Need for Speed: World (MMORG)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Na, ki is lökött.<#falbav>

\"Csak akkor tanulsz meg igazán káromkodni, amikor vezetni tanulsz.\"

Most már fent vagyok, lehet hivni. <#zavart1>

goregrind
Nem igaz, mert a vesztes az "LOSER" <#zavart1>

DISCORD: grimanddark

Elõbb menjek be a játékba. <#idiota>

goregrind
Hely van, Tom viszont nincs a játékban! <#idiota>

Na hogy miért is oda tette a smile-ikat a szó közepére azt nem tudom <#idiota>
gyere

NFSW GEMPAHUN youtube.com/user/GEMPAHUN Xfire jimboba18

Na ez e<#taps><#hehe>gy jó kérdés, nekem is feltûnt csak nem akartam már beletrollkodni
Ha még van hely, akkor mennék én. 😊

Vesztes 😊
goregrind
Mi az a "LOUSER"? <#zavart1>

De azért, hogy erõlködik az Audesz, hallani, hogy fáj neki.

Project D|Rare Car Collector|

Meddig tart még ez a vizsgálódás nem tudja valaki ?? Mert így folyton ledobál a szerver !
Sziasztok 😊
SUNNY84HUN
nem eset le hogy a veyron csak egy kuriózum autó ( bár így már lehet nem lesz az ) , nem lehet vele komoly top idõket futni , cinke -f1 -stb picsázza , több pályán 3-4 de legszembe tûnõbb hogy a diamond union-on 5mpvel elmarad .. semmi értelmes setup nem jó neki , ez egy villogni való az úgymond " elitnek "
persze hatalmas macskaköröm 😄

'06 Honda Accord 2.4 TypeS K24A3 , '03 Honda Civic 1.6 LS D16V1 - Ha második vagy, te vagy az els?, aki veszít. -

Jösz Crewre ?

Valaki Crew acsi 6 fös emmber kéne már 2en vagyunk jöhet még 4 emberke

Jól tette xD

Hát, van amikor az én kis ártatlan Shift R8amat akarta lerammolni egy IGCs GT2 huszár

Project D|Rare Car Collector|

Hát igen, elég sok az állat módon játszó ember. még a játékpénzest meg is értem néha amikor lerammolja a nála sokkal erõsebb OP autót, de nem csak õk rammolnak, Cinque-vel F1-el, mindenki mindennel...
aki kirakja a veyront az tudja is vezetni, mert én Agera-val, Cinkével lehagytam, mert csak villogtatják

Simraceway: tigris013

ez esetben sry, csak annyian visszaélnek a juggerrel meccs közben, hogy ilyet még nem tapasztaltam, csak az ellenkezõjét.

mondjuk még midnig etikusabb, mintt villogva cheattel úgy odavágni a falnak, hogy felére essen a kocsi "állapota"
Ha fair-ül játszik akkor én is az maradok, ha a szarráskillezett MR2-vel odalöki a 10 nitróját RX8-am ellen míg én egy árva power upot nem nyomok, és nem is lenne értelme akkor igen is belebaszom a falba, mert megérdemli, így fair mind a kettõnk részérõl a "verseny". Ha power up nélkül nyomja a dolgot és megelõzne akkor sokszor inkább kihúzodok picit nehogy rammoljak akár véletlenül is, mindig is így csináltam.
Hát... Aznap reggel váltottam ki a Bugattit, mert végre megjöttek az új öcsik. Utána ráersztettem a saját BOT-omat a driveremre, a nagyobbik fiamat, hogy egészítse már ki 150-re a készletet. Kellett is oda vagy tíz darab. Szorgalomból nekiugrott az egyébb drivereknek is a fõ fiókon. 40+ autó mindenhol. Akkor mit is tudnak elvenni tõlem? Szart se. Egyre inkább semmi ez az ügy. A CM-nek óránként kellene tényeket (!) közölnie. De csak vaktában puffogtat õ is, meg a stáb ami nincs.

\"Minden dolog, aminek kezdete van... Az egyszer véget is ér.\"

pont ezért kezd az egész játék olyan lenni mint a carmageddon volt régen.
Vagyis egy ilyen: xD

csilest szerintem most éppen veri a fejét a falba a bann hammer hiányában , és azzon , hogy õ nem használta ki az állítolagos bugot <#mf1>

az lfa-hoz valaki köpne egy színsort? köszi
Ez elfogadható, erre a HSZ-re egy pirospont. <#nevetes1>

SUNNY84HUN
ea fórumon találtam mikor ott olvasgattam elõbb a sok okosságot 😄

'06 Honda Accord 2.4 TypeS K24A3 , '03 Honda Civic 1.6 LS D16V1 - Ha második vagy, te vagy az els?, aki veszít. -

Az achi rendszer így ahogy kijött egy lótúró,nem azt mutatja amit kellene az igazi teljesítményt.
Ki érte el a Veyront:
-csalók
-aki kihasználta ezt a bug-ot
-a régóta játszó sok pénzt beleölõ játékos(föleg a lengyel bakiból megszedõ)
-sandbox

Ki nem fogja elérni:
-aki lemaradt a lengyelrõl mert 150 kocsit kurva sok pénz anélkül összeszedni -Pl.:én
-aki nem merte az accountját kockáztatni ezzel a mostani buggal mert pár ezer forintot rákoltött erre a szarra(úgy lehet többet mint aki lengyelezett)
és van még ezen az accountján 20 EA-s játék(ugyanis azok nem lengyel pénzbõl vannak ki lett a pénz pengetve értük keményen)-Pl.:én
-aki próbál versenyt nyerni sandbox nélkül,privát nélkül de szinte csak csalók az ellenfelek így ez is lehetetlen-Pl.:én
-és igen Bétás vagyok az elsõ naptól,és az is igaz hogy sok idõt közben kihagytam és csak a 2 éves fordulónál jöttem vissza tartósan játszani

Nem okolok és senkit de ki itt az olyan aki jó érzéssel ki meri rakni a Veyront közszemlére hogy igen én keményen lengyel nélkül-sandinélkül-privátból kilépõ versenyt hívó nélkül-csalás nélkül-bughasználat nélkül
megdolgoztam érte.

X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun

Ö nem lehet be fejezni a bugal kapcsolatos témát mert már kezd elegem lenni a sírásból !!!

nincs kirakva versenyekre a jugger... de úgy látom nem ártana xD
Én ezért szoktam megelõzni a bajt, nem nyomok én nitrót, ha valaki nitróval akar elõzni akkor jugger és én építem a falba <#mf1><#idiota>
Te Painthuszár. xD

SUNNY84HUN

LoL Csávóval célegyenesben párbaj... kicsit elõrébb vagyok.... látom benyomja nitrót mögöttem ezért be nyomtam én is. mellém került jugger+falbaépített.... végén le rammer noobozom azt közli velem hogy egy idióta vagyok aki nem tud veszíteni..... kedves....xD
SUNNY84HUN

SUNNY84HUN

Pontosan
Vagyis neked már volt 147 autód?

7r1v1um
Ha megbüntetnek,akkor "mérgemben"tuti nem boostot veszek az biztos......
Mondjuk azokat Én se értem,akik lobogtatják az összebugozott plecsniket. Magam részéröl még a "cash"feliratú rendszámtáblát se vagyok hajlandó használni, pedig a felét tisztes körülmények közt értem el a paydaynek.

"Vannak, akik középszerűnek születnek, vannak, akik elérik a középszerűséget, és vannak, akik nyögnek a középszerűség jármában, Őrnagy őrnagynak mindhárom kijutott." /Joseph Heller/

bár õszintén szólva tényleg egyre gyanúsabb, hogy nem véletlen volt, ahhoz túl sokáig volt bent.
Megvolt a napi adag <#banplz>

Fast N' Loud / Gas Monkey Garage

ebben egyet értek, szerintem is noobság, de engem nem zavar. ettõl nem fog jobban vezetni, hamis dologra vagánykodni meg megint olyan dolog, hogy nem hat meg.

sajnos az is igaz, sokan szenvedtek, pénzt költöttek az acsi pontok miatt/garázshelyre, de emiatt szerintem pont hogy Titeket kellene kárpótolnia az EA-nek, nem a noobokra szankciókat bevezetni, akik csak jó helyen voltak jó idõben.

persze ehhez kéne egy kis gerinc is 😄
Nem IP-t bannolnak hanem fiókot
Én ugyan sokat váltottam ki, de nem 2-3 autóra hanem 147-re, tehát a 150-hez 3 kellett, ez így mi? Ahogy Tutu is mondja, elvettem amit tulajdonképpen elém ejtettek, azok után hogy õk meg lenyúlták majdnem 3 év játékának "eredményeit", legalábbis nincsen sehol, tényleg teljesen úgy néztünk ki sõt még "pucérabban" mint a noob aki két hete kezdett de nekiállt botozni
épp ezért nem lesz semmi következménye ennek, max pár ingyenes embert kitesznek, aki nagyon túlzásba vitték. de azt is nézd, hogy ahogy telik az idõ, egyre nehezebb visszacsinálni egy ilyen bakit, és azért ezóta már sok víz lefojt a Dunán.

bár nem ismerem a rendzserüket, de egy rollback ezért túl drasztikus lépés lenne, azt nem hiszem hogy megtennék.

elvenni meg megint túl nagy meló, azért azt is nézzétek, hogy anno a lambós incidensnél mennyi volt az aktív játékos, meg most. bár akkor még nem játszottam, de erõs a gyanúm, hogy jóval kevesebb.

más lehetõség meg nem igazán van szerintem, esetleg egy büntetés mondjuk D pontokból vagy ilyesmi.

ban meg eleve kizárt szerintem, mivel manapság azért egy IP-cím mögött akárhány játékos lehet, ha olyan a szolgáltató pl, hogy újraosztja az ip-ket(mert muszáj az IPv4 korlátai miatt), meg amúgyis. ha most megbüntetnek, akkor lehet mérgedben veszel inkább boostot, csak hogy meglegyen.

Én tényleg nem akarok megsérteni senkit se, de akinek 2-3 autója volt és kiváltotta ezeket az ajándékokat vagy 150-szer hogy kapjon kb. 400 sofõrpontot, és legyen meg neki a CCX, na az, az már noobság. Nem azért de rengeteg ember egy csomó pénzt ölt bele ebbe a fostaligába, vagyis megszenvedett érte(dolgozott), vagy Pistike kért az anyjától, aki ugyancsak megizzadott azért pénzért, és miért, azért hogy más csak úgy kiváltsa és meglegyen a 150 autó és kitegye a 4 "trófea" közé és lássa mindenki, és azt hitesse el az emberekkel, hogy õ régóta játszik és milliókat költött el. Szerintem ez tényleg, nem helyes, vagyis az helyesebb hogyha garázshiányba szenved, mint én, és kivált vagy 10-15 giftes autót garázshelyért. Én lemaradtam errõl, és a garázshely jobban kellett mint bármelyik autó, és tudom hogy ti nem hiszitek el, de én nem váltottam volna ki százvalahányszor hogy meglegyen, csak annyit váltottam volna ki amennyi szükséges lett volna, és azt se higgyétek hogy az irigység szól belõlem, mert az szól.

Egyébként Jó Reggelt. <#integet2>

Az viszont röhej hogy még mindig semmi nincs, és akkor most egy jó ideig megint nem is lesz, majd legfeljebb este, de még talán akkor se amilyen gyorsan mûködnek <#falbav>
IIIIIIIIIIgen, viszont TH hackért pl szinte csak ingyenes playereket pakoltak ki, meg aki keveset fizetett addig, tehát valami elõnyt jelent az hogy mennyi pénzt toltál bele, pont a pénzéhesség miatt, ha kiteszik a sok barmot aki veszi a rengeteg boostot szerinted ki fog fizetni?