, én nem, te sem, senki más sem.

légy türelmes

7r1v1um
Nem igazán tudom minek szapuljátok ezt a "szerencsétlen" Ninja-gyereket. Úgy gondolom a helyzethez képest igyekszik a lehetõ legkorrektebben viselkedni...Anno(?) csalásokkal játszott, ejnye-bejnye, de az szerintem ide nem igazán indok ehhez a boszorkányüldözéshez.Másrészt, a fórum tutoriálok részében létezik "Ingyen speedboost" nevû bejegyzés,ami engem nem zavar meg nem is érdekel, de ha ez nem csalás, akkor semmi sem az....Régebben az ilyen mentalitás miatt vetettek ezer-számra ártatlanokat (meg nem értett embereket,fogyatékosokat) máglyára- akinek nem rémlik:"boszorkányüldözés/inkvizíció"a sötét középkorban.
Mielõtt bárki a fejemhez vagdosná, azért szólok bele,mert ha valamit nem tudok elviselni ez az álszent mentalitás.

"Vannak, akik középszerűnek születnek, vannak, akik elérik a középszerűséget, és vannak, akik nyögnek a középszerűség jármában, Őrnagy őrnagynak mindhárom kijutott." /Joseph Heller/

Ahogy Derekas mondta, a Sandboxie Illegális de Legitim. Szerintem ez a botalot még legitimnek sem mondható annyira. Kicsit kiszúrás a PU, az is igaz, mert ha kapok 5 nitrót versenybõl, juhúzok. Nem adod oda senkinek a hacket és törlöm a hszt, remélem megérted.

SUNNY84HUN
ja 😄 , hát az igen mocsok

'06 Honda Accord 2.4 TypeS K24A3 , '03 Honda Civic 1.6 LS D16V1 - Ha második vagy, te vagy az els?, aki veszít. -

Szerintem TH-val a TH hackre célzott
SUNNY84HUN
off ( elsõ és ucsó ) 😄 :

grid2 kis silviám , nekem bejön ez a játék 😊
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

'06 Honda Accord 2.4 TypeS K24A3 , '03 Honda Civic 1.6 LS D16V1 - Ha második vagy, te vagy az els?, aki veszít. -

SUNNY84HUN
th az a játék része tehát tõled nem vesz el semmit a többi viszont über gáz , ha pu kell nyiss 1 óránként 5db igc kártya csomagokat , egyszerre sosem szabad 5 nél többet nyitni mert csak pénz kidobás

Látom te mindig a sz@rt keresed abban amit mondok vagy csinálok, kicsit idegesitõ..
Nem hinném, hogy ettõl elõnyben vagyok a versenyben. nem tudok több nitrót elnyomni mint te vagy akárki más adott idõn belül és ha megfigyelted volna nem is nyomom orrba-szájba a power upokat, csak a pálya bizonyos szakaszain, ahol szerintem jól jön és más is nyomná.
Gondolom az a bajod velem, hogy csaltam régebben...megértem, nem haragszom rád azért ha e miatt nem kedvelsz. forditott esetben lehet én is igy tennék.
Azt viszont értékelhetnéd, hogy normálisan viselkedek szerintem és próbálom bizonyitani nektek, hogy már "jó útra" tértem.
szivesen versenyzek veled is , mint ahogy bárki mással.
Sajnálom ha haragszol rám, de igazán bekaphatod az állandó kötözködésed miatt.

tutuhawer
nekem bántja a szemem a sok powerup... Nekem miért nincs annyi? Miért nem nyomkodhatok gondolkodás nélkül össze-vissza minden nap 1000-et. Mert el tudnék... De nincs annyi. Aki autofinishsel meg bottal meg treasure hunttal szerezte a cuccokat, az tõlem el tud venni valamit. Ez gáz.

youtube.com/tutuhawer -- It's time to NISMO! -- Say NO to racing -- TutuHawer híres jelét mindenhol ismerik, ám neki még nevét leírni is nehezére esik.

Értem, akkor ma még csinálok egy másikat.

Egy bizonyítéknak szánt videóban jobb megmutatni az összes alkatrészt, skillt, A/M cuccot.

légy türelmes

ilyen felvételt sikerült csinálnom az Action-al.
szivesen veszem az észrevételeket, hogy hol tudnék még javitani, gyorsabb kört úgy tudtam eddig menni ha volt elöttem 1 mr2 és tudtam húzatni magam slingshot-tal.
a Skillek lemaradtak a videórol. 34% Nitro Power, 3.5s Headstart

goregrind
Részemrõl...

BANDICAM: Nem b@aszogatja a játékot, kis méretû videó, viszont a felvételben akad már! Próbáltam különbözõ beállításokat, de akad akkor is. Talán egyszer sikerül, jó lenne...
FRAPS: Nem b@aszogatja a játékot, nagy méretû videó ami viszont nem akad. Felvétel után konvertálás (és vágás, stb) a Vegas progival.
MIRILLIS ACTION!: Valami volt vele, már nem emlékszem. De a videó nem igazán volt olyan minõségû, mint a FRAPS esetében (asszem). Ez örökre kilõve...

DISCORD: grimanddark

köszönöm a tanácsot.
zene off, grafika low. igy készült 😊

7r1v1um
Akik nem lennének tiztában a rendszerem darabjait illetõen camera obscura:

és Junoszty:
http://randicska.blogspot.hu/2012/04/retro-emlekeim.html

"Vannak, akik középszerűnek születnek, vannak, akik elérik a középszerűséget, és vannak, akik nyögnek a középszerűség jármában, Őrnagy őrnagynak mindhárom kijutott." /Joseph Heller/

Esetleg vissza lehet venni a grafikából és a videó minõségébõl. A zenét pedig célszerû kikapcsolni, ha bizonyítéknak szánod a felvételt.

légy türelmes

Kipróbáltam az Action-t és elég jó program. nem laggol tõle a játék, nem crash-el tõle.
a kép egész jó (alap beállitáson hagytam). egy körverseny felvétele (2.06) 380mb lett.
mindjárt felrakom youtubra a videót és belinkelem

7r1v1um
Én meg kérlek alássan bizonyos "camera obscura" típusú alkalmatosságot fókuszálok a Junoszty típusú integrált tv-készülék-monitor combo elé.
Az így készült felvétel Full HD monokróm felbontást biztosít 1/4 polaroid-képnyi felületen és még játszani is perfektül tudok tõle.

bandicamot szoktam én is használni, igaz, hogy jobban húzza az FPS-t, de nem 1TB egy 20 perces videó... Az Action!-t meg majd kipróbálom.

tutuhawer
5 perc videó 10-15 giga nekem. jó lenne, ha csak 1 lenne. A bandicam és társai, amik kisebb méretre már élõben konvertálnak, azok szétszakítják a játékot nekem... 😞

youtube.com/tutuhawer -- It's time to NISMO! -- Say NO to racing -- TutuHawer híres jelét mindenhol ismerik, ám neki még nevét leírni is nehezére esik.

Bandicamról nem sokat hallottam, frapsnál jobb meg nem hinném, a frapsnál elvileg a mirillis jobb, bár én attól frapsot használok.
Nálam ugyan ez megy, csak nekem már 96-nál se enged többet <#fejvakaras><#falbav> És egyre lejjebb megy, pár hónapja még 97 volt, december környékén meg 98...

De legalább a blocklist az végtelen, igaz már nem tudom megnyitni mert összeomlik a játék tõle <#idiota>
goregrind
Nagyon barátkozós vagy vazze! <#idiota>

DISCORD: grimanddark

<#idiota>

a video mérete nekem nem fontos. Bandicam-mal az a bajom, hogy van egy minimális fáziskésése az irányitásnak és ez roppant zavaró.

Fraps egy rakás szar ahogy van.. bandicam a legjobb, én azt használom, hála istennek megvan a crackelt verzió. 5 perc videó nem 1 giga mint frapsel
Elkezdek felvenni Fraps-al és befagy a kép, majd kiirja hogy Directx out...valami.
át kéne állitanom valamit?

De lövök magamra off gombot mert holnap acsizás megyen kö keményen autú adás-vétel nem nehéz duplázó van be nyomva 😄D
Na akkor addig is szevasztok tov jóéjszakát meek le döglök <#integet2>

NFSW GEMPAHUN youtube.com/user/GEMPAHUN Xfire jimboba18

Hagyad már lassan neki is bele kell húznia mert otthagyom vannak már jó idõk nekem is 😄D

Persze, szivesen versenyzek veled holnap.
az RX8-am nem igazán ellenfél az mr2-nek, de szeretek versenyezni.

TUTU: Olyan idõvel ami 00.00.1 nem is szeretnék elötted lenni, de normális körülmények között csinált idõvel megtiszteltetés ha mögöttem vagy

Egy cigi aszt megyek be alszok a foci mecsen 😄

Nem csak valamit be halucinálsz 😛

Nem azért tutu mert van TT is meg S5 meg RS4 és a A1 a 4 közûl csak 3 megyen gyorsulásin jól
RS 4 meg a TT és az A1

Menj gyorsabban.

légy türelmes

tutuhawer
elõttem csaló nem lehet a ranglistán.

Bonesait udvarold körbe, ha a listára akarsz menni.

légy türelmes

Biztos, Uram? Mert jómagam és a legtöbb ember a Földön élünk, nem egy tojótápos tojáson.

légy türelmes

tutuhawer
vagy a Walter-féle pikes peaket... /hirtelen bekevertem a pegueot-val, nézzétek el/ Szóval a videó adott Ryannek, magyarázza el nekünk, neked , Gempa, hogy miért olyan szar a quattro meghajtású RS4, hiszen a való életbõl könnyen lehet tuningolni, alapozni rá, be se fejezem, már inkább lelépek

Nah akkor kérdezek rövidet de a spoilert olvad el !!
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Na akkor B classban az a 1 fasza autód van akkor ki mersz állni velem egy nitrófightel ??
Autó neve híres MR2 de majd csak holnap