Need for Speed: World (MMORG)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Project D|Rare Car Collector|
Fast N' Loud / Gas Monkey Garage
Amugy meg ez egy ingyenes játék szóval nem értem mi a baj abban, ha valamit ingyen veszek meg akár töbször is <#idiota>#idiota>
Steam: Gfegyver
\"Jó kasztni, jó sofőr - nincs kockázat!\" (Daniel Morales)
\"Minden dolog, aminek kezdete van... Az egyszer véget is ér.\"
Ha bannolnak, akkor legalább nem lesz ami többet visszahúzzon a játékba.<#eljen>#eljen>
Elvehetnek mindent amit így szereztem, bukni nem fogok egy fillért se.
Felõlem kitehetnek is, de szeretném viszontlátni az elmúlt közel másfél év befektetését.......
Ja moderáltam magam 85-90 közti tétellel.
"Vannak, akik középszerűnek születnek, vannak, akik elérik a középszerűséget, és vannak, akik nyögnek a középszerűség jármában, Őrnagy őrnagynak mindhárom kijutott." /Joseph Heller/
Egy bolonddal ne vitatkozz! Mert lesüllyedsz az ő szintjére, onnantól viszont a rutinjával legyőz.
Be original, be creative, be fresh, be righteous, be yourself and let no one stop you! B.Boy4life!
jobb esetben origin fiókra... aztán utána csukhatják is be az ea-t mert senki semmit nem vesz már tõlük.. 😊
szerintem továbbra is több esély van a szerver mentés visszaállitásra
"Nulla tenaci invia est via"
NFS World: BLACKFOXHUN | DJP0N3 | NUCLEARPIZZA
vettem már sb-t garázshelyért... most adtak néhányat ajándékba mellé..... 😄
Én kb 210db-ot
Fast N' Loud / Gas Monkey Garage
egyébként csak 148ig váltom ki.. nem kell nekem most a ccx, majd lesz még késõbb is ingyen autó.. 😄
"Vannak, akik középszerűnek születnek, vannak, akik elérik a középszerűséget, és vannak, akik nyögnek a középszerűség jármában, Őrnagy őrnagynak mindhárom kijutott." /Joseph Heller/