Need for Speed: World (MMORG)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Már megint engem kacsázik a Rex Felügyelõ 😄 Támadjon meg Duck Dodgers 😛

Project D|Rare Car Collector|

Leírhatod 3szor még, akkor is értelek :-) Rugdossuk a határt. Te is, én is. A te érték limitedben, pont annyira vagy sáros, mint én az enyémben. Beszélsz a határról. A jelenlegi ügy kapcsán, hány autó volt a határ neked? Fajtánként kettõ? Nekem tíz. (a fõ profilban, mert álszent nem vagyok.) Akkor én most mocskosabb vagyok? Érted? Más a darabszám, de ugyanaz az arány. Egy program hibát meg ne kelljen már lelki útra vinni. Ha megtörtént, akkor meg aki jobban járt azt ne kelljen keresztrefeszíteni. Szerintem.

\"Minden dolog, aminek kezdete van... Az egyszer véget is ér.\"

Nem lehet hogy az emberek többsége attól a sok bosszankodástól,hibától,igazságtalanságtól ami nap mint nap éri a játékban érezte feljogosítva magát hogy visszaéljen a rendszer hibájával,mert meggyõzõdésem hogy lehetne profibban csinálni egy ilyen játékot,legalább olyan ütõsen mint ahogy az árak be vannak lõve!

goregrind
Fasza lett! Egyéként nem kötekedésnek szánom, de az almalébetyár HG kötelezõvé tehetné sok kép beillesztésekor a SPOILER használatát! Kacsapásztorkodás helyett ilyeneken törhetné az okos kis fejét... <#idiota>

DISCORD: grimanddark

Részemrõl sandboxie lengyel boost meg az ilyesmi bugok ami véletlen kerül be nem tekintem csalásnak autofinish, speed hack, bot a lot vagy mi a csöcs az meg csalás.. meg kitudja még mit használnak egyesek multiba.

De ez csak az én véleményem.

Fast N' Loud / Gas Monkey Garage

MineHeadHun
Kész vagyok a skyiine-nal (R32), az elsõ 3 képben nem volt aftermarketolva, a 4.ben már felraktam spoilert is meg neont, egyedi kereket (ADR D style 18"), "CASH" rendszámtáblát, black smokeout ablakfestést.

Képek:

A lehetõen legjobban akartam összedobni, hát vagy fél órát igénybe vett. 😄
Amióta új gépe van, én meg vettem magamnak új WiFit, azóta nem zavar. Csak ha fullHDban nézi.

goregrind
Nem, nem banhammer! Másnál is elõjött már ez a hiba - amikor az "NFSW Launcher"-t használta (újra) belépéshez, miután kidobta a játék. Viszont írta itt már más is párszor, most én is írom (nem csak neked, mindenkinek): HASZNÁLJÁTOK AZ ORIGINEN KERESZTÜLI BELÉPÉST A JÁTÉKBA! A jelszóval sem kell bíbelõdni minden egyes alkalommal.

Download Origin

DISCORD: grimanddark

Az embernek vannak érzései, vannak gondolatai, vannak cselekedetei, és mindezek alapján van egy képe önmagáról. Én errõl a képrõl beszélek a mostani ügy kapcsán.

Vajon hová vezet, ha a játékosok nem tudják, hol a határ? Rammolás, aztán cheat, aztán az elõbbi kettõre hivatkozva homokozás, most meg mindenféle cuccok szerzése. Holnap mivel próbálják majd elkerülni a versenyzést az emberek? Rex azt mondta, neki végig kell vinnie a játékot. Rosszul mondta: látni akarja a végét. Végigvinni azt jelenti, végigjátszani. Miért nem lehet csak játszani? Persze, az embernek kell a jobb vagy a kedvesebb kocsi, kell az új, de nem kellene, hogy mindenáron kelljen. Miért kell átlépni azokat a határokat, amik nem a játszást szolgálják? Én például boldog vagyok az autóimmal, és ha majd olyan kocsi lesz IGC-s, amit meg akarok venni, lesz rá pénzem, és garázshelyem. Akkor is lenne, ha nem váltottam volna ki ezt a pár kocsit tegnap. Bizonyos stikliket megengedek magamnak, de van egy határ, amit nem lépek át, mert egy nagy rakás szarnak érezném magam, ha megtenném, mert a World egy játék, és én általában játszani szeretnék benne. Versenyezni, tuningolni, autót csinosítgatni, autót birtokolni. Van az a határ, amit nem lépek át, mert amit igazán akarok, azt el tudom érni a magam erejébõl. De csak én tudom, mit tettem. Vagyis csendben átléphetném a határokat. Nem vagyok top százas idõmenõ. Százas meg végképp nem. Nem vagyok hiperszuper versenyzõ, több évnyi rutinnal. Nem vagyok okos (szép talán). De ha mindezek ellenekezõjét bizonyítanám nektek a pályán, a statomban és a fórumon, nekem akkor is fontos lenne, hogy tudjam, tiszta vagyok. Számomra minden stiklim belefér abba, amit a tisztaságról gondolok. Néha nehezen, de belegyömöszölöm. Talán másoknak is belefér a saját maguk tisztaságába, amit tesznek, vagy nem is akarnak tiszták lenni, nem tudom. Szerintem nekem kell saját magam megállnom egy bizonyos határ elõtt, és nem szabad átlépnem, akármennyire is kecsegtetõ. Mert büszke akarok lenni az egész játékos részemre, nem csak arra, hogy gyors vagy okos vagyok. Én csak játszani akarok. És ahhoz nem kell sok. Nem tudtam megindokolni magamnak, miért váltsak ki egy rakás kocsit. Semmiben nem lettem volna elõrébb vele. Lett volna egy csomó pénzem. Mit vehettem volna belõle, ami miatt most nem játszhatok, ha akarok? Semmit, hiszen mindenem megvan a játékhoz. Mit kezdhettem volna a sok garázshellyel? Nem sokat, mert a legtöbb kocsi nem érdekel. Mit kezdhettem volna a bõséggel? Lubickolhattam volna benne, elnyomva magamban az érzést, hogy loptam az ajándékot? Vágod...

légy türelmes

Ez az. Van két oldal. (Ja, még Csilesé is) Neked igazad van. Kicsit Káosznak is, illetve az elvnek, amit megfogalmazott. Nincs kérdés. Ki így érez, ki úgy. Csak amibõl kirobbant az egész, vagyis a Csiles per az összességében nem áll meg a lábán. Mert az színtiszta kibaszásakarat. Nem elvet véd, hanem gõgös elégtételt akar. Ehh. Reggelig lehetne szõni. Az elv és a tapasztalat igaz. Csak nem azonosak.

tutuhawer
bezzeg TCMBazsi nem youtube-ozhat...

youtube.com/tutuhawer -- It's time to NISMO! -- Say NO to racing -- TutuHawer híres jelét mindenhol ismerik, ám neki még nevét leírni is nehezére esik.

Úgyis, multizhatnékom van, végighallgatom közben.

Független.

és ha banhammer lenne mit csinálnál örömödbe? <#mf1>

Simraceway: tigris013

tutuhawer
Rank 1:
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

youtube.com/tutuhawer -- It's time to NISMO! -- Say NO to racing -- TutuHawer híres jelét mindenhol ismerik, ám neki még nevét leírni is nehezére esik.

Nem az a kérdés, hanem a gyõzelmeket mint az MP-ben, vagy a sima végigmenést helyezéstõl függetlenül pl. TE-ben.

#77552 Banhammer?? <#hehe>
tutuhawer
negatív érzés. Te még nem éreztél elég negatív érzést ebben a játékban. Nem jogosít fel engem ez, persze, hogy elvegyem, amit elvileg nem akartak nekem adni. De mégis adták. És eltelt még egy óra és adták. És adták. Még egyet adtak. Rászóltam a simracewayben az emberre, hogy gondom van, azonnal mondta, ugorjunk ki a chatbe firefoxba és megoldjuk. Másik esetben mindenkinek gondja volt és azonnal javítottak egyet , kész. Ha a NFS World vagy EA adja, akkor én elveszem. Most már nem tudjaák visszavenni, mert nem is tudják megmondani, mit akarnak vissszavenni. Csiles se tudja, mit akar elvenni 😊)) Garázst? Leszarom, érted. Alkatrészt? Nincsen, nem is volt, nem is kaptam. Skillt? Nem kaptam? Autót, megvásárolt autókat? Melyiket? Ezt,ezt és a másikat, mert látjuk, hogy azokat jogtalanul szereztem? OK, tessék elvenni, és máris felnyomom csalásért a játékosok felét úgy, hogy a játékosok fele, és tessék lecsekkolni.
Mégis, valahol egyetért veled az ember, csak a saját nevemben: Mentem én már eleget tisztességesen, mentem már eleget óvatosan, voltam én már eleget becsületes, rám lehet vetni a követ, hát most.. hmmm, ha adnak, ma is elveszem

Ez mi a rák????
Kivág fatal error 200020-al és erre ez van

Megvan a Rank 1 belõle, számolja rendesen

mi ez az új hibakód????

Server fatal error 200020

Valaki nem nézte a privát versenyeket, hogy számolja az achi, ha gyõzöl vagy ha végigérsz (hasonlóan a singli-ben hogy van). Átírom a fenti értelmezést, mert sok minden változott + autók is.
Ryder159
jaa, azt hittem ingyen F1-et osztogatnak

Ki lett vesézve a hatalmas per.

Ja ja.

\"Csak akkor tanulsz meg igazán káromkodni, amikor vezetni tanulsz.\"

Annak már hûlt HELYE van. (Még...)

Ryder159
Mi ez a 245 HSZ? csak nem ingyen van megint valami?

Alias (aljas) Csííííteeeer! <#banplz>

GreenPoint Bot <#idiota>

Nem figyeltem 😄

A házigazdától el is várom, hogy több legyen. <#eplus2>

Krisz, vagy inkább leszedni

Chris, az a "Mai patch" nem igazán mai. Nem lehetne átírni? <#idiota>

Balathruin

Jár a zöld, mert van koncepciód. De két EMBER közti dolgot vetítesz, egy digitális kereskedelem és egy közösség nagy részének a megszemélyesítésébe. Arra jó amit el akarsz vele mondani. De! Egyetlen mentségem az, hogy: Az én accountomban és az én ajándékaim közül vettem el amennyi kellett (vagy nem kellett). És nem példanélküli, mert volt már egy camarónk ingyé, akármennyi és néhányunknak toyotája is ,akármennyi. Hogy most garázs is jött vele? Én nagyon szépen köszönöm. Ha jól érzem magam a tudattal, ha nem. Nem érzem tolvajnak magam. Mint ahogy egy megkergült bankomat elõtt sem érezném. Pedig az szó szerint pénzben kifejezhetõ "károkozás" lenne. Még ha a szervizesek órákra rá jönnének és a szél hordaná el a lóvét egy tóba, szakadékba, mifenébe, akkor a természet lenne a gátlástalan? Hmmm...

7r1v1um
Utolsó kérdésedre a válasz: senki sem. Öcsém kerékpárját a laktanyában levõ örzõhelyrõl nyúlták le míg Õk a gáton futottak 16 km-t. Honvédség: "Nem mi vagyunk a felelõsek a terület õrzéséért.". Biztonsági szolgálat: némi mellébeszélés után "tessék máskor erõsebb zárat beszerezni."
Utóbbi sztori a kérdésed kapcsán merült fel bennem a biztonságos lakó-és munkahelyi környezet mint fantazmagória kapcsán.

"Vannak, akik középszerűnek születnek, vannak, akik elérik a középszerűséget, és vannak, akik nyögnek a középszerűség jármában, Őrnagy őrnagynak mindhárom kijutott." /Joseph Heller/

Mert öten, vagy annál többen nyomtak rá vmit.
Majd meglessük, de lehet csak holnap (meg a nem forduló GT2-õt), mert ahogy nézem csak elég késõn fogok gurulgatni.
Én sem bírom megállni, hogy ne okoskodjak. 😊
Szerintem Csiles ügyvédes ügyére nem érdemes szót vesztegetni. Majd megírja a fejleményeket, és ha egyáltalán elért valamit, arra lehet reagálni.

Két emberi/erkölcsi/becsületbeli szitu dolog van most a tarsolyomban. Képzeljük magunkat egy tárgyalóterembe, ahol a hiba kihasználásáért bannoltak és az EA perlekednek.

Egyik:
- Kaptak valaha valami nagyszabású ajándékot vagy bármi jót az EA-tõl? - kérdi a bíró a játékosokat.
- Nem igazán. Az EA spur, és még a játékot sem tudja rendesen üzemeltetni, évente legalább száz nap szopás és kín. - válaszolják a játékosok.
- Akkor mégis miért gondolták, hogy ebben az esetben kaptak? - kérdi a bíró.
Ezen megbukik az okos ember.

Másik:
- Tudtommal az EA a World hivatalos oldalán, a World fórumában, a Facebookon és a Twitteren a hiba elsõ kihasználhatósága után X órával tájékoztatta a játékosokat arról, hogy a hiba kihasználása sérti az EA és a játékos közti szerzõdést, és hogy bannolás járhat érte. Továbbá úgy tudom, a játék indítóablakában is látszott ez az információ. - mondja a bíró.
- A játékosok nem kötelesek a felsorolt oldalakat látogatni, továbbá a játék indítóablakában sem mindig jelennek meg a hírek, köszönhetõen az EA bénaságának. - válaszolják a játékosok.
- A bíróság most egyenként meg fogja kérdezni az összes játékost, akik beadványukkal a bírósághoz fordultak, a válaszaikat pedig jegyzõkönyvbe veszi, hogy ki élt vissza a játékban lévõ hibával azután, hogy tudomást szerzett arról, hogy bannolhatják a hiba kihasználásáért. - mondja a bíró.
Persze lehet hazudni a bíróság elõtt, csak akkor ne legyen senkinek nagy a pofája, amikor õt érte sérelem, és a másik fél hazugsággal félrevezeti a bíróságot, és a bíróság a hazugnak kedvez. Másképp: ha te hazudsz a magad érdekében, ne várd, hogy más se tegye a saját érdekében, és ne pattogj, ha mégis megteszi, és beszopod a faszt, pedig ártatlan vagy.

Még mindig azt mondom, hogy megértem a játékosok álláspontját, de valahogy nem hiszem el, hogy a többségben belül nem szólalt meg egy hang, ami azt mondta: - Tudod, hogy ez egy hiba, és olyasmit veszel el, amit nem akarnak neked adni. Hm, most jöttem rá, milyen nehéz is kifejezni, mirõl beszélek. Szerintem a legtöbb ember valamilyen negatív érzést érez, amikor olyasmit vesz el, ami nem az övé, és amit nem akart a tulajdonosa neki adni. (Hasonlít ahhoz, mint amikor egy cheater vagy egy faszfej rammer rusnyán leelõz...) Sokan lökik a dumát, hogy ez miért járt nekik, és én azt kérdezem senkitõl a semmiben, hogy ezek az emberek miért nem érezték azt a negatív érzést? Vagy, ha érezték, miért olyan biztosak abban, hogy járt nekik, amit elvettek? Talán arról van szó, hogy inkább kikiáltják, hogy miért járt nekik, hogy elnyomják a negatív érzést. De az is lehet, hogy tényleg nem érezték. Utolsó kérdés: Ki szeretne olyan emberek között élni, akik nem éreznek rossz érzést, amikor elveszik azt, amit a másik nem adna nekik szívesen?

légy türelmes

Mert szarul csinálták meg, PU nélkül odaröhögtem egy Veyront tegnap Agerával. És legálisan szerezte(hm).

7r1v1um
Pár hete néztem a Shift kapcsán (ott boldog-boldogtalan ezzel szarakodik):ez összkerék-hajtásos. Kissé meglepõdtem a dolgon, talán ezért nem érzed a sebességét (Shiftbe se lehet érezni, ezért elég trükkös vezetni, na meg mégiscsak 1.000 paci)

"Vannak, akik középszerűnek születnek, vannak, akik elérik a középszerűséget, és vannak, akik nyögnek a középszerűség jármában, Őrnagy őrnagynak mindhárom kijutott." /Joseph Heller/

Az még lemaradt nagyon érdekes, de alig érezni benne a sebességet, 300-nál is mintha csak 100-al döcögnék.
nekem még mindig több van 😄 De fogalmam nincs, miért >.< Sok okosat nem mondtam

de Bugattival se fogsz engem begverni <#mf1><#mf1>

Nemsoká megfuttatom az új vadat, amíg csiles ki nem banoltatja a fél világot a következõ galaxisba, bár már tegnap megvolt az új achi-knak köszönhetõen és elég jól ment. Sajnos a stabilitása még nem az igazi (teszt alatt). Annyi látható hogy nagyon szépen gyorsul, rajtnál mindent lehagy (csak 1* RPM és 4s perfect-el), ha eltalálom a zöld sávot (nem mindig sikerül <#szomoru1>). Tegnap mentem pár kört Lyons & Hwy – Lion's Challenge 201-en PU nélkül csak utcai cuccokal és egy fullos Zonda utóbbi pályán nyomott vagy 4 NOS-t meg egyebeket (skill-ekkel), persze ahol tudott ramolt (szerencsére érzéketlen rá) és egyszerre értünk be. A sebességei sem semmi (841ov. mind street) 372 és nitróval 404. Egy kis festés még ráfér, mert így nem nagyon tetszik, sajnos LangJB lelõtte a poént, mert olyat szerettem volna. <#falbav>

Megj.: mielõtt rian000000000000123276152723 meg nem kérdezi a 150 autóm már akkor megvolt mikor még az se tudta szerencsétlen, hogy eszik e vagy isszák ez a játékot. <#mf1>
Neked is külön köszönöm Kedves! <#integet2>

MineHeadHun
Már kimatricáztam a skylinet. De nem tudok a kocsiról képet készíteni mert ez a fos már harmadjára ledobott (egymás után). A gépemhez meg ide jönnek szóval lehet késöbb nyomom fel.
Aki esetleg a Getaway Ridert akarja csinálni, ajánlom a 4 fõset, mert minden sikeresen lelépett tagot 1 TE-nek számol.

Balathruin

Butitottak a Nismo-n, vagy csak én érzem úgy? O.o

\"Csak akkor tanulsz meg igazán káromkodni, amikor vezetni tanulsz.\"

7r1v1um
Nekem meg 3.3 és eddig jó volt, de mindegy lecserélem és megtudom.

nálam jó érdekes

7r1v1um
Azzal bukom a jelenlegi feltöltéseket?