Need for Speed: World (MMORG)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Tehát a közösség megmarad :-) pozitíííív

\"Minden dolog, aminek kezdete van... Az egyszer véget is ér.\"

nem egyedül leszel kibaszva😛

Jah?! 100 felett. Akkor húdekib@szottkrvanyugodt vagyok. No problem :-)

Biztonsági mentés... Ezekbõl kinézem, hogy óránként mentenek egyet (persze felülírással, hogy ne fogyjon a hely), oszt jó van. <#eplus2> Nekem az is megfelel.

Bocs el volt nyomva Krisz úgye javítasz !

NFSW GEMPAHUN youtube.com/user/GEMPAHUN Xfire jimboba18

MineHeadHun
Engem eddig nem bannoltak, remélem nem is fognak...
háát van egy tipem úgye miden szerveren van bíztonsági mentés és vissza fogják rakni a fájlokat elképzelhetö de ne legyen úgy

SUNNY84HUN
abba azért bele lehet gondolni pontosan mennyi játékos is kapott bant ( véglegesre gondolok ) , mert sok ember aki * os vagy egyértelmûen bizonyított csaló még mindig bent van a rendszerben , magyarok között is van jó pár sumák azokból talán ha 2-3 nak járt le a mandátuma

'06 Honda Accord 2.4 TypeS K24A3 , '03 Honda Civic 1.6 LS D16V1 - Ha második vagy, te vagy az els?, aki veszít. -

Aki ismeri a régi Policés Lambós ügyet, az tudja, hogy kb arra lehet számítani, mint amikor akkor is szankcionáltak. 100 autó kiváltása felett már akkor is bannoltak, a többit meg elvették. Volt olyan eset is, mint most pl Chris esetében, hogy autót vettek a felszabadult garázs helyére, nos azt az autót nem fogják elvenni, viszont a garázshelyet igen. Tehát, azokat az autókat majd úgy fogod eladni, hogy közbe nem lesz üres garázshelyed..

Az achi rendszerrel lesz majd érdekes visszaállítani a tegnapi állapotra, de én nem tartom kizártnak, hogy "kompenzálásképp" resetelni fogják az achi rendszert. Tehát az összes multi, amit futottál, meg amit eddig megcsináltál, az elvész, s kezdheted elölrõl. Még egy alternatívát képzelek el, mégpedig azt hogy csak a Collector achit nullázzák, a multis részhez nem nyúlnak.

Ezzel még ki is egyeznék, lesznek olyanok akik buknak vele, de lesznek olyanok is akik nem, sõt még úgy is jobban fog járni vele, mintha tegnapi mentést egyszerûen visszaállítanák.

AMD Athlon64 X2 Dual Core 6400+ - NVIDIA GeForce 9600GT 512MB - 4 GB RAM - Windows 7 SP1

tutuhawer
chicane-szerver még lehet jó. Volt, amikor be kellett lépni az egyik orosz chatbe és ment a játék, emlékszünk? Az elõugró ablakos trükk volt akkoriban.. 😄

youtube.com/tutuhawer -- It's time to NISMO! -- Say NO to racing -- TutuHawer híres jelét mindenhol ismerik, ám neki még nevét leírni is nehezére esik.

Tutu most én se tudom hogy mi van fel szedtem a kavícsokat és nem adot semmit :S

játszik is most valaki vagy mindenki kocsikat vásárol?

MineHeadHun
Engem is kivágott úgy hogy a képernyõn ilyen 'hangyacsata" szerû színes kriksz-kraksz volt. Azt hittem hogy szívinfarktust kapok. Mert olyan hirtelen volt...
Nyugi engem is kí vág 😄D

Úgy hogy dugulj el 😛

Garázshely elvételt el tudok képzelni

Project D|Rare Car Collector|

Lehet. De ha a 4.0-át nem vették vissza, sõt napokig éltették a kódot, akkor ezt a hármat visszaveszik? Lehetséges, de nem hiszem. Én.

ez már rég mendõlt mivel

speed hack - IGC-s játékost kivágják, boost-os nem

Akkor hól a jogszabály és az üzletpolitika

Simraceway: tigris013

tutuhawer
hoppp egy exe hiba máris, de sebaj

youtube.com/tutuhawer -- It's time to NISMO! -- Say NO to racing -- TutuHawer híres jelét mindenhol ismerik, ám neki még nevét leírni is nehezére esik.

Én is ezt írtam 😄

SUNNY84HUN
mondok én valamit a magyar régi játékosok mind kiváltották persze nem 200 at 😄 én is kiváltottam 3 at ... , sõt a nagy külföldi nevek is kiváltották szinte mind , ban azért sem lehetséges mert rengeteg az érintett fizetõ ügyfél , olyan meg hogy téged meg téged kivágunk nincs mert a fejlesztõkre is vonatkozik a jogszabály és üzletpolitika , tehát mindenkire érvényes a dolog , a szervereken apex és chicane -n minden ember szinte kihasználta , anno a murci mikor über t3 a s volt jött egy hasonló baki , ott visszavették mind, de ban tuti nem lehet ez csak farkas kiáltás

'06 Honda Accord 2.4 TypeS K24A3 , '03 Honda Civic 1.6 LS D16V1 - Ha második vagy, te vagy az els?, aki veszít. -

7r1v1um
Az legális ha valaki LFA-val jut be b-kategóriás TE versenyre?

"Vannak, akik középszerűnek születnek, vannak, akik elérik a középszerűséget, és vannak, akik nyögnek a középszerűség jármában, Őrnagy őrnagynak mindhárom kijutott." /Joseph Heller/

Akkor most azt a 2 ajándék autót rizikós kiváltani? Tényleg banolhatnak érte vagy csak fröcsögés az egész?

Amúgy én úgy tudtam, hogy exploitolni (vagy hogy hívják) szabályellenes.
Ha célozgatsz, indokot is kérek. 😊
És mi van, ha tényleg nem véletlen?
Lényegében a server látogatottsága a breki alá esett vissza -nem véletlenül-, és egy ilyen "hiba" kiokoskodásával lett ismét "híres"...

A magam részérõl abban sem vagyok biztos, hogy az "oroszok" tényleg "AZ OROSZOK2 voltak. Még mindig sántít, hogy puszira kivágott az EA egy 4.0-ás kódot, limitálatlan mennyiségû felhasználásra.
Szabi
szeretem amikor valaki nekiáll okoskodni majd bazinagy baromságokat ír... 😄DD

1878-ban Edison tuti rengeteg videóhibát csinált a szoftverekben... :'DDD

"Nulla tenaci invia est via"

Ez kb egy akció. 3 olyan autó, amit csak a legelvetemültebbek vásároltak (szinte senki) Egyszerûen nem állítottak be hozzá limitet, nem adtak értéket valamihez/nek. Hol itt a gond? Sehol.

Az a "volt" szócska nem tudom, hogy került oda. Bocsi. 😊
tutuhawer
az igazság a tied, az enyém, mindannyiunké, de hozzá kell tenni, hogy láttunk porschét , láttunk már camarot, murcielagot, team escape-es bugot, minden volt itt már ,de most ez elég hardcore, ekkora nyeremény még talán nem volt, amennyire én tudom

Szeretem, amikor okosok "bug-gal" dobálóznak. 😊

A "bug" nem más, mint olyan hiba, ami valamilyen technikai -vizuális, audió, stb- módon kerül elõ a szoftverben. Most a fejlesztõk hiába verik a mellüket azzal, hogy bug, ezt mezein elba**ták volt, amit ÕK követtek el, ennek fényében pedig inkább mélyen kussolnék arról, hogy milyen balfa**ok voltunk, és megpróbálnám valahogy önmagam felé kompenzálni ezt a bakit.

Ha meg tiltás jön, akkor gyakorlatilag a servert be lehet zárni.
ohh viktor is nyomkodja a collectort

Végre fel tudtam szedni a kavicsokat 😄

Lószar. Annyi lesz max, mint a suvoknál. Bepanaszolja valaki, erre kinyögik: Tééényleg? - Aztán leállítják az ingyé kivitelt. És részükrõl lezárva. Szoftvert nem lopott senki. Egy hiba vagy tudatos szervezés révén pár bitnyi adatot szerzett jó sok játékos. Tehát a program pár, szinte költség nélküli adatát tékozolták el. ... Egyéb?

De vannak alapelvûk hogy ki mehetnek mert aki fizetõs ûgyfél azt nem bannolják

Maris néni kiveszi a bankomatból az uccsó ezresét. 2 perccel késõbb a bankomat elkezdi okádni magából a lóvét. A sok szájtáti ráébred, hogy valójában gyüjtögetõ életmódot folytató közösség leszármazottai vagyunk, hát el is kezdik begyûjteni az áldást. Egy ember áll és nézi. Mobiljával arcokat fényképez és besétál a rendõrségre és követeli, hogy az összes elvetemült rabló, rohadjon meg a sitten... Kb ennyi a történet. Kb a rendõrbácsi el is röhögné magát, ha nem elég diplomata.

tutuhawer
nálam zöld. Egyébként ha visszzamenõleg ellenõrizni tudnak és letiltani, akkor lesz szíves Csiles elégedettnek lenni és mintegy bnuszként megemlíteni Viktort meg Kergemarhát vagy esetleg Csabát, vagy akárkit

És megit ki kérdezet ??

tutuhawer
remélem, jóóóó sokat kér az ügyvéd, jogász a nemzetközi képviseletért.
"Há nehogymár elveszik a játékomat, há nehogymá nehogy... A kedvenc játékom és most aztán vége lesz mindennek." Le kell nyelni, túl kell lépni rajta Csiles, semmit se vettek el tõled , ez a fontos. Amíg nem vesznek el tõlem, addig leszarom. Igazából vettek el valamit, de hát... az tervezett alakítás volt, még azt is átléptem, mert eljátszogatok így is.

most törlik a játékosokat 😄

Ki löték a szerverekte 😄

Értelek is meg nem is. Érdekes sztori lesz mindenképp. Majd számolj be róla menetközben légyszives. Ez komolyan érdekel.

tutuhawer
de a lambót lekérted, én lemaradtam, sokan lemaradtak, mondjuk egész Európa. C'moooon maaaan

MineHeadHun
a pont az vesszõ akart lenni
tutuhawer
elvették a játékodat? na neeeee <#taps><#nyes> Ez kész röhej szerintem 😊

bboyatty
Hajrá.<#idiota><#eljen> Már vártam, hogy ki lesz felháborodva, de akkor kérlek kezd el írni egy listát a csalókról is és nyomd fel azokat is. Béke.

Be original, be creative, be fresh, be righteous, be yourself and let no one stop you! B.Boy4life!

MineHeadHun
Akkor hagyom az eladást <#mf1> De tényleg... Amióta eladok a cayman s-bõl. lassabb lett a játék ezért kiléptem 😄
7r1v1um
Figyelem Erkölcsrendészet!

"Vannak, akik középszerűnek születnek, vannak, akik elérik a középszerűséget, és vannak, akik nyögnek a középszerűség jármában, Őrnagy őrnagynak mindhárom kijutott." /Joseph Heller/

pont az a lényeg ha eladod, lehet hogy bann 😄😄😄😄😄D😄

Eddig 3 emberrõl tudok, aki nem használta ki a bugot:

Te
Én
ANDRIS27

Lehet még ide feliratkozni, s ha nem fog történni semmi se, akkor a többi felhasználót fel fogom nyomni, legyen az barát vagy nem barát. A levél már megvan, elviszem egy jogász ismerõsömhöz, s még az ügyvédem véleményét is kikérem, merthogy ezt nem hagyom annyiban, az is biztos...

AMD Athlon64 X2 Dual Core 6400+ - NVIDIA GeForce 9600GT 512MB - 4 GB RAM - Windows 7 SP1

MineHeadHun
Most hogy sok Cayman S-t adtam el, belõle vettem sok IGC-s csodát... <#idiota> Tudom mi áll a fejlécen de amit vettem eladom... A 3 autó közül csak 1-1 marad meg. <#mf1>