Need for Speed: World (MMORG)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

SUNNY84HUN
kitakargatva ( részben vagy nagy részben ) és színezve ..

'06 Honda Accord 2.4 TypeS K24A3 , '03 Honda Civic 1.6 LS D16V1 - Ha második vagy, te vagy az els?, aki veszít. -

SUNNY84HUN
ilyen olyan pakkok <#wave>

'06 Honda Accord 2.4 TypeS K24A3 , '03 Honda Civic 1.6 LS D16V1 - Ha második vagy, te vagy az els?, aki veszít. -

honnan a hankook és többi matrica?
Shift R8al csináltam multit 😄 Töltöm föl a videót.

Project D|Rare Car Collector|

SUNNY84HUN
én is megmutatom az enyémet 😊

Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Mi ez az új szarség már, mostmár nemhogy a social de még a videóbeállításaim se mindig menti el ez a szerencsétlen <#falbav><#wilting>
Reggelre itten minden fel lesz k*rva, vigyázz Chris, nem akarok sokat olvasni!<#nevetes1>

\"Csak akkor tanulsz meg igazán káromkodni, amikor vezetni tanulsz.\"

Ehez ililö vidi ma van mert ha nincs akkor hozzom a nép autót !!

NFSW GEMPAHUN youtube.com/user/GEMPAHUN Xfire jimboba18

bboyatty
Megint tele a topik okos emberekkel akik chatnek nézik a topikot...

Be original, be creative, be fresh, be righteous, be yourself and let no one stop you! B.Boy4life!

Öfigyi már muszáj eszt csinálni ne offolj tudtomal én vagyok az off bajnok meg Tutu

Mi van veletek meg kergültetek ???

he he he <#banplz>
bboyatty
Ne haragudj meg, de komolyan. Hány éves vagy? Kicsit moderáld magad ilyen beszólások terén, mert csak a baj van belõle. Esetleg olvas egy kis fórum etikettet vagy hasonlót.

Be original, be creative, be fresh, be righteous, be yourself and let no one stop you! B.Boy4life!

<#wow1><#nevetes1>

Na ez igen
nekünk is ilyen zsaruk kellenének a world-be <#beka3><#beka2>
Privátban keress, és adok trainert. <#wave>

légy türelmes

Száj befog... te is írtad , hogy szinte lehetetlen na akkor? egyes... mint ketten megbuktunk <#mf1>
bboyatty
Ülj le, egyes.

Driverkiller: Gyorsan nem tudom, veszel boostot veszel autókat belõle felhúzod megcsinálod az össze a-s és s-es versenyt és kész. Kimondani egyszerû, végrehajtani szinte lehetetlen.

a nemesebbik szervem ebbe a nyamvadt forumba<#gunyos1> be duplázta... crhis kérlek takaritsd el 😊
A kérdésem az volt, hová vezetnek a túl tág egyéni határok. Nyilván a túlt a magam határaihoz, és a játékosok és a játszás érdekeihez viszonyítom. Az a kérdés, mit okozunk mi? Nem lehet minden az EA felelõssége, mert mi vagyunk a pályán, nem az EA. Nem lehet, hogy ne legyen következménye a cselekedeteinknek. Ha más következménye nincs is, valami pszichológiai van, mert emberek vagyunk. A túl tág határok rossz példát állítanak, mert az élet általában nem ilyen. Általában kis lépésekben fejlõdünk, kis lépésekkel jutunk el a céljainkhoz. Közben rutint szerzünk. De ha azt látjuk, hogy lépegetés helyett ugrani is lehet, esetleg vágyni fogunk rá, mert minél elõbb el akarjuk érni a célunkat. Bekerül a közösség tudatába, hogy lépegetés helyett ugrál a cheater, most ugrott egyet jó pár ember a hibát kihasználva, és minél több ilyen ugrás van, annál megszokottabbá, elfogadottabbá válik. Közben pedig megy tönkre a közösség. A túl tág határok miatt. Az EA szerint a megfelelõ határon belül van a játék minõsége. Szerintünk túl tág az a határ. A cheaterek szerint a cheat belefér. Szerintünk túl tág a cheaterek által önmaguknak felállított határ. Az acsikban pl. az lett volna a jó, hogy adnak egy kis plusz játékélményt. Lehetett volna jobb is, de nem az EA baszta el, hanem azok, akik a díjakat akarták, a kihívások - egy részének - teljesítése nélkül. Színesebb lehetett volna tõle a játék, de mi lett belõle? Belengettek egy Veyront, és a nép mindent eltaposva elkezdett felé rohanni. Pedig az csak egy autó, és minden további díj csak egy díj. Nem az EA baszta el, õ csak lehetõségett teremtett a játékosok számára, hogy eldöntsék, elfogadják-e ezt a nem túl okos, de alattomos kihívást, vagy pedig állatokká válnak. Felmutattak pár díjat, és sok játékos állattá vált. Amikor az ember azt látja, a másik ezt vagy azt megengedi magának, azt gondolhatja, akkor õ is megteheti. Nekem ne mondja senki, hogy az egyéni felelõsség nem járult hozzá nagyban ahhoz, hogy a játékunk szar legyen.

légy türelmes

goregrind
Inkább hülyére zabálom magam... pá! <#wave>

DISCORD: grimanddark

-.-" <#falbav><#falbav><#falbav><#falbav><#falbav><#falbav><#falbav><#falbav><#falbav>
belépek a játékba, mondom irány a C verseny , szaladgáljon kicsit a GXP. 4 másodpercel az inditás elott irják, hogy az egyik játékos autfinisher...f@sza... aztán "world müködése leállt".

asszem inkább kajálok valamit 😄

Üdv midnenkinek.
Egy furcsa kérdésem lenne:
Hogy lehet minél gyorsabban elérni az 5000 Driver Score-t ???
Mert ezekkel az acsikkal ( 10-20 max 50 Driver Score) nem nagyon gyúlik a Score 😞((
Szépek 😄

goregrind
meg a f***om az sg-be is... <#banplz>

goregrind
Persze, van pár érdekes infó és van pár nem érdekes is... <#zavart1>

Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Nincs. 😄

Csak a hatalmi perrõl volt szó 😄

#77561 : Igazad is van meg nem is....Nekem meg mondom õszintén nincs bûn tudatom mert vettem 4 porsét és eladtam h meg vegyem az lfa-t..... sõt JOGOSNAK érzem mert a game csak szpat mindenkitt , óa tetves csalokra szrnak a report gomb csak dísz , csak sajna nem karácson van és nem tudom a fára tenni....
A másik meg az ha most perelném a csalókat szerintem a 7,5 millio gamerbõl lenne 4-5 millio.... (hasra csaptam)
Szabi
321új komment reggel óta.. van értelme visszaolvasni ? 😄D

"Nulla tenaci invia est via"

goregrind
És mibõl is tagadhatja ezt le??? <#idiota><#taps>

Én most leszek elsõs. <#idiota><
Spoiler=">Spoiler" (katt="(katt" a="a" megjelenítéshez)
=">" Középsuliban...="Középsuliban..."
/OFF="</div></details>/OFF">

Balathruin

Már mondtam, hogy 10 évet letagadhatsz :p
goregrind
BabaTea? Téves ismét! <#ejnye1> Csak és kizárólag narancs szörp megy évek óta! <#taps>

De mikor? Inkább lebukok Ált. 2.-ba, mekkora istenhuszár lennék, díler 😄

Húúú, még van sok. 😊

Aki leragadt a kacsáknál az max BabaTeát ihat <#idiota>

MineHeadHun
Igen általános 7. osztály 😄
Nem baj, Krisz, majd leszel mész 8. osztályba is. 😄
goregrind
Te már kijártad azt? Habár már ihatsz almalét szal picit feljebb tarthatsz, de nem sokkal... <#idiota>

Óvoda 7. osztály 😛

Ha nem 6 vagy 8 osztályosba jár, de mégis gimiben kezdi a 7. évfolyamot, az egy érdekes szitu. 😛
goregrind
Jó látni minden egyes munkát! <#eljen>

Egyébként tényleg 7. osztályos leszel? Általános iskola 7. osztály? <#idiota>

Gonosz vagy <#eplus2> de a helyébe nem hagynám ki

\"Minden dolog, aminek kezdete van... Az egyszer véget is ér.\"

Nekem is ez volt.

Balathruin

MineHeadHun
Köszi 😊
Quqa!!! Magas Ladba. 😄

ma láttam egy nememlékszek milyen autót de vmi amcsi dög volt. rá volt írva az oldalára hogy Noob MR2

hát mondom ez már egyedi xD
ma tettem fe a win8-at tehát még vannak progik amik hiányoznak 😄, de köszi

Simraceway: tigris013