Need for Speed: World (MMORG)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Várd ki a végét, egyelõre csak egy levelet írtam az EA-nek, arra várok valami reagálást.

Ami az ügyvédet illeti, ismerem az eljárást, Sunnynak részben igaza is van, s nem is magyar ügyvédhez fordulok, ha szükség van rá... Illetve magyarnak magyar, csak épp Amerikában él... és virul...

A játékról meg annyit, hogy ha a fejlesztõk svédek lennének, akkor nem hajnalba lennének a patch-ek helyi idõ szerint, a svédek sem annyira hülyék, hogy az amcsiknak kedvezzenek...

A másik, hogy a Lambós ügyre sem reagáltak azonnal, megvárták a következõ pach-et... Tehát sac per kb jövõ hét keddig minimum nem lesz változás... Ha mégis, akkor az még péntek éjfél elõtt megteszik.

Na de várjuk meg, mit írnak nekem, ami legkorábban is másnap hajnali 1-2-3 körül esedékes, ugyanis az amcsik akkor érnek rá...

AMD Athlon64 X2 Dual Core 6400+ - NVIDIA GeForce 9600GT 512MB - 4 GB RAM - Windows 7 SP1

Garázshelynek jó lenne a 300 mellé.

Fast N' Loud / Gas Monkey Garage

Ezért is írtam az egyik versenytársnak privátban, hogy akik összecsalták eddig a versenygyõzelmeket és még mindig játékban vannak, a tegnapi bug egy finom lökést adott nekik a Veyronhoz. A kérdés már csak az, hogy meddig használhatják
SUNNY84HUN
<#nevetes2>

'06 Honda Accord 2.4 TypeS K24A3 , '03 Honda Civic 1.6 LS D16V1 - Ha második vagy, te vagy az els?, aki veszít. -

Te minek írogatsz ide nem az ügyvédnél kéne lenned vagy ott ül melledet?<#mf1> <#duhos2>
7r1v1um
Legalább kicsit feldobta a kripta-hangulatot, úgyhogy megérte.

"Vannak, akik középszerűnek születnek, vannak, akik elérik a középszerűséget, és vannak, akik nyögnek a középszerűség jármában, Őrnagy őrnagynak mindhárom kijutott." /Joseph Heller/

SUNNY84HUN
* az helyett a 😄

'06 Honda Accord 2.4 TypeS K24A3 , '03 Honda Civic 1.6 LS D16V1 - Ha második vagy, te vagy az els?, aki veszít. -

Nem tudom, hogy valaki utánajárt-e, de innentõl kezdve, aki nulláról indul, full IGC-sen is meg tudja csinálni az 5000 achi pontot... Egészen pontosan 5025 pont szerezhetõ ily módon.

A 6 új achival összesen 525 achi pont szerezhetõ. Az eddigi max 4500 volt a tiszta IGC-seknek...

AMD Athlon64 X2 Dual Core 6400+ - NVIDIA GeForce 9600GT 512MB - 4 GB RAM - Windows 7 SP1

7r1v1um
Nem igazán figyelem a körítést menet közben, pláne, ha 260 fölött nitró után kell képet csinálni.

"Vannak, akik középszerűnek születnek, vannak, akik elérik a középszerűséget, és vannak, akik nyögnek a középszerűség jármában, Őrnagy őrnagynak mindhárom kijutott." /Joseph Heller/

A pálya egybõl beugrott nekem is, de a nevüket nem tudom. Csak a kedvenc pályáimnak, meg amelyiken megyek kényszerbõl a CHAMPION acsik miatt, azokat tudom.

Egy bolonddal ne vitatkozz! Mert lesüllyedsz az ő szintjére, onnantól viszont a rutinjával legyőz.

SUNNY84HUN
az a 2 épület és az laza balos egyenes szakasz és a végén laza balos újra csak ott van <#wave>

7r1v1um
Nobel-csontot neki!!
Nem valószínû, hogy kitalálnám, ez alapján<#taps>

Kezd alakulni a cinke a jó madaram 😄

NFSW GEMPAHUN youtube.com/user/GEMPAHUN Xfire jimboba18

Downtown Challenge <#wave><#hehe>
7r1v1um
Házi feladat: Melyik pályán készült a felvétel?
<#conf>

7r1v1um
Ez már megint szarakodik....

😄D
Szarul sült el az elsö 😞

😄

7r1v1um

7r1v1um
Szkeptikusok kedvéért:

bboyatty

Be original, be creative, be fresh, be righteous, be yourself and let no one stop you! B.Boy4life!

Kis OFF!
Segítségre lenne szükségem windows 7 téma felépítésében. Ha valaki tudna segíteni, akkor szóljon legyenszíves.
itt van videó a témáról és a hozzá való cuccokról!
Sajnos azt sem tudom hogyan álljak neki 😞

Drag
Meg érte fel menni kicsit dragozni

7r1v1um
Ami azt illeti nem fáztam odakint..........
Pár nappal ezelõtt említett valaki olyat, hogy single plyerben nem nagyon van forgalom mágnes.Hát engem sikerült 2 kör alatt 4x is megkínálniuk vele Ocean View-n. Hajlok arra, hogy szívesebben játszok multit, mintt singlet.
Más
Tegnap éjszaka megnéztem ezt az Aeria-s dolgot.Találtam ilyen kérdõív kitöltõs feladatot. Szeretek ilyenekkel sz.rakodni, gondoltam könnyû lesz. Adva volt 3 kifejezés amit egy dokumentumban meg kellett keresni. Úgy 30 oldal meg másfél óra után kezdtem azon gondolkodni, hogy valami nem egészen kerek. Google PDF ami alapból nem írja a terjedelmet, hát utána néztem: 254 oldal. Azóta se nagyon billent helyre a lelki egyensúlyom.................................

Az Ubisoft ügyvédjét kell megnyerni a képviseletre. :-) Szerintem.

\"Minden dolog, aminek kezdete van... Az egyszer véget is ér.\"

Én csak egy pillantást vettettem rá így már érthetõ.

Hátsója, ára( 😛 ), rosszul matricázták, Rossz BMW-n volt, bétában ennek az M3 GTR-nek volt Bodykitje, most miért nem tudnának minimum azt rárakni?!

Project D|Rare Car Collector|

miért volt hibás?
Talán rájöttek, hogy hibás MW BMW-t nem kéne kiadni.

Project D|Rare Car Collector|

Az Aeria-val szívtál, ha nem csinálsz új account-ot (tapasztalat). Nem lehet meglévõ World-ös felhasználóhoz csatolni az aeriagames-es felhasználódat. Csak akkor, ha csinálsz egy új account-ot.
Kb. így pocsékoltam el (szó szerint) 1200 boost-ot, aztán rá is hagytam.

Egy bolonddal ne vitatkozz! Mert lesüllyedsz az ő szintjére, onnantól viszont a rutinjával legyőz.

BMW tényleg jó ennyi idõre minek rakták be.. az se volt tervezett vagy mi?..

a rendõrautók annyira nem is izgatnak, de a bmw nagyon kellett volna 😞
SUNNY84HUN
reggel még bent volt 8 fele vették ki éppen néztem ..

a vicc hogy a blue juggeres dodge on sale autókban benne van <#hehe><#nevetes2> , már csak a 2 fajta cayman kellene oda

Látom még hir nincs az orosz oldalról, és még az 1 milla like sincs meg, remélem ezekrõl nem maradok le.

\"Csak akkor tanulsz meg igazán káromkodni, amikor vezetni tanulsz.\"

SUNNY84HUN
bann esélytelen kizárt esetleg autó és garázs visszavétele mint anno a murcinál , ez abban a formában mehet hogy a szerót visszaállítják korábbi idõpontra de ez az addig és utána lévõ ( bug alatti ) tranzakciókra nem érvényes mert az ugyebár külsõ dolog a többi ( jelene estben a végtelen autók ) az játékon belüli ügy

Hát komolyan ezt nem hiszem el -.- ma meglesz vbégre SB-m erre mindent kivettek amit venni akartam. -.- Rendõr autókat is meg a MW-es BMW E46 kiadását is -.-
Pedig a garázshely irtózatosan kellett, az kellet a legjobban, és most nincs, és egy csomó sofõr pontról estem el. :/

Sok napsütés után viszont jöhet az esõ...jelen esetben a sok kiváltott szarért ha bannolnak
Nem mindig jön napsütés esõ után...

Lehet jobb is, várd ki a végét <#hehe>
Na, lemaradtam errõl is. 😞

Nekem 14 helyem volt, és most majdnem 300 van. <#idiota>
Egy "régi" hozzászólás válasza: #76568 Az EA ezt is tiltja, igaz, vettem vele vagy 50 autót <#vigyor>
- Use or distribute unauthorized "auto" software programs, "macro" software programs or other "cheat utility" software program or applications.

Balathruin

Hát lol... komolyan, miért nem foglalkozik mindenki a maga problémájával? Akkor menjen, nyalja fényesre a kedves készítõk és kiadó hátsóját...

SUNNY84HUN
azért ez nem ilyen egyszerû meccs , mivel nemzetközi ügy így ottani vizeken mozgó ügyvéd kell nem ilyen itthoni hogy nem számolták el a juttatást rendesen intézõ emberke így ez nem kis lóvé lenne , csak ez több sebbõl vérzõ ügy , mivel még piti a dolog évekig húzódhat , nekem egy spanyol balesetet évekig kellett meccseznem az ügyvéddel anno ami nem kis lét emésztett fel de meg lett az eredménye , ilyen beadványt az értelmes és komoly nemzetközi ügyvéd szépen vissza ad

Remélem nem lesz igazad 😊
mindenesetre ugyanazzal az email-el regeltem az Aeria oldalára amivel a worldbe-n is játszom. hátha össze tudja csatolni a 2 dolgot.
Na, de most lépek dolgozni. majd este leszek.
jó játékot mindenkinek

Dereng, hogy régen mintha írta volna valaki, hogy csak az Aeria oldalról csinált World-regisztrációra lehet AP-ért SB-t venni. Vagy van/volt valami ilyesmi csavar, ami miatt nem is próbáltam ki az Aeriat.

légy türelmes

amúgy, magyarként regisztráltam arra az oldalra, igy nem hiszem, hogy külföldi elérhetõség kell majd hozzá

igaz, jó is, hogy mondod. most megnéztem, de mivel még nincs elegenedõ pontom , nem tudom mi jön a Purchase gomb megnyomása után. egyenlõre annyit ir, hogy nincs elegendõ pontom. nem tudom mi alapján fogja tudni , hogy kinek is kell adnia a worldben a boostot.
majd kiderül 😄

goregrind
Igen, számolja az eddigieket is! Ahol olyat látsz, hogy pl: 35/50 (szürke asszem) és az ajándék még nincs nyitva, akkor csak egyet kell megcsinálni! <#eljen>

DISCORD: grimanddark