Need for Speed: World (MMORG)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
légy türelmes
Fast N' Loud / Gas Monkey Garage
nem lehet editálni..
na így hátha..
Origin:SirHedge / Uplay:Sir_Hedge / Xbox Tag: TheStevie
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
"Vannak, akik középszerűnek születnek, vannak, akik elérik a középszerűséget, és vannak, akik nyögnek a középszerűség jármában, Őrnagy őrnagynak mindhárom kijutott." /Joseph Heller/
"Vannak, akik középszerűnek születnek, vannak, akik elérik a középszerűséget, és vannak, akik nyögnek a középszerűség jármában, Őrnagy őrnagynak mindhárom kijutott." /Joseph Heller/
Project D|Rare Car Collector|
Starter Pack
76078
One more lapból a karakter generálás óta összejött vagy 1200 db (soha semmire nem használom, butaság.ha 2 kör kevés, hogy megelõzzem akkor gyorsabb a kocsija, a 3. már csak felidegesít) mégis naponta kioszt 20-at.................Rosszabb,hogy card pack-ból se hajlandó adni nitrot amit lõnék 1.000-el.
Ajánlatom felajánlom az összegyûlt o.m.l. mennyiségemet 2/1 arányban cserére nitróért,nekem korrektnek tûnõ ajánlat.Mielõtt bárki komolyan venné<#vigyor4>#vigyor4>
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Itt van pl Ninja. Nyalogatjátok páran az ánuszát, hogy milyen überdemarhajótiszta sofõr, meg milyen tisztán hûdeújrakezdõ. A nagy szart. És közben sarat dobáltok a hátul privátmultizókra. Vérlázítóan sértõ amit a ninja írt, hogy az auto annyira csalás, mint a sandi! Velem egy napon ne is említse magát.
De tõlem mehet, csak tapsoljatok neki.
Ami még csípi a szemem. Az a hittérítõ duma és öntömlyénezés, hogy én milyen fair, meg becsületes, tisztességes vagyok. Röhögnöm kell, miután ugyanez az ember úgy hagyta el a közösséget, nagy csinadrattával, fióktörléssel, hogy talált értékesebb dolgokat az életében. Most meg ismét itt van, a fene se tudja hányadik néven... Ez is jelent valamit. Meg az is hogy becsület erre-arra és a törölt fiókban volt össze earnelt búsztos autó...
Sosem csíptem az olyan embert, aki hangoztatja, vagy igazolni akarja, hogy mennyire becsületes, vagy mennyire jó ember. Hányingerkeltõ nekem az olyan. Én vagyok aki, teszem, amit, vállalom amit. Nem vagyok sem több sem szöbb. Nem vagyok pro sofõr, krõzusgazdag, stb. Csak annyi, amennyi. S miután sandizok, privátmultizok egy kurva csíter vagyok. Köszönöm. Akkor tessék engem levenni mind a magyar, mind a nemzetközi stat oldaltról. Nem vagyok odavaló. Sõt kifejezetten ciki, hogy volt olyan pálya, ahol a 89. nekifutásom vitt be top100-ba. Ez is gáz. Meg az is, hogy minden futamom látható a statomban. Még azt is látni honnét fejlõdtem, hová...
Az is csípi, ami hisztit itt páran levertek, hogy hú Bonesai vagyél már le, mert nehogymár csíterekkel együtt legyek a rangsorban. Meg nem is érdekli õket az idõk, meg le se szarják a statot. Oszt mit kell látni? Kurvára odateszik magukat pár pályán és nézik bõszen a statot. És fejlõdnek, javulnak és kurvára számít nekik is a stat.
Összegezve: ha sok baráttal nyomulok, buzi vagyok, ha sandizok, buzi vagyok, ha earnelek, buzi vagyok, ha búsztra költök buzi vagyok, ha egyedül vagyok buzi vagyok, ha nem Mr. Erkölcsössel vívok, akkor is buzi vagyok. Fasza. Ez is egy eredmény. Ha én vagyok az elsõ aki elérte, akkor büszke is vagyok. Valamint ha valaki sáros és azt mondja Bocsesz, akkor az fasza gyerek, és újrakezdés, miegymás nélkül, frankón ott lehet velünk egy lapon. Helyes. Azt kell kipicsázni, aki pofátlan módon saját magának veri ki, néma csendben. Kurvára sántít az egész okoskodás. Ahogy valaki ma mondta: Rugdossuk a határt.
Ami ma itt össze lett hordva... A csalás definíciójába beleillõ dolgok:
privátmulti, sandi, videofelvevõ, kódok többszöri beváltása, earn speedboost, lenygyel import, dupla fogás TE végén, 51%-os futamok, single player futamok. <#eljen>#eljen> Csak így tovább.
Akinek nem inge, ne vegye magára. Voltak ma nagyon jó vélemények! Meg nem jók is. De nagyon irritál már, hogy hetente kell a legitimen okoskodókat akasztani, az aktív szemétláda söpredéket meg ajnározni. Aki úgy gondolja az reportoljon már a játékban, nyújtson be petíciót a bannolásom érdekében, tiltson le, nyaggassa Christ, hogy bannoljon és Bonesait, hogy töröljön! Köszönöm!
És ha valki új a témában, egy kis ismétlés tõlem:
De jövök példákkal is:
Privát HS - Asszonnyal végignyomjuk, tolólapok elpuffogtatva, 3 percenként újabb nekifutás. Öcsiszámláló pörög, számol, jegyzi a powerupot, döglött rendõrt, eltiport útzárat, átrepülõ vadászgalambot, lócitromot az úton, stb... Ez ugye nem csalás. Legális és legitim.
Multi Drag - 22 perce várok ellenfélre... Asszonynak mondom, csüccs a gép elé és guruljon már ki ugyanolyan autóval, mint az enyém és keressen már dragos ellenfelet. Mit ad isten, nemhogy összedob a rendszer! Lezavarjuk a menetet (nana, nem azt :-D) és Race again... Az öcsiszámláló persze pörög. És ez így megy out of memory-ig. Ez ugye nem csalás. Legális és legitim.
Multi sprint, circuit - Vannak nem közkedvelt pályák. Versenyzõkeresés közösben. Asszony, gyerek, én. Összejön vagy öt fõ. Leguruljuk a versenyt. Az autók festése, az event chat egyértelmûsíti, hogy csapatban játszunk, így 2-3 verseny után nem is igazán zavar be "idegen" és sorra nyomjuk privátban a multit, amíg oda nem ég a vacsi. Öcsiszámláló végzi a dolgát. Ez ugye nem csalás. Ez legális és legitim.
Multi class event - Felállás, mint eggyel feljebb. A privát brancs ritkább, mert a b*zi autofinisher ugye nem tiszteli sem játékostársait, sem a privát szférát, sem a küzdõszellemet, sem a sportot, sem anyját, sem apját, Jézus õt is szereti, de õ le se xarja. Azért jó pár meccs lemegy így is in priváte. És az öcsiszámláló csak pörög és pörög... Ez ugye nem csalás. Legális és legitim.
És akkor a sötétoldal:
Sandboxie egy gépen, három ablakban, vagy két gépen összesen három ablakban. Egyik ablak hívja a másik kettõt privát versenyre, majd a lobbyból a 7. másodperc környékén kilép. A másik két ablak így autómatikusan átkerül multi versenybe.
Összes verseny tipus - Én végigmegyek a saját ablakomban, ellövöm a powerupokat (vagy nem) végigvezetem a teljes pályát, teljesítem a kilómétert, célbaérek, bontom a kártyát és leave. A másik ablakban egyszerûen Quit event, vagy odaszólok a fiamnak/lányomnak/asszonyomnak hogy húzzál már bele kedveském. Verseny letudva, öcsiszámláló pörög, privátverseny újra idéz. Ez már ugye csalás. Illegális és mégis legitim.
Mennyire is csalás a Sandizás:
Te meg én állunk a sétálóutca egyik felén egy napernyõ alatt, mindketten Armani öltönyben és antilop bõr cipõben, és várjuk hogy elálljon az esõ. Ugyanis az átellenes oldalon lévõ ékszerboltba szeretnénk menni, hogy kedves házvezetõnénink 104. születésnapjára ajándékként vagyünk egy igazi, swarowsky kristállyal kirakott, ezüst gyertyatartót. Tíz perc van zárásig, ezért igyekezni kellene, de ugye az antilopbõr tönkremehet a víztõl (gondolom, mert marha száraz az az Afrika), úgyhogy patthelyzet van és stagnálunk. Közben ritkulnak a lehulló esõcseppek és gondolok egy marha bátrat: Átfutok a boltba én. A gondolatot tett követi és elillanok. A gyertyatartóval a hónom alatt, immár az üzleten kívül várok az esõ végére, miközben álnok mosollyal arcomon biccentek feléd. Az esõ, fél óra elmúltával eláll. Szép komótosan átballagsz hozzám s a bezárt üzlet elõtt, már látod a jövõt: Holnap is jöhetsz, hogy megvedd az ajándékot.
És akkor......! (drámai szünet, elszánt tekintet, meggyõzõdéses ábrázat) és akkor szemen-köpsz, miközben elmorzsolod a fogad közt: Csaló!
Ezzel az erõvel aki igc játékos és igc játékos barátjával versenyzik marha jókat, egy napon arra ébred, hogy barátja bizony nekiállt earnelni boostot. Az még hagyján, de a gyalázatos vesz egy istencsászár autót. Sõt! Versenyzik is vele. Akkor ezek szerint a sík igc barát lecsalózhatja az earnelõ barátját, pláne ha még IP címet is váltott az.
Azt hiszem ebben hosszú eszmefuttatásomban tettem a mérleg mindkét felébe. Lehet felettem pálcát törni. Ezer és egy okot tudok felsorakoztatni pro és kontra. De az csak szócséplés marad. A lényeg: Aki sandizik, az szerintem nem használ semmiféle olyan programot, amely az EULA által kizárt programok kategóriájába beleférne/beleesne. Ebben a formában tehát nem csak legitim a sandizás, de bizony legális is. De nem vagyok hülye, úgyhogy maradok az álláspontomnál, miszerint
a Sanboxie féle ügyeskedés LEGITIM.
\"Minden dolog, aminek kezdete van... Az egyszer véget is ér.\"
\"Jó kasztni, jó sofőr - nincs kockázat!\" (Daniel Morales)
Ott azt ha nem fizettél akkor szó szerint semmit se tudtál elérni 600/290-es vérnyomáson kívül.Plusz még a grafikája is fos.
(BTW: tudom, hogy a hozzászólás hasznosságát díjazzuk a zöld pöttyel, de én valamiért akkor is rányomok, ha kiesem a szerepbõl a röhögéstõl. Alternatív "tetszik" gomb. Na mindegy, gondoltam, megosztom.)
\"Jó kasztni, jó sofőr - nincs kockázat!\" (Daniel Morales)
Ha zavar a fel le váltogatás akkor ettõl kikészülsz <#vigyor>#vigyor>
Szerintem jó mert kicsit változatosabb, mindenki váltogatna ugyanott elég unalmas lenne.
légy türelmes
légy türelmes
Ezt hívják paradoxonnak
légy türelmes
légy türelmes
Bár Tom és Garfield nálam verhetetlenek....