Need for Speed: World (MMORG)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Az erkölcsi oldal a legérdekesebb. Számomra ez egy autóversenyes játék, amiben lehet rendõrözni is, autót pingálni is, barátokkal hülyülni is, de amikor valaki csak a díjakért, "eredményekért" homokozik egymaga, kerülve a versenyt, arra azt mondom: ez rossz. Rossz, mert megyek a lobbyba, és a játék nem ad normális ellenfelet, mert a barmoktól megcsömörlöttek inkább homokoznak díjakért, pontokért.
És aztán mit kezd velük? Kiteszi a plecsnit, hogy õ elért valamit. Kijön ellenem a Veyronnal, mert õ teljesítette a kihívásokat, legyõzte a hétfejû sárkányt. Beteszi a kocsijába a homokos partokat és skilleket, és legyõz engem a homokos powerupjaival. Ez nem baj, csak nem szép - de ha a verseny tiszta, leszarom, honnan és mije van, mert ha alkatrészt vagy powerupot akarok, szerzek. Igaz, idõvel, tisztán, versennyel vagy rendõrözéssel, de szerzek.
Meg tudom csinálni. Más is meg tudná, tisztán. A sofõrpontokat is meg tudná szerezni, tisztán. Nem akar várni. Megértem. Ahogy azokat is megértem, akik autofinishelnek vagy épp TH hackeltek régebben. Megértem õket, és leszarom.
Ami zavar: a tagadás. A másik, ami jobban zavar: ha valaki rosszindulattal vagy csalással tönkreteszi a versenyem. A <1 másodperces futam nem érdekel, csinálja, mehetek tovább, de az nagyon nem tetszik, hogy megpróbálja eljátszani nekem, hogy versenyzünk, és amikor a közelébe érek, hirtelen gyors lesz vagy lerammol.
Oda szerettem volna kilyukadni, hogy majdnem mindegy, hogy kinek mije van, és hogyan szerezte, az számít, hogy a pályán tiszta-e, vagyis elõttem az ássa el magát mélyre, aki a pályán tisztességtelen.

légy türelmes

Enyém régibb, de 1 éve használom és 1 éve tökéletes 😄

Project D|Rare Car Collector|

Itt van a Bandicam egyik verziója, Crackel.
Bandicam 1.7 cracked

Jelszó: SGNFSWorld

Tegyed felfele, mert ha a tied újabb, akkor azt fogom használni... <#hehe>

AMD Athlon64 X2 Dual Core 6400+ - NVIDIA GeForce 9600GT 512MB - 4 GB RAM - Windows 7 SP1

Egyél már kacsát 😄 Amúgy már írtam a scriptet a fejlécbe, szóval az enyém kerül be stfu 😛

Vannak itt nagy gyökerek. Porsches gyerek bevágott elém minden körbe ezt élvezi szegény.. aztán jött a másik véglet a csaló cinke! Nagyszerû failed. <#mf1>

Fast N' Loud / Gas Monkey Garage

goregrind
Lassú vagy @ ! <#idiota>

DISCORD: grimanddark

Töltöm föl a Bandicamet.

goregrind
Próbáld meg így Tutu! <#idiota>

Spoiler (katt a megjelenítéshez)

<#mf1> <#mf1> <#levele>

AMD Athlon64 X2 Dual Core 6400+ - NVIDIA GeForce 9600GT 512MB - 4 GB RAM - Windows 7 SP1

goregrind
Ment a piros <#taps>pont!

Egy teljes játék is lehet egy rakat fos, a WORLD-nek annyi elõnye van ebben, hogy bele tudnak nyúlni, javítgathatják, ha akarják.

Ha így nézed, akkor a GTR2 sem teljes játék, mert moddolható, s utólag kidobtak rá egy csomó mindent, amivel csak jobb, élvezhetõbb lett a játék.. Pedig a GTR2-t korongban veszed, s magával az alapjával is tudsz játszani... Singleben... Multiban már nem biztos... Mert ha olyan pályára mész, kötött autóval, ami neked nincs meg, akkor bukta...

tutuhawer
megpróbálom, teszt: <#gonosz3><#levele>

youtube.com/tutuhawer -- It's time to NISMO! -- Say NO to racing -- TutuHawer híres jelét mindenhol ismerik, ám neki még nevét leírni is nehezére esik.

nálam olyan vírus is volt amkor kényszerbõl kellettem újratenni a gépet mert a SERVICES.MSC fertõzte meg ami felel a windows szolgáltatásokért. Ha leállítom akkor kékhalál, ha meg engedem tovább fokozatosan fagyás. Ilyenkor semmit sem jelent a vírusírtó meg a tudás

Simraceway: tigris013

Rakj vicces szmájlikat mint ez:

De nekem nem reklám volt, mert levettem a gépet a netrõl, s akkor is be volt állva minden... De még egyszer írom, nálam idõszerû volt a Win7 újrarakása, mert én általában félévente újrarakom. Ezért nem is foglalkoztam a vírussal. Am én is ki tudom írtani vírusírtó nélkül is, de minek ha úgyis újrarakom a rendszert... Akkor is, ha minden rendben van vele... Tehát nem bosszankodtam amiatt, hogy vírust kaptam... <#vigyor2>

2. E30-am. B-be perfekt, A-ba meg maradt a DTM Verzió

ha nem demó akkor miért vannak patch-ek hozzá? A patch, az kiegészítés/bõvítés, egy teljes játékot nem szoktak bõvíteni. A world egy rakat fos lett 2010 óta

tutuhawer
bazzz.... legközelebb odaírom, hogy /viccelek csak/

youtube.com/tutuhawer -- It's time to NISMO! -- Say NO to racing -- TutuHawer híres jelét mindenhol ismerik, ám neki még nevét leírni is nehezére esik.

Akkor mindjárt csinálom, csak még kikeresem az originál fájlokat.

Most hogy írod, BETA-s nem vagyok, a LVL10 es szintkorlátozásig elvittem a játékot, s majd csak szeptember közepén tértem vissza, mikor meghallottam, hogy felvitték a szintet LVL50-ig. A játék már biztosan nem DEMO számomra, mert azóta költöttem rá.

én se szaratem a demókat de már megjártam akikor a bandit akartam kiütni. akkor vírust kaptam hogy újraindítás után 4-5 reklám ablak jött be, kb 1-óra kellet míg kiszedtem a vírust és nem vírusírtóval

Vagy a BETA demója<#hehe>
tutuhawer
a trainer egy külsõ program, ami a játékot belülrõl basztatja, a sandboxie ilyen szempontból külsõ, mert miután a spíler elindítja, tiszta az egyik, tiszta a másik profil. Erkölcsileg kötsz bele sokszor, amiért jár a piros pont, teljesen értetõ is. Szakmailag viszont nincs gond vele az szememben.

zöld pipa 😄

tutuhawer
csak a need for speed world DEMO még... vagy BETA se... 😊

Nem igazán szeretem a DEMO verziókat, nekem minden program TELJES verzióként fut. Fraps-om van, az teljes verzió.

goregrind
Igazad van: Baszok a listára! <#idiota> Viszont odafigyelek már a class versenyekre! <#eljen>

egy kérdés? miért nem jó a sima próba verzió, 10 perces vidit csinál az bõven elég

Nálam zabálta a procit, gyakorlatilag hozzá sem tudtam nyúlni a géphez érdemben, minden mozzanat kb 5 percig tartott... Nagy nehezen pár dolgot lementettem, aztán format C: ... Am is ideje volt már, de egy ok-ozattal könnyebben rakom újra a rendszert.

Na b@zmeg...,
Nagybe megyek 'S-class" versenyen még 1 kéne a kövi plecsnihez már csak 3% kéne, erre a legutolsó csóka, autofinishel winel.

És ezt még eljátszotta B, valamint A osztályon is.

<#gonosz3><#gonosz3><#duhos2><#duhos2><#violent><#violent>
Nekem miután szóltál már oda figyeltem aztán írtam egy mailt, hogyha nem gond maradnék azóta nem is mentem nem oda illõ verdával.

Viszont szerintem ez egy óriási fail a fejlesztõk részérõl hogy más classos verda bemehet privát vernyesnél classos pályára! Miért nem tudja kiírni, h join game failed vagy, hogy válts autót..

Az jó lenne, nem csak nekem, hanem mindenkinek. <#eljen>

Én viszont tudom a tényleges okát... Csak 3 pályára mentél nem odaillõ verdával, amit jelentettem Bonesainak, s õ eleinte azokat levette, majd látta hogy baszol rá a listára, s így levett.

Egy ilyen miatt levett még egy embert, bár azt õ maga is megerõsítette, hogy amíg sandbox-ozik, addig nem kíván a listán szerepelni.

Hallod, Magyarázd már el nekem légy szíves, hogy mi a fészkes fene van azzal hogy van 5000 nitród? Megkérdezhetem hogy mióta vagy a játékban? Az hogy autofinish-t nyomtál, az nagy baj... Megnéztem a videódat, amit csináltál, azzal minden rendben van... Nekem nem kell megmutatni a skilleket, se a partokat, ha az MR2-es jól megy, akkor elvert volna. De te jól tudsz vezetni, a kanyarokat jól veszed, néhol elég ügyesen, bár azzal a verdával nem nehéz. A powereket nem tudod használni rendesen, ebbõl látszik hogy alig használod. De akkor miért gond, hogy van 5000 nitród? Mióta játszol?

én mdgoldottam volna újrarakás nélkül és kitudok szedni bármilyen vírust

Arról van szó, amikor egymaga használja az ember a homokozót, azért, mert nem hajlandó másokkal kiállni azért, hogy sofõrpontot és egyebeket gyûjtsön.

légy türelmes

Single player-ben se érnek semmit ellenfelek így legalább van némi esély jobb nyereményre. De ahhoz is jó pl., hogy egy multiba kerüljünk ismerõssel.

Csináljak egy rar. fájlt belõle?

Nincs mögötte érdemi teljesítmény.

légy türelmes

Ennyi befejeztem, ne keressetek world-be. Nem lehet Waterfrontot menni, meguntam.

QUQA1 LEGYÉL BOLDOG!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Akinek van Bandicam-ja, tört verzió, olyan, amire nem riad be a Nod32, az osztja már meg velem legyen olyan szíves... Én egyet leszedtem, aztán olyan vírust kaptam, hogy újra kellett raknom a gépet... (Figyelmen kívül hagytam a Nod32 jelzését..)

A linket küldheti privátba is, de ide is kiteheti, Chris meg valszeg majd kirakja fejlécbe, mert gondolom nem csak nekem kéne egy normális verzió...

Én FRAPS-ot használok, de nincs rá elég helyem...

Csak a trainerrel nem kell vele szenvedni, míg sandival fullra nem biztos hogy mit ad, lehet 3 körön át kapod a one more lapot meg egyebeket, viszont az idõd megy rá.
Hát nemtom',
Így elsõre nem is tudnék belekötni. Talán az, hogy egy minimális HP van benne.
De ettõl függetlenül jónak ígérkezik.

7r1v1um
Semmi sértõ nincs ebben max. vélemény különbség amit én elfogadok s mivel 2x már kifejtettem a véleményemet a témában így lets move forward.
Simraceway meg csak practice-t engedett nekem, ha versenyezni akartam akkor "memory error"-ral kihajigált, ami 4 giga ram mellett elég érdekes dolog....

"Vannak, akik középszerűnek születnek, vannak, akik elérik a középszerűséget, és vannak, akik nyögnek a középszerűség jármában, Őrnagy őrnagynak mindhárom kijutott." /Joseph Heller/

Érdekes a határvonal. Trainerrel kurva nagy bûn alkatrészeket és egyebeket szerezni, de ellenfél nélküli futamokon már szabad... Nem számít, hogy nincs verseny, nem számít, hogy nem kell odatennie magát az embernek, a menet végén kapott öt nitró ugyanannyi, mint amit te kapsz két jó ellenfél legyõzéséért...

légy türelmes

Nem csak perfec10n dönt az idõkrõl(sajnos), hanem ott van Diaz-ék Iamcharly és még ki tudja

tutuhawer
ez szerintem nem csalás. Persze, töröljük a listáról az adott idõt, de ne mindent, mert csalás nincs. Lehet, nekem is kéne hasítanom egyet, és viccet csinálnék belõle, nem is akármilyet...

Nincs olyan drag pálya amin ne csalnának ejj. Tízbõl 10-n csaló eddig jó..