Need for Speed: World (MMORG)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

1.: TE NEM OLVASOD, AMIT ÍROK? -.-

2.: Nem tudom, mi bajod az ügyvédes ötlettel. Szerintem teljesen korrekt. A magam részérõl elgondolkodtam azon, hogy beperlem azokat az embereket, akiket nem tartok esélyesnek arra, hogy 7 éves korig "írható" IQ teszten pozitív eredménnyel végezzen.
Kicsit még bolond a szerver...

Nem is tudtam, hogy ilyen sokáig autóztam <#idiota>

Balathruin

7r1v1um
Azért mínusz is mert "náci" terméket reklámozol.<#eplus2>

"Vannak, akik középszerűnek születnek, vannak, akik elérik a középszerűséget, és vannak, akik nyögnek a középszerűség jármában, Őrnagy őrnagynak mindhárom kijutott." /Joseph Heller/

<#idiota>

\"Csak akkor tanulsz meg igazán káromkodni, amikor vezetni tanulsz.\"

yeah sure.....

Hát igen, You know..
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Project D|Rare Car Collector|

Kicsit? <#banplz>

És legalább fogom tudni hogy megszenvedtem azért a pontért és igazságosan jutottam hozzá, nem mintha ti nem. 😊

Na, kicsit utána számoltam az ügynek és ha valaki csak IGC-bõl költekezett, tehát egy kanyi boostot sem vett, illetve használt fel, akkor a maximálisan elérhetõ achi pontok 4225, 4 garázshellyel számolva

Steam: Gfegyver

Én egy Ford GT-t vettem aztán csõ (mármint amit meghagytam), de ez amúgy is vétel lett volna 7.1M igc-m volt az ítélet napja elõtt.

Fast N' Loud / Gas Monkey Garage

MineHeadHun
Annyira meleg van, bakker.. Ma nekem még évzáróm is lesz 5 órától... Nem tudom hogy ezt hogy tudom kibírni <#fejvakaras><#nemtudom>
Én egy dologra leszek kíváncsi: Csilesbá' mit fog tenni, ha még az ügyvéd sem jön össze(Ehhez azért ügyvéd, kicsit engem megkacagtat)?

bboyatty
Azért jó volt...<#idiota>

Be original, be creative, be fresh, be righteous, be yourself and let no one stop you! B.Boy4life!

A garázshely, igazából ez a lényeges sokak számára. Én is szûkében voltam, és számomra ez volt a legfõbb ajándék az egészben. Az R8, a GT2, a harmadik 86-os, a DBS, az M6 kabrió, a Viper, a GT meg a Gallardo Roadster megvétele (+CCX) csak ráadás volt számomra, mert megtehettem. Vajon vegyek még LFA-t is?

\"Jó kasztni, jó sofőr - nincs kockázat!\" (Daniel Morales)

Akkor azt nem láttam 😄

7r1v1um
Az elsõ tanácsot meg fogom fogadni.

"Vannak, akik középszerűnek születnek, vannak, akik elérik a középszerűséget, és vannak, akik nyögnek a középszerűség jármában, Őrnagy őrnagynak mindhárom kijutott." /Joseph Heller/

#77024 Én ezt nem értettem, ahogy Gabe sem..

Mintha ezt írtam volna éjjel. 😄

Igaz, én elég alpári módon reagáltam le ezt a hülye gyereket, de kiakasztó, hogy valaki ennyire tenyérbemászó majom legyen. Bár, nekem tök nyolc, mennyien fogják szeretni/utálni-
Egymás után kétszer, többször ne menj ugyanzon a pályán, akkor nem nyomkodják a mágnest. Vagy kukkants be egy multi lobbyba két menet között.
Jól van befejeztem, majd jövök a végeredménnyel, szevasztok.

Aki törölni akar a listájából, az tegye nyugodtan, jövõhéten én is takarítok.

AMD Athlon64 X2 Dual Core 6400+ - NVIDIA GeForce 9600GT 512MB - 4 GB RAM - Windows 7 SP1

egyet értek. saját magát járatja le és saját magáról alkot negatív véleményt. nem veszi észre saját magát. (kettyincsen meg vkit?....... lehet az a baja hogy õt nem fugázták ki) a kis buza <#hehe><#hehe>
Én se kaptam el ezt a bugot, mert kórházba voltam, és nagyon mérges voltam ahogy megláttam hogy lemaradtam a "gyümölcsrõl", de rájöttem hogy ez csak egy játék ami egy lapos dobozban van 😊, és nem kell ennyiért idegeskedni, és amúgy sokkal fontosabb volt az amiért voltam én a kórházba. 😊

Ops ez nem az a topic, bocs.
Szerintem barátom menj szobára, és kettinyts meg valakit, ha nem nincs senkid, szedj fel egy kurvát az autópálya mellõl, mert az ilyen hozzáállással minimum hogy káros vagy a társadalomra. Ha eltûnsz, azzal mindenki jól jár, legfõképp mi.

Két tehén biciglizik a házteton. Megszólal az egyik:
- Messze van még húsvét?
Mire a másik boszen:
-Te hülye, hiszen nem is arra megyünk.
Érdekes, hogy a garázshely ekkora probléma ami önmagában nem sokat ér.. feltölteni igc-s szarokal amit nem használok pl nem is tetszik mi értelme lenne?.. Ha boostért veszek akkor meg úgyis lesz helye. Szóval vissza vehetik, de nem hiszem, h lvl10 csóró igc-s player vett volna garázshelyet a közeljövõben. <#vigyor>

Arról nem is szólva, hogy ki tudta volna használni a fejlesztõk retardságát. AchiCCXrõl, meg még annyit, hogy ennyi erõvel(ha nem szereztem volna pár garázshelyet, ójaj)perelhetnémén is, mert egy virtuális, fizikailag nem érezhetõ tárgy értékét vesztette, na tényleg lezúzok az Aldiba...

úgyis elvesznek mindent, szerintem kár beleélni magatokat.

az már más kérdés, hogy ez a irigy szarkavarás õt jellemzi, ilyen emberekkel én nem is szeretnék egy játékot játszani, mert eltorzult és téves az értékrended Csiles. get a life looser
szerintem el mentek neki otthonról de lehet hogy csak fordítva vette be a dilibogyóját. Nevetséges amit mûvel komolyan. mint egy rossz óvodás....
7r1v1um
Értem. Hasonlót én is írtam a legjobb kocsim kapcsán és fenn tartom a mai napig, csak perrel nem fenyegetõzök, mert:
1. komolytalanná tehet,
2.sok-sok támadási felületet adhat,
és 3. Élni és élni hagyni!

Hát nekem az elsõ dolgom ha hazaérek hogy kitöröljelek, leradírozzalak, kibanoljalak a listámról, mert még megfertõz ez a hülyeség. <#idiota> <#falbav>
Rajtad kívül még 3 emberrõl tudok aki Caymant kapott a 3000 achi pontos kártyából tegnap/ma <#idiota>
És õszintén, Neked ez ennyire fájó pont?
Ennyire zavar, hogy mások hozzájutottak valamihez? Mondd csak, mennyi Neked emiatt a veszteséged?
Amit éjjel írtam Rólad, az kezd kivilágosodni. Olvass vissza kicsit, aztán nézz Magadba. Nem ártana. 😊
bboyatty
Na ezt kaptam a 3000 achi pontért. Tegnapi Caymanozás után elkapott a hányinger.

Be original, be creative, be fresh, be righteous, be yourself and let no one stop you! B.Boy4life!

mond neked mi a bajod? lemaradtál a GIFTekrõl és megesz az irigység? ha neked nincs másnak se legyen vagy mi?
Nincs ezzel semmi probléma, full IGC-sen 5025 achi pontot össze lehet már szedni..

Nekem azzal a sok garázshellyel van a problémán... Ha csak azokat elveszik a néptõl már boldog ember vagyok + a 150 autóért járó jutalomautót. Mert így értékét vesztette.

AMD Athlon64 X2 Dual Core 6400+ - NVIDIA GeForce 9600GT 512MB - 4 GB RAM - Windows 7 SP1

Csiles inkább menj vissza az oviba xD
Nem tudom egyébként, én akárhogy is nézem, technikailag ez nem egy bug volt, tehát a TOS nem vonatkozik rá...szimplán a fejlesztõk baromsága volt...bug max. akkor lett volna, hogyha a vásárolható autók között van, de igazából még akkor sem, miért ne értékelhették volna le az autót 0-ra? (igen, nagyon jól tudjuk hogy ilyen nem lesz, de attól még igazam van ha ezzel jövök, az a lényeg)
Tehát, beléptem szépen a garázsomba, ott virít naggyal hogy GIFT, kiváltottam, egézs véleltlen jó sokszor...de nem mondta senki hogy nem szabad, miért ne...majd mikor bejelentették hogy nem szabad, nem is váltottam ki többet. Ezzel sehol nem sértem a szabályzatot.
7r1v1um
Javítás: "max.parányi jutalékot adtak érte a bankok."

7r1v1um
Fizettek a lengyel boostért, de ahhoz az EA nak nem sok köze van mert nem Õk forgalmazták, max.parányi jutalékot érte mellé a bankok.
Másrészt azt se feledd, ha igaz amit tervezel azzal nagyon sok embernek (talán olyanoknak is, akiknek szintén vannak kapcsolataik) rálépsz a tyúkszemére.
Ez nem fenyegetés se nem ígéret: ha kizárnak is másik e-mail címmel akkor kezdem újra amikor akarom, vagy játszok mást.

Én a földönkívülieket perelném be, mert nem akadályozták meg, hogy ez történhessen az emberiséggel.

légy türelmes

De az a lengyeleknek szólt nem mindenkinek ennyi erõvel.

akkor te az EA ellen perelsz vagy az EA-val együtt beperelsz mindenkit aki kihasználta a bugot?

Steam: Gfegyver

Sziasztok! 😊

Csiles, mondták már, hogy seggfej vagy?
#77318: én azt mondom hajrá!

te idõd, te energiád stb.. de szerintem egy barátnõvel jobban járnál, az is van ilyen strapás 😄

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
amúgy ez komoly? 😄

A garázshelyeket biztos hogy elveszik... Csak számolj utána... 10.000 ember kihasználta a bugot, mindenki ÁTLAG 50 garázshelyet szerzett (ami tuti több), az fejenként 50x500=25.000 boost... Ez egy F1 ára... Alig van autó, amibõl 10.000 db-ot eladtak volna...

Namost 10.000 x 25.000 = 250.000.000 boost, amit bukott az EA ... H

Ha 100 dollár 50.000 boost = 50 dollár 25.000 boost / fõ

50 x 10.000 = 500.000 dollár... csak a garázshelyekkel a bevételkiesés... Ezt meg nem fogják annyiban hagyni...

És nem összekeverendõ a lengyel boosttal... mert oda fizettél, mégha kevesebbet is mint kéne, de fizettél, kártyahasználatáért, tranzakcióért mindenért, ráadásul 2 hónapon keresztül elérhetõ volt. Ez nem véletlen volt, az akció volt, s ebbõl is volt bevétel az EA-nek bõven...

Majd a fejleményeket le írhatnád nagyon érdekel ,hogy fog alakulni

Végül is, ez csak játék.. de most el kell ugornom Almaléért, szerintem kelleni fog még ma.

Nem vagy százas, ha tényleg megcsinálod...

Egy bolonddal ne vitatkozz! Mert lesüllyedsz az ő szintjére, onnantól viszont a rutinjával legyőz.

Te egy idióta vagy, csak frappánsan leírva! És ez a finomított verzió, de kurvára!