94802
  • SUNNY84HUN
    szeva , látom még nem változtál , jót mosolyogtam ezeken :D csak semmi valóság alapja nincs , de valóban jót nevettem így estére
  • Sp3cn4zHUN
    Gázolaj szagú szép estét mindenkinek! Jó újra itt lenni. :D

Hoztam pár videót a régi cimboráknak :))))))

Kellemes szórakozást! (:
  • SUNNY84HUN
    a sokat kérdező :D
  • XxXcsabi1987XxX
    mert én melyik vagyok?
  • tutuhawer #93380
    A jó játékosokat ismerem, meg a rosszakat is, de ez más kérdés.
  • XxXcsabi1987XxX
    mert honnan veszed h mi a driver nevem?
  • tutuhawer #93378
    Mert te jól mész. Régen is jól mentél, meg most is. A kanyarokból nem jössz ki túl jól, de a gyorsulásod optimális, azzal mindenkit megversz. A top speedet tudod még kicsit nyújtani, azzal is előrébb vagy kicsit. Én szeretem, ahogy versenyzel. Nem gondolkozol, csak nyomod. Jó erősen nyomod
  • XxXcsabi1987XxX
    fontoljátok meg h érdemes ebbe vagy abba bele rakni mondjuk én úgy vagyok vele h nekem mindegy mibe teszem a cuccokat :DD
  • bboyatty
    Bár lehetne, akkor nem gondolnám meg 2x, hogy felrakjam-e a cuccokat bizonyos autókra.
  • XxXcsabi1987XxX
    Foxy0 :D
    az egyszerűen lehetetlen xD ha felraktad az olyan mint ha eladtad vna :D
  • Foxy0
    Olyan kérdésem lenne hogy ha kapok pl motrot és fel rakom a kocsira utána azt le tudom venni? HA igen azt hogy tudom megcsinálni hogy ne lehesen eladni?
  • Milo82
    Aki gondolja próbálja ki nagyon "állat"!
    http://444.hu/2014/04/01/kecskeszimulator-teszt-gta-szoros-negylabuaknak/
  • Blacus27
    sziasztok
  • zsolti1902
    Köszi az infót. kipróbálom átmenetileg majd D-SUB-bal.
  • mamiya70
    jó vicccc :)
  • bboyatty
    Tényleg basszus, meg is vettem!!!!!!
  • XxXcsabi1987XxX
    haljátok skacok
    ha minden igaz elérhető a bugatti veyron IGCért :D 2 millió 7száz ezer valahol olvastam és nem tudom h ez mennyire igaz
  • BRIANOVERCLOCK
    Igazából a HDMI kábellel van baja a worldnek.
  • zsolti1902
    Sziasztok.
    Egy kis technikai segítséget szeretnék kérni tőletek a játékkal kapcsolatban.
    Vettem egy 24 colos LG LED monitort, amin a WORLD FULL HD-ben nem jelenik meg teljesen, körbe egy kb 1,5 centis fekete keret van. Más játéknál eddig ilyen nem jelentkezett.
    AMD 7870 kártyám van. A Control Centerben a Méretezési beállításoknál a "Teljes méret" van (0%). Próbáltam a Képpont formátumot állítani de az sem segített.
    Másnak nicns ilyen gond 1920x1080-ban?
  • mamiya70
    köszi :)
  • SUNNY84HUN
    - s - classba sztem felesleges de ha van sok alkatrészed akkor próbáld ki ;) , ne másnak építs autót hanem magadnak ami tetszik vagy ahol szeretnéd használni .... én - a - class maxon tolom vele 749 overallal .
    mindenképp kell sárga moci zöld turbóval és váltóval jó hosszú áttét és fokozatok miatt mert jó öreg old car , rugó azért is jó piros mert nagyobb a ramja és jobban be lehet vágni a kanyarokban , gumi is jó ha sárga mert stabilabb ... fékkel lehet játszani de nekem sárga és piros között , a piros vált be szeretem érezni hogy hátsó kerekes. skillezésnél : erősítsd a nitro hosszt és újratöltést , alapból erős a nitrója de még lehet bele dobni erősítést ,többi skillt rád bízom

• mamiya70
    köszi, z-z-z-s-p-p összeállítást próbáltam de eddig nem az igazi, bár az "A" class tetejére próbáltam berakni, lehet át kellene tolni "S"-be, de sajna nincs túl sok jó alkatrészem...
    köszi még1* :)
  • BRIANOVERCLOCK
    link
  • mamiya70
    hali! aki használ BMW M1 PRO CAR-t és van valami jó beállítási ötlete megköszönném! (part-ok és skill-ek)
    most, hogy IGC-s volt és volt még egy kis boost-om garázshelyre a kíváncsiság kedvéért megvettem...
  • RoboKutya78
    ez tetszik:)
  • bboyatty
    Ez csak úgy ni, mert nagy itt a pangás meg másra nem volt kedvem, csináltam pár képet.

• bboyatty
    Na basszák meg, sima x-es evo :P
  • bboyatty
    Nekem is jött egy carprize pack, mindjárt megnézem mi az.
  • RoboKutya78
    így igaz
    Így kell beállítanod az origin fiókodat.
    amiről infót akarsz azt beixeled
  • alfa20
    hírlevélre, hol lehet feliratkozni?
  • B13A6
    Szevasztok..

Ilyet még én is kaptam...habár nem tudom mihez kellett türelem..A technikai problémáikról meg pláne nem tudok semmit,így,hogy pár hónapja még csak be sem léptem...De úgy látom most sem nagyon kell körbe néznem, maguktól megírják,hogy szarok..
    Azt meg senkinek nem hiszem el,hogy véletlen,hogy 100 valahány kocsiból telibe ugyanazt adta mint a multkori...szánalom..még mindig...már megint?..
    (de vajon ki pénzeli ezeket....)
  • CARBON96
    Gondolom ezt csak az kapta aki fel van iratkozva a hírlevélre,igaz?
  • RoboKutya78
    bao olyan türelmes voltam vagyok hogy már csak akkor nézek fel amikor valami kódot kapunk totál leszoktam róla.
    Most is ideggörcs kerülgetett a felbukkanó baráti infók miatt a bal felső sarokban Ezt vajon meddig villogtatja mert legutoljára vagy egy hónapja kukkantottam fel és akkor nem volt ilyen.
    jobban leköt az STO.
    de azé figyelek és türelmes is vagyok:)
  • Milo82
  • Szabi #93350
    A türelmedet jutalmazva, szeretnénk felajánlani neked egy egyedi kódot, amivel autós kártyát kapsz.
    Ismételten köszönjük a megértésed és köszönjük a támogatásod.
  • RoboKutya78
    Na ezzel az infóval nagyon nem vagyok se beljebb se kijjebb
    mivel angolom semmi sajna.
    az emailben írták: In gratitude for your patience, we'd like to offer you a unique code for a Car Prize Pack.
    Again, please accept our apologies and thank you for your support.
    /The Need for Speed World Team
  • Milo82
    Nekem ezt dobta!
  • Szabi #93347

-.-"
  • zsotya71
    Nekem megint egy mr2 bekasztnizva ,matricázva ,skillezve!
  • Szabi #93345
    jé, kaptam én is :D