Need for Speed: World (MMORG)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

7r1v1um
Azért érdekes team escape-et játszani powerup nélkül.
"Bullet" komát nem alkalmazná az ea ha nem lenne neoliberális vadkapitalista.

"Vannak, akik középszerűnek születnek, vannak, akik elérik a középszerűséget, és vannak, akik nyögnek a középszerűség jármában, Őrnagy őrnagynak mindhárom kijutott." /Joseph Heller/

tutuhawer
valamelyik patch elõtt matricáztam durván másfél évig. Odanézés nélkül tettem a matricákat, TABBAL lépegettem a rétegek közt. Ma már nem megy csukott szemmel, mert bugos kicsit a matrica shop, és a tab se fasza, mert nem látom, hogy melyik rétegen vagyok pontosan. Elbaszódott a matrica shopom, és azt se tudják õk se , mikor , hogyan, miért, micsoda...? különben se nyúltak hozzá, mégis szarabb lett. Mi lett szar? Hát a szar... Szóval semmit se tesztelnek, ahogy írod is.

youtube.com/tutuhawer -- It's time to NISMO! -- Say NO to racing -- TutuHawer híres jelét mindenhol ismerik, ám neki még nevét leírni is nehezére esik.

Jaj ne már! :S

légy türelmes

(Csöndesen jegyzem meg, Tutu ötletei nyomán, hogy, ha jön egy újonc, akinek lila gõze nincs a játékról, és látja, hogy "gift", az beza, kiváltja. És, mivel teljesen újonc, nem is kell tudnia, hogy itt nem jószándékról van szóm hanem 10 balf*sz fejlesztõ kontárkodásáról.)
tutuhawer

Lehetne festéses szépségverseny csak koenigseggnek... indulnék, és egy kismacskát festenék rá mondjuk

youtube.com/tutuhawer -- It's time to NISMO! -- Say NO to racing -- TutuHawer híres jelét mindenhol ismerik, ám neki még nevét leírni is nehezére esik.

Bullet komának ha lenne egy kis közösségi érzéke és nem a kapitalisták érveit követné, annyit tehetne, hogy kiírja: "Bocs, ezt eltoltuk. Most leállítjuk a szervereket és kivesszük az ajándékokat az autókereskedésbõl. Aki jól járt, annak jó szórakozást." Hogy ezért mi, az olcsójánosok szívjanak, picit abszurd. BBoy-jal értek egyet, aki ezt elkövette, repüljön azonnal a csapatból. Ez a biztos jele annak, hogy nincs tesztcsapat, akik a patchek elõtt mindent átnéznek, hogy rendben van-e.

\"Jó kasztni, jó sofőr - nincs kockázat!\" (Daniel Morales)

Kérte, hogy vegyem le.

Project D|Rare Car Collector|

Ryder159
neked mi lett a fejléceddel?

És Chargert. De a Challenger R/T Szürkében lett volna a terv.

lekestem?
tutuhawer
nyomkodom ám ezerrel... év végén chris összesíti és ajándékot osztogat érte. Porsche Caymant állítólag...

😊
Én nem akartam kiírni, mit mondok, amikor a server megbuggyan. 😄
Ryder159
Na meg most már mindenkinek egyforma esélye van hogy megszerezze a Bugattit. Nem kell a garázshely miatt aggódni...

tutuhawer
ez egyértelmû, és tedd hozzá: A legutolsó szemét kis kutyafasza számteches oldal vagy írott magazin is elemezni fogja, és szánalom lesz a köbön. Felesleges agyalnunk a trükkön, csak ijesztgetnek. TutuHawer ha most állna neki, akkor most is gõzerõvel menne az ajándékokért, ez biztos. A játék nem ad soha semmit, sose adott , én vettem el. Mindig is.

bboyatty
És az aki ezért a bugért felelõs mit kap? Szopjon az aki hibázott ne az aki ebbõl hasznot húzott. Szvsz.

Be original, be creative, be fresh, be righteous, be yourself and let no one stop you! B.Boy4life!

Én véleményem: Ha mindenkit lebannolnak aki 1-nél többször kiváltotta, akkor búcsúzhat az EA, vagy legalábbis a játék. Csak mert szerintem aki ez miatt bannolva lesz, az nem hinném, hogy új accountot nyit és újra költ a játékra...

Balathruin

tutuhawer
tetszik a mottód. Rapid fire racing team, király. <#eljen><#worship>

Ryder159
egyszerûen visszaállítanak egy tegnap esti mentést, és minden onnan folytatódik. persze aki vett boostot és el is költötte annak szívás...

Ryder159
Na ez meg a másik: Ott a GIFT plecsni...

tutuhawer
ezt írtam én is, amit te. Abszolút zöld pontot adok. Nincs bug, semmi érdekes. Te kaptál ajándékot. Én is. Megvettem. Te is. Sokszor, na és? Szóval semmi gáz, a Lambósok se szálltak el, ott mondjuk trükköztek valamit a készítõk visszafelé, de itt hogy oldják meg a már elköltött pénzem...

(Idén elmarad a szülinap, a karácsony, sõt, büntibõl -wehehe- idén nem jelenik meg újabb NFS epizód.)
Egyébként pedig, nem volt egyértelmû bug, a saját gift-jeink között ott volt 3 ingyen autó, amit mi szegény ártatlanok csak kiváltottunk mert azt hittük hogy az a mink és ajándék valamiért. <#idiota>
(Emellett, miféle hibáról beszéltek? Az ajándékok között vannak, ajándék plecsnivel, nem az van rajtuk, hogy tilosmegvenniéskivágunkmiatta... Ez nem bug, nem hiba, ez figyelmetlenség volt. Ráadásul, ha jól tudom, volt már hasonló a... a... a... LP640-nel?)
tutuhawer
Én megreszkíroznám a most kezdõk helyében is a trükköt. Értsd: ha én most lépnék be és látnám, hogy a csalóknak még a kurva anyja is kiváltotta az Isten faszát és jajj de letiltás jár érte, akkor is lekérném 150-ig. Ha ezért valakit letiltanak , az azonnal szóljon nekem és mondom a megoldást.

Ryder159
Vagy úgy döntenek, hogy akkor ez az ajándék az orosz 30k és 50k lájkra, valamint elõre az 1millió like-ért az hivatalos oldalon...

Srácok, most komolyan...
Döglõdik minden, napról-napra kevesebb a játékos, és akkor megkockáztatnak egy globális méretû ban-hullámot?

Szerintem vagy lenyelik, vagy lesz egy ki "ejnye-bejnye, ha még egyszer elõfordul akkor irgum-burgum", vagy maximum visszalövik a servert 24 órával.
(Vagy ténylegesen DOLGOZNI is kezdenek és egyesével visszaveszik mindenkitõl, aki az adott idõben ingyen tette magáévá a verdákat.)
Azt kell mondani, hogy ha a fejlesztõk csinálták a hibát, azt nem írja a ToS, hogy nem lehet kihasználni 😄

Én is kiváltottam, de csak annyit hogy a porsche collector meglegyen (5-6 db kellet még). Ha ezért bannolnak akkor lesz.rom. Legalább másra költhetem azt a pénzt amit erre szántam volna a jövõban.
Ha ismersz olyan másik MMO-t, amit szívesen játszol és több idõt érdemelne, akkor igen.

\"Jó kasztni, jó sofőr - nincs kockázat!\" (Daniel Morales)

Van valakinek Red Jugger Chargere?

goregrind
És egyébként meg: "TOS (Terms of Service) Agreement (Section 11. Rules of Conduct)"

Átolvastam, de nincs benne olyan, hogy nem lehet kihasználni a fejlesztõk balfaszságát!

DISCORD: grimanddark

Ryder159
Bannolni úgy se fognak, max visszaállítás lesz, azzal meg nem vesztesz semmit

Most már édesmindegy, ha elmész 150-ig nem igaz? 😄

bboyatty
Én most már nem nagyon vásárolnék, nekem már jóval a kiírás elõtt megvolt a ccx szerencsére, saját felelõsségre.

Be original, be creative, be fresh, be righteous, be yourself and let no one stop you! B.Boy4life!

Gyufff
Nem fognak senkit sem bannolni szerintem! Nem akarják, hogy még több ember váltsa ki a verdákat és ezért ijesztgetnek de hamarosan kiveszik a verdákat és csend lesz. Ne izguljatok!

Megéri akkor megveni azt a 150 autót vagy álljak meg 70-nél?

Steam: Gfegyver

goregrind
Egyébként meg ha tényleg bannolnak ennyi embert, akkor fossák tele a legszebb gatyájukat amikor épp' rajta ülnek! Ennyi... <#idiota>

Nem bannhammer széria, hanem a Turn Off the World Servers elsõ és utolsó részlete 😄

Ha valakit akkor engem mondjuk tuti kibasznak <#idiota>
Mostmár igen, na de mi van aki órákkal ezelõtt tette mindezt?
Sziasztok!

Ezzz a nap vicce és híre.
Hála istennek én is belenyúltam, így 99% az esélye, hogy benne leszek abban a közel 4,3 Millió játékosban, aki kiváltotta a verdákat. 😄

(Ez valami új Banhammer széria kezdete, szerintem. :p)
Dettó.

Másnak is be van lassulva a játék, vagy csak nekem?

Egy bolonddal ne vitatkozz! Mert lesüllyedsz az ő szintjére, onnantól viszont a rutinjával legyőz.

De, aki +60 helyet kapott, a launcher elõtt, annak szerintem kuss van

Szabi
8 elõtt indítottam el a játékot..

"Nulla tenaci invia est via"

trakk
Ehhez azért hozzátenném, hogy a launcherben mindenki láthatja a legújabb hírt.

NFS World: BLACKFOXHUN | DJP0N3 | NUCLEARPIZZA

goregrind
Legalább nem lesz gondjuk arra, hogy agyon vannak terhelve a szerverek! XD

most nagyon laggol

Steam: Gfegyver

No ez jó lesz <#fejvakaras> Most komolyan kibannolják a játékosok nagy részét, és ráadásul fõleg azokat akik leginkább benne vannak, mert ugye bár aki nem igen jár fórumra nem nagyon játszik stb az kevesebb eséllyel tud róla, netán random válogatnak vagy mi a szar...
7r1v1um
Ennek a Super Bee-nek max. annyi haszna van, hogy jól néz ki.
Ha a Porsche-k is ilyenek Én fogom kérni hogy vegyék el....

"Vannak, akik középszerűnek születnek, vannak, akik elérik a középszerűséget, és vannak, akik nyögnek a középszerűség jármában, Őrnagy őrnagynak mindhárom kijutott." /Joseph Heller/