Need for Speed: World (MMORG)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Mondjuk ebbõl a ford egy szar meg a bmw is.

Fast N' Loud / Gas Monkey Garage

Gallardo LP 550-2 Valentino Balboni meg a Focus RS a másik kettõ.

Ahhoz a 2000 multi versenyhez csdapjál még vagy 3000-et<#wave><#hehe>
köszi 😊
Ryder159
+ 3000 driver pontnál egy Car pack, amiben akármilyen autó lehet ami nem E Class

Ryder159
150 autóér a garázsodban egy CCX, 180 nap TH streak egy M3 E92, 2000 multi versenyért egy 240Zg, meg még van másik 2 ami nem jut eszembe.
De játékban megnyomod az I billentyût és mindent megtudsz. Vagy pedig nézz körül a feljécben

7r1v1um
Akarom venni a mai x a15.-en edik cardpackot, válasz:"Unknown error occured"

"Vannak, akik középszerűnek születnek, vannak, akik elérik a középszerűséget, és vannak, akik nyögnek a középszerűség jármában, Őrnagy őrnagynak mindhárom kijutott." /Joseph Heller/

Valaki tudna adni egy linket, hogy hogy mûködik a driverscore rendszer? Lehet e vele kocsikat nyerni a bugattin kivûl stb...
Le kell menni egyet mentem egy high stakest és beadta.

Tisazt bug az ûj acsi, lennet team escapes feladatom és nem adja meg!!

Simraceway: tigris013

Nem általánosítok mert a csalókról beszéltem akik eddig is nyomták a hacket. De legalább még egy okot kaphattak volna, hogy pusztítsák a férgesét de nem holnap ugyanúgy fog menni az idiótája mint egy héttel ezelõtt. Mert bizony ahogy mondtátok így is alig van játékélmény a nyomorult trainer nyomkodók miatt
Nekem nem kell a veyron randa xD <#vigyor>

Az köszi. Reggel a kaviccsal (500 nap) meg a skilles öcsikkel átléptem a bûvös határt. Elmentem melózni és akkor jött az info itt, hogy van ingyé autó. Szóval kicsit erõs az általánosítás szerintem.

\"Minden dolog, aminek kezdete van... Az egyszer véget is ér.\"

én meg pont hogy fordíva, a 996-al gyalázom a 997-et 😄

Simraceway: tigris013

Ryder159
Játékélmény? Hol? Minden lobbyba jut egy csaló. akkor mirõl is beszélsz?

akkor inkább nem kell.....
csaalóóó 😄

NFSW GEMPAHUN youtube.com/user/GEMPAHUN Xfire jimboba18

5000 pont összecsítelésével <#idiota>
Összecsalja? Ne általánosíts, kérlek!

Ryder159
Összeszedsz 5000 driver pontot

Már elég régóta nem játszok... most kezdtem el megint..
Többen is említettétek már a veyron-t, de nemlátom a Car Dealerbe.

Hogy lehet megszerezni??? o.O
LEmeradtam errõl az akcióról de nem is bánom mert aki most sz.rrá kereste magát a járgányokkal, azok el is vettek maguktól egy kis játékélményt. Mert a pénzt már nem kell gyûjteni és így az autó gyûjtõ acsik is megvannak sok embernek. Mindenki 3000 pont fölött jár aztán összecsalja a noob versenyeket és mindenki Veyronnal fog szaladgálni
7r1v1um
Kivették az ajándék-autókat?
Aki eddig nem szerezte be õket az ma nem játszott vagy nem is érdekli Õket.
Élnek azok és virulnak a garázsban köszönik szépen, IGC-vel , driver score-ral egyetemben.
Levonhatom a tanulságot : EA-nak sikeült 12 óra alatt lelkiismeretet növeszteni.Nem kis teljesítmény ez.

"Vannak, akik középszerűnek születnek, vannak, akik elérik a középszerűséget, és vannak, akik nyögnek a középszerűség jármában, Őrnagy őrnagynak mindhárom kijutott." /Joseph Heller/

Mióta behozták IGCért a 996os GT2õt, nem is mentem versenyeket. Most látom mi a helyzet. Mindenki mondhat egy köszit a fejlesztõknek, akinek van 997es GT2je, mert csak azokkal a szarosokkal tesz egy lobbyba, a 997 meg szarra alázza a 996ot. Nem vagyok pro, de ennyire könnyû helyzetem is ritkán volt...

Ryder159
Pedig valójában 300 fölött picivel kéri a 7. sebességet<#nezze>

igen elég érdekes váltó van az M6-ban. én a coupe verziót próbálgattam anno. szörnyû mert 6. fokozattol úgy gyorsul mint egy jobb minõségü hûtõ 😄
viszont team escape-re nem volt rossz

Hû, komolyan hétsebességes SMG van az M6 kabrióban? De még így se viszi a 260-at alapból...

\"Jó kasztni, jó sofőr - nincs kockázat!\" (Daniel Morales)

Igen. Ne menj át az úttesten! (ha lát a rendõr...) De jó móka volt. Okoztak nekünk kellemes perceket is. THX EA!

Most nézem a statom és azt látom, hogy 10 darab cayman köllött (õsprofil) csak a CCX-hez. Ennyit visszavehetnek nyugodtan.

Én se látok sok rációt arra, hogy itt most százezrével bannolgassák az accauntocat.
Szerintem ennek a fenyegetõzésnek az volt a célja, hogy megfélemlítsék az embereket arra hogy ne használják ki a bugot, semmi több....

A ban, pláne a tömeges ban az felejtõs. Vicc. Még az se. Maximum kiveszik a garázshelyeket és/vagy visszaállítják a peccs elõtti állapotot. De erre kevés esélyt látok.

Na szomorkodjunk: HAVE A GREAT DAY! 😉

<#banplz>

Várom, de mit, ha bannolnak, annak nem fogok örülni,...
szerintem ez egy jó marketing fogás volt a részükrõl. a negativ reklám is reklám 😊

Tipikus. - Jaj nen nézd a lábam, csupa kosz! - Erre hova nézel???? Ha nem szólnak lehet 140-el beéri mindenki.

Akkor várjunk mi lesz....

Addig átnéztem a Videóarchívumom és miket találtam... 😄 Demon és a abaromkodásaink, Én vs Hawer, Stb. Szerintem valamennyit feltöltök.

Project D|Rare Car Collector|

Értem én, csak nem érzem magaménak. Eleget beletettem, hogy hiányozhasson a lenyomata annak, amit elértem. Eltörölték, eldobtam. Tovább kell lépni, ha van miért. Néha opálos szemmel nézem az RX-7-eket, mert hiányzik, ami volt. Nem a legjobb RX-7 volt a játékban, de nem színsor alapján tuningoltam, és nem tettem rá szánalmas bodykitet. Szóval a legtökéletesebb RX-7 volt, amit meg tudtam akkor építeni. Jó volt. Ez nem veszik el. És ha megint lesz RX-7-em, már egy másik lesz. Más vagyok én is. Más a világ is. Minél hosszabb utat teszek meg, annál több lábnyomom tûnik el. Ilyen az élet. Azért egy kis versenylátás belefér...

légy türelmes

Az történt, hogy az utolsó frissités után 3 kocsit ( dodge superbee, cayman tEH edition és még egy másik caymen verzió) "véletlenül 0 boostos gif-ként raktak be a cardeelerbe.
ezt persze mindenki kihasználta, hogy a collector archit teljesithesse. EA fenyegetõ üzenetet tett közzé a fb oldalukon, hogy aki megveszi ezeket a kocsikat az bannolva lesz.
ettõl mindenki bepánikolt és gyorsan vettek belõlük 400db-ot.

Én is igy csináltam, fenyegetõzés után hagytam..
De így van nem? Jogosan. Most a tulajok ellen mentem, mentünk és hibáztak. Hát elvettük ami nem kellett neki. - Pici csend - függöny le - dráma vége....

Én is délig igyekeztem beszerezni a kellõ mennyiséget, mert azt éreztem, talán már délben véget ér a csoda. Nos, úgy néz ki, kicsit tovább tartott a másnapos ébredés a svédeknek...

Dettó, mielõtt szóltak volna, akkor váltogattam, miután szóltak, abba is hagytam, öcsémnek nyitottam mindenbõl egyet aztán csá.

Skyline Ave-n velem is megesett (hiába gyors a Scirocco, ha alulkormányzott és az alagút szervizjáratában érem utol), de rám zárt az ellenfél idõben. 2 század másodperc volt köztünk... Utána jót mosolyogtunk a csetben.

7 óra alatt kitalálták hogy vegyék ki a kocsikat

Az van hogy én ugyan kiváltottam százával a Caymanokat, de még a fenyegetõzés elõtt. Ergo mikor én kihasználtam a bugot, még nem tudtam hogy szankició jár érte, Utána már nem vettem egyet se, e végett elég unfair lenne, ha ennek fényében bannolnának, de állok elébe, ha így akarják kitakarítani a játékosállomány 3/4ét....

Komolyan? Dögöjjé meg(Ahogy kowa mondaná 😊 )

Hát tényleg kivették az óccó otókat. Mondtam én hogy nem kell peccs...

Bazdmeg... és csak most szólsz, megyek s nézem is, szevasztok, majd reggel meglesem a fejleményeket...

AMD Athlon64 X2 Dual Core 6400+ - NVIDIA GeForce 9600GT 512MB - 4 GB RAM - Windows 7 SP1

És mi alapján?
Hogy akarnak kivágni több százezer accauntot?