Need for Speed: World (MMORG)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

tutuhawer
<#eljen><#nyes>

youtube.com/tutuhawer -- It's time to NISMO! -- Say NO to racing -- TutuHawer híres jelét mindenhol ismerik, ám neki még nevét leírni is nehezére esik.

Mit értesz azon, hogy "furcsa"?
mikor hogy

\"Csak akkor tanulsz meg igazán káromkodni, amikor vezetni tanulsz.\"

kb mennyi idõközönként változik az On Sale ajánlat?
#77024 sracok, csak en furcsallom ezt a hszt? <#fejvakaras>

Az a jó. Be se kell utána ülnie az oktatókocsiba. XD

Egy bolonddal ne vitatkozz! Mert lesüllyedsz az ő szintjére, onnantól viszont a rutinjával legyőz.

MineHeadHun
Valaki ráér a Rosewood and Lyons pályára menni velem privit? Mert az el camino ss-emmel akarok airtimeot fejleszteni. 😄
7r1v1um
Ja.És saját autóval érkezett a vizsgára.....
(történt ilyen).

"Vannak, akik középszerűnek születnek, vannak, akik elérik a középszerűséget, és vannak, akik nyögnek a középszerűség jármában, Őrnagy őrnagynak mindhárom kijutott." /Joseph Heller/

Krisz, korengedménnyel -ha megkapod- 16. életéved után, egyébként 17. 21 az nem nálunk van, csak ijesztgetik vele a népet.

Ellenben, újabb rendeletet akarnak -szeretnének-- bevezetni a kisebbségiek miatt, ami szerint kötelezõ a 8 általános, valamint egy "alapfokú" intelligencia-teszt. -ugyanis, láss csodát, 8 általános nélkül is lehet jogsid. Gázsi 3 X-et ír a személyibe, de van jogsija. Fura ez nekem...
Jó lenne már tudni mi lesz. De remélem nem repülök/ünk mert ezen a fiókon van még 3 játékom.
7r1v1um
Ezt nem vitatom.

"Vannak, akik középszerűnek születnek, vannak, akik elérik a középszerűséget, és vannak, akik nyögnek a középszerűség jármában, Őrnagy őrnagynak mindhárom kijutott." /Joseph Heller/

SUNNY84HUN
igen , de már ott van baj

'06 Honda Accord 2.4 TypeS K24A3 , '03 Honda Civic 1.6 LS D16V1 - Ha második vagy, te vagy az els?, aki veszít. -

Azt ki sült hogy pár hónapra van csak 😄D

NFSW GEMPAHUN youtube.com/user/GEMPAHUN Xfire jimboba18

SUNNY84HUN
aszem beverek pár gyümis hideg sört és grid 2 -t tolom , bezsibbadtam ettõl a sok okosságtól a gift autók ügyében

'06 Honda Accord 2.4 TypeS K24A3 , '03 Honda Civic 1.6 LS D16V1 - Ha második vagy, te vagy az els?, aki veszít. -

7r1v1um
Ebben meg currently (jelenleg) van, ami sugalmazhatja azt is, hogy nem végleges.A második mondat meg valamiféle jogorvoslat lehetõségét kínálja.

Itt már felesleg aggódnia. A baj megtörtént. De csak ha ezt látja.

Egy bolonddal ne vitatkozz! Mert lesüllyedsz az ő szintjére, onnantól viszont a rutinjával legyőz.

Minek az ügyvéd?

SUNNY84HUN
ha ezt látod akkor aggódj <#nevetes2><#wave>

7r1v1um
Niva-val. Vagy Orsós Vityesztõl csencselnek valami használhatóbbat.

Okés,kössz. 😊
kuzinom nyáron vizsgázik kresszbõl és vezetésbõl is, elmult 18 és mondta hogy ha 18 éves kor alatt kezded
a kresszt, akkor 1 évig nem vezethetsz külföldön, de ha a 18. életéved betölte után kezded el a tanfolyamot, akkor kimehetsz külföldre, és igen 18 éves kortól lehet letenni a B kategóriás jogositvány.

Steam: Gfegyver

MineHeadHun
Carbon96: látod eddig nem bannoltak senkit a magyarok közül, az igc, a caymanok és a dodge megmaradt.,az achi pont is megmaradt 😄
MineHeadHun
Jajj, ez carbon96-nak ment volna.
MineHeadHun
Igen, elveszik a garázshely. Vagy ha elvennék akkor az autó is elillan és nem kapsz érte semmi pénzt. Bár nem történne olyan hogy a garázshely elveszne.
SUNNY84HUN
gettoba a tek-esek mennek nem a járõrök

7r1v1um
Felsõ-közép osztály-beli tágas lakópark, ÉK- Egy(b)esült Államokban. Gettóba Niva-val mennek.

SUNNY84HUN
biztos az ingyen garázshelyek miatt jöttek 😄

Pardon. 18 éves korodtól.
Hiába, csak 3-ast kaptam érettségin a magyarból.

Project D|Rare Car Collector|

Biztos jó környezetben élsz.<#idiota>

17. Külföldön csak 18 éves korodban vezethetsz.

7r1v1um
ÖÖÖ tegnap 11 öra körül fekete öltönyös 40 körüli férfiak szálltak ki egy Suburban típusú terepjáróból, az ablakom alatt.De a szomszédért jöttek, úgyhogy addig élvezem ki a helyzetet, amíg tudom

Lehet, ez is ban, csak ideiglenes.

Gabe: Te is kötelezõ olvasmány vagy? 😄. És igaz a mese, hogy 21-tõl lehet jogsim?!

nálam 2órát kellett várni <#mf1> és jó lett <#nevetes1>

Steam: Gfegyver

7r1v1um
Nyugi már, temporarily=ideiglenesen.

Nagyon várod a bannolásokat, úgy látszik.<#idiota>

Akkor ban-t írna... Tudtommal.

Balathruin

Nekem már volt ilyen, 5 percet várj és próbáld újra, akkor jónak kell lennie.
7r1v1um
Elsõ áldozat.

😄

1.: Kéne? Alapmûvek! Kötelezõ olvasmány az Egri Csillagok és a "Nagy dudák" magazin mellett. -.-

2.: Ha eléred a 21 éves kort, kapsz másikat.
Na ilyenkor mit kell csinálni? <#fejvakaras>
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Originnel is ugyanez.

Balathruin

Sziasztok!
Ha most veszek a garázshelyre autót,és majd elveszik a garázst akkor ha majd eladnám az autót a garázs is elveszik vele?
Egyébként CARBON96 vagyok. 😄
Én meg leszarom az egészet <#idiota><#eljen>
Én kutyakozmetikára vitetném büntibõl..

7r1v1um
Pojén lett volna<#fejvakaras>

Én meg beperelem a kutyámat mert összeszarta az udvaromat.
xD

\"Csak akkor tanulsz meg igazán káromkodni, amikor vezetni tanulsz.\"

Nem buheráltam meg semmit, hanem bolond a szerver. Másnak is volt ilyen.

Balathruin

<#idiota>

Gabe:
1. Olvasni kéne? <#beka3><#banplz>
2. Én beperelem az öcsémet, mert továbbra sem adta vissza azt a kedvenc kisautómat, amit 3 éves koromban vett el..

7r1v1um
Lol overall time.
Vagy egy Szamarával játszol, csak meghackelted a képet.