Need for Speed: World (MMORG)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
És aztán mit kezd velük? Kiteszi a plecsnit, hogy õ elért valamit. Kijön ellenem a Veyronnal, mert õ teljesítette a kihívásokat, legyõzte a hétfejû sárkányt. Beteszi a kocsijába a homokos partokat és skilleket, és legyõz engem a homokos powerupjaival. Ez nem baj, csak nem szép - de ha a verseny tiszta, leszarom, honnan és mije van, mert ha alkatrészt vagy powerupot akarok, szerzek. Igaz, idõvel, tisztán, versennyel vagy rendõrözéssel, de szerzek.
Meg tudom csinálni. Más is meg tudná, tisztán. A sofõrpontokat is meg tudná szerezni, tisztán. Nem akar várni. Megértem. Ahogy azokat is megértem, akik autofinishelnek vagy épp TH hackeltek régebben. Megértem õket, és leszarom.
Ami zavar: a tagadás. A másik, ami jobban zavar: ha valaki rosszindulattal vagy csalással tönkreteszi a versenyem. A <1 másodperces futam nem érdekel, csinálja, mehetek tovább, de az nagyon nem tetszik, hogy megpróbálja eljátszani nekem, hogy versenyzünk, és amikor a közelébe érek, hirtelen gyors lesz vagy lerammol.
Oda szerettem volna kilyukadni, hogy majdnem mindegy, hogy kinek mije van, és hogyan szerezte, az számít, hogy a pályán tiszta-e, vagyis elõttem az ássa el magát mélyre, aki a pályán tisztességtelen.
légy türelmes
Project D|Rare Car Collector|
AMD Athlon64 X2 Dual Core 6400+ - NVIDIA GeForce 9600GT 512MB - 4 GB RAM - Windows 7 SP1
Vannak itt nagy gyökerek. Porsches gyerek bevágott elém minden körbe ezt élvezi szegény.. aztán jött a másik véglet a csaló cinke! Nagyszerû failed. <#mf1>#mf1>
Fast N' Loud / Gas Monkey Garage
DISCORD: grimanddark
<#mf1>#mf1>
<#levele>#levele>AMD Athlon64 X2 Dual Core 6400+ - NVIDIA GeForce 9600GT 512MB - 4 GB RAM - Windows 7 SP1

Ha így nézed, akkor a GTR2 sem teljes játék, mert moddolható, s utólag kidobtak rá egy csomó mindent, amivel csak jobb, élvezhetõbb lett a játék.. Pedig a GTR2-t korongban veszed, s magával az alapjával is tudsz játszani... Singleben... Multiban már nem biztos... Mert ha olyan pályára mész, kötött autóval, ami neked nincs meg, akkor bukta...
AMD Athlon64 X2 Dual Core 6400+ - NVIDIA GeForce 9600GT 512MB - 4 GB RAM - Windows 7 SP1
youtube.com/tutuhawer -- It's time to NISMO! -- Say NO to racing -- TutuHawer híres jelét mindenhol ismerik, ám neki még nevét leírni is nehezére esik.
Simraceway: tigris013

youtube.com/tutuhawer -- It's time to NISMO! -- Say NO to racing -- TutuHawer híres jelét mindenhol ismerik, ám neki még nevét leírni is nehezére esik.
DISCORD: grimanddark
Nagybe megyek 'S-class" versenyen még 1 kéne a kövi plecsnihez már csak 3% kéne, erre a legutolsó csóka, autofinishel winel.
És ezt még eljátszotta B, valamint A osztályon is.
<#gonosz3>#gonosz3><#gonosz3>#gonosz3><#duhos2>#duhos2><#duhos2>#duhos2><#violent>#violent><#violent>#violent>
Viszont szerintem ez egy óriási fail a fejlesztõk részérõl hogy más classos verda bemehet privát vernyesnél classos pályára! Miért nem tudja kiírni, h join game failed vagy, hogy válts autót..
Egy ilyen miatt levett még egy embert, bár azt õ maga is megerõsítette, hogy amíg sandbox-ozik, addig nem kíván a listán szerepelni.
légy türelmes
légy türelmes
QUQA1 LEGYÉL BOLDOG!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
A linket küldheti privátba is, de ide is kiteheti, Chris meg valszeg majd kirakja fejlécbe, mert gondolom nem csak nekem kéne egy normális verzió...
Én FRAPS-ot használok, de nincs rá elég helyem...
Így elsõre nem is tudnék belekötni. Talán az, hogy egy minimális HP van benne.
De ettõl függetlenül jónak ígérkezik.
Simraceway meg csak practice-t engedett nekem, ha versenyezni akartam akkor "memory error"-ral kihajigált, ami 4 giga ram mellett elég érdekes dolog....
"Vannak, akik középszerűnek születnek, vannak, akik elérik a középszerűséget, és vannak, akik nyögnek a középszerűség jármában, Őrnagy őrnagynak mindhárom kijutott." /Joseph Heller/
légy türelmes