Need for Speed: World (MMORG)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Akkor ha lehet, folyamatos tájékoztatást kérnem, akkor kérnélek.

\"Minden dolog, aminek kezdete van... Az egyszer véget is ér.\"

lorci
Nem voltam 1 hétig nagyon a topicot lesni(nem volt idõ) csak összekaptam a gyémántot és kész...
Azt szeretném kérdezni, hogy mi ez a 3 ingyen kod vagy miféle ami itt Pirossal van irva FENneb <#vigyor5>
Köszönöm!...

Tost: Raikkönen még piásan is gyorsabb, mint a többiek!

tutuhawer
kiváló felfogás, nagyon tetszik . Én esélytelen gépekkel indultam már nagyon sokat, és ha az ellenfél nem kérte az aranyat, én elvettem

youtube.com/tutuhawer -- It's time to NISMO! -- Say NO to racing -- TutuHawer híres jelét mindenhol ismerik, ám neki még nevét leírni is nehezére esik.

Nem baj :-) Kicsit züllesztetted a konkurenciát ;-)

Királyság, akkor most jön a takarítás.

AMD Athlon64 X2 Dual Core 6400+ - NVIDIA GeForce 9600GT 512MB - 4 GB RAM - Windows 7 SP1

tutuhawer
mekkora paraszt vagyok... elfelejtettem hogy ma le mans-ban szabadedzés van, este pedig már idõmérés is.

youtube.com/tutuhawer -- It's time to NISMO! -- Say NO to racing -- TutuHawer híres jelét mindenhol ismerik, ám neki még nevét leírni is nehezére esik.

Eljött az idõ hogy kivették gifteket!

Pontosan! <#eljen> Ez így zöld. Ha második vagyok a cél elõtt és a sportárs hibázik, akkor odaverek neki pont akkorát, hogy elvegyem az aranykártyát. Kihasználom a hibáját. Ha szép a futam akkor is. Lesz lehetõsége szépíten majd a következõn, de az akkori aranyat vissza nem veszi.

BONESAI
vége, kivették az autókat

NFSW: BONESAI

tutuhawer
viszlát <#rinya><#integet2>

tutuhawer
az össze achievementem, minden, ami a most elérhetõnek a többszöröse, az a másik oldalon van. Ahol még nem számolták. A skilljeim ott vannak mind, a profilom tulajdona volt. Kérném. Szerettem volna class-rendszert, skill-es újítást, de nem ilyet. Elvettek sokmindent, hát amint van lehetõség, rámegyek a lepattanóra. Újonc vagy, ezért furcsa ez neked. Majd ha annyit beleteszel, mint én, akkor lesz benned egy kis hiányérzet talán. Vagy sokakban van is, azt mondták, hogy "jogos nekem", "nem ám nem kérem le", "ezt õk adják" , "eddig csak elvettek, hát most én is veszek valami" . Én bizony meg tudom nyugodt szívvel indokolni magamnak. Épp váltottam pár szót a hiba elõtt Mr Level 50-nel, és õ sem értett egyet velem, és talán õt meg is értem. Igyekszem megérteni a te dumádat is, de egyszerûen erre nem lehet azt mondani, hogy jogtalan. HGabe számteches szemmel, Derekas pedig inkább játékosszemmel nézi, én meg.... csak megyek elõre gondolkodás nélkül, de mégis azt mondom, hoogy naná, hogy elveszem az ajándékot, ha adják.

Idõtálló mondás az EA felé:
"kezet fogott Sinatrával, több esze is lehetett volna"

SUNNY84HUN
na már megy a fenyegetõzés 😊) és aki kihasználta az megy a levesbe

'06 Honda Accord 2.4 TypeS K24A3 , '03 Honda Civic 1.6 LS D16V1 - Ha második vagy, te vagy az els?, aki veszít. -

Ha nincs hang, nincs lekönyvelve. Ez van.

eredj már kajak de én fel szedtem -.- 15 volt és be garázs

NFSW GEMPAHUN youtube.com/user/GEMPAHUN Xfire jimboba18

---------------------------
Error
Disconnected from server. Game will be shut down.
OK

Fast N' Loud / Gas Monkey Garage

Na, levágott a szerver.

\"Jó kasztni, jó sofőr - nincs kockázat!\" (Daniel Morales)

Tudom, de te SRW ügynök vagy, baszod.

légy türelmes

*léptél

El kell hangozzon az a bizonyos hang. Ha azelõtt léptál ki, hogy nem hallottad, akkor még csak 14-nél jársz ma.

Ryder159
Ha VitalBullet a CM, akkor az EASY vette át a játékot, és õk svédek ha jól tudom. Tehát már rég ébren vannak...

Egy szélesebb garázsbeállót. Ennyi verdához már jár. <#eplus2>

tutuhawer
én simám megindokolom egyesével mindet magamnak

tudom, olyat csinált eddig is, hogy késve inditotta az up-okat, de most egyáltalán nem inditotta. kb 20-30-szor nyomtam meg a nitrot 1 single verseny alatt és semmi.

Ja és a cm meg svéd...

Project D|Rare Car Collector|

És ha Angolok?

Ryder159
De az ingyen autóknál ott van hogy GIFT, tehát nem mi vagyunk a hibásak, és ajándékot nem illik visszavenni.
Ha meg ezért visszaállítanak, akkor követelni fogom hogy ahányszor csalóval kerülök össze, és emiatt vesztek, akkor is legyen visszaállítás. Ha máshogy nem, SPAM-el. Másodpercenként 30k levéltõl tuti meghal a rendszerük...

Na valaki meg tudná nézni akit fent hogy mit kaptam THán

NFSW GEMPAHUN youtube.com/user/GEMPAHUN Xfire jimboba18

Nyomkodd kitartóan, akkor beadja.

légy türelmes

Onnan, hogy az oroszok nem fenyegetõznek.

AMD Athlon64 X2 Dual Core 6400+ - NVIDIA GeForce 9600GT 512MB - 4 GB RAM - Windows 7 SP1

Honnan tudod hogy nem nyugatiak

Köszi! Így már értem.

A nem mûködõ PU a régi szinkronnál, napi dolog volt. Az újnál ritkábban fordult elõ. Most megint van.

Azért váltottam ki ennyit, mert ennyit tudok megindokolni önmagamnak. Kis lopás, kevés sitt, nagy markolás, ... nem tudom..., az IGC-bõl telne sztárügyvédre, de túl tisztességtelen lenne, rosszul érezném magam miatta. Nem akarok olyan lenni, akinek tele a garázsa olyan verdákkal-, és tele a zsebe olyan pénzzel, amit nem érdemel meg. Lehet, következõ alkalommal lenyúlok ezer kocsit, de most nem megy. Tiszteletreméltó, ha valaki tudott a lehetõségrõl, és szabad akaratából nem élt vele.

légy türelmes

Mindenki várja a TH-t. A begyûjtés és az elismerés között van, hogy 5-10 perc is eltelik.

Azért kell várnom, mert ezek a barmok, csak helyi idõ szerint hajnalba képesek érdemi szinten lépni. S az az idõszak 10-12 óra múlva itt van... Szóval addig lehet garázdálkodni, de 5 órát biztosan.

Chris: ami nálunk fél 11, az náluk hajnali fél kettõ, akkor meg csak a gyári munkások dolgoznak még USÁ-ban vagy Kanadában is...

Ki? A kommuniti? Ja. De ki? Hát a managger. Jó de ki? A managger? Az ki?
Az csak egy arc, esetleg hang. Nekem is van ilyen. Én tévének hívom.

nem tudom, hogy a terhelés hibája e, de éjjel 3 után még müködtek a PU-k . most egyáltalán nem adja egyiket sem, nem hogy késve.

jó dolog, hogy sokan vannak a játékban, csak senki nem játszik. 2 percet vártam egy verseny elött és egyedül dobott be....nem is csatlakozott senki.

Adok nekik 3 napot. Mint egyéb mellényúláskor/bújtatott akciónál/tervezet politikai hibás lépésnél.

7r1v1um
Holnap ilyenkor már nem él a szerzõdés az ügyvéddel, vagy eleve part-time melót ajánlottál neki?

"Vannak, akik középszerűnek születnek, vannak, akik elérik a középszerűséget, és vannak, akik nyögnek a középszerűség jármában, Őrnagy őrnagynak mindhárom kijutott." /Joseph Heller/

Mi az hogy a Communiti Manager BEFENYÍTETT?
Kreálnak egy bugot, tudják nagyon jól hogy ki lesz használva, erre fenyegetõznek, ráadásul ki se veszik???? Aztamocskosrohadtéletbe ilyet se láttam még....

Már megszólaltak kb fél11-kor, nem tettek semmit és az a 3 szaros még bent van, szerinted?

Tehát ha 24+óráig él az akció, akkor ok neked is? Akkor a 23 órával mi a baj?

Biztos, hogy ez miatt nem megy power up? Mikor gyorsabb volt szeró akkor se adta be. (persze be van állva rendesen most ettõl egész rendszer)

Fast N' Loud / Gas Monkey Garage

Jut eszembe. Teljesen fel vagyok háborodva! Múltkor bontottam packot és esett egy shifte cayman. Nagyon örültem az egyedi autónak. Erre ma népautót csináltak belõle... Tessék engem kárpótolni!

Ide is írom, ha reggelig nem csinálnak semmit se, akkor én is beállok a sorba, s megcsinálom vele az összes achit, s azzal meg is lesz az 5000 pontom... Aztán meg ha utána kibasznak, hát váljék egészségükre.

De ha kiveszik, s a néppel nem csinálnak semmit sem, miszerint legalább azt nem lépik meg, mint annó a Lambós ügyben, akkor maradok az eredeti elhatározásomnál...

Hát ilyen tömeg még nem volt a városban. He-he. Ha másra nem, hát erre nagyon jó ez a kis akció.

Majd összeszámolom magamnak mennyit vettem... Azt a 60-at is hasraütésre mondtam.

úgy laggol a játék verseny közben , hogy az valami félelmetes. legalábbis nálam.
power up-ok sem müködnek. annyian nyomják most ezt az ingyen kocsi témát, hogy szét van terhelve a szerver és pont arra nem lehet használni a játékot amire való....versenyzésre.
Remélem estére rendbe jön

Az õsprofilba nekem is kellet vagy 12 darab. Le ne szakadjon a zsebük. Azé nem rinyáltak hogy vettem elõtte vagy hetven helyet, ugye. Ehh szófia beszéd. Majd eldöntik mi lesz, oszt az lesz.

Lusta természetem van a 100 de szerintem még a 70 sincs meg :-D