Need for Speed: World (MMORG)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Szabi
bárcsak ez lenne a játék legkisebb hibája 😄

idõvel talán majd beenged mindkét kariddal, addig is pihenj :p

"Nulla tenaci invia est via"

akkor ne legyen a szerver túrterhelt😄
bboyatty
Hát örülj neki, mást nem tudok mondani...:-??

Be original, be creative, be fresh, be righteous, be yourself and let no one stop you! B.Boy4life!

de másik karimmal beenged??
bboyatty
Gondolom neki is azt dobja be, hogy túlterhelt a szerver és mivel nem vásárolt még boostot ezért nem léphet be, mert vannak akik fizetnek a játékért. (nagyon csúnya dolog a részükrõl) De mint ahogy azt te is mondod nem sok összefüggés lehet az sb költés és a szüneteltetés között.

Be original, be creative, be fresh, be righteous, be yourself and let no one stop you! B.Boy4life!

Szabi
elméletileg nem lehet összefüggés az sb költés és a nem beengedés között

bboyatty
Az ingyen sb-t nem számolja szerintem, szóval ez csak a véletlen mûve, hogy pont utána nem enged be. Nem tudom mikor enged majd be, még nem találkoztam ezzel a problémával.

ingyen 500 sb volt csak véletlenül elvertem és egyik nap beenged másik nap nem enged..://
bboyatty
Mit ír ki? Az sb-t te vetted vagy ingyen sb volt?

Sziasztok!
Lenne egy olyan gondom hogy véletlenül elvertem a speedboost-om és 2 napja nem tudok felmenni azzal az account-ommal.... meddig kell várni?? mert másik accountomban sincs speedboost és azzaé felenged..😄
Elõre is köszönöm!
tutuhawer
szintén

youtube.com/tutuhawer -- It's time to NISMO! -- Say NO to racing -- TutuHawer híres jelét mindenhol ismerik, ám neki még nevét leírni is nehezére esik.

bboyatty
Szép a videó meg minden de nekem nem hiányzik ez a stílus. Szeretem az illegális versenyeket, a tuningot...de ettõl függetlenül, majd ha tudom kipróbálom. Egyszer a The Crew jöjjön ki, arra nagyon kíváncsi vagyok.

Szabi
a Shift 1-2 fejlesztõinek új MMORG játéka

bboyatty
Ez egy kívánság...
"I want this game back to their old owners and managers, NFS Drew and NFS De Vellis and next to that, i'd like they start adding new features as they promised much time ago.

This one would be a nice gift anyway."

Vajon mikor kapjuk meg a kódot? Mert ezt nem írták ki sehová.

bboyatty
Ja, az lenne de szinte látom, hogy valami rentál cucc lesz...<#idiota> remélem az m3 e46 gtr lesz, abból úgyis csak 2 van eddig...😛

Szabi
a legjobb ajándék továbbra is az autó kártya 😄

bboyatty
Látom vannak nagy kívánságok, F1, Aventador, minden szuper autó. De ha én kérhetnék akkor kanyon lenne meg drift, ha csak single-be is de ez a kettõ lenne...😛

Nem rossz 😊 köszi
Aki gondolja itt leírhatja neki milyen 1,5 millió like-os ajándékot szeretne,csak hogy kerek legyen a történet!
https://www.facebook.com/NFSJohnnyWalker

NFS Johnny Walker
QUICK ANNOUNCEMENT:
Congratulations to Need For Speed World's Official Page on 1.5 MILLION Likes!

THERE WILL BE A GIFT CONFIRMED!

What do you want to see as a gift? Tell us below
-'C3

tutuhawer
9823 vajon mit jelenthet? Mindenki az életkorát próbálja belõni, pedig lehet, hogy 9823-as irányítószámú faluból, Pácsonyból játszik és ezt jelenti. A pácsonyi játékosok tehát csalók 😊

youtube.com/tutuhawer -- It's time to NISMO! -- Say NO to racing -- TutuHawer híres jelét mindenhol ismerik, ám neki még nevét leírni is nehezére esik.

Ilyet én is kaptam,egyedi a kód mert az enyém nem ez.

X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun

goregrind
Újabb magyar speedhacker: ATTILA9823HUN

DISCORD: grimanddark

bboyatty
Régi a autólistám...kis nosztalgia.😛

bboyatty
Hát ez ilyen, semmi sem volt benne, hogy miért kapom csak itt van váltsd be. 😛

Egyébként karácsonykor beléptem egy kicsit nosztalgiázni, mert tudom, hogy ilyenkor mindig beteszik a havas golfpályát. Istenem anno mennyit ugrattam az S15-el. Emlékszem akkor az volt a legjobb T1-es kocsi 😄
Úgy mint az Elise a T2 és az M3 a T3-ban 😄

Szabi
nem túl bõ tájékoztatás, bár ezt megszokhattuk már 😄

bboyatty
Az én mail-em ilyen, rajta hagytam a kódot is, lehet próbálkozni de nem hiszem, hogy mûködni fog.

bboyatty
Pillanat és lesz kép.

bboyatty
Igen, bejelentenek bizonyos autókat igc-re majd eltelik 3gy hónap, kiírják, hogy valami probléma történt a rendszerrel és azért nem volt igc rá egy hétre meg kiadnak újabb autókat igc-re de a beígérteket nem, név szerinte a GT3 RS 4.0 és a 135i volt beígérve még tavaly ha jól emlékszem és azóta is várjuk. Ezen kívül semmi sem változott, ugyan úgy megy a cheatelés.

Szabi
elhisszük, hogy kaptatok grat, nem a kód érdekel minket, csak hogy hogy néz ki és mit írnak mire adták 😄

Történt valami változás õsz óta?

nem kamu ea fórumon is van egy topik a híres 600 boostról..

Fast N' Loud / Gas Monkey Garage

bboyatty
Ha kell a kódot odaadom de tuti nem fog mûködni.

SUNNY84HUN
én 6 mailt átlestem és semmi pedig mind fel van íratkozva a hírlevelekre stb akciókra mindig küldi a bu..ságait az ea meg az nfs world , bezzeg most nincs ilyen , tehát valóban képet vagy fake 😄 😄

'06 Honda Accord 2.4 TypeS K24A3 , '03 Honda Civic 1.6 LS D16V1 - Ha második vagy, te vagy az els?, aki veszít. -

bboyatty
Én is kaptam, hiába adja a kódot nem mûködik csak egyszer.

Szabi
képet a levélrõl vagy fake <#idiota>

vaóóó kaptam 600 boostot emailbe küldtek 1 kódot

Sziasztok! ngayon ritkán gurigázok már itt nfs world -ön és mikor fenn vagyok akkor is csak azt látom hogy szinte sehol már a régi jó csapat senki nem játsza már ,mi van itt? na mind 1 én mégt nem felejtettem el vezetni anno mikor még nem volt minden 2. sarkon 1 csaló még aki emlékszik tudja hogy én is tudtam vezetni egy kicsit itt egy nemrégen készitett Nfs Hot Pursuit videóm 😊 :
porshe 918 spyder night race
tutuhawer
Szevasztok
Mitsubishi Lancer EVO X itt NEM ELADÓ: link: nfswhun.com

chöö kössz -.-"
rá jöttem ._.
RoboKutya78
csak ekkora fénykép hírdeti az oldalon a boostforrást 😊

csak nézni kell a játék honlapját vagy menj be egy 576 ba szívesen hozzád vágnak egy dobozzal 4000 ftért cserébe😊

COMTRAYA.Steam:Robokutya;Asus RX460 4GB DDR5 Intel I5-7400 3GHz Memoria: 16 GB DDR4 B250G Gaming

BONESAI
fán terem

NFSW: BONESAI

am BOOSTot hol tudok wenni?
bboyatty
Hogy várj amíg beenged...

mert õ mit mond? :o
SUNNY84HUN
apex eu és usa között váltakoztas egyszer beenged , ha nem akkor az lesz amit Milan mond 😉

'06 Honda Accord 2.4 TypeS K24A3 , '03 Honda Civic 1.6 LS D16V1 - Ha második vagy, te vagy az els?, aki veszít. -

Nem, csak vársz, reggel majd beenged, vagy késõbb.
akkor most kaptam egy szép kis BANN-t? :/
bboyatty
Szerintem sehogy...😞