Need for Speed: World (MMORG)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ami az ügyvédet illeti, ismerem az eljárást, Sunnynak részben igaza is van, s nem is magyar ügyvédhez fordulok, ha szükség van rá... Illetve magyarnak magyar, csak épp Amerikában él... és virul...
A játékról meg annyit, hogy ha a fejlesztõk svédek lennének, akkor nem hajnalba lennének a patch-ek helyi idõ szerint, a svédek sem annyira hülyék, hogy az amcsiknak kedvezzenek...
A másik, hogy a Lambós ügyre sem reagáltak azonnal, megvárták a következõ pach-et... Tehát sac per kb jövõ hét keddig minimum nem lesz változás... Ha mégis, akkor az még péntek éjfél elõtt megteszik.
Na de várjuk meg, mit írnak nekem, ami legkorábban is másnap hajnali 1-2-3 körül esedékes, ugyanis az amcsik akkor érnek rá...
AMD Athlon64 X2 Dual Core 6400+ - NVIDIA GeForce 9600GT 512MB - 4 GB RAM - Windows 7 SP1
Fast N' Loud / Gas Monkey Garage
'06 Honda Accord 2.4 TypeS K24A3 , '03 Honda Civic 1.6 LS D16V1 - Ha második vagy, te vagy az els?, aki veszít. -
"Vannak, akik középszerűnek születnek, vannak, akik elérik a középszerűséget, és vannak, akik nyögnek a középszerűség jármában, Őrnagy őrnagynak mindhárom kijutott." /Joseph Heller/
'06 Honda Accord 2.4 TypeS K24A3 , '03 Honda Civic 1.6 LS D16V1 - Ha második vagy, te vagy az els?, aki veszít. -
A 6 új achival összesen 525 achi pont szerezhetõ. Az eddigi max 4500 volt a tiszta IGC-seknek...
AMD Athlon64 X2 Dual Core 6400+ - NVIDIA GeForce 9600GT 512MB - 4 GB RAM - Windows 7 SP1
"Vannak, akik középszerűnek születnek, vannak, akik elérik a középszerűséget, és vannak, akik nyögnek a középszerűség jármában, Őrnagy őrnagynak mindhárom kijutott." /Joseph Heller/
Egy bolonddal ne vitatkozz! Mert lesüllyedsz az ő szintjére, onnantól viszont a rutinjával legyőz.
Nem valószínû, hogy kitalálnám, ez alapján<#taps>#taps>
NFSW GEMPAHUN youtube.com/user/GEMPAHUN Xfire jimboba18
<#conf>#conf>

😄D
Szarul sült el az elsö 😞
NFSW GEMPAHUN youtube.com/user/GEMPAHUN Xfire jimboba18
😄NFSW GEMPAHUN youtube.com/user/GEMPAHUN Xfire jimboba18
Be original, be creative, be fresh, be righteous, be yourself and let no one stop you! B.Boy4life!
Segítségre lenne szükségem windows 7 téma felépítésében. Ha valaki tudna segíteni, akkor szóljon legyenszíves.
itt van videó a témáról és a hozzá való cuccokról!
Sajnos azt sem tudom hogyan álljak neki 😞
Pár nappal ezelõtt említett valaki olyat, hogy single plyerben nem nagyon van forgalom mágnes.Hát engem sikerült 2 kör alatt 4x is megkínálniuk vele Ocean View-n. Hajlok arra, hogy szívesebben játszok multit, mintt singlet.
Más
Tegnap éjszaka megnéztem ezt az Aeria-s dolgot.Találtam ilyen kérdõív kitöltõs feladatot. Szeretek ilyenekkel sz.rakodni, gondoltam könnyû lesz. Adva volt 3 kifejezés amit egy dokumentumban meg kellett keresni. Úgy 30 oldal meg másfél óra után kezdtem azon gondolkodni, hogy valami nem egészen kerek. Google PDF ami alapból nem írja a terjedelmet, hát utána néztem: 254 oldal. Azóta se nagyon billent helyre a lelki egyensúlyom.................................
\"Minden dolog, aminek kezdete van... Az egyszer véget is ér.\"
Project D|Rare Car Collector|
Project D|Rare Car Collector|
Kb. így pocsékoltam el (szó szerint) 1200 boost-ot, aztán rá is hagytam.
Egy bolonddal ne vitatkozz! Mert lesüllyedsz az ő szintjére, onnantól viszont a rutinjával legyőz.
a vicc hogy a blue juggeres dodge on sale autókban benne van <#hehe>#hehe><#nevetes2>#nevetes2> , már csak a 2 fajta cayman kellene oda
\"Csak akkor tanulsz meg igazán káromkodni, amikor vezetni tanulsz.\"
Egy "régi" hozzászólás válasza: #76568 Az EA ezt is tiltja, igaz, vettem vele vagy 50 autót <#vigyor>#vigyor>
- Use or distribute unauthorized "auto" software programs, "macro" software programs or other "cheat utility" software program or applications.
Balathruin
mindenesetre ugyanazzal az email-el regeltem az Aeria oldalára amivel a worldbe-n is játszom. hátha össze tudja csatolni a 2 dolgot.
Na, de most lépek dolgozni. majd este leszek.
jó játékot mindenkinek
légy türelmes
majd kiderül 😄