Need for Speed: World (MMORG)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

7r1v1um
Ugyan mááár....
Holmi 80-90 ajándékkocsiért meg hip-hop 10 milló dodóért?
Nagylelkûek ezek hidd el!<#nevetes1>

"Vannak, akik középszerűnek születnek, vannak, akik elérik a középszerűséget, és vannak, akik nyögnek a középszerűség jármában, Őrnagy őrnagynak mindhárom kijutott." /Joseph Heller/

vagy akár azt is, hogy az utolsó a célban mindig kiesik a versenybõl. amolyan elliminate stilusban, és akkor a következõ versenyben már egyel kevesebben vannak.

ebbe viszont nem eggyezek bele hogy idõket menni

Simraceway: tigris013

játszhatnánk úgy , hogy kiválasztunk x pályát (kinek mi a kedvence) és a legjobb idõ elérése a cél.
ha lehetne skilleket adogatni egymás között, simán lehetne dijazni a nap gyõztesét valami jó kis skillel, de ez sajnos nem lehetséges úgytudom..

power up-os és a nélküli versenyeket is külön. jöhetnek az ötletek 😊

az jó, nekem hétfõ-keddet adták be ugyanigy 😄
éljen a 4 napos hétvége 😄

ja, ma szolt a fõnök hogy csütürtökre meg péntekre szabi 😮

7r1v1um
Öcsém 1 hétig itthon lesz úgyhogy számomra kapufa........(kár...)
Különben is csak hétköznap tudnék csatlakozni.

"Vannak, akik középszerűnek születnek, vannak, akik elérik a középszerűséget, és vannak, akik nyögnek a középszerűség jármában, Őrnagy őrnagynak mindhárom kijutott." /Joseph Heller/

Ott a pont 😛
Ha addig nem bannolnak itt mindenkit <#idiota><#hehe>
Most kaptál melót és szabin vagy?😄

Project D|Rare Car Collector|

úgy is a héten szabin vagyok tehát megfelelõ 😄

Nem rossz ötlet, támogatom. <#vigyor>

Balathruin

Dettó

benne vagyok

hétvégén valamelyik nap csinálhatnánk egy összeverõdést játékon belül.
ha másért nem is legalább a crew racer archi miatt 😄

Tarpi
Óriási laggok vannak.

Futam végén írták, hogy rammolok. Következõ kõrben néztem a gyereket, és faltól falig cikázott.

BF2, BF3, NFS MW (Origin): Trapi_Hun; CS:S (Steam):G@-Bika; www.veterans.hu

köszi <#worship>

Nyugi, engem meg szét rammoltak... Exige Cup-pal voltam. Még szerencse hogy jól foldul.

Balathruin

na...még mindig nem enged rendesen képet beilleszteni <#mf1>

http://picturepush.com/public/13359838

f@asza lett igy pirosan is, én hófehérre festettem a caymant 😊

7r1v1um
Ezeke a single player ellenfelek még nagyobb gennyládák, mint a multiban lévõk:simán bedob 696 os Paganit a 100-al kisebb kocsim mellé és csodálkozok hogy 2. vagyok...........................................

Nekem tetszik... <#eljen><#eljen><#taps>
RoboKutya78
akkor ez hogy tetszik ez is az csak utálom a feketét

COMTRAYA.Steam:Robokutya;Asus RX460 4GB DDR5 Intel I5-7400 3GHz Memoria: 16 GB DDR4 B250G Gaming

Át matricáztam a gt3-at. milyen lett? 😊

nekem a TH-s cayman kifejezetten tetszik is (mármint külsõre).

Ennek a dodgenak nagyon elvanb@szva az irányítása.

Fast N' Loud / Gas Monkey Garage

Egy bolonddal ne vitatkozz! Mert lesüllyedsz az ő szintjére, onnantól viszont a rutinjával legyőz.

én 2-2 -õt tartottam meg a porschékbõl, a dodge ból egy sincs...
Én is remélem megtarthatjuk õket <#alien><#nyes>
Mit kezdjek 8 darab dodge-al és 99 darab porsche-val? Eladom majd õket. Azért egyet meg fogok tartani emlékbe.

Egy bolonddal ne vitatkozz! Mert lesüllyedsz az ő szintjére, onnantól viszont a rutinjával legyőz.

Akkor tudod, hogy aludjál... <#idiota>

nálam is minden a helyén van...még.
bár csak 1-1 db-ot tartottam meg mindegyikbõl. ki tudja, lehet megtarthatjuk õket 😊

Csak mert így könnyebb lesz szereznem Audit.<#eplus2> Ráhajtok a 10-es acsira.<#banplz>
Majd holnap kíváncsi leszek, meglesznek-e még a német és amcsi 'csodajárgányaim'.

Nekem megvan még minden autó amit vettem.....
Miért utálnám?

Szerintem te most nagyon utálod azokat az embereket, akik kihasználták a fejlesztõk hibáját.

Azért mert visszamenõleg is számolta a TE-ket, az Achievement rendszer kezdetétõl, mert már akkor is részben bent voltak ezek az Achik, csak nem voltak aktiválva.

THE EVIL NEVER ENDS. JUST EVOLVES. http://wikia.nfswhun.eu

Mentem egy Outlaws TE-t a D spec Super Bee-vel, erre Getaway Rider: 215 <#idiota>

Balathruin

Egyre szarabb a játék, low garfikán is csökkent, eddig 65 volt az FPS most már csak 40, szar a szinkronja a játéknak <#boxer>

Nincs

Azon gondolkodom, fellépjek-e a játékba. Vajon megvan-e még az összeherdált porsche-k és dodge-ok?

7r1v1um
Jahh, valahogy így értettem...
Kocsit még nem nyertem úgyhogy csak tipp volt

Jah, jó szokásukhoz híven, ami nem megy azt eltávolítjuk <#taps><#falbav>
Nem kell a "Gift" részre menned. Automatikusan berakja a garázsodba a garázshellyel együtt.

7r1v1um
Gondolom Safe house-->Purchase Cars-->Gifts.
Bár a mai nap után azon se csodálkoznék, ha a Gifts menüpontot eltûntetnék.

' I ' betût megnyomva van kis ajándékcsomag, amit kiválthatsz a claim rewarddal. De itt az oldaon Achievments fül alatt részletesen le van írva minden.
Automatikusan megadja, nem kell kiváltani 😊
utolsó kérdés. Ezeket magától adja a játék, vagy kikell váltani valahol.... ?
7r1v1um
És mire eléred ezeket addigra annyi forintot öltél bele hogy akkár meg is vehetnéd õket vagy 2x, ha kaphatók lennének.

Plusz még kapsz egy LP550-2 Balbonit ha 200db 3 vagy 4 csillagos performance tuningot beraksz kocsiba, egy Focus RS-t ha felraksz 500 aftert, car prize pack ha nyersz 250 S class versenyt és ennyi.