Need for Speed: World (MMORG)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Más. A Social beállítások ma is elállítódtak. Na ez az, amiért szerintem nem fognak szankcionálni senkit: õk is tudják, hogy amit csinálnak: kevés.
légy türelmes
600 AP a legkisebb beváltható pack 1600 BS-ért.
szóval még el leszek egy darabig 😄
ha sikerült boostra is beváltanom és minden gömbölyû akkor majd jelzem 😊
Be original, be creative, be fresh, be righteous, be yourself and let no one stop you! B.Boy4life!
Project D|Rare Car Collector|
Be original, be creative, be fresh, be righteous, be yourself and let no one stop you! B.Boy4life!
Steam: Gfegyver
Bajok lesznek itt a Cortinával, úgy érzem.
NFS World: BLACKFOXHUN | DJP0N3 | NUCLEARPIZZA
Simraceway: tigris013
1:42.49
NFSW GEMPAHUN youtube.com/user/GEMPAHUN Xfire jimboba18
Akinek procektciós autok vannak azok meg úszták (Pl Eclipse F1 CCX ZL1 ARC VIPER)
Rosewood Collage - 1:42.95, Porsche 911 GT2(997)
28 % rapid fire
nem kell ide 50% 😄
youtube.com/tutuhawer -- It's time to NISMO! -- Say NO to racing -- TutuHawer híres jelét mindenhol ismerik, ám neki még nevét leírni is nehezére esik.
youtube.com/tutuhawer -- It's time to NISMO! -- Say NO to racing -- TutuHawer híres jelét mindenhol ismerik, ám neki még nevét leírni is nehezére esik.
Részemrõl a mai nap lezárásaként meg: Aki kihasználta az kihasználta. Volt vér a megfelelõ helyen, mert kockáztatni! Aki nem és most siránkozik vagy ócsárolja a másik oldalt, az iratkozzon be zyklon b kúrára!
Igen! Én is kihasználtam, majdnem kétszázat vettem a fõ profilomba! Ha ennyi volt a sztori és csak kivették, akkor vigyor a fejemen, ha meg bini-bani akkor így jártam, így jártunk. Leszarom tabletta beszerezve! Mentem punnyadás... <#wave>#wave>
DISCORD: grimanddark
Persze Mi tesszük ilyenné, amit meg fõzünk azt együk is meg.....
"Vannak, akik középszerűnek születnek, vannak, akik elérik a középszerűséget, és vannak, akik nyögnek a középszerűség jármában, Őrnagy őrnagynak mindhárom kijutott." /Joseph Heller/
- hát aki a sofõrpontokra megy rá, mint az õrült, csakis az nyert valamit is ezzel
Én nekem se skill, se powerup annyi, se játékpénz, ami semmire se jó, nem ér sokat. Az sztenderd átlagos játékos maradtam, és az is ennyit tud, aki lemaradt vagy saját maga miatt nem váltotta ki. Hû de ugrásszerû odabaszós elõnyt én nem érzek, nyilván mert már volt valamim és olyan sok hozzáadott érték nem lett. Lekapkodtam az ajándékot , mert miért ne. Lepattanó, rá kell menni, olyan kevés ajándék van amúgy... Csiles haragját se értem, sõt az õ érveit fõleg nem, Kaoszgolyo még érthetõ, egy bizonyos értékrend szerint hasít, amire azt lehet mondani, OK. De az irigység, a csak olvasóknak mondom, szinte jogtalan, mert húdenagy behozhatatlan elõnye senkinek se lett. Csak a sofõrpontokat számlálóknak. Aki most áll neki az 5000 pont összeszedésének... az kérdezze meg Zojit, hogy 3 év alatt szedte össze õ az 5000 pontra való garázst, autót bele stb stb. Tehát aki most veri a fejét a falba, hogy hogyan lesz meg a veyron Bugatti, az verje a fejét a falba, mert nem kezdett 2010-ben. Nem most kell kapkodni a pontokért, autókért fõleg.
1010101
Én se szolok többet hozzád tese hozzám..
jóéjt