Need for Speed: World (MMORG)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Adhatnának egykét millió boostot is erre a nagy izgalomra.

Fast N' Loud / Gas Monkey Garage

tutuhawer
szûk egy óra alatt meg is lett. Ha tisztogatás lesz, engem el kell, hogy töröljenek biztosan

youtube.com/tutuhawer -- It's time to NISMO! -- Say NO to racing -- TutuHawer híres jelét mindenhol ismerik, ám neki még nevét leírni is nehezére esik.

Ha már megtehettem, vettem pár olyan autót is, amit nyugodtan elvihetnek (El Camino, Ford GT, Viper). De azért remélem, le fog csöndesedni a helyzet. Esetleg még jól is járunk (megmaradnak az öcsik).

\"Jó kasztni, jó sofőr - nincs kockázat!\" (Daniel Morales)

LoL, én nekem elég a 180 férõhelyes garázs 😄 Pénzt meg racerõl majd szerzek ha lesz mivel 😄
Vetem még 20 porschet, hogy biztos bannoljanak <#banplz>

semmi különös, csak a 2db porsche cayman s és a dodge srt8 super bee ingyen megvehetõ végtelenszer<#vigyor2>

Steam: Gfegyver

Ha tudnád mik történtek a mai nap folyamán 😄 Lehet te leszel az egyetlen játékos sg-n aki marad XD
SUNNY84HUN
üdv mindenkinek így kis pihi után , valami extra - változás ? mi ez a nagy piros szöveg itt fent ^^ ?

'06 Honda Accord 2.4 TypeS K24A3 , '03 Honda Civic 1.6 LS D16V1 - Ha második vagy, te vagy az els?, aki veszít. -

Vihar elõtti csönd 😄 Ha jön a ban hullám ki lesz akadva mindenki...jogosan 😄
Lenyugodtak a kedélyek. <#vigyor>

7r1v1um

"Vannak, akik középszerűnek születnek, vannak, akik elérik a középszerűséget, és vannak, akik nyögnek a középszerűség jármában, Őrnagy őrnagynak mindhárom kijutott." /Joseph Heller/

7r1v1um
Hát aki eddig nem volt hajléktalan a fejlesztõ cégnél rövidesen az lehet:
A világon semmi, de semmit nem csináltak a profilommal

"Vannak, akik középszerűnek születnek, vannak, akik elérik a középszerűséget, és vannak, akik nyögnek a középszerűség jármában, Őrnagy őrnagynak mindhárom kijutott." /Joseph Heller/

<#taps>

goregrind
Majd odafigyelnek legközelebb! Ha meg nem, akkor így jártak... <#idiota>

DISCORD: grimanddark

Mert a patchekre hajléktalan informatikusokat hívnak be, eseti megbízással. Most az összes szóba jöhetõ ipse be van állva, mert tegnap volt patch.

légy türelmes

vajon miért?? Mert mindenki nyomkodja ezt a szert, majd ha valakit bannolnak azon röhögök fõleg QUQA-n

Simraceway: tigris013

goregrind
Elhiszem neked Tutu, hogy pöpec meg fasza, de próbáltam és nem jött be nekem! Nem fogott meg annyira, mint ez a bughalmaz! De lehet egyszer újra letesztelem... <#eljen>

7r1v1um
Buta vagyok, mint a föld!
Remélem mindenki elégedett...
Apex mûködik már?

A gyémántozáson kívül nem mûködik semmi sem, felesleges most a játékban lenned. Én sem vagyok a játékban, pedig felengedne...

AMD Athlon64 X2 Dual Core 6400+ - NVIDIA GeForce 9600GT 512MB - 4 GB RAM - Windows 7 SP1

Azt mondják meg ha annyira rossz dolog ez hogy bannolnak érte miéééééééééért nem szedik ki amit elbasztak?!!!

goregrind
Csináltam neked egy új videót, lesd meg! <#eljen>

(a jótúb még dolgozik rajta, csak 480 a max perpill!)

Tudom hogy szarakszik az sg 😄
tutuhawer
addig ugorj be simracewaybe

youtube.com/tutuhawer -- It's time to NISMO! -- Say NO to racing -- TutuHawer híres jelét mindenhol ismerik, ám neki még nevét leírni is nehezére esik.

goregrind

F......, nyomkodjátok ezt a szart nem tudok multit se menni!!!!!!!!!!

Simraceway: tigris013

goregrind
Csak egy tesztkép...

7r1v1um
http://www2.picturepush.com/photo/a/13357300/img/13357300.jpg

tutuhawer
én most hamar megcsinálom a chicane-on is, kiváncsi vagyok, mit ér...

goregrind
Nana! Ez nem a felhasználó hibája (néha). Az sg esetében a legjobb szó az "õskövület" lenne. Primitív és elmaradott rendszer! Egy mai kornak megfelelõ fórumon nem lenne szükség a chat alatti menüsorra! <#zavart1>

Nos emberek, kíváncsi leszek, hogy betartják-e a saját szabályzatukat:

KATT

Mert ha nem, akkor támadhatóak lesznek, s én lépni is fogok ez ügyben. Valaki(k)nek fájni fog, de nem nekem az is biztos.. Ennyit a játékról... <#levele>

AMD Athlon64 X2 Dual Core 6400+ - NVIDIA GeForce 9600GT 512MB - 4 GB RAM - Windows 7 SP1

7r1v1um
Nekem is sikerült már párszor de ezt az oldalt úgy tünik nem szereti

Basszus nem igaz nem lehet beszúrni egy képet xDDDD Én elsõre simán megcsináltam semmi help nélkül, más oldalról mint ami ott van xD
A Social beállítások megint elállítódtak... Minõségi munka.

légy türelmes

goregrind
Há' majdnem sikerült megen! <#taps>

7r1v1um

goregrind
Az okostojás HG aszonta, minek videó tutoriál a kép beillesztésrõl?!? <#idiota>

7r1v1um

Ryder159
Annál azért sokkal jobb

Igen

Project D|Rare Car Collector|

Az Audi R8 5.2 FSI Quattro-nak ugyan olyan f..s az irányitása mint a 4.2 esnek???
7r1v1um
Örök hála!

goregrind
Ide kattints, majd próbáld meg újra a képfeltöltést! <#eljen>

😊
Ryder159
De jó <#taps>

https://fbcdn-sphotos-c-a.akamaihd.net/hphotos-ak-frc1/s720x720/1002800_520846071316081_1636310426_n.png

enyhén szerkesztet kép

7r1v1um
Mûködött

xDD
<#taps><#eljen> xD
BUY 500 PORSCHE ACHI COMPLETED
200 CAR SLOT ACHI COMPLETED
BANNED: PROCESS

xD

7r1v1um
Chicane-es ma reggel (de már az ajándékautó-mutyi után) létre hozott driver mûxik és ajándék kocsik is vannak.
Csináltam képet, de picit több mint 20 kbite ......