Need for Speed: World (MMORG)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

és most én hogy lépjek be? -.-
bboyatty
Áhh réges-régen még az õsi istenek idejében, volt egy olyan lehetõség, hogy Lengyel országon keresztül viszonylag olcsón lehetett boosthoz jutni és akkoriban vettem egy 20.000es pakkot meg két kedves havertól kaptam egy-egy 8000eset és vélhetõen ez véd meg engem az ilyen dolgoktól.

Be original, be creative, be fresh, be righteous, be yourself and let no one stop you! B.Boy4life!

am te SB-ot hol vettél?
bboyatty
Hát az amit írtak, mikor sokan vannak fent, márpedig hétvége van lehet ez is okozza, nem engedig fel csak a boostosokat...ilyen keci az EA

Be original, be creative, be fresh, be righteous, be yourself and let no one stop you! B.Boy4life!

de faszom mááár,SB vásárlás nélk.ment rendesen most mi a rák van?
bboyatty
Érdekes, engem most is beenged, pedig 3szor vettem sbt még a lengyel sb korszakba. Lehet ez védett meg a bannolástól is, mert hallottam sokakat bannoltak a cayman-os bug miatt is...:P

de SB.nélkül eddig ment rendesen most meg ez fogad -.-
köcsög g***ci máár
Szabi
nem vettél még elég sb-t.. :D

"Nulla tenaci invia est via"

kephost.com/view3.php?filename=a1_2014_2_1_rsbl80y07w.jpg

gyerekek ez miért van?
bboyatty
Na már nem is olyan jó neki...5000, elmennek a sunyiba. Akkor inkább én is elõkapom a kis formula force exet+ps3+gt5+81centis tv és már küldöm is neki...:P

Szabi
rF2-m van, monitorom nagyobb, kuplung ott sincs, viszont nem szeretek pillangózni, a saját kormányomon legalább tologatos szekvenciális is van és a székem is kényelmes.. akkor minek fizessek náluk egy órára ha itthon napi 24órát is használhatnám :D

5ezer 50percért.. lol.. :D

bboyatty
Jó neked...:P

RoboKutya78
Holnap megyek ide :)
http://www.racecenter.hu

COMTRAYA.Steam:Robokutya;Asus RX460 4GB DDR5 Intel I5-7400 3GHz Memoria: 16 GB DDR4 B250G Gaming

Köszi,sajna csak kettõt tudok váltani,így nem fog összejönni.
lorci
Kivettem, amúgy nem zavart engem ha sikerül segitség nélkül is akkor az jó lesz <#eljen>

Tost: Raikkönen még piásan is gyorsabb, mint a többiek!

Vidia vagy aki éppen kezeli a magyar ranglistát, a 20,5 idõmet Runwayrõl törlitek,mert betolt egy csaló,köszi.
ma ugyanaz...
sõt bementem egy multi-ra és el kezdett szakadozni, majd a pálya 70 %-ánál teljesen le is szakadt...
no comment...
RoboKutya78

COMTRAYA.Steam:Robokutya;Asus RX460 4GB DDR5 Intel I5-7400 3GHz Memoria: 16 GB DDR4 B250G Gaming

Szabi
több éves bug, még nem volt idejük javítani :D

csak engem szivatott a játék vagy mást is???
verseny közben nyomom a PU-t, és nem csinál semmit, majd a verseny végén persze leveszi az adott PU-t aminek használatára rányomtam, de cseszett adni... !!!???
nincsenek fejlesztõk szóval felejtõs ezeknek írni.. majd ha kedve lesz valakinek ott talán csinálnak valamit

Fast N' Loud / Gas Monkey Garage

bboyatty
Az nekem is olyan, nyomok egy exit-et szinte lefagy a játék és akkor vagy erõszakosan bezárom vagy várok amíg hajlandó felfogni, hogy nem akarok már vele játszani...kicsit zavaró.

jah... és hogy kilépjek a játékból arra kicsivel több mint 2 percet kellett várni .......:@ :@ :@ :@

hy..... mi a hivatalos cím amire lehet üzenetet küldeni ? mert a faszom már ki van ezzel a kurva játékkal , hogy belép az ember és akkor se gyémánt se semmi mert az a kurva szerver bassza azt a jó édes kurva anyját........ órákat kell várni , hogy beadjon akár mit is.....

500 000

bboyatty
Mennyit kóstál a golf?

Aki még nem váltott ki audi A1-et ezzel még mindig megteheti: AFBQ-Z46J-EXS7-T89H

A Golf MK1 GTI az egyetlen újdonság,nekem legalábbis!

"NEWS ABOUT IGC Rotation.

Better late than never! The rotations are up, guys. We're still missing the GT3 RS 4.0 (and the A1+135i), but...
here is the list of cars that were just added for IGC:

- Lamborghini Murciélago LP 640
- Aston Martin DBS
- Nissan GT-R (R35)
- BMW M6 Coupe
- Toyota Supra
- Chevrolet Cobalt SS

plus...
- Volkswagen Golf MK1 GTI!! That's right, it has become IGC for the first time since it was released.

Farm your cash and collect the new cars!
~Zak"

SUNNY84HUN
nekem az ucsó sb kód az a 750es volt de azt mindenki kapott :D , azóta csak hírlevelek akciók stb stb az ea -tól :/

'06 Honda Accord 2.4 TypeS K24A3 , '03 Honda Civic 1.6 LS D16V1 - Ha második vagy, te vagy az els?, aki veszít. -

nekem bezzeg semmi -.-
ez mi a rák?
EA fórumon írták páran, hogy kaptak, de itt szerintem csak te kaptál <#smile>

bboyatty
Hát egyik este végig böngésztem a mail-jeim és ott volt egy a NFS-tõl, valami kínai jelek közt kiírva, hogy 600 SB, megnyitottam és volt egy kód benne, beváltottam és kaptam 600 SB-t. Gondoltam más is kapott de akkor ezek szerint nem.<#crazya>

honnan jött az ajándék SB???
már ha nem vagyok indiszkrét???
bboyatty
Én itt vagyok! Ezért szeretem én is az sg-t, semmi bonyolult nincs benne.
És, hogy legyen is valami, itt az ajándék 600 sb-m eredménye.

SUNNY84HUN
<#banplz> , én szeretem az sg-t mert egyszerû és simán áttekinthetõ de már itt alig jár valaki...

'06 Honda Accord 2.4 TypeS K24A3 , '03 Honda Civic 1.6 LS D16V1 - Ha második vagy, te vagy az els?, aki veszít. -

http://www.sg.hu/kep/faces/idiota.gif

NFSW GEMPAHUN youtube.com/user/GEMPAHUN Xfire jimboba18

bboyatty
Hát mindenki a másik nfs-es oldalon lóg, csak annyi a bajom azzal, hogy én évek óta sg-zek ezért más fórumokon nem érzem otthon magam...beregiztem oda is de az nem jön át nekem...:P

Szabi
jé, bebuggoltak a nicklogók olyan rég nem írt ide senki :D

bboyatty
Na ez mi volt? Én nem is linkeltem hozzászólásokat? <#banplz>

bboyatty
Tegnap este lecsekkoltam a maileim és láttam, hogy van az NFS-tõl is, ilyen címmel 您有600點SpeedBoost等著您, megnyitottam és volt benne egy 600 sb-s kód, be is váltottam és jóvá is írta nekem. Más is kapott?

ez a kocsi listám
http://www.youtube.com/watch?v=gAgftJayAS0
de van cayman th-m csak én azt vettem, ennek lehet köze valamihez?
nemvoltam akkor pont
Õ te voltál mikor volt a Free Gift olyanok voltak hogy Jugger Dodge meg Cayman TH megy Cayman Shift te ezekbõl nem válltotál ki?

Jó de nembiztos hogy a cheat miatt rúgtak ki. Mert nem mondanak semmi konkrétat. Ez a legidegelõbb benne, hogy nem tudom miért bannoltak csak megtették. A bann után megnéztem az emailemet és láttam hogy az origin account jelszavam sikeresen megváltozott, pedig én nem változtattam meg vissza is kellett állítanom. De a statjaimon nem látnám hogy valaki csalt volna rajta vagy lehet csalt csak nem lett jó az ideje. De az biztos hogy feltörték. Ezt most meg is írtam nekik remélem hogy azért visszakapom :/ most haverom adta nekem az accját mert õ nem játszik, de akkor se az én accom
Mennyél panaszkodni akkor mert látom jó statok vannak akkor írd nekik az hogy meg is kéne nézni néha a statokat

Szevasztok!

Van egy hatalmas problémám, nemtudom ti találkoztatok e ilyennel. Egyrõl a kettõre bannoltak engem permanent tehát örökre. De nem értem miért ez októberben volt elõtte játszottem szeptemberben valamikor. De mondom felrakom megint és hát az az üzenet fogadott hogy you have been banned permanently for terms of service. De én nem cheateltem soha semmi más programot nem használtam. Tehát érthetetlen számomra, hogy miért is bannoltak, mert konkrét okot nemtudtak mondani csak azt, hogy nem adják vissza. Nfs-s en az idõimmel sincs gond. Tehát ha valamelyikõtök találkozott a problémával és megoldást is talált rá megköszönném, hogy tájékoztat. Jó nem egy nagy acc volt de 1000 órám volt benne 27 kocsi (ccx, mp14, zonda f, diablo dev 6 nyertes...).