Need for Speed: World (MMORG)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Jön lefele a WoT-hoz a 8.6-os pöccs, addig is Helyrejött már a TH? Én egyet zsákoltam be eddig, a többit nem volt hajlandó.

\"Jó kasztni, jó sofőr - nincs kockázat!\" (Daniel Morales)

nem soha!!!!!!, amik viszik a 400 KM/H-t runwayen(én 407-et mentem GT3 RS4.0-val)

Porsche-k, Pagani-k, Koenig-ek, és még nem tudom

Simraceway: tigris013

Na bocsesz! Nem piszkállak. (M)elegem van és nem vagyok 100.

\"Minden dolog, aminek kezdete van... Az egyszer véget is ér.\"

Könyvtámasznak, virágtartónak, stb.... De tudom, neked kva sok autód van, ez már a multkor is kiderült.

Lexus LFA S 760 kiviszi RUNWAY dragonon a 410km/h? vagy csaló

Undertaker189
Akkor sietek! 😊

Én vagyok Undertaker189, ha nem hiszed járj utána

de én nem zért nem tolom ezt a szrt mert ban lehet érte, ha nem mert nem látom értelmét az én profilomhoz. Nem kell 150 collector nekem mert nem kell a CCX, tudom hogy milyen(szar gyengébb az Agera-nál). sok igc se kell mert 9 millám van, akkor meg minek?

Peccs az minek. Ha az új verdákat leállás nélkül tudják aktiválni a dealerben, akkor inaktiválni is lehet így, mondjuk a gifteket. De lehet tesznek egyebet is.

bboyatty
Nem lehet tudni, lehet 5 perc lehet holnap ki tudja mikor ébrednek már fel.

Be original, be creative, be fresh, be righteous, be yourself and let no one stop you! B.Boy4life!

RoboKutya78
Igazad van témát lezárni mert megint elsö lesz a topik a napi hozzászólásokat nézve😊

COMTRAYA.Steam:Robokutya;Asus RX460 4GB DDR5 Intel I5-7400 3GHz Memoria: 16 GB DDR4 B250G Gaming

Undertaker189
Mikor jön a patch? Mert ha még van idõm leszedem a játékot és szarrá veszem magam az autókból 😊

Én vagyok Undertaker189, ha nem hiszed járj utána

Nem egyedi. Klinikai eset....

Node! aki görcsölne estleg, annak egy kis sztori. Volt ugye pár hónapja, hogy Originen kiadtak egy szabadon felhasználható, 20 eurós/dolláros digitális kupont. A számok nem tutira stimmelnek, de kb 24 óra alatt vagy 12 milliót forgalmaztak ingyébe, de adózni persze kellett utána, mert ugye az is "forgalom". Aki tudta, bírta, húzta és vette a 20 dollár alatti játékokat, vagy picit ráfizettek. ÉS MI IS TÖRTÉNT??? Semmi. Állítólag számon-kérték a felelõst. Ennyi. Mindenkinek megmaradt a game a fiókjában. Akkor most nehogy három szaros autón siránkozva basztassák az accountokat. Lesz ebbõl nagy semmi. Multkor a 4literessel is bõven mellé nyúltak. Szakított aki tudott. Zárt közösségnek szánták és vitte aki érte. Mi lett? A kövi kocsi, picit csúszik. Hûha....

Majdnem. A kockaházasok és melléklakások teringettében oltassa el a retektájékoztatót, vagy térdelje meg keresõfoltosát, gyógyszemészét.

(Odavagyok a Manusért.)

\"Jó kasztni, jó sofőr - nincs kockázat!\" (Daniel Morales)

én csak olvastam, azt írtad hogy mindenki nyomkodja, de én nem, tehát én kivétel vagyok

legközelebb figyelmesen írt. Én azt írtam volna: A játékosok nagy része nyomkodja

Kockázatok és méllék lakások teringetében oltasa el a retektájékoztatók vagy kerese fel kezelõ foltosá vagy térdeje meg gyógyszemészét 😄

NFSW GEMPAHUN youtube.com/user/GEMPAHUN Xfire jimboba18

Tettem egy próba logint, Az EA Bannhammere nem ért utol... Vajon az enyém erõsebb? 😊

Project D|Rare Car Collector|

Téged ki kérdezet ??

7r1v1um
Oldalunknak a rendszeres látogatói ki is bérelnék az 50-60-70 kitudja hány pozíciót.

"Vannak, akik középszerűnek születnek, vannak, akik elérik a középszerűséget, és vannak, akik nyögnek a középszerűség jármában, Őrnagy őrnagynak mindhárom kijutott." /Joseph Heller/

ja értem 😊 köszi

MineHeadHun
😄 Miért nem létezik olyan hogy Banned achievment? Pl. tempotary v. pernament 😄
Úgy látom a videó lemaradt: http://www.xfire.com/videos/60195e

Én megörökítettem az emléket 😄 Még a rádióban is pont ide illõ szám ment XD

háá én nem 😛

Szerintem akkor az egész világot bannolhatják mert mindenki eszt nyomatja 😄

MineHeadHun
ja megy a játék 😄
Szabi
2féle tuningos kajmán van 😄

"Nulla tenaci invia est via"

MineHeadHun
Levegõnek néztek?? Legalább értelmes választ várok.
a Porsche Caymans and Dodge Chargers - rõl... melyik a 3.?

h-h 3 ingyen autó ? én csak 2-rõl tudok

Na igen, de azért ban-al fenyegetõzni az megy... <#duhos2><#idiota>
Ez a bug annyira nem érdekel,de az annál inkább,hogy egy órája próbálom összeszedni a gyémántokat és csak 10db-nál tartok....
MineHeadHun
Na újra vagyok, valami fejlemény történt ebben a döglesztõ melegben?<#vigyor>
Na most fejeztem be a bug kihasználást 😄 Meg van a CCX is 😊 Felõlem jöhet bármi, úgysem lesz semmi.
Szabi
és írtam én mást ? 😄D

Szabi az Õ hibályuk hogy bugot raktak be sajnálom öket de ez van ki kell használni az alkalmat

bboyatty
Azért ettõl nagyobb balfaszságot nem láttam még, több mint 12 órája "lopkodjuk" az NFS pénzét de nem képesek legalább leállítani a szerót, hogy kezdjenek valamit. Ha tudnák most is vásárolnám az autókat.

Be original, be creative, be fresh, be righteous, be yourself and let no one stop you! B.Boy4life!

7r1v1um
Találtam olyat, hogy "Hummer Collector", akinek full kérek szépen arról is egy videót .

"Vannak, akik középszerűnek születnek, vannak, akik elérik a középszerűséget, és vannak, akik nyögnek a középszerűség jármában, Őrnagy őrnagynak mindhárom kijutott." /Joseph Heller/

tutuhawer
16:30-kor kértem le a chicane szerveren.

youtube.com/tutuhawer -- It's time to NISMO! -- Say NO to racing -- TutuHawer híres jelét mindenhol ismerik, ám neki még nevét leírni is nehezére esik.

1 órája még élt, tuti él most is. Inkább bannal fenyegetõznek minthogy lekapcsolnák a szerókat és javitanák..😄
Ja megy még.

Fast N' Loud / Gas Monkey Garage

SUNNY84HUN
nem hiszem hogy olyan bátrak mindenkit aki kihasználta a bugot nem b@sznak ki <#rolleyes>

gondolom pár emberkét és kész , amúgy él még a bug ?

'06 Honda Accord 2.4 TypeS K24A3 , '03 Honda Civic 1.6 LS D16V1 - Ha második vagy, te vagy az els?, aki veszít. -

Szabi
az hogy egyet váltasz ki vagy 200at ugyan mindegy, az is bughasználat, ha ban lesz akkor ugyanúgy bannolnak téged is ;-)

Mindegyikbõl egyet-egyet váltottam ki a két driverembe. Többhöz nincs gyomrom. Lehet, ennem kéne valami romlottat?

légy türelmes

RoboKutya78
csak nem dobnak nekünk még egy lenyelni való csontot hogy jobban begyújtsanak maguk alatt.

COMTRAYA.Steam:Robokutya;Asus RX460 4GB DDR5 Intel I5-7400 3GHz Memoria: 16 GB DDR4 B250G Gaming

Láttam sg-n az ingyen kocsikat, meghogy akárhányszor ki lehet õket venni, igy hát én is mint sok mindenki neki állt a 150-es colllectornak és mégtovább, mert a garázshely is megmarad.Aztán 11óra körül jön a hír hogy aki kihasználta a bugot, azt bannolhatják (persze az õ hibájukból mi szivjunk). Kb. ennyi röviden és tömören 😄
Ennek semmi értelme. Akkor adhattak volna egybõl Veyront is (jaj, véletlenül bepottyant a kereskedésbe, és ingyé van).

légy türelmes

RoboKutya78
Én szerintem ezt direkt csinálták.
Belátták hogy a rengeteg collektor típusú acsit "normális" embernek esélye sincs össze mókolni most adtak egy lehetõséget mindenkinek hogy behozza a lehetetlent😊Ezért szaporodott el a csaló banda mennyisége is és abban reménykednek hogy ezzel a malõrrel kiszorítja a csíter bandát a pályáról.

SUNNY84HUN
akkor volt történés 😄 , de részletesebb info is érdekelne 😄

'06 Honda Accord 2.4 TypeS K24A3 , '03 Honda Civic 1.6 LS D16V1 - Ha második vagy, te vagy az els?, aki veszít. -

Én is azt csinálom, és a nép örömére Viktorka is.

Balathruin

Meg már akkor dragos cinkét is nem? 😄