Need for Speed: World (MMORG)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"Jó kasztni, jó sofőr - nincs kockázat!\" (Daniel Morales)
Porsche-k, Pagani-k, Koenig-ek, és még nem tudom
Simraceway: tigris013
\"Minden dolog, aminek kezdete van... Az egyszer véget is ér.\"
Be original, be creative, be fresh, be righteous, be yourself and let no one stop you! B.Boy4life!

COMTRAYA.Steam:Robokutya;Asus RX460 4GB DDR5 Intel I5-7400 3GHz Memoria: 16 GB DDR4 B250G Gaming
Én vagyok Undertaker189, ha nem hiszed járj utána
Node! aki görcsölne estleg, annak egy kis sztori. Volt ugye pár hónapja, hogy Originen kiadtak egy szabadon felhasználható, 20 eurós/dolláros digitális kupont. A számok nem tutira stimmelnek, de kb 24 óra alatt vagy 12 milliót forgalmaztak ingyébe, de adózni persze kellett utána, mert ugye az is "forgalom". Aki tudta, bírta, húzta és vette a 20 dollár alatti játékokat, vagy picit ráfizettek. ÉS MI IS TÖRTÉNT??? Semmi. Állítólag számon-kérték a felelõst. Ennyi. Mindenkinek megmaradt a game a fiókjában. Akkor most nehogy három szaros autón siránkozva basztassák az accountokat. Lesz ebbõl nagy semmi. Multkor a 4literessel is bõven mellé nyúltak. Szakított aki tudott. Zárt közösségnek szánták és vitte aki érte. Mi lett? A kövi kocsi, picit csúszik. Hûha....
(Odavagyok a Manusért.)
\"Jó kasztni, jó sofőr - nincs kockázat!\" (Daniel Morales)
legközelebb figyelmesen írt. Én azt írtam volna: A játékosok nagy része nyomkodja
NFSW GEMPAHUN youtube.com/user/GEMPAHUN Xfire jimboba18
Project D|Rare Car Collector|
"Vannak, akik középszerűnek születnek, vannak, akik elérik a középszerűséget, és vannak, akik nyögnek a középszerűség jármában, Őrnagy őrnagynak mindhárom kijutott." /Joseph Heller/
Be original, be creative, be fresh, be righteous, be yourself and let no one stop you! B.Boy4life!
"Vannak, akik középszerűnek születnek, vannak, akik elérik a középszerűséget, és vannak, akik nyögnek a középszerűség jármában, Őrnagy őrnagynak mindhárom kijutott." /Joseph Heller/
youtube.com/tutuhawer -- It's time to NISMO! -- Say NO to racing -- TutuHawer híres jelét mindenhol ismerik, ám neki még nevét leírni is nehezére esik.
Fast N' Loud / Gas Monkey Garage
gondolom pár emberkét és kész , amúgy él még a bug ?
'06 Honda Accord 2.4 TypeS K24A3 , '03 Honda Civic 1.6 LS D16V1 - Ha második vagy, te vagy az els?, aki veszít. -
"Nulla tenaci invia est via"
légy türelmes
COMTRAYA.Steam:Robokutya;Asus RX460 4GB DDR5 Intel I5-7400 3GHz Memoria: 16 GB DDR4 B250G Gaming
légy türelmes
Belátták hogy a rengeteg collektor típusú acsit "normális" embernek esélye sincs össze mókolni most adtak egy lehetõséget mindenkinek hogy behozza a lehetetlent😊Ezért szaporodott el a csaló banda mennyisége is és abban reménykednek hogy ezzel a malõrrel kiszorítja a csíter bandát a pályáról.
'06 Honda Accord 2.4 TypeS K24A3 , '03 Honda Civic 1.6 LS D16V1 - Ha második vagy, te vagy az els?, aki veszít. -
Balathruin