Need for Speed: World (MMORG)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"Bullet" komát nem alkalmazná az ea ha nem lenne neoliberális vadkapitalista.
"Vannak, akik középszerűnek születnek, vannak, akik elérik a középszerűséget, és vannak, akik nyögnek a középszerűség jármában, Őrnagy őrnagynak mindhárom kijutott." /Joseph Heller/
youtube.com/tutuhawer -- It's time to NISMO! -- Say NO to racing -- TutuHawer híres jelét mindenhol ismerik, ám neki még nevét leírni is nehezére esik.
légy türelmes
Lehetne festéses szépségverseny csak koenigseggnek... indulnék, és egy kismacskát festenék rá mondjuk
youtube.com/tutuhawer -- It's time to NISMO! -- Say NO to racing -- TutuHawer híres jelét mindenhol ismerik, ám neki még nevét leírni is nehezére esik.
\"Jó kasztni, jó sofőr - nincs kockázat!\" (Daniel Morales)
Project D|Rare Car Collector|
Én nem akartam kiírni, mit mondok, amikor a server megbuggyan. 😄
Be original, be creative, be fresh, be righteous, be yourself and let no one stop you! B.Boy4life!
Balathruin
Döglõdik minden, napról-napra kevesebb a játékos, és akkor megkockáztatnak egy globális méretû ban-hullámot?
Szerintem vagy lenyelik, vagy lesz egy ki "ejnye-bejnye, ha még egyszer elõfordul akkor irgum-burgum", vagy maximum visszalövik a servert 24 órával.
(Vagy ténylegesen DOLGOZNI is kezdenek és egyesével visszaveszik mindenkitõl, aki az adott idõben ingyen tette magáévá a verdákat.)
\"Jó kasztni, jó sofőr - nincs kockázat!\" (Daniel Morales)
Átolvastam, de nincs benne olyan, hogy nem lehet kihasználni a fejlesztõk balfaszságát!
DISCORD: grimanddark
Be original, be creative, be fresh, be righteous, be yourself and let no one stop you! B.Boy4life!
Steam: Gfegyver
Ezzz a nap vicce és híre.
Hála istennek én is belenyúltam, így 99% az esélye, hogy benne leszek abban a közel 4,3 Millió játékosban, aki kiváltotta a verdákat. 😄
(Ez valami új Banhammer széria kezdete, szerintem. :p)
Egy bolonddal ne vitatkozz! Mert lesüllyedsz az ő szintjére, onnantól viszont a rutinjával legyőz.
NFS World: BLACKFOXHUN | DJP0N3 | NUCLEARPIZZA
Steam: Gfegyver
Ha a Porsche-k is ilyenek Én fogom kérni hogy vegyék el....
"Vannak, akik középszerűnek születnek, vannak, akik elérik a középszerűséget, és vannak, akik nyögnek a középszerűség jármában, Őrnagy őrnagynak mindhárom kijutott." /Joseph Heller/