Need for Speed: World (MMORG)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

tedd fel a 2.2.1-es utorrent-et azza mûködik

Simraceway: tigris013

Ez is egy eredmény <#taps><#eplus2>

\"Minden dolog, aminek kezdete van... Az egyszer véget is ér.\"

tutuhawer
jaja, én nyomkodom a pontokat mindig. Többnyire pofára adom a pontokat, Derekasnak pedig jó nagy...
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
pofája van <#nyes><#ravasz1><#nevetes1> sok zöldet kap <#vigyor2>

youtube.com/tutuhawer -- It's time to NISMO! -- Say NO to racing -- TutuHawer híres jelét mindenhol ismerik, ám neki még nevét leírni is nehezére esik.

Most jottem ra, h nem nyomtam neked zoldeket, pedig nagyon sok olyan hsz ed volt, ami nagyon tetszett <#taps> Dehat meg mindig nem vagyok nagyon itthon a forumozasban...Utolag nem nyomhatok vagy tizet?<#worship>

Jéééé! Ezt észre se vettem. Köszönöm a zöldeket! Most nincs kérdés, de este kíváncsian várom a bõvebbet
<#integet2>

SUNNY84HUN
jaja látszik , fel kell vállalni a véleményt

'06 Honda Accord 2.4 TypeS K24A3 , '03 Honda Civic 1.6 LS D16V1 - Ha második vagy, te vagy az els?, aki veszít. -

7r1v1um
Semmi köze ehhez a topichoz, de lusta vagyok keresni megfelelõt:
A torrent kliensben néhány feltöltés alatt levõ tétel néha piros hátteret kap, tehát nem feltölthetõ. Ellenben továbbra is azt írja, hogy "seedelés" és Én sem töröltem semmit a letöltött mappából.Na most ez miféle probléma lehet és hogyan tudnám orvosolni.Különben érdekes, mert csak ncore-ról letöltött torrent esetén jelentkezik és nem állandó.

"Vannak, akik középszerűnek születnek, vannak, akik elérik a középszerűséget, és vannak, akik nyögnek a középszerűség jármában, Őrnagy őrnagynak mindhárom kijutott." /Joseph Heller/

tutuhawer
miért látom, hogy kik nyomtak zöldet erre a hozzászólásra?

youtube.com/tutuhawer -- It's time to NISMO! -- Say NO to racing -- TutuHawer híres jelét mindenhol ismerik, ám neki még nevét leírni is nehezére esik.

trakk
Megnéztem, nem találtam ilyesmit.

NFS World: BLACKFOXHUN | DJP0N3 | NUCLEARPIZZA

tutuhawer
jó az okoskodás, és hamar okoskodnék tovább , este talán a munka mellett beugrok ide is pá idiótaságra. Nem kérdés, hogy aki lemaradt, lehet szomorú, mert pont lemaradr vagy lehet jókedvû, mert nem érheti baj, minden OK. Én nyomkodtam és a szomorúaknak mondom, hogy csak a látszatja kemény a trükknek. Elég látványos. Akit érdekel, hogy mégis miért mondom, aakinek aggályai vannak, tegye fel a kérdéseit, mert 1-es szintrõl nulla pénzzel is van infóm. Versenyképes? Powerupos? Garázsbeállós? Achievementes? Autós?
Ha valakinek szúrja a szemét, ha úgy érzi vesztett valamit, tegye fel a kérdését.

PLUSZ: köpködtem a BOT-os powerupos spílerre, és joggal teszem most is. Ha minden pénz megy packra, 149 autó vásárlása után lesz 1000 nitró. 1 hét alatt elpuffogtatom, aki többet hibázik, annak hamarabb elfogy. A powerupok 1000 körül megálltak, ami szinte semmi egy oldskool spílernek, aki új, annak mondjuk többet ér. Aki új, mondjuk hibázhat többet, értsd: mindegy , mennyi nitrója van, ha a családapa keresztbe autózik. Ez a powerupos része, a nyeremény - szerintem minimális

tehát kérdés? Viszlát este

7r1v1um
Ó értettem Én, csak a saját gondolataimat próbáltam kifejezni a Te szavaiddal (á la Ctrl-C-Ctrl-V).
@77491 A z aikidót öcsém hatására Én is kipróbáltam volna, de egyrészt túl gyenge fizikumú vagyok hozzá, másrészt Õ is abba hagyta, pár hónap után.

"Vannak, akik középszerűnek születnek, vannak, akik elérik a középszerűséget, és vannak, akik nyögnek a középszerűség jármában, Őrnagy őrnagynak mindhárom kijutott." /Joseph Heller/

Még egy ötletecske. Nem ellenõriztem, de az originben is van fizetési opció mentés. Ami ott tárolódik az nem lesz érvényes a worldben is? Most melegem van és nagyon lusta vagyok. Egy próbát megérhet.

SUNNY84HUN
én nem azt írtam hogy agyon kell verni mindenkit pont hogy NEM ( legalább is nem mindig 😄 )

#77491 pedig rád férne 😉 nem csak az aldis almalé 😄
#77494 helyes kitartás

én fiamat is viszem magammal 5 éves múlt de már velem edz 😉 , nem bántam meg hogy gyerekkoromban ( 7 évesen ) ezt választottam és igen sokáig verseny szerûen ûztem , most már csakedzegetek <#boxer>

'06 Honda Accord 2.4 TypeS K24A3 , '03 Honda Civic 1.6 LS D16V1 - Ha második vagy, te vagy az els?, aki veszít. -

Sziasztok!

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Újratettem a gépemet win8-al remélhetõleg megoldódnak a laggolási problémáim

Simraceway: tigris013

MineHeadHun
Az szar, gondolom csak a modi tud ilyet. Akkor az a lényeg, hogy a 77494-es üzenetem SUNNY84HUN-nak ment. Nem figyeltem oda kinek írok. 😄
trakk
*azt hittem, hogy.

trakk
Használnám én is, szerintem az elmentett felhasználó ugyanezt a címet használja ráadásnak. Persze voltam olyan naív, hogy amikor a PSC-s fiaskóm idején kitörölték a mentett opciókat, akkor tényleg ki is törlõdött. Hát nem, és ennek nem is tudok most mit csinálni.

Hozzászólásokat nem tudok semmilyen módon módosítani, csak törölni.

Project D|Rare Car Collector|

Mindjárt kezd az Eurosporton a LeMans24H idõmérõje

Értem. Én megrögzött PP-s vagyok. Mikor befenyítették az IP szûrést akkor úgy maradt és azóta is azt használom. Amíg csak mûködik.

MineHeadHun
Chris, légyszi át tudod módosítani úgy az üzenetement hogy 'válasz a 77486-os üzenetre'? a 77494-es üzenetre gondoltam.
trakk
Nem hiszem, hogy menne, mert a regisztrált PP e-mail címem van beragadva a rendszerbe.

MineHeadHun
a sunnynak ment
MineHeadHun
jajj
trakk
Hát akkor marad a várakozás, hátha még ma bekönyvelik a cuccost a megerõsítõ kóddal...

MineHeadHun
A legjobb barátom is ezt javasolta. Bár ott eléggé gyenguszka lennék, hiába van kicsi izmom. Tudok azért felemelni egy karton tejet.(12 liter) Most nyáron azért erõsítek azzal, amikor lemegyek a papámhoz, akkor féltéglákat emelgetek. Hátha izmosodok azzal picit. A féltéglák súlya ott 3,5 kg.
És ha bemész másik nemzet ipjével, ott nyomsz egy save-t, utána újra loginelsz lengyelrõl, ismét save. Akkor sem lehet átírni? Lehet hülyeséget írtam.

Igen, a Manage Account engem is zavar, nem tudom se a folyamatban lévõ fizetéseimet lezárni(tuti ettõl szart be az egyik PSC-m), meg egyebek. Moneybookers a legjobb.

Küzdõsport volt már, akármilyen fura, sárga öves Karatés vagyok, de aztán abbahagytam a költözés miatt és itten nincs Karate.

trakk
Asszem nem lesz PayPalozás... Anno hiába töröltettem ki a mentett fizetési módjaimat, még mindig bent vannak a rendszerben, csak már nem látom õket, ergó se törölni, se használni, se újat létrehozni az e-mail címre nem tudok...
Ehhhhh...

7r1v1um
Magatartás jó? Ha jól emlékszem nálunk az egész osztály jegyeit összeadva se jött volna ki 4, bár nem tegnap volt.
@77486 küzdõsporttal 1et értek, mert:
1."tartást és önfegyelmet ad"
és 2."mert agyon kell verni mindenkit ".
@77487 kb. annyira mint a póker

A kocsinak mindenképp az....

Én idén önként mondtam, hogy elégséges legyen, aztán nem érdekel, tanár meg Közepest adott, még ilyet..😄 GoKart mennyire testnevelés?😛

SUNNY84HUN
hát ez az a tesi közepes annak is jónak kell lennie , irány valami sport ( én küzdõsportot javasolnám , nem azért mert agyon kell verni mindenkit hanem tartást és önfegyelmet ad ) .. ez a mai fiatalság <#rolleyes>

Nekem ezen a fiókomon nem mûxik a frissítéses trükközés. Másikon kb hétféle ajándék között variál ciklikusan és random. Am elsõre bejött, flottul ment. Frissítésnél bambulgatott el.

Hányadszorra jött be a fizetõoldal? Most F5-zok hogy dodge vinylt kapjak. Tegnap még volt.

Még mindig szivesen. Egyszer spamelhetek én is.

Ehh, kapkodás.
Adress: Zenova 6
Providence: POLAND
City: Warsaw
Number: 85003

trakk
#77478 !
Csak nem akarok spamelni.

egyszerûsítve :-)
Billing Address
Zenova 6

WARSAW, Poland 85003
Poland

Neked (majdnem) bármit és szivesen! <#wave>

trakk
Öhm... kérhetnék újat? Nem tudtam ennyi idõ alatt memorizálni sajna.

trakk
Köszöntem.

Én mindig újjal megyek be. Ha Blackfox nyugtázta képet, töröld lécci. Csak a cím miatt lõttem neki, de bentmaradt személyes dolog is. Köszi!

Dögöjjön' meg a proxy switcher, eltûnt a kedvenc Lengyel proxym, kereshetek újra 😄

trakk
Ahhoz kell valami speckó lakcím beállítása? Csak mert én is most adakoznék szerencsétleneknek, csak PSC-m meg nincs még, venném online, de még nem jött meg az aktiváló kód hozzá.

Orange neon, meg rendszám a 3500 mellé. Én pirosat újítok. Megy a szememhez <#szeret>

Szuper, akkor szerintem beruházok a Raptorra, csak a bõség zavara beleköp a lecsóba. Blue vagy Red Jugger?! 😄 És van még Dodge Vinyls 3500-nál?

MineHeadHun
Na megvolt az évzáró. 7. osztályos leszek. A biziben a matek jó, a tesi közepes, és a magatartás jó, de a többi az mind jeles. 😊 Az évzárón úgy izzadtam mint a szar mert rohadt meleg volt.
Értem Köszönöm!

Holdkorosok: Azt hiszem ez is kifejezi az indok kétségbevonhatóságát. Csak kicsit nagy az osztály és többen buknak.... Én stréber vagyok és nem :-)

Chris! Paypal megy. Jelentem most támogattam meg kicsit a tegnap csúnyán lerabolt EA istenkirályásgot.

Hogy néz az ki ha Pistike beköpi az egész osztályt hogy puskáztak csak azért mert õ megbukott?