Need for Speed: World (MMORG)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

MineHeadHun
Majd leszek, remélem javulni fognak a fejlemények.
goregrind
fákjeee... beléptem azért elõtte a következõ profilommal is! It's shoppin'<#idiota> time!

DISCORD: grimanddark

Háhá<#taps><#taps>

Fast N' Loud / Gas Monkey Garage

goregrind
ok, asszem itt az idõ szünetet tartani - az életben is! Megyek szuiszájdolni... <#wave>

nekem ez volt ma a Payday-el
goregrind
Ha valaki nem végné, akkor elbakiztam az elõbb!

"3 olyan autó" helyett + olyan autót-t írtam.... <#idiota>

Te már legendásan legendás vagy!

goregrind
Egyébként meg nem értem, mire föl a hõbölgés az EA részérõl?!? + olyan autóról van szó, amit csontig lebutítottak, csak a külcsíny maradt - mondhatni! Egy kétkerekû triciklivel gyorsabban menekülnék a felháborodott nagyf@szú pék elõl, mint eme 3 autó közül bármelyikkel is! Inkább szedjék össze magukat, és tegyék rendbe a játékot meg az autókat! Vagy szippantsanak pár slukk ciklon b-t és nem fogja többet zavarni õket a bigi-bugi!

Ungabunga!

Kicsit beállt szero XD

7r1v1um
problems in the game?????????????
Bruhaha, a játékosok 2 harmada repülne autofinish végett.
Úgy tûnik ezt csak abban az esetben veszik komolyan mikor õket használják ki.....
Kérdésem : Mint felhasználó, a jogaimat tartalmazó jogszabály-gyûjtemény mégis merre leledzik?

"Vannak, akik középszerűnek születnek, vannak, akik elérik a középszerűséget, és vannak, akik nyögnek a középszerűség jármában, Őrnagy őrnagynak mindhárom kijutott." /Joseph Heller/

tutuhawer
van chicane-on is profilom... Beugrok oda, lehet...

youtube.com/tutuhawer -- It's time to NISMO! -- Say NO to racing -- TutuHawer híres jelét mindenhol ismerik, ám neki még nevét leírni is nehezére esik.

MineHeadHun
Facebookon már valaki azzal fenyegetõzik, hogy ha bannolnak mindenkit, hívják az Anonymus csapatot hogy tegyék szabaddá az emberi jogokat és a szabadságot! <...>

Elsõ komment erre:
"EA= Electronic Amateurs"
MineHeadHun
- Abuse or exploit bugs, undocumented features, design errors or problems in the game.
Szabi
EA Terms of Service

11. Rules of Conduct

"You may violate the Terms of Service if, as determined by EA in its sole discretion, you:
...
Promote, encourage or take part in any activity involving hacking, cracking, phishing, taking advantage of exploits or cheats and/or distribution of counterfeit software and/or virtual currency/items.
...
Abuse or exploit bugs, undocumented features, design errors or problems in the game.
...
EA reserves the right to terminate your Account and to prevent your use of any and all EA Services if your Account is used to engage in illegal activity or to violate this Terms of Service. "

"Nulla tenaci invia est via"

Én reggel 7-kor csináltam meg , du. 2-kor szólnak, tipikus EA
RoboKutya78
hol van ez a szabály leírva valaki megleste már?

COMTRAYA.Steam:Robokutya;Asus RX460 4GB DDR5 Intel I5-7400 3GHz Memoria: 16 GB DDR4 B250G Gaming

tutuhawer
nekem még nyomtatni kell 200 oldalt az itthoni deskjet kutyakakával... hjaaajjjj, de ideges vagyok most a NFSW miatt, de hajjaj

youtube.com/tutuhawer -- It's time to NISMO! -- Say NO to racing -- TutuHawer híres jelét mindenhol ismerik, ám neki még nevét leírni is nehezére esik.

RoboKutya78
"After a recent update yesterday evening a bug arose that allowed players to claim an unlimited number of Porsche Caymans and Dodge Chargers. As this is a bug we implore you not not abuse it for your own sake as this will fall under bug abuse which is covered by or TOS (Terms of Service) Agreement (Section 11. Rules of Conduct) and you will be risking a permanent ban on your account."

Vicces facen ezt az uzit találtam 2 órás poostal de én délelött 10 ora fele barmoltam a dolgot nem voltam kellöen felvilágosítva a dologról.

COMTRAYA.Steam:Robokutya;Asus RX460 4GB DDR5 Intel I5-7400 3GHz Memoria: 16 GB DDR4 B250G Gaming

tutuhawer
miért akarod eladni? Ne legyél már noob, mint a mottódban. Mit akarsz menteni? A menthetõt? Mert akkor ments meg itt mindenkit, meg a világon még pár spílert. Felesleges bármit is eladni szerintem.

goregrind
Megy ám a siránkozás, hogy jaj mi lesz-jaj mi lesz?!? Mint a fürdõs qrvák... Nyugi van és lazaság! Közben én meg folyamatosan vásárolgatok, eladok még!<#idiota>

Nem egyértelmû hogy bug....veszek 10 starter packot akkor egymásra rakja õket és huzigálom amíg el nem fogy...különben meg, ott volt hogy GIFT, tehát ajándékba kaptam, én így értelmeztem. Na és akkor most mi van? Most az nem lényeg hogy ez nem féltétlen igaz, attól még így van
tutuhawer
Dodó kacsát felfestettem az autómra másfél óra alatt, de akár egy kis cicát vagy TOMot is tudnék valamilyen formában, ha megerõltetem magam. Habár a koenigsegg nem éppen matricapárti gép, elég kicsi a hely, de ... kiscicáról beszélünk

Én is próbáltam belépni, az apex-ra nem enged, a chicane-ra bemegy... 😞
MineHeadHun
Neked jó, mert senki nem tud belépni. Én akkor hogy a f.szba adjam el a cayman s-eket??

EDI28: Kár, hogy nem Június 18-ára, mert ha május végére lesz vissza állítva a szerver, ideges leszek. azóta bammeg vettem vagy 5 autót: 2 BMW M3 E30, Lancia Delta, Pontiac Solstice GXP, Nissan 200SX, Scirocco. Ez volt a LEGNAGYOBB kicseszés amit valaha láttunk.
7r1v1um
<#taps><#taps><#taps><#taps>

"Vannak, akik középszerűnek születnek, vannak, akik elérik a középszerűséget, és vannak, akik nyögnek a középszerűség jármában, Őrnagy őrnagynak mindhárom kijutott." /Joseph Heller/

Gyufff
Miért nem nyelik le és vallják meg h elqrtuk!

Nekem megint van itt valami fura. Nem nagy gond, hogy kiváltjuk a kocsikat, de ne tegyünk már úgy, mintha ez a cselekedetünk tiszta és nemes lenne. Semmi nem jár nekünk, amit a másik nem akar nekünk adni. Akkor már biztosan tudtuk, hogy nem akarják nekünk adni, amikor láttuk, hogy egynél több kocsit lehet kiváltani ugyanabból a kiadásból. Lehet itt röhögcsélni és azt mondani, hogy mindenki szopja be a faszt, ha hibázik, de tudjuk, hogy az a három autó érték. Ha nem lenne érték, nem váltanánk ki. Mi sem szeretnénk, ha valaki mindenféle együttérzés nélkül kihasználná egy hibánkat, még akkor sem, ha rosszul bántunk az illetõvel, ahogy az EA velünk. Mondom, nem egetverõ probléma a kocsik kiváltása, de ne játsszuk már azt, hogy nem tudjuk belül, hogy helytelenül cselekszünk. És azért is helytelen, mert aki épp nem volt jókor jó helyen, az nem kapott semmit.

légy türelmes

Balathruin

szerintem a nem fognak visszaállitást csinálni, mert azzal a boostot vásárló emberekkel b@sznának ki, akik abban az idõben vettek boostot.
nem lenne jó ötlet a részükrõl a fizetõ játékosokat igy szivatni.

én is 3 Copot
Én még fent vagyok a játékban és a figyelmeztezõ után 1 órával eladtam 50 Porschét!

Balathruin

Be is baszna és amit vettem boostért autó?...

tutuhawer
nem semmi, a junior jogadorok meg "jaaajj, mi lesz" , "ajjaj, ez és ez lesz" meg "hûha, hûha" ... <#nyes>

Mondom: ha valakit tényleg letiltanának, amit kétlek, azért szóljon, hogy gondja van.

Én ezt vonom le a történtekbõl, hiszen a május 30-i frissítésig állítják vissza a servert és akkor még nem volt meg senkinek sem a MB-s Porsche
Nekem sincs bajom a fellépéssel pedig elégi kihasználtam buggot és egyáltalán semmi hiba se lépet fel szerintem azok csak véletlenek.

MineHeadHun
Nem hiszem, mivel a porschét még pár nappal elõtte kaptuk. Amúgy az lesz a szar ha visszaállítják, mert a Megabloksos porschém 793-as overallú Zöld ultra tuned motorral, race gromlen turbóval, kék velocicom tuned váltóval, zöld ultra tuned rugóval, gromlen tuned fékkel, és medion pro gumival ami sport. És milyen gyorsan száguldott. Még versenyen sem tudtam tesztelni. Menjenek a fenébe a fejlesztõk.
Szabi
egyénként mikor került vissza a hivatalos fb oldal a játék oldalára ? 😄

"Nulla tenaci invia est via"

Látjátok, én megmondtam 😄 Már ha igaz a pletyó...

RoboKutya78
barmok frissítés elõtt nem mentenek??

RoboKutya78
nehogy má hónap eleji mentésük volna.

Hol olvastad?!

Project D|Rare Car Collector|

MI??!!! Meg az annyuk faszát. Hol láttad?
hol olvastad? ki mondta?

trakk
Fura látni, hogy mindenki küzd a belépéssel, én meg még mindig fent vagyok és dolgozok az új single playeres achin. <#nevetes1>

NFS World: BLACKFOXHUN | DJP0N3 | NUCLEARPIZZA

RoboKutya78
az sok lenne ha beváltják ezt a dolgot.

RoboKutya78
meglestem volna móta nem érhetõ el meg hogy statomban benmaradt e a rengeteg járgány.

Visszaállítják május 30-ig a servert (legalábbis ezt értelmezem) , de eltûnik a Mega Blocksos Porsche
RoboKutya78
pár száz új felhasználót kitesznek mintha csinálnának valamit azt annyi jó napot.

7r1v1um
Server is overloded

MineHeadHun
Senkinek, azt olvastam, hogy túl van terhelve.