Need for Speed: World (MMORG)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
2.: Nem tudom, mi bajod az ügyvédes ötlettel. Szerintem teljesen korrekt. A magam részérõl elgondolkodtam azon, hogy beperlem azokat az embereket, akiket nem tartok esélyesnek arra, hogy 7 éves korig "írható" IQ teszten pozitív eredménnyel végezzen.
"Vannak, akik középszerűnek születnek, vannak, akik elérik a középszerűséget, és vannak, akik nyögnek a középszerűség jármában, Őrnagy őrnagynak mindhárom kijutott." /Joseph Heller/
\"Csak akkor tanulsz meg igazán káromkodni, amikor vezetni tanulsz.\"
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Project D|Rare Car Collector|
Steam: Gfegyver
Fast N' Loud / Gas Monkey Garage
Be original, be creative, be fresh, be righteous, be yourself and let no one stop you! B.Boy4life!
\"Jó kasztni, jó sofőr - nincs kockázat!\" (Daniel Morales)
"Vannak, akik középszerűnek születnek, vannak, akik elérik a középszerűséget, és vannak, akik nyögnek a középszerűség jármában, Őrnagy őrnagynak mindhárom kijutott." /Joseph Heller/
Igaz, én elég alpári módon reagáltam le ezt a hülye gyereket, de kiakasztó, hogy valaki ennyire tenyérbemászó majom legyen. Bár, nekem tök nyolc, mennyien fogják szeretni/utálni-
Aki törölni akar a listájából, az tegye nyugodtan, jövõhéten én is takarítok.
AMD Athlon64 X2 Dual Core 6400+ - NVIDIA GeForce 9600GT 512MB - 4 GB RAM - Windows 7 SP1
- Messze van még húsvét?
Mire a másik boszen:
-Te hülye, hiszen nem is arra megyünk.
az már más kérdés, hogy ez a irigy szarkavarás õt jellemzi, ilyen emberekkel én nem is szeretnék egy játékot játszani, mert eltorzult és téves az értékrended Csiles. get a life looser
1. komolytalanná tehet,
2.sok-sok támadási felületet adhat,
és 3. Élni és élni hagyni!
Ennyire zavar, hogy mások hozzájutottak valamihez? Mondd csak, mennyi Neked emiatt a veszteséged?
Amit éjjel írtam Rólad, az kezd kivilágosodni. Olvass vissza kicsit, aztán nézz Magadba. Nem ártana. 😊
Be original, be creative, be fresh, be righteous, be yourself and let no one stop you! B.Boy4life!
Nekem azzal a sok garázshellyel van a problémán... Ha csak azokat elveszik a néptõl már boldog ember vagyok + a 150 autóért járó jutalomautót. Mert így értékét vesztette.
AMD Athlon64 X2 Dual Core 6400+ - NVIDIA GeForce 9600GT 512MB - 4 GB RAM - Windows 7 SP1
Tehát, beléptem szépen a garázsomba, ott virít naggyal hogy GIFT, kiváltottam, egézs véleltlen jó sokszor...de nem mondta senki hogy nem szabad, miért ne...majd mikor bejelentették hogy nem szabad, nem is váltottam ki többet. Ezzel sehol nem sértem a szabályzatot.
Másrészt azt se feledd, ha igaz amit tervezel azzal nagyon sok embernek (talán olyanoknak is, akiknek szintén vannak kapcsolataik) rálépsz a tyúkszemére.
Ez nem fenyegetés se nem ígéret: ha kizárnak is másik e-mail címmel akkor kezdem újra amikor akarom, vagy játszok mást.
légy türelmes
Steam: Gfegyver
Csiles, mondták már, hogy seggfej vagy?
te idõd, te energiád stb.. de szerintem egy barátnõvel jobban járnál, az is van ilyen strapás 😄
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Namost 10.000 x 25.000 = 250.000.000 boost, amit bukott az EA ... H
Ha 100 dollár 50.000 boost = 50 dollár 25.000 boost / fõ
50 x 10.000 = 500.000 dollár... csak a garázshelyekkel a bevételkiesés... Ezt meg nem fogják annyiban hagyni...
És nem összekeverendõ a lengyel boosttal... mert oda fizettél, mégha kevesebbet is mint kéne, de fizettél, kártyahasználatáért, tranzakcióért mindenért, ráadásul 2 hónapon keresztül elérhetõ volt. Ez nem véletlen volt, az akció volt, s ebbõl is volt bevétel az EA-nek bõven...
Egy bolonddal ne vitatkozz! Mert lesüllyedsz az ő szintjére, onnantól viszont a rutinjával legyőz.