Need for Speed: World (MMORG)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Szerintem az több mint 300.000, sõt, 1.000.000-t is megkockáztatok.

Project D|Rare Car Collector|

Trailer végén átírhatják 7 102 544 milions of player banned. XD

Fast N' Loud / Gas Monkey Garage

Azért csak egy gondolat de szerintetek azt a több mint 300 ezer felhasználót egyesével bannolják?<#fejvakaras>
Amugy meg ez egy ingyenes játék szóval nem értem mi a baj abban, ha valamit ingyen veszek meg akár töbször is <#idiota>

Steam: Gfegyver

150 (úgy néz ki, csak ideiglenes) garázshely megszerezve, CCX kiváltva, minden most szerzett autó eladva (egyet-egyet azért meghagytam mindbõl), duzzasztást csillapítandó egy 5.2-es R8, egy GT2 meg egy M6 kabrió megvéve, egy csomó százezres pakk kiváltva, öcsik kiváltva. Ha holnap nem tudok belépni, akkor is boldog leszek.

\"Jó kasztni, jó sofőr - nincs kockázat!\" (Daniel Morales)

Szabi
és többet lehet nem is lesz <#idiota>

"Nulla tenaci invia est via"

Szép kilátások :-) még jó hogy reggel hat elõtt bezsebeltem az utolsó pontokat az új öcsikkel. Rá fél órára robbant a bomba. Most nemis tudom sirjak e vagy nevessek egy szerver repair után... Itt mi lesz.........

\"Minden dolog, aminek kezdete van... Az egyszer véget is ér.\"

21 Friends Online... ilyen is rég volt 😄

Ryder159
Nekem is<#mf1>.
Ha bannolnak, akkor legalább nem lesz ami többet visszahúzzon a játékba.<#eljen>

7r1v1um
És ha módosítottam a saját részre kiváltott kocsikat???
Elvehetnek mindent amit így szereztem, bukni nem fogok egy fillért se.
Felõlem kitehetnek is, de szeretném viszontlátni az elmúlt közel másfél év befektetését.......
Ja moderáltam magam 85-90 közti tétellel.

"Vannak, akik középszerűnek születnek, vannak, akik elérik a középszerűséget, és vannak, akik nyögnek a középszerűség jármában, Őrnagy őrnagynak mindhárom kijutott." /Joseph Heller/

goregrind
Mekkora faszcimbáló egy banda az egész EA! <#banplz>

DISCORD: grimanddark

Szabi
majd kiszámlázzák, autónként 3200 sb.. <#idiota>

Hogyha a hackereket nem tiltják akkor minket mi alapján tiltanak le? De ha leakarnak bannolni akkor banoljanak csak jót tesznek vele.

Azért kiírtam, hogyha esetleg mégis... Nem valószínû.

Szerintem csak ijesztgetnek. Ennyi. Mára jósolok mégegy peccset.

Egy bolonddal ne vitatkozz! Mert lesüllyedsz az ő szintjére, onnantól viszont a rutinjával legyőz.

Szabi
grat, mehet a ban <#idiota>

MineHeadHun
Meg van a 150 autó!!!
Büdös banda! Persze a hackerekre nem ugranak, de erre igen. Fordulna ki a bele mindnek. Bár ha bannolnak is, legalább végre hivatalosan is a végére ér nekem a móka.

Szabi
10 játék van az origin fiókomon + bf4 alfa 😄

A francba....és ha veszek a garázshelyre másik igc-s kocsit akkor mit tesznek?
Origin bannál le is szophatnának, más gamem is van ott...-.-
bboyatty
Jaja, nekem már csak egy van mindegyikbõl, többit eladtam és vettem másikat az árukon. Kb vagy 200 darabot én is beváltotta.<#idiota>

Be original, be creative, be fresh, be righteous, be yourself and let no one stop you! B.Boy4life!

Szabi
a kocsikat nem fogják egyesével elvenni, kilistázza a játék hogy mit és mennyit vettél 0sb-re és megy a script ban.. 😄

jobb esetben origin fiókra... aztán utána csukhatják is be az ea-t mert senki semmit nem vesz már tõlük.. 😊

szerintem továbbra is több esély van a szerver mentés visszaállitásra

trakk
A Lambónál a garázshelyeket is elvették, szóval az lényegtelen.

NFS World: BLACKFOXHUN | DJP0N3 | NUCLEARPIZZA

Most úgy odaírnám valahova: We're didn't bought cars, we bought Slots and Cash 😄

Akkor jobban járnék ha eladom a kocsikat, hogy legalább a garázs megmaradjon? (ha elveszik a kocsikat)
Szabi
bf4 és swbf3 elõvétel tervbe van, de ha nem kell nekik a pénzem... 😄

vettem már sb-t garázshelyért... most adtak néhányat ajándékba mellé..... 😄

Ki hányszor váltotta ki?

Én kb 210db-ot

Igen, de most õk hibáznak, és mi szívnánk meg? Rakjanak be egy szeró leállást, szedjék ki, ha akkora nagy gond, ne az oldalukra írják, nem is nézi szerintem mindeki...
Tudod, The Crew... 😄

Jókor szolnak nem? Végül is csak 10 órája lehet kiváltani XD

Fast N' Loud / Gas Monkey Garage

Szabi
bannoljanak nyugodtan, akkor legalább garantált hogy több ea játékot nem veszek és használni se fogok

egyébként csak 148ig váltom ki.. nem kell nekem most a ccx, majd lesz még késõbb is ingyen autó.. 😄

Én meg újra elkezdem a Trackmania karriert, meg akkor tán egy 3.-ik esély az SRWnek, ha meg akkor sem megy a multi, akkor uninstall.

trakk
Én jelenleg azon filózok, hogy még 6 darabot kiváltsak-eladjak-e, hogy meglegyen 150 garázshely, amit majd késõbb tele tudok pakolni...

Hûha, pöttyet ideges lettem. Ha bannolnak, akkor megyek Tutu után SRW-be.

De, legalább nincs hó.

7r1v1um
Korábban nem vettek róla tudomást és már mimcs szükségem többre.

"Vannak, akik középszerűnek születnek, vannak, akik elérik a középszerűséget, és vannak, akik nyögnek a középszerűség jármában, Őrnagy őrnagynak mindhárom kijutott." /Joseph Heller/

ja, én sem veszek már azóta. 2 milla IGC így is megvan és mindent megvettem, amit akartam(V12 Vantage(Jajjdeszííp), GT2 996).

Karácsony van júniusban, gyerekek!

Ryder159
Azóta nem is csinálom

Ryder159
igen...

trakk

Ryder159
Amíg be nem jelentik hivatalosan hogy ez BUG, addig mi honnan tudjuk hogy nem csak jószándékúak voltak és kaptunk pár ingyen autót. Tehát amíg nem jelentk be hivatalosan hogy ez egy bug, addig nem sértek semmi féle szabályzatot, csak vettem pár(száz) autót ingyen...

Még mindig 9,999,999 a max IGC pénz?

Annyi.

Gyufff
Egyék meg amit fõztek, mi meg megköszönjük egy napig volt vagy van Kánaán vegyék ki õket és tegyenek úgy mint ha mi sem történt volna.... legyen csend!

trakk
Szvsz ez csak egy kis riogatás, rendõrös Lambó esetében se bannoltak senkit, egyszerûen csak elvették a cuccokat.

7r1v1um
Ahogy mondani tetszk. Ha találsz egy táskát 1.000.000 forinttal, akkor tolvaj vagy?

Ha ezért bannolnak engem, akkor tényleg bekaphatják az autofinishes cimboráikkal a faszomat!!!! <#violent><#boxer>

Baromságot, aki megveszi 5900ért. Hibás Vinyl, rossz kocsin 😄

Gyufff
Csak ne banolgassanak! Nem csaltunk, nem törtünk fel semmit csak jó magyarként megtaláltuk amit meg kellett és éltünk is vele! Egyébként szép a 3 autó amit kaptunk! Egy-egy maradt mindegyikbõl a garima nagyon bejönnek fõleg a Dodge!!!