94802
-
#93464 Jó volt valamikor, mára már ellepték a hackerek+rá se bagózik a fejlesztő csapat, egyszóval unalmas. Nem akarom elvenni a kedved, egy próbát megér, teljesen ingyen is lehet játszani, nagyrészt én is úgy játszottam és akkoriban élveztem is. Próbáld ki, nincs mit veszíteni. Majd azért jelezz vissza mi a véleményed. -
SNICKER #93463 jó ez a játék? kell fizetni ha jó akarsz lenni vagy hogy megy ez? -
#93462 Nem "halt meg". Csak a korábbi leveleimet törölték, mert vagy fél éve rá se bagóztam. Mindegy semmi fontos nem volt ott, meg játszani is tudok. -
#93461 attól hogy halott lett a mail címed amire regelted a worldot még megy át is tudod vinni másik mailra origin -
mamiya70 #93460 rápróbáltam az ingyenes univerzális kódra, de sajna nem adja... -
#93459 Nem fontos. Meghalt a freemail címem úgyhogy számomra gém óver.
Vicces, mert ezen a nfsstat.com-on megtalálom a sofőrjeimet. -
#93458 Vagy esetleg még prohán van nagyobb mozgolódás
-
#93457 A kitartó magyar banda itt csetel
http://www.nfswhun.eu/
-
#93456 Gondoltam egy röpke tízezred másodperc erejéig, hogy játszok ezzel, de elvesztettem az affinitást ezek után:
"Since the takeover by Easy Studios, the game has been left in a vulnerable state with the new Studio not knowing how it functions even after many months of training and transition. Community Manager said "the technology is alien to us". The problem of cheating still remains an issue."(Wikipédia)
Jahh legutóbb decemberben posztoltam ide (is) azóta 8 oldalnyi beszélgetés gyűlt össze, mikor egy éve először látogattam ezt a helyet, akkor 2 nap kellett ehhez. -
metasoft #93455 hello. TCMchris rádkérdeztem az nfs-s forumon kb 50 ember elött mondta Soeren pöcs, hogy téged tévedésből bannoltak. érdemes lenne írnod. a játék nevetséges mint betás mondom a csiterboard még annál is.. -
#93454 A múltkor felmentem már el is felejtettem hogy néznek ki az autóim
http://imgur.com/a/dSZrl#0 -
#93453 Hát hackelni nem fogok az már biztos, mert sose tudom mi jön rám majd hónapok múlva és lehet vissza nézek de nem tartom valószínűnek, hogy valaha is kedvet kapok még hozzá, talán ha megoldják a cheateres dolgot, tesznek be még valami versenyféléket és bővítik a mappot, akkor nem kizárt, hogy újra gurulnék. Addig is figyelem a topikot, ha van valami kód azt beváltom és kész. -
mamiya70 #93452 én néha bekukkantok, hátha van valamilyen kód, akár SB vagy bármi...
ha lenne SB-m akkor garázshelyeket vennék és lassacskán megvenném az IGC-s autókat :)
de pénzt SB-re nem áldozok...
na azért egy pár hozzászólás csak jött :)
-
#93451 Ja és a vejronról is lemondtam pedig csak kb 2000 ponttól vagyok tőle, de pénzeldobás nélkül nem nagyon jön össze, hacsak nem használ az ember valami botot ami játszik helyette. nem is tudom van e valami erre:)
már csak a vicc kedvéért meglesném mikor kapcsolnak le hackelés miatt:))
-
#93450 osztom az észrevételedet nagyon sok hasznos partot neigen láttam jó volt pár darab kb a 20-30 nap között dobált általában jókat de 100 felett már nevetséges volt a dolog megcsináltam a reavardot és hagytam utána a fenébe az egészet.Több száz ft beletoltam elég marha módon sajnálom már a dolgot nagyon.
Inkább STO-zk de lassan az is uncsi lesz.
-
#93449 Na ezen jót nevettem..."minél hosszabb a sorozat, annál jobbak a díjak!" na ne vicceljenek már. -
#93448 Én már csak sírógörcsös nevetést kapok ezeken a hírleveleken:)
A forum meg azé halott mert a játék is az illetve a többség aki még kitart itt osztja az észt http://www.nfswhun.eu/
-
#93447 Nem csak a fórum, legalábbis számomra a játék is lecsengett. -
#93446 én játszani szeretnék, nem bohóckodni. A NFS World kicsit elszállt bohóc kategóriába az én besorolásom szerint -
mamiya70 #93445 kicsit pang ez a fórum... -
zsomboor #93444 Ilyenkor azonnal HUD-ot ki, egy-egy pillanatra vissza hogy lásd ha autofinishelt és nehogy kikapcsolt HUD-al ragadj bent, aztán mielőtt lejárna az idő visszakapcsolod. Így legalább nem omlik össze ha már versenyezni nem fogsz -
Lokker #93443 meghekkeltek -
#93442 Belépett két játékos a versenybe,és chat ablakban elkezdtek pörögni az üzenetek. A futamban a játékosok nevei nem jelentek meg rendesen, a játék laggolt, majd egy kör után: out of memory. -
veszettróka #93441 Seperc alatt banolnak, aztán fél évig nézik a bizonyítóvideókat. -
metasoft #93440 hello mindenki. megdöbbenve látom, hogy TCMchrist bannolták az nfstimes-en (engem is de az nem meglepő) vki tud estleg vmi közelebbit?? (nem müködik a game chat ill. nem láttam mostanában a játékban) -
#93439 Így este lefekvés előtt
http://imgur.com/a/CJ5pC#0 -
mamiya70 #93438 az tény, hogy nekem a rosewood "B" classos pálya nem fekszik, bármilyen autóval próbálom, 12.000-ik hely alá nem bírok kerülni...
de van néhány olyan pálya ahol, ahogy írtam jobb autókkal is hasonló eredményeket vagy rosszabbakat mentem...
azt is írtam, hogy nem az én eredményeim a mérvadóak...
de legyen igazad, ha így van akkor csak gratulálni tudnék neki... -
veszettróka #93437 Csak kihozza a 4 El-Caminojával a maximumot a kocsiból. Lehet hogy rajongója is a kocsinak, és soha nem nevezte trágyahordónak...
(C-class vígasz-Caminot (Charger mellé kell ilyesmi) most toltam fel B-be, perf. start skillből csak 3 seces volt, nitrós skillek 3 csillagosak. Pár multi után 10 próbából 2 rajtnál beragadós, 3 máshol elrontós, 3 1:28-as, 2 1:27-es lett. 20 próbából egy Pentium 4-esnél jobb gépen beeshet egy közepe 1:26-os is.) -
#93436 teljesen jogos amit írsz , én a rosewood pályán 1:23.3 at megyek fullra skillezet és b csúcsba húzott mr2 vel ez az idő a világ ranglistán 86 ik helyezés még hozzá teszem sokat megyek azon a pályán és ismerem is , ő el caminóval 1:26 ot megy a nagyobb profiljában mr2 vel ezen a pályán 1:32 -t , hmmm hát .... érdekes -
mamiya70 #93435 én nem mondom, hogy jó idő eredményeim vannak (ALFA156GTA és GEKKY nick-ek alatt) és azt sem, hogy túl jól nyomnám ezt a játékot, de azért a delikvensnek van pár ideje, amit én sokkal jobb autókkal sem tudtam megfutni...
(ahogy írtam, nem az én eredményeim a mérvadóak...)
szóval nekem gyanúsak az eredmények... -
zsomboor #93434 Az magában nem jelent semmit szerintem. Volt ám Cayman/Super Brick bug is, azzal lehetett gyűjtögetni gyönyörűen. -
Quqa #93433 Hogy csaló e nagyon egyszerűen eldönthető csak meg kell nézni a vásárolt IGC-s autók ID-it. -
#93432 a másik szerón kevesebb a játékos és ezért hamarabb lehet jobb időt futni , de a ROSEWOOD & LYONS pályán 1:26 ot és a WEST PARK & FOREST pályán 2:56 ot soha a büdös életbe el caminóval nem megy ( akármilyen tuning és skillezés van benne ) ... senkire nem húzom rá a lepedőt , de ez azért érdemelne egy magyarázatot -
mamiya70 #93431 nekem gyanús, túl jók azok az idők...
de legyen igazad...
és ha jól láttam az egyik ideje piros zászlós lett... -
RED BULL F #93430 HP2 (ha a régire gondolsz, és miért is gondolnál mára) nagy valószínűséggel csak LAN-ban lehet már tolni, mivel a GameSpy május 31-én leáll. Bár nem vagyok benne biztos, hogy a HP2 mindmáig támogatva lenne. Ki kell próbálni. -
Pocokmarci #93429 Már töltöm le. :)
Kérdés haveromnak a telepítés során egy hibát dobott ki a Net Frameworkkel kapcsolatban.
A játék 3.5 öt kéri, és nem indul.
Viszont neki 4.5 verzió fut a gépen akkor ilyenkor mit lehet tenni? -
zsomboor #93428 Úgy látom vannak ott videók is, azokból ítélve teljesen korrektnek tűnik, meg ugyan nekem csak a juggeres szarszállító gyári race-tuned cuccai vannak benne, ránézésre így is egész közeli időket lehetne menni ahhoz, ammeg meg van pakolva rendesen. -
mamiya70 #93427 nem rossz verda az EL CAMINO, na de ennyire... -
zsomboor #93426 Úgy ahogy írod, semmi más nem kell hozzá (amíg nem szeretnél nyerni is versenyeket ) -
Pocokmarci #93425 Vagy én nem tudok valamit jól és a World-höz nem kell account meg semmi csak egy regisztráció egy letöltés és online lehet játszani?