Need for Speed: World (MMORG)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

HUHUH ebbõl az ingyen car prize pack-bõl MR2-t kaptam ez amugy jó?
még soha nem vezettem ilyet de azt hallottam hogy jó a nitrója
bboyatty
Na hát ha azt vesszük megspóroltál 500e cash-t de azért én is bedobnám a shiftes Suprám egy SV-s Murcielagora, gondolom ezzel sokan így vannak.😛

Be original, be creative, be fresh, be righteous, be yourself and let no one stop you! B.Boy4life!

Sima green verzió. Öcsémnek drages silvia jutott.

Asus P8P67 B3, Intel Core I5 2400, Sapphire 280x 3GB. CORSAIR 8192MB Vengeance DDR3 1600MHz, 500GB HDD, CORSAIR CX430W v2, Panasonic 94CM Plazma TV, Rendszer: Windows 8.1 PRO X64

bboyatty
Az most igc, 500-ért, nem lelombozni akarlak. 😛 Ha az Über Bunny verzió akkor nem szóltam semmit.

Be original, be creative, be fresh, be righteous, be yourself and let no one stop you! B.Boy4life!

Golf MK1 et adott dik.

Asus P8P67 B3, Intel Core I5 2400, Sapphire 280x 3GB. CORSAIR 8192MB Vengeance DDR3 1600MHz, 500GB HDD, CORSAIR CX430W v2, Panasonic 94CM Plazma TV, Rendszer: Windows 8.1 PRO X64

bboyatty
Olyan átlagosnak mondanám...de ha hallottál az autó múltjáról akkor te is szeretni fogod. <#awink>

Szabi
én szeretem, de volt már igc-s :/

"Nulla tenaci invia est via"

Most sikerült érvényesítenem a kódot, elõtte fél óráig 404-es hiba fogadott.
Kaptam egy Shelby "Daytona" Coupe-t. Jó autó ez?

bboyatty
2 havernek beváltottam, egyik egy Road Runner, a másik egy sima Cayman. Én elég szerencsésnek mondom magam, legalább nem egy alap autót kaptam.

bboyatty
Shift 2-es Toyota Supra. Egész jó húzás volt.

az ea is megdughatja azt a kampány kecskét.... ha beirok egy régi codot kiadja , hogy érvénytelen de ha az ujjat akkor : 404.....
http://keptarhely.eu/view.php?file=20140214v00e8grt3.jpeg -_- elõzö nem található -----> kérem keresse fel keresõjét vagy tárolóját , mind 1 rohadj meg csinálj a mit akarsz......
Erre ennyit tudok mondani : http://keptarhely.eu/links.php?file=20140214v00e8grt3.jpeg

[url=]OLYAN

Na egyik csak jó lesz......
Szabi
amikor nagyon pörgött a topik átadtam neki a vezetést, mert nekem se idõm, se kedvem nem volt már a topikkal foglalkozni, majd miután kinyírta a topikot újra visszaadta.... 😄

Te módosítgatsz újabban ??????? ÁÁÁÁÁÁ nem tudom ezentúl crisikét a szípre pingált r nyocakal bosszantani <#help><#help><#rinya><#rinya><#mf1><#mf1><#kocsog><#kocsog><#idiota><#idiota>
Szabi
amíg nem tanulsz meg fórumképesen írni addig törölve lesz..

Let me give you a hint what the prize might be: "Its NOT a rental"

~Fixnow
LLLLLLLLLLLLOOOOOOOOOOOOOOLLLLLLLLLL most bebõgtem..... úgy nézz ki megnézte mit sírtunk.... xd
hol van az amit én írtam?
Az EA add egy ajándékot DE NEM VÁLTHATOD BE .... megfejtetem mi ? 😛
De banyek a kliens sem engedi beváltani.... -_-
Szabi
nálam is sokat szrkodik.. másodlagos fiókomon egy fekete alap suprát kaptam, így már két fekete alap suprám van... yeah! 😄D

Origin (termék kod bevált.) nem érvényes..... most mit tudok tenni ? ki estem a rutinból xd sok volt a LoL 😄
Nem mükszik az ea oldal... a az origin honlapon meg nem találom a beváltás opciot x) ha nem tetszik én elfogadtam volna amúgy... 😄
Szabi
egy fokkal jobb mint egy sima scirocco vagy camaro 😄

A winfos 8-nál milyért van ez : Scanning and repairing drive (C😊 am egy sony vaio fit 15e.... 2 hetes Van 5letetek ?
Na kaptam egy 600sb mailt.... a furcsa az az , hogy 2 hónapon belül 2 😄 Ez nem vall az EA-ra......
Hol lehet a buktató ???? ;]
GK34-K4XZ-Y6LT-A5K4 Carpack
Pénteken sosem sírok!

Van egy olyan érzésem, hogy sírni fogunk 😄

Szabi
a Command & Conquer Tiberium Alliances ingyenes MMO-hoz kaptunk egy ingyenes starter pack-ot, de anélkül is játszaható a játék ingyen 😄

szeretnéd játszani ha nem oda adhatnád a kódot

😊) akkor marad a helyin 😊
Szabi
kipróbáltam, 5ös szinten meguntam hogy egy órát kellet volna várni a következõ fejlesztésre és nem találtam mentés gombot 😄

szerk: jé, elmentette 😄

Command & Conquer-el játszik valaki ? Mert én csak ahhoz kaptam valami kódot 😊
Szabi
viszont bant még kaphatsz topikrongálásért

nem nagyon xD
nagyobb betû méret nem volt? 😄
egyedi kódok 1x beváltható..

Fast N' Loud / Gas Monkey Garage

bboyatty
Nem, csak úgy dobnak egy-egy 600sb-s mailt. Nem lehet tudni semmit róla, csak, hogy páran már kaptunk, hogy mire vagy miért nem lehet tudni.

Mire adja a SB-ot???
valamit kell hozzá teljesíteni???
bboyatty
Türelem, mert ti is sorra kerültök.<#awink>

SUNNY84HUN
én akár melyiket lesem sehol semmi 😄 , de nem is hiányzik 600sb mert ami kell megvan...

'06 Honda Accord 2.4 TypeS K24A3 , '03 Honda Civic 1.6 LS D16V1 - Ha második vagy, te vagy az els?, aki veszít. -

tutuhawer
nem egyszerre kapta meg mindenki, ahogy látom. Én pl néztem pár napja a többi mailcímet és semmi... Megnézem még ma is, pont 600 boost kell

youtube.com/tutuhawer -- It's time to NISMO! -- Say NO to racing -- TutuHawer híres jelét mindenhol ismerik, ám neki még nevét leírni is nehezére esik.

Reggel bemegyek a freemailjaimbe kaptam 600 sb-t! csak egyszer lehet a kódot használni! sajnos!
srácok
tudom,h ez nem ide tartozik de van itt olyan,aki szokott játszani a Burnout Paradise Ultimate Box-al?
csak mert lenne hozzá kapcsolódó kérdésem...
bboyatty
Pont erre gondoltam én is...ha nem érdekel akkor miért vegyem a fáradtságot, hogy leírjam neked és te miért fáradsz azzal, hogy írj ide? 😛

Ha nem érdekel a játék és nem is játszol vele akkor nem is irom le, hogy milyen most....felesleges.

MineHeadHun
Sziasztok, MineHeadHun vagyok újra, már ide június óta nem írtam amióta feltörték a fiókomat... Azóta kreáltam egy új fiókot de azon nem toltam mivel amióta sok a speedhacker g*ci azóta nem tolom.. És mivel hogy volt nekem egy 911 GT3 RS-em azt bántam meg.. Tudjátok az ingyen kód korszak a megabloksos... Mostanáig mi történt? Meg fog esetleg javulni a játék? De én úgy sem fogok játszani már a játékkal többet, hiszen ez a gyémi vadászós cucc valami katasztrófa... 15 percet kell hajkurászni õket hogy kapjak egy értékes szart de mivel mostanában ilyen hülyeségekre nem érek rá így nem játszom vele többet. A válaszotoknak a hozzászólás számát privátban küldjétek el, mert mostanában az Sg fórumon az OMSI - a busz szimulátor-os témát, a Simcityt meg a minecraftos témát lesem... Ezt csak nagyon ritkán.
Amúgy a káromkodásért elnézést kérek de hiszen ti is tudjátok milyen a játék. Ilyen. Most olvastam nem rég egy hírt hogy a World-öt fel akarják támasztani mert a mostani fejlesztõk valami elképeszthetetlenül szarok, vagyis nem foglalkoznak vele azóta amióta feltörték a fiókomat kb. (2013 május-június)
bboyatty
Abból a kódból mikor lesz vajon valami? Itt lesem az fb- oldalt de semmi sem történik már ott.

köszi a válaszokat!😄