Need for Speed: World (MMORG)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"Csak akkor tanulsz meg igazán káromkodni, amikor vezetni tanulsz.\"
NFSW GEMPAHUN youtube.com/user/GEMPAHUN Xfire jimboba18
Project D|Rare Car Collector|
persze hatalmas macskaköröm 😄
'06 Honda Accord 2.4 TypeS K24A3 , '03 Honda Civic 1.6 LS D16V1 - Ha második vagy, te vagy az els?, aki veszít. -
Project D|Rare Car Collector|
Simraceway: tigris013
mondjuk még midnig etikusabb, mintt villogva cheattel úgy odavágni a falnak, hogy felére essen a kocsi "állapota"
\"Minden dolog, aminek kezdete van... Az egyszer véget is ér.\"
xD\"Csak akkor tanulsz meg igazán káromkodni, amikor vezetni tanulsz.\"
az lfa-hoz valaki köpne egy színsort? köszi
'06 Honda Accord 2.4 TypeS K24A3 , '03 Honda Civic 1.6 LS D16V1 - Ha második vagy, te vagy az els?, aki veszít. -
Ki érte el a Veyront:
-csalók
-aki kihasználta ezt a bug-ot
-a régóta játszó sok pénzt beleölõ játékos(föleg a lengyel bakiból megszedõ)
-sandbox
Ki nem fogja elérni:
-aki lemaradt a lengyelrõl mert 150 kocsit kurva sok pénz anélkül összeszedni -Pl.:én
-aki nem merte az accountját kockáztatni ezzel a mostani buggal mert pár ezer forintot rákoltött erre a szarra(úgy lehet többet mint aki lengyelezett)
és van még ezen az accountján 20 EA-s játék(ugyanis azok nem lengyel pénzbõl vannak ki lett a pénz pengetve értük keményen)-Pl.:én
-aki próbál versenyt nyerni sandbox nélkül,privát nélkül de szinte csak csalók az ellenfelek így ez is lehetetlen-Pl.:én
-és igen Bétás vagyok az elsõ naptól,és az is igaz hogy sok idõt közben kihagytam és csak a 2 éves fordulónál jöttem vissza tartósan játszani
Nem okolok és senkit de ki itt az olyan aki jó érzéssel ki meri rakni a Veyront közszemlére hogy igen én keményen lengyel nélkül-sandinélkül-privátból kilépõ versenyt hívó nélkül-csalás nélkül-bughasználat nélkül
megdolgoztam érte.
X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun

Mondjuk azokat Én se értem,akik lobogtatják az összebugozott plecsniket. Magam részéröl még a "cash"feliratú rendszámtáblát se vagyok hajlandó használni, pedig a felét tisztes körülmények közt értem el a paydaynek.
"Vannak, akik középszerűnek születnek, vannak, akik elérik a középszerűséget, és vannak, akik nyögnek a középszerűség jármában, Őrnagy őrnagynak mindhárom kijutott." /Joseph Heller/
Fast N' Loud / Gas Monkey Garage
sajnos az is igaz, sokan szenvedtek, pénzt költöttek az acsi pontok miatt/garázshelyre, de emiatt szerintem pont hogy Titeket kellene kárpótolnia az EA-nek, nem a noobokra szankciókat bevezetni, akik csak jó helyen voltak jó idõben.
persze ehhez kéne egy kis gerinc is 😄
bár nem ismerem a rendzserüket, de egy rollback ezért túl drasztikus lépés lenne, azt nem hiszem hogy megtennék.
elvenni meg megint túl nagy meló, azért azt is nézzétek, hogy anno a lambós incidensnél mennyi volt az aktív játékos, meg most. bár akkor még nem játszottam, de erõs a gyanúm, hogy jóval kevesebb.
más lehetõség meg nem igazán van szerintem, esetleg egy büntetés mondjuk D pontokból vagy ilyesmi.
ban meg eleve kizárt szerintem, mivel manapság azért egy IP-cím mögött akárhány játékos lehet, ha olyan a szolgáltató pl, hogy újraosztja az ip-ket(mert muszáj az IPv4 korlátai miatt), meg amúgyis. ha most megbüntetnek, akkor lehet mérgedben veszel inkább boostot, csak hogy meglegyen.
Egyébként Jó Reggelt. <#integet2>#integet2>