Need for Speed: World (MMORG)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Én 3at hagytam mindenbõl, eladjak még 2-2?
bboyatty
Teljesen mind1, úgyis tudják majd honnan származik a rengeteg garázshely meg igc, persze én is eladtam mindet csak egy-egy darab maradt mindegyikbõl.

Be original, be creative, be fresh, be righteous, be yourself and let no one stop you! B.Boy4life!

MineHeadHun
Már azt írja, hogy login failed! 😞 beszarok ha bannolva leszek 😞((
bboyatty
Nem mi döntjük el, látod a hackerek évek óta jelen vannak és 100%ig biztos vagyok benne, hogy nem legális beteleportálni a célba és mégis naponta többen is megjátszák ezt velem...

Be original, be creative, be fresh, be righteous, be yourself and let no one stop you! B.Boy4life!

MineHeadHun
akkor lassan adom el a kocsikat. Mert így könnyen észreveszik. <#mf1>
Néhány napja beszéltétek hogy mi legális és mi illegális , szerintem ez "legit bug"
Nem. Megkérdik: - Miért nincs egy Ferrarid sem, hogy lehet valaki ekkora Porschebuzi? 😊

légy türelmes

bboyatty
Jó esélyed van rá, igen! Üdvözlet a klubban.<#eljen>

MineHeadHun
elakarom adni õket, de a manager befenyített 😮 <#rinya><#rinya>
Úgy néz ki
MineHeadHun
Ha nekem 100 porschém van, akkor mi történik??? bannolnak???
7r1v1um
Na megyek folytatom a másik játékot, a Bethesda legalább nem akar kibannolni.

"Vannak, akik középszerűnek születnek, vannak, akik elérik a középszerűséget, és vannak, akik nyögnek a középszerűség jármában, Őrnagy őrnagynak mindhárom kijutott." /Joseph Heller/

trakk
Én ezt nem kétlem. Viszont szerintem annyira még õk sem barmok, hogy több százezer játékost kivágjanak, üzleti szempontból ez egy vállalhatatlan manõver lenne nekik.

NFS World: BLACKFOXHUN | DJP0N3 | NUCLEARPIZZA

Amennyire pénzéhes az EA , kifogja találni hogy az aki már töb mint 20000 SB-nél többet költött az marad
bboyatty
És szerinted érdekli is õket, ha bannolás lesz jössz te is, mert ugyan úgy bûnös vagy mint azok akik 200at váltottak be. Szóval lehet számodra nyugtató de hidd el ah ban lesz akkor azok akik 1-nél többször váltották repülnek. Szóval dõlj hátra és élvezd a mûsort. Peace!

Akkor sziasztok én balra el
trakk
Azt még hozzáteszem, hogy egyetlen achit se zsákoltam be, kihasználom én a bugokat, de óvatosan.

bboyatty
Nem nem, még mindig ott vannak...

én is így csináltam
Gyufff
Levették már a kocsikat?

trakk
Na, csak begyûjtöttem 150-ig a garázshelyeket (mentségemre szóljon, nem sok kellett hozzá), mindegyik verdából maradt egy.

RoboKutya78
ennyire belassulni....

COMTRAYA.Steam:Robokutya;Asus RX460 4GB DDR5 Intel I5-7400 3GHz Memoria: 16 GB DDR4 B250G Gaming

Nekem a 150 (CCX) ,az õ hibájuk miatt több millió(köztük én is) tisztességes játékost fognak lebannolni azért mert nem figyelmeztettek idõben minket. Grat, karácsonykor nem fogom megvenni a Rivals-t , marad a Black Flag (AC4)
Nekem olyan 230 körül lehetett.

Fast N' Loud / Gas Monkey Garage

Gyufff
Akkor megvan a kocsi is! Megy nagyon a CCX?

tisztel moderátorok érdekelne, hogy mikor ér véget az eltiltásom??
nekem 200 fölött

7r1v1um
Complete 50 team escape.jó ha 2-t játszottam ma, azért köszönöm szépen!!!!!!!!!

"Vannak, akik középszerűnek születnek, vannak, akik elérik a középszerűséget, és vannak, akik nyögnek a középszerűség jármában, Őrnagy őrnagynak mindhárom kijutott." /Joseph Heller/

Gyufff
Kinek lett meg a 100 kocsi ezzel a BUG-al?

exe elszállt nekem

Fast N' Loud / Gas Monkey Garage

Persze a Powerup - beragadó billentyû bugot meg nem javítják ki , de arra van idejük hogy kb. több millió játékost lebannoljanak az EA hibája miatt
De jó meg lett a 3000 DP a bugnak köszönhetõen , Zero-Yon <#violent><#violent><#violent><#violent><#violent>
7r1v1um
Már rég felfalt.

goregrind
Öcsém lent hagyott egy usb-t a tévében, azon volt/van a gyûrû kúra faxomtudja melyik bõvített változat! Még van belõle 2 óra vissza, szal makrórikordör gyia, EA meg bõ nyállal dolgozhat! <#taps>

DISCORD: grimanddark

Szerintem is 😄

Project D|Rare Car Collector|

Amíg fel nem fal...

légy türelmes

7r1v1um
Ebben az esetban addig játszok a Jaguarral, míg megtehetem.

Szavahihetõ forrás?

légy türelmes

tutuhawer
hülye haverjaid vannak 😊

youtube.com/tutuhawer -- It's time to NISMO! -- Say NO to racing -- TutuHawer híres jelét mindenhol ismerik, ám neki még nevét leírni is nehezére esik.

Nekem mindig gyanús, ha éppen gy haver haverját/haverjait 'sszák le.
Haver mondta, hogy pár haverját leb.szták

meg meddig is vagyok tiltva??
trakk
És ez most honnan is jön?

tutuhawer
melyik filmet nézed?

youtube.com/tutuhawer -- It's time to NISMO! -- Say NO to racing -- TutuHawer híres jelét mindenhol ismerik, ám neki még nevét leírni is nehezére esik.

goregrind
Csak nyugalom és semmi tömegizgatás! Most állok csak neki az elsõ kamu profilommal is! <#idiota>

DISCORD: grimanddark

Mint a csalókat a múltkor? 😊

légy türelmes

Állítólag pár embert már bannoltak is......

Én megírtam FB-n nekik a tuti, amitt itt is írtatok, hogy nincs benne a 11.-es pontban, hogy nem lehetne kihasználni a fejlesztõk hibáját. Meg elejtettem egy gyenge kis Fuck Off-ot is... Köcsög banda az egész. Remélem csõdbe mennek.

Buta macska.

légy türelmes

tutuhawer
Spoiler (katt a megjelenítéshez)