Need for Speed: World (MMORG)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

7r1v1um
Persze szintén ezt tettem és vonom kétségbe ebben a pillanatban is szándékainak komolyságát.
Ellenben, a többiektõl Te vársz megerõsítést, erre utaltam, azzal hogy valamiféle gyártási hiba folytán nem adhatok olyat, de szerintem megmarad az önbizalmad nélkülem is.

"Vannak, akik középszerűnek születnek, vannak, akik elérik a középszerűséget, és vannak, akik nyögnek a középszerűség jármában, Őrnagy őrnagynak mindhárom kijutott." /Joseph Heller/

Csípi a szemed? Én csak szürcsöltem a mindenkitudjamitkénetalálnomújlöttyötvagyalmalét és olvastam a kommenteket, így csak analizáltam a kommenteket, mire végül elfogyott az almalé és elmentem csicsikálni 😊

Project D|Rare Car Collector|

Sziasztok !
<#hamm>
Konfrontálódni? (Ej, de szíp szó) Nem hiszem, hogy ez az. Érdekek ütközése, vélemények cseréje. Morálisan nem tudom elfogadni az indokot. Csípi a szemem.

\"Minden dolog, aminek kezdete van... Az egyszer véget is ér.\"

Nem a személyt bíráltam, hanem a választásának, döntésének legitimitását, motivációját, hátterét. Ez egy vita. És érdekelnek az érvek.

Chris: Ezekkel az izületes kezekkel. Kizárt. :-)

Egyetértek én is azzal amit írtál csak nem szeretek konfrontálódni,Csiles "kolléga" tegnapi hozzászólására ezért nem reagáltam!

7r1v1um
Közvélemény nincs. Magam részérõl senkit sem véleményezek személyes ismeretség nélkül. Változni annyi változott, hogy a többiek is megismerhették a gondolatmenetemet (ez az egyetlen dolog amiért fórumozok a pillanatnyi dögunalom mellett), mint hogy Én is benne vagyok a dologban.

"Vannak, akik középszerűnek születnek, vannak, akik elérik a középszerűséget, és vannak, akik nyögnek a középszerűség jármában, Őrnagy őrnagynak mindhárom kijutott." /Joseph Heller/

Ujjizombajnok lehetsz <#idiota>

Erre gyúrtam egész nap <#vigyor5>

Na majd keresgélem az updatet ha rájövök hun van..... de mst mennem kell arra a nyomorúlt év záróra <#falbav>
Én is ugyanezt gondoltam, csak lusta lennék ennyit írni <#eljen>

És? Változott valami? Vagy van amirõl tudnom kellene/illene? Nem kell papagájnak lenni. Õ is tud olvasni, én is. Nincs itt gond. Inkább az érdekelne, hogy most kicsit vagyok hülye, avagy nagyon, a közvélemény szerint. Gyenge személyiség vagyok és kell a megerõsítés.

Köszi Dealcsy! Igyekszem, de van hogy aknára futok és valami eldurran. :-)

Téged komállak. Meg tudod mondani, amit kell. Kulturáltan, poénosan.
<#eljen><#eljen><#eljen><#eljen><#eljen>

Egy bolonddal ne vitatkozz! Mert lesüllyedsz az ő szintjére, onnantól viszont a rutinjával legyőz.

oké köszi 😊
Kell a stat oldalon egy Update-t nyomni.

Köszi krisz csak a lvl nem stimel <#nemtudom>
7r1v1um
Korábban már megtárgyaltam ezt vele, ha legközelebb erre néz ismét megtárgyalhatom, bár nem vagyok papagáj, úgyhogy hagyom a f.szba a témát...
@77413 Nem is kellett csak a jóváhagyásért érkezett (Sopranos csak élõben).
@77423 Én intravénásan lövöm a Tuborgot egy pár napja, bár valahol azt olvastam, hogy 10 fokkal hûvösebb lesz.......hiányozni fog<#rinya>

valaki felvenne a magyar ranglistára ? persze mindenb idõmet megtekinthetitek majd a you tube on
Kész 😊

Nah végigmentem az irományokon. Érdekes hogy most pangás van. Reakciót azért várok párat majd :-)
#77444 Erre

Lemaradtam há :-) Inkább a melegben meló, minthogy itt a hûsben elmélkedjek.

kicsit lemaradtál , tegnapota olvasom a csiles ügyeket de ez a lapos tetû forúm "biztonsági okokból" csak 24 óra múlva enged hozzá szólni .....
De csiles egy <#kocsog> , assziszi a pénzével bármit megtehett és csak neki van jóga a játékban a veyron/ccx/cinke stb hezz mert fizett..... és az a baja , hogy most mindenki szerezhetett ccx-et garázs helyet.... neki meg savanyú a szõlõ <#nevetes2><#mf1>
Hát neki ment a válasz. Nyíltan. Közösség vagyunk vagy mifene. Le lehet engem baszni bátran, nem ugrok el elõle. Csak jogos legyen. De el kell még olvasnom 180 hsz-t :-)

Csak megjegyzem, hogy Csiles által generált és számokkal kifejezett kár értéke, kb annyira mérvadó, mint pár éve a Dégáz vesztesége. Enyhe volt a tél, a fûtési szezon majd két hónappal volt rövidebb az átlagosnál. A beszámolójukban az volt, hogy 800 millió nem kalkulált veszteséggel zártak. Mondom hír ez is, hát ok. Csakhogy. Ez olyan veszteség volt, hogy nagyjából ötmilliárdos haszont kalkuláltak és "csak" négyegészkéttized milliárd jött be. Egyem a zuzájukat, ilyen hiányom nekem is lehetne...

Ezt elküldted neki? Mert ez felér egy csibészelésel <#mf1>
Sziasztok. Kicsit elmélkedtem és ide megy a válaszom. Pontosabban a CSILES contra EA ügyben a véleményem és számonkérésem. Lehet nem lesz minden frappáns, de késõbb olvasom el az újabb 186 hsz-t.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

A probléma:
Én, õ, másvalaki. Belépve a cardealerbe, az ajándékaim közt mi fogad? Hát van ott három autó. THX EA és ki is váltom. Erre látom van még. Akkor köszi és ezt is kiváltom. Ajándék lónak ne nézd a fogát. Hát nem nézem. Nem is számolom. Szóval nem a legjobb verdák, de kapok ajándékot Éééén az EA-tól, csak úgy. Gyönyör és köszönet!
Erre jössz te a félhivatalos hisztiddel belemagyarázva hülyeséget. Elnézést a szóhasználatért, Téged véletlenül sem akarlak így minõsíteni! Tehát nem a személyedre értem, hanem a motivációdra. Hatalmas hibát ejtettél a számolásodban!
Az ok: A world teljes társadalma két nagy részbõl, illetve halmazból tevõdik össze. Az egyik az SB vásárlókból (akiknek a beleinvesztált tõkéje tartja életben az ingyenes játékot) és a másik halmaz, az ingyenes, illetve SB-t nem vásárló játékosokból. A két halmaz, igen keskeny metszete pedig az SB-t ritkán (évente 1-2-3 alkalommal) vásárló játékosok képezik. Kalkuláltál egy körülbelüli "hiányt" vagy "veszteséget" az EA részére. Akkor vegyük csak sorba! Én, mint SB vásárló játékos, eddig is vettem garázshelyet SB-ért, ez a profilomban is tisztán követhetõ, méginkább a tranzakciós naplómban. Vagyis kurvára nem tudsz elvenni tõlem semmit a hisztivel. Ahogy eddig megvettem ami kellett, eztán is megveszem. Ergó, ha visszaveszik a garázshelyet, ha nem, akkor sem költök sem többet sem kevesebbet, mint eddig. Úgy gondolom, hogy velem, mint fizetõ játékossal, kurvára nem baszol ki.
Az SB-t ritkán vásárlókkal mi történhet vajon. Az évi két-három SB vételezést egyéb célra fordítják, mint eddig. Magyarán ugyanazt az összeget ölik a játékba, mint ezelõtt is ölték. Velük annyiban baszol ki, hogy amit másra fordíthatnának, azt eztán is arra kell, mint amire eredetileg is szánták. Tehát végül is, velük sem tudsz kurvára kibaszni.
A harmadik és talán legnagyobb játékosbázis, az ingyenjátszók (csúnyán mondva ingyenélõk) Õk, ahogy eddig sem, úgy ezután sem fognak költeni a játékra!!! Pláne nem garázshelyre. Mindenki ismer olyan játékost, aki ingyé nyomja a béta óta. És nyomja. És nyomni is fogja. Most kaptak egy sanszot az EA-tól, esélyt arra, hogy ne legyen baromi nagy szakadék a fizetõ és nem fizetõk között, legalábbis a driver pontok rendszerében. Na kérlek, hát velük kibaszol de rendesen!!!

Kíváncsi lennék mi ad jogot egyetlen embernek, hogy népek sorsának bírája legyen?????

Õszintén remélem, hogy nem alszol nyugodtan! Mint mondottam, írtam, velem nem tudsz szívózni, vagy megszivatni, vagy keresztbe tenni. Nekem a world eddig is ment Csilessel és Csiles nélkül, ugyanúgy. Egy kurva nagy álszentség amit itt összehordasz. Poros úton járunk, hát poros lesz a lábunk. Ha esik, akkor biza sáros is. Párszor már kifejtettem, hogy mindenki sáros a worldben. Bizony. Mindenki. Nem csaló, ezt kihangsúlyozom, csak sáros. Mert a sánta logikád követve, te kifejezetten az ingyenjátszók kárát akarod. Ez vitathatatlan. De te mint SB vásárló, neked mindent lehet. Jó volt az egyhetes ajándékozáskor adott Boxter, jöhetett a Lancia, elfért nálad is a Snowzilla. De akkor ugye nem volt még öcsi, úgyhogy nem érdekelt. És ha hõbörögnél itt nekem, akkor az orrod alá dörgölöm például a sandizást, HS duplázást, TE pénzrablást, lengyel importot és lehetne folytatni. Nem vagy csaló! Csak sáros. Velem együtt. Csak én nem akarok népírtó lenni, te pedig igen.
Az én szememben az általad kezdett hercehurca, egy kurva nagy parasztvakítás, egy tartalom nélküli és elvtelen fantazmagória. Harc egy olyan becsületért ami nincs és nem is volt, mégcsak szellemiségben sem. Kreáltál magadnak egy szép kis keresztes háborút, de hit nélkül. És érték nélkül. Ha egy hülye ember volnál, akkor szánnálak, de így csak megvonom a vállam, és megyek veszek egy Hummert. Mert tetszik. Ha nincs helye vagy nem jön vele a beálló, akkor veszek azt is egyet. Mint eddig.

A lelkiismereted komolyan elbírja, hogy beszopatsz x-szer tízezer ingyenjátékost?

Konklúzió:
Hogy elveszik-e a helyeket, vagy sem, hogy szankció lesz-e vagy sem? Ez úgy gondolom, hogy kurvára nem a te farkaskiáltásodtól függ. Lesz aminek lenni kell. Esélytelennek látom, hogy elérj bármit is. Ez egy ilyen világ. Én együtt élek vele, te nem. ÉN együtt játszok az ingyenjátszókkal, Te pedig közöttük.
Kiváncsian várom a fejleményeket! Harag nincs, csupán kérdõre vonlak és vitába szállok. Nehogy túlbonyolítsuk még személyeskedéssel, vagy érzelmekkel.

köszi....Crhis majd alkalmasint kérhetném a fejlévet ? köszi 😊 godjob néven van

Ha már szó volt a Gázsiról 😄D

Elkapják a Tesco betörõit.
A rendõrségen folyik az adatfelvétel:
- Neve?
- Lakatos Gáspár
- Kora?
- Ott nem mi voltunk!
bboyatty
Simán, igaz hogy a kerekei alapból cserére szorulnak de nem rossz verda.

Be original, be creative, be fresh, be righteous, be yourself and let no one stop you! B.Boy4life!

faxa gt2.... megéri az árát?
Teszteltem az új drag gépem. nem gondoltam volna hogy ennyire brutál 😄
CSILES: legyél szíves feldobni engem is az earn speedboost miatt is. Meg kb. itt mindenkit. Mert ez is a 'fejlesztõk hibája', hogy könnyen IP cím változtatással más ország ajánlatait lehet elérni.
Viszont ha annak idején éltél a lengyel import boost-tal (valószínûsítem hogy igen, de nem tudom), akkor álszenteskedsz itt. Mivel az is csak lengyeleknek volt, nem magyaroknak, szlovákoknak, románoknak, stb...

Egy bolonddal ne vitatkozz! Mert lesüllyedsz az ő szintjére, onnantól viszont a rutinjával legyőz.

uhhhhhh úgy látom itt áll a bál mi volt?
Én most adogatom el, és herdálom el a pénzt.
Habár feltûnt, hogy a CCX-et nem sorba rakta, mert a porsche-erdõ között találtam meg.

MineHeadHun
Szép a GT2õd 😊 Én most kezdtem el matricázni a skyline gt-r r32-õt, de az évzáró miatt majd késõbb tudom.
bboyatty
Eddig még nálam minden ok. Van még valaki aki pórul járt?

Csiles most biztos rángatja a bõrt.

Be original, be creative, be fresh, be righteous, be yourself and let no one stop you! B.Boy4life!

Hát ez veszettül megy. megépítettem. nekem tetszik 😄
De lehet kapni usb vetilátort 😄

NFSW GEMPAHUN youtube.com/user/GEMPAHUN Xfire jimboba18

jah vagy nyisd ki a fagyasztot 😄

ház ez van 😄 <#banplz>

SUNNY84HUN
az locsolja magát ? <#nevetes2>

'06 Honda Accord 2.4 TypeS K24A3 , '03 Honda Civic 1.6 LS D16V1 - Ha második vagy, te vagy az els?, aki veszít. -

SUNNY84HUN
és akinek vízhûtése van ? <#banplz>

'06 Honda Accord 2.4 TypeS K24A3 , '03 Honda Civic 1.6 LS D16V1 - Ha második vagy, te vagy az els?, aki veszít. -

Muhahaha 😄DD<#banplz>

Ja és kész az egyéni szoba vetilátor 😄

Olvass vissza, este éppen erre reagáltam, csak nem finomítottam rajta sokat. 😄
SUNNY84HUN
te állat <#idiota>

Kockák Figyelem! 😄
Ha nincs venti akkor ott a gép ventilátor vagy ha van tartalékban 1-2darab veti anyi hogy csatolod a táp kábel tés ki huzzod magadhoz 😄

Hat, lassuk csak :
Eloszor azt irja, h
"ha nem fog történni semmi se, akkor a többi felhasználót fel fogom nyomni, legyen az barát vagy nem barát. A levél már megvan, elviszem egy jogász ismerõsömhöz, s még az ügyvédem véleményét is kikérem, merthogy ezt nem hagyom annyiban, az is biztos..."
aztan pedig:
"ha reggelig nem csinálnak semmit se, akkor én is beállok a sorba, s megcsinálom vele az összes achit, s azzal meg is lesz az 5000 pontom..."
Csak nekem nem veszi be ezt a gyomrom???

Ne kérdezzem, hogy miért/mibõl/hogy jött, mi? 😄
tutuhawer
ahogy írom, úgy mondom <#eljen> Gyerekkori, nagyon junior, tesóm találta ki, így maradt.

youtube.com/tutuhawer -- It's time to NISMO! -- Say NO to racing -- TutuHawer híres jelét mindenhol ismerik, ám neki még nevét leírni is nehezére esik.

Tete TutU... Nem gúnyolni akarlak, ne értsd félre, de tényleg Tutu-nak írod/mondod a nickedet, vagy ez Tütü akar lenni -mint kisótó-, csak ekezetek nelkul? -ha meg már kérdeztem, akkor duplán bocsi. :$