Need for Speed: World (MMORG)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

nekem se jó error 500

RoboKutya78
öööö worldstat senkinek se jó??

COMTRAYA.Steam:Robokutya;Asus RX460 4GB DDR5 Intel I5-7400 3GHz Memoria: 16 GB DDR4 B250G Gaming

7r1v1um
Én iróniának fogom fel: ez egy mém.Annak viszont okés.

"Vannak, akik középszerűnek születnek, vannak, akik elérik a középszerűséget, és vannak, akik nyögnek a középszerűség jármában, Őrnagy őrnagynak mindhárom kijutott." /Joseph Heller/

MineHeadHun
Ha mindenkit bannolnak a szerverrõl. ez a téma akkor meg fog szûnni... Maradt még a tarsolyomban a Shift, a Hot Pursuit 2010, és a Prostreet. Õ hibájuk, és a játékosok figyelmeztetés nélkül voltak. Rosszkor ébredt fel vitalbullet. õ már 5-10 órával ezelõtt felébredthetett volna, és akkor semmi nem történt volna... Látszik hogy mennyire ELSZARTÁK a játékot. Ez olyan mint a Minecraft. Azt mondták hogy Májusban jön ki az 1.6-os verzió, de már Júniusig elhúzták. De legalább ott letesztelik benne a bugokat... De a Worldben nem...
Szabi
de még a szöveg is baromság 😄

"Nulla tenaci invia est via"

goregrind
Nem picit! A launcher-nél dob fel bann ablakot! XD

DISCORD: grimanddark

Ryder159
Fákkjeee!!! Ilyet se láttam még:

Szabi
ez fake.. 😊

Szerintem mostmár abszolút nem kéne csinálni..

Project D|Rare Car Collector|

goregrind
Én se szarozok! Kész az elsõ kamuprofilban is a száz ötven, megyek a következõre! De ott már elég lesz csak pár darab mindegyikbõl, egy kis IGC-re... <#idiota>

DISCORD: grimanddark

ha bannolnak a játékból akkor spéci hibaüzenetet kapok bejelentkezéskor?
vagy honnan lehet ezt tudni majd?

RoboKutya78
engem most max azzal tudnának kifüstölni hogy mért pont ma csináltam meg 10 acsit ami közül 8 collector típus

COMTRAYA.Steam:Robokutya;Asus RX460 4GB DDR5 Intel I5-7400 3GHz Memoria: 16 GB DDR4 B250G Gaming

RoboKutya78
aki meg nem tud belépni annak más sara is lehet

RoboKutya78
na látod szerintem meg ezért nem is fognak nagyon tudni mit csinálni.ezt le kell írniuk mint hibát amit nem vettek észre.

RoboKutya78
ezeket ujjítottam ma ez hiányzott még😊
Dodge Charger SRT8 Super BEE
Lamborghini murciélago LP-650-4 Roadster
Lamborghini Galardo LP 560-4 Spider
Lamborghini murciélago LP-650-4 Roadster
Porsche Cayman S Falken ver.
Porsche 911 GT2
Bmw M6 Convertible
Lotus Evora
Lotus Europa S

bboyatty
És szerinted azok csendben fogják tûrni? Én azt mondom, vagy bannolják azokat akik visszaéltek vagy kussoljanak.

Be original, be creative, be fresh, be righteous, be yourself and let no one stop you! B.Boy4life!

Online játékok esetében -csak nem szegik meg a jogszabályokat- kötelesek mentéseket készíteni maximum 89 percenként, s ezen mentéseket minimum 21 napig tárolni.

Bannolás meg...
Szerintetek hány játékos maradna, ha ezért lebannolnának kb 4,5 Milla reget, de a tényleges csíterek ellen képtelenek érdemben tenni valamit?
RoboKutya78
jaa ugy stimm

Akkor összesítve:
Kiment:
- M3 E30
- SpecV GT-R
- Hatchback impreza
Visszajött:
- Evora
- R8 4.2
- EVO X

Konkrétan az M3 E30as IGC rotációt visszaállították.. EVO X is visszajött...

2 cayman verzió meg egy dodge

RoboKutya78
annak meg az lesz a tanulópénze szerintem

Visszajött: R8 4.2(dögöjjetekmeg), Evora, RX8 09

Nemááárrr.... márcsak 30 ezer hiányzott a BMW-hez 😞(((
RoboKutya78
haló melyik a 3.

Csak kérdéses, hogy van is mentésük, akkor az mikorról van. Mert elvileg lennie kellene, de hát ez a Need for Speed World, szóval itt sosem tudni.

bboyatty
És aki ma vert el 4-5 ezernyi boostot?

Be original, be creative, be fresh, be righteous, be yourself and let no one stop you! B.Boy4life!

Addig valami más: A GT-R SpecV és az M3 E30 eltûnt az IGC listából...

mint sokan mások én is vettem annyit belõle hogy meglegyen a 150.
ha ban-t kapk érte akkor ez van... 1-1 db-ot hagytam meg mind a 3 kocsiból.
nézem közben a world hivatalos fb oldalát és mindenki osztja õket a bannolási fenegetés miatt 😄

RoboKutya78
te maximum annyit tehetnek meg hogy visszaállítanak egy autómentést a karakterekrõl azt annyi. aki meg csinált valamit az meg elveszti mindazt amit a mentés óta mûvelt.

Jah, álmodban.

légy türelmes

Végülis... ja 😄
bboyatty
Nyugi már, ha bannolás lesz akkor ez éppen, hogy nem fog számítani...szóval relax emberek és várjuk a fejleményeket, senki se tud többet annál mint, hogy nem lett volna szabad és hogy elméletileg ban jár érte. Nap végére minden kiderül.

RoboKutya78
én ma legalább 10 acsit csináltam meg meg vettem vagy 10 hiányzó autót illetve megtartottam 1-1 az ingyen verdákból kíváncsi leszek Béta logós évtizedes karimat mikor vágják haza? 😊

tutuhawer
#76704 Én nem adnék el semmit, sõt ha most állnék neki, akkor most állnék neki, kész.

youtube.com/tutuhawer -- It's time to NISMO! -- Say NO to racing -- TutuHawer híres jelét mindenhol ismerik, ám neki még nevét leírni is nehezére esik.

MineHeadHun
Jó neked. Nálam csak ezt a szar üzenetet dobálgatja. Ha nem lesz többé World, megyek vissza Minecraftozni. Ráadásul nem is jutottam még el a 60. szinthez. Ez a legszarabb dolog. De még ez... Ha mindenkit kibannol a szerver hát rohadjon meg a csapat és maga az EA. Mi a fasznak nem lehet kihasználni ezeket??? <#falbav><#rinya>
Üdv mindenkinek!

Láttam, hogy sokan irtátok, hogy vettetek párat az "ajándék" autókból.

Énis vettem párat, és nem tudom most mi tévõ legyek.

Adjam vagy ne adjam el õket? Szerintetek az enyhít a büntetésen ha eladom õket?
7r1v1um
Bár alá írva más van más van....WTF????????????????

"Vannak, akik középszerűnek születnek, vannak, akik elérik a középszerűséget, és vannak, akik nyögnek a középszerűség jármában, Őrnagy őrnagynak mindhárom kijutott." /Joseph Heller/

7r1v1um
És a hivatalos oldal, azt írta, hogy "servers are currently up and running"???????????

Üdv mindenkinek!
Látom, hogy mindenki megvette az "ajándék" autókat...

Énis vettem párat...
Akkor most kezdjek félni hogy bant kapok? 😞(
Ilenkor van az hogy kell várni 1-3 órát, nálam tegnap is elõjött ez

Steam: Gfegyver

Én be tudok jelentkezni.

légy türelmes

7r1v1um
"We are currently experiencing teccnical difficulties.Thank you for you patience."
Majd a windows-os hibaüzenet:
"There has been an undefined error please check that the servers are available and try again."
Ha ez a jele a végítéletnek, akkor elköszönök az:
-EA-tól
-Az NFS-szériától
-és a Dead Space szériától is....

bboyatty
<#idiota>

Szabi
egyébként 1x se lehet "szabályosan" beváltani... mert már az is "bug" hogy ingyen van... szóval aki 1x váltotta ki az igy ugyanúgy "megérdemli" a bant mint aki 200x 😄

szerintem most ütik ki az infinite bugot mert nem tudok belépni, és nem azt írja ki you re banned
Sztem még reset sem lesz.

MineHeadHun
Én sem vagyok csaló, autofinisher, car changer, sem hacker. Bár ez télleg csalás volt. A barátomnak csak 23 autó helye van. De azt is kiderítik. Mi történik most??? Mindenkit kibannolnak??? Ideges vagyok most. Megint Login Failed! A fa..omba. <#falbav><#falbav>
bboyatty
Nem tudom, én hagytam mindegyikbõl egyet, mert th-s autóm nem volt, a shiftes cayman tetszik és a jugger charger pedig majd tetszeni fog ha átépítem. Persze, ugyan olyan eséllyel pályázok én is bannra egy-egy autóval mint te három-hárommal. Ahogy te érzed.

Megint lehetne beszélni mi csalás és mi nem nem car changereztem, nem hackeltem, nem vagyok autofinisher