Need for Speed: World (MMORG)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
DISCORD: grimanddark
Fast N' Loud / Gas Monkey Garage
"3 olyan autó" helyett + olyan autót-t írtam.... <#idiota>#idiota>
Ungabunga!
Kicsit beállt szero XD
Bruhaha, a játékosok 2 harmada repülne autofinish végett.
Úgy tûnik ezt csak abban az esetben veszik komolyan mikor õket használják ki.....
Kérdésem : Mint felhasználó, a jogaimat tartalmazó jogszabály-gyûjtemény mégis merre leledzik?
"Vannak, akik középszerűnek születnek, vannak, akik elérik a középszerűséget, és vannak, akik nyögnek a középszerűség jármában, Őrnagy őrnagynak mindhárom kijutott." /Joseph Heller/
youtube.com/tutuhawer -- It's time to NISMO! -- Say NO to racing -- TutuHawer híres jelét mindenhol ismerik, ám neki még nevét leírni is nehezére esik.
Elsõ komment erre:
"EA= Electronic Amateurs"
11. Rules of Conduct
"You may violate the Terms of Service if, as determined by EA in its sole discretion, you:
...
Promote, encourage or take part in any activity involving hacking, cracking, phishing, taking advantage of exploits or cheats and/or distribution of counterfeit software and/or virtual currency/items.
...
Abuse or exploit bugs, undocumented features, design errors or problems in the game.
...
EA reserves the right to terminate your Account and to prevent your use of any and all EA Services if your Account is used to engage in illegal activity or to violate this Terms of Service. "
"Nulla tenaci invia est via"
COMTRAYA.Steam:Robokutya;Asus RX460 4GB DDR5 Intel I5-7400 3GHz Memoria: 16 GB DDR4 B250G Gaming
youtube.com/tutuhawer -- It's time to NISMO! -- Say NO to racing -- TutuHawer híres jelét mindenhol ismerik, ám neki még nevét leírni is nehezére esik.
Vicces facen ezt az uzit találtam 2 órás poostal de én délelött 10 ora fele barmoltam a dolgot nem voltam kellöen felvilágosítva a dologról.
COMTRAYA.Steam:Robokutya;Asus RX460 4GB DDR5 Intel I5-7400 3GHz Memoria: 16 GB DDR4 B250G Gaming
EDI28: Kár, hogy nem Június 18-ára, mert ha május végére lesz vissza állítva a szerver, ideges leszek. azóta bammeg vettem vagy 5 autót: 2 BMW M3 E30, Lancia Delta, Pontiac Solstice GXP, Nissan 200SX, Scirocco. Ez volt a LEGNAGYOBB kicseszés amit valaha láttunk.
"Vannak, akik középszerűnek születnek, vannak, akik elérik a középszerűséget, és vannak, akik nyögnek a középszerűség jármában, Őrnagy őrnagynak mindhárom kijutott." /Joseph Heller/
légy türelmes
Balathruin
nem lenne jó ötlet a részükrõl a fizetõ játékosokat igy szivatni.
Balathruin
Mondom: ha valakit tényleg letiltanának, amit kétlek, azért szóljon, hogy gondja van.
"Nulla tenaci invia est via"
Project D|Rare Car Collector|
NFS World: BLACKFOXHUN | DJP0N3 | NUCLEARPIZZA