Need for Speed: World (MMORG)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
NFSW GEMPAHUN youtube.com/user/GEMPAHUN Xfire jimboba18
Be original, be creative, be fresh, be righteous, be yourself and let no one stop you! B.Boy4life!
Ott az Offtopik 😄
az a lényeg, hogy senkit sem fognak kárpótolni azért mert lemaradt róla.
ha találsz a buszon 1 ezrest a többi ember nemkér kárpótlást azért mert õk nem találtak, vagy épp nem voltak akkor a buszon.
De ha nem "bug" volt, ha igy akartak ok, mert gondolom ezzel nagy jovedelemre tettek szert, akkor miert nem hagytak bennt legalabb ejjfelig. Mert tudod van akinek dolgoznia is kell, nem jon a penz az esovel a csatornan, vagy anyuci-apuci penztarcajabol...
A lengyel boost meg teljesen mas....
"Vannak, akik középszerűnek születnek, vannak, akik elérik a középszerűséget, és vannak, akik nyögnek a középszerűség jármában, Őrnagy őrnagynak mindhárom kijutott." /Joseph Heller/
"Vannak, akik középszerűnek születnek, vannak, akik elérik a középszerűséget, és vannak, akik nyögnek a középszerűség jármában, Őrnagy őrnagynak mindhárom kijutott." /Joseph Heller/
aki figyelt, lehet némi elõnyhöz jutott ez által ez igaz.
Nekem is vannak bent kedvenc verdáim, de magas ívben le**arom azt is, ha az Aventador lesz népautó (IGC), agy a Nismo. Attól nekem se jobb, se rosszabb, ha másnak is megvan valami -vagy még több-, ami nekem is.
Vannak olyan fontoskodó majmok, akik finoman szólva is megjátsszák magukat, ezzel teszik a jót, meg a becsületest. Mindez állná is a helyét valamennyire, ha nem írnának le olyasmit, miszerint, adott körülmények között õk is megtennék, amit mások.
Az ilyen kijelentések után a becsületes emberbõl lesz az a majom, aki irigy arra, hogy esetleg mások, máshogy jutnak olyasmihez, amit Õ ki tud fizetni. De, ha másra nem, arra jó ez az egész, hogy kiderüljön, kiben van csak kicsike szikrája is az összetartásnak, és hajlandó a játékos társaival szembefordulni, kiállván valami mellett, amihez egyébként semmi köze nincs.
(Finomított verzió)
Project D|Rare Car Collector|
a sponsorpay-el szereztem anno 1-2 ezer SB-t 😄
700 AP - 1500 SB
1400 AP - 3500 SB
2000 AP - 5750 SB
2500 AP - 8000 SB
5000 AP - 17500 SB
eléggé macerás, de 1 próbát megér. te próbáltad ezt az oldalt?
a lényeg hogy AP pontokat lehet szerezni az oldalon, ha megnézel videok, kitöltesz kérdõiveket meg ilyenek.
van pár lehetõség most nézegetem õket.
Az igy kapott AP pontokat be lehet váltani SB-re. ezt még nem tudtam tesztelni, még gyüjtögetek.
ha müködik az egész akkor belinkelem ide.
COMTRAYA.Steam:Robokutya;Asus RX460 4GB DDR5 Intel I5-7400 3GHz Memoria: 16 GB DDR4 B250G Gaming

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Megj.: Még nem olvastam végig a mai több száz hsz., de igyekszek!<#hehe>#hehe>
Be original, be creative, be fresh, be righteous, be yourself and let no one stop you! B.Boy4life!
Simraceway: tigris013
50 rp kell a szintlépéshez és már az 5. Team Escape-et nyomom le, mindegyiknél kifagy -.-"<#falbav>#falbav><#falbav>#falbav><#falbav>#falbav>
Balathruin