Need for Speed: World (MMORG)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Valaki grup , pv?????
Nem lesz itt semmilyen ban nem véletlenül ilyen szar a szerver. Utoljára akkor volt ilyen mikor beígérték a kitiltásokat. Valaki(k) megint belassítják. És most éjjel nappal szar, tegnap úgy tudtam megcsinálni a gyémántot (már azt sem értem miért szedem), hogy mindent minimumra vettem, úgy nagy nehezen csilingelt a zöld bisz-basz alatt.
Az hogy az EA szakemberei meg nem tudnak programozni az az õ bajuk, de még tesztelni sem. Szegény Veyron is olyan hibás kasznit kapott, hogy alig lehet rá festeni. Aki elvette amit lehetett jól tette, ez a szar leszállóágban lévõ fos nem ad szinte semmit, már több mint 1 éve. Ajándék GT-R garázshely nélkül, hát az anyátok. Aki akarta most kipótolta a hiányzó garázshelyeket. Az a Supra is egy vicc volt ajándékként. Az RS 4.0-nél már hümmögtek, hááát azt nem úgy akartuk, szerencsére nem az EA osztotta. Bedobták a régi T2-es királyt az E30-at, az is véletlen volt? Ki is vették nem sokára. Akkor mi a helyzet?
Megj.: milyen játéknak indult ez, ja hogy play for free akkor kapják be, ingyen van minden! Vagy nem?
Ez kurvajó. Megint én magyarázom bele. Faszt! Eddig 8 olyan autó került a giftjeim közé amirõl semmi info, hogy miért vagy mire. Nem topup, nem nyeremény. Egyszerûen ott volt. Van amit kivettem van amit nem. Még mindig van bent nekem2-3. Az most akkor mi? Lopás vagy nemi erõszak. És ott van és az én ajándékom. Jelentsem vagy osszam szét?
Fikció és kész. Ez nem ferraris hír volt hanem ajándék az ajándékok között. És kaptam már csak úgy tõlük, meg vettek is el csak úgy. Topupot nem adták meg, arra azt reagálták hogy technikailag nem pótolható a tétel. Elvétel meg megoldható.

\"Minden dolog, aminek kezdete van... Az egyszer véget is ér.\"

Feltételezem? Jah. Abból indulok ki, hogy soha nem adtak semmi ilyet, és amikor adtak, visszavették. Ha megjelenne az újságban, hogy a Ferrari 10 személyes luxuslimuzint készít, négyhengeres boxermotorral, és csak lilában lehet majd kapni, azt mondanánk, ez a hír kacsa, mert a Ferrari nem szokott ilyet csinálni.
- Faszt! Fikció! Nagyon is könnyen lehet, hogy igaz a hír!
- Hát persze.

Nem általánosítottam minden ajándékra. Azt te tetted.

légy türelmes

Na akkor most kérdezem grup ??

NFSW GEMPAHUN youtube.com/user/GEMPAHUN Xfire jimboba18

Nem mindegy. Mert te csak feltételezed hogy nem adták volna. Tapasztalat? Akkor a kivétel is szerepelhet. És általánosítottál minden ajándékra. A teóriád így egy feltételezésen alapul, ami nincs igazolva. Tehát a teória ezért inkább csak fikció.

SUNNY84HUN
<#idiota><#banplz>

'06 Honda Accord 2.4 TypeS K24A3 , '03 Honda Civic 1.6 LS D16V1 - Ha második vagy, te vagy az els?, aki veszít. -

Igen, az a gond hogy nem tesztelték le...Ilyenkor azt kellett volna, hmm nézzük meg mi a helyzet a gifttel, 0 boostért van odaírva, de mivan ha elrontottuk és levonja a boostot? Nézzük meg, oké nem vonja le, nézzük a másikat...hoppá, még mindig ott van a dodge? És it rájöttek volna hogy valami nem stimmel...(szerény véleményem szerint)
Igen, bár ez a rész még ott van utána "undocumented features, design errors or problems in the game" amibe viszont már bele esik ez a dolog..ámde! amikor én pl kiváltottam még nem volt semmi hír róla, tehát nem tudtam, nem tudhattam hogy sértem vele a szabályzatot, hiszen ebbe a kategóriába semmi nem esik bele egyértelmûen, csak azután hogy kimondták
Az általam vizsgált szempontból mindegy, hogy bug volt-e, mert mindenki (jó, a játékosok 99%-a) tudta, hogy az EA nyíltan nem csinál ilyet. Akár bug volt, akár kelepce, minden egyes játékos eldönthette, mit tesz. Az biztos, hogy mindenki tudta, az EA ilyen ajándékot nem ad, ebbõl a tudásból következik, hogy mindenki tudta, hogy olyat vált ki, amit az EA nem akar nyíltan odaajándékozni. Ha az EA-t vizsgálom, nem mindegy, hogy bug vagy szándékosság, de én az EA-t nem vizsgálom, mert velük nem lehet párbeszédet folytatni.

légy türelmes

Pedig ez megfelelõen mûködött, csak "elfelejtettek" rárakni egy limitet..
SUNNY84HUN
A bug szó egyébként angolul bogarat jelent.
Érdekesség, hogy a számítástechnikában ez a kifejezés még akkor terjed el amikor fél szobányi méretû számítógépek voltak.
Egyes történetek szerint két informatikus éppen a számítógép mellett (ami mint mondtam jókora méretû volt) dolgoztak és egyszer csak valami hiba történt. Leállt az adatforgalom a számítógépben. Hosszas ellenõrizgetés és hibakeresés után végül rájöttek, hogy a hibát egy, az áramkörbe ragadt kis bogár okozta. Attól kezdve ha valami hiba történt valami programban azt mondták rá, hogy bug-os (bogaras, vagyis hibás).
Napjainkban már az integrált áramkörök idejét éljük amibe szemernyi esélye sincs bejutni egy bogárnak, de a kifejezés mai napig megmaradt így ha valami nem az elvártnak megfelelõen mûködik egy programban akkor azt mondjuk rá, hogy bug-os.
<#wave>

'06 Honda Accord 2.4 TypeS K24A3 , '03 Honda Civic 1.6 LS D16V1 - Ha második vagy, te vagy az els?, aki veszít. -

Szerintem se bug, csak balfaszok....
Technikailag ezt nem lehet bugnak nevezni, szerintem...talán ha a dealerben lett volna és nem a giftek között akkor esetleg
Derekas: A Dög(Topup) bestabilizálódott nekem, nincs tényleg 3500ban Dodge vinyl 😄

Project D|Rare Car Collector|

És mi a bug? 2 autó 3 kiadásban, 0 pénzért. Ez simán akció. A teljes géppark lett volna akkor bug, vagy ha egy teljes osztály, vagy egy elite pack, vagy csak egyetlenautó. De ez ami volt nagyon nem fér bele a hibába. Esetleg korán aktiválták... De nem volt véletlen maga az árazás.

De most komolyan, aki kiváltott 100+ kocsit, pár ember miért mondja hogy az megérdemli a bannt? Könyörgök elõször a cheatereket kell kitenni, addig mit zavar az ki hányszor váltotta ki?
Meg a másik a vesztesége az EA-nak...mit veszített, nem jeletõs garázshely mennyiséget...hogy miért? Aki vesz egy boostos kocsit, az "ingyen megkapja" mellé a garázshelyet ugyebár, akkor minek venne garázshelyet sok ember? Oké vesz párat igc-s kocsiknak, de amúgy meg szerintem van jó pár ember aki csak a boostos kocsikat veszi garázshely nélkül...
A legfontosabb lemaradt! Mindegy hogy bug-e??????????? Ezekszerint a valaha kapott összes ajándékautóm kiváltásával, egy gerinctelen, erkölcstelen hitvány csaló lettem. És szerinted ez reális így. Párhuzamokat mutogatsz. Ha bárkitõl ajándékot fogadok el akkor egyértelmûen asszonyb@szó vagyok. Logikus. Meg sokkal tetszetõsebb a b"zi jelzõnél. És most ne gyere azzal, hogy belemagyarázom, mert nem igaz. Csak és kizárólag arra reagálok amit írtál.

Pont írni akartam <#vigyor>

Fast N' Loud / Gas Monkey Garage

SUNNY84HUN
nat geon a königsegg et mutatják be

SUNNY84HUN
ment az uninstall az nfsworld-nak <#levele><#wave>

Megyek fel, és ha lehet én is csatlakoznék a csoportba.

Balathruin

én is a "ha adnak fogadd el, ha ütnek szaladj el" elvet vallom, és nem kérdezek, ha pénzt raknak a zsebembe csak úgy(komolyan nem) 😄
Ez eléggé sánta párhuzam. Nem az asztalon volt kirakva és nem lóvé. Ez a karifa alatt volt ajándékdobozban és díszcsomagban. Ennyi. Nem bug volt hanem egy nem átgondolt döntés.

<#eljen>
7r1v1um
Igen megdugom a nöt.Söt fizetek neki,hogy máskor is keféljen velem.Aztán hazamegyek az asszonyhoz és vele is szeretkezem,továbbá a szomszédasszonnyal is,mert teljesen elhanyagoltam Öt az utóbbi idöben.
Komolyra fordítva:ezt a hibát csak azok használták ki,akik ki akarták használni (jómagam is).Márpefig minket nem tudsz meggyözni semmiféle erkölcsi-filozófiai prédikációval,a magad igazáról.Persze elmondhatod a véleményed,mert ezért van ez a fórum,de rokonszenvezni nem igazán fogok(fogunk)a mondanivalóddal.

"Vannak, akik középszerűnek születnek, vannak, akik elérik a középszerűséget, és vannak, akik nyögnek a középszerűség jármában, Őrnagy őrnagynak mindhárom kijutott." /Joseph Heller/

megyek 2 perc, ok?
új grup

NFSW GEMPAHUN youtube.com/user/GEMPAHUN Xfire jimboba18

Na, mindenkit kilökött, de én se maradtam ki.

\"Csak akkor tanulsz meg igazán káromkodni, amikor vezetni tanulsz.\"

De itt nem a haverom dugta a zsebembe, hanem valaki aki már elvett tõlem sokminden mást.
Ha a haverom a zsebembe tolna egy köteg pénzt, nekem bizony lennének kérdéseim...

légy türelmes

De jelen esetben az asztal a car dealer lett volna, a vásárolható autók között..de õkl a zsebembe dugták a pénzt, vagyis a gift menübe..ahonnan én szépen beletetttem a "pénztárcámba" nehogy összegyûrõdjön
Mindegy, hogy "bug" volt-e. Ha három haveroddal ülsz egy asztalnál, és az egyik kirak egy köteg pénzt az asztalra, nem veszed el és teszed zsebre, amíg nem utal rá, hogy neked akarja adni. Miután utal rá, valószínûleg megkérdezed, miért adja. A válaszától függ, hogy elfogadod-e. Ha azt mondja, nem akarja, hogy a tiéd legyen, de egyre csak nyújtogatja feléd, akkor nem teszed el. Ha mégis, akkor mindegy, hogy bugos-e a haverod vagy nem, mert valahogy nem kerek, hogy eltetted a pénzt. Szerintem. Arra célzok, hogy te döntöd el, mit teszel. Lehet, hogy provokált az EA a hibával, de az eddigi információk alapján én azt gondolom, simán csak a szokásos balfaszság. Ha látsz az utcán egy idegen, meztelen nõt, odamész és megdugod? Akár meg is teheted. De mit mondasz otthon az asszonynak? - Láttam egy meztelen nõt, és megdugtam? Helyes ez? Valakinek helyes lehet, másoknak megbocsátható, megint másoknak meg csak arra jó, hogy elhagyja az asszonya. Lehet, hogy a nõ véletlenül került oda, de az is lehet, hogy egy ellenséged szervezte meg neked, és videózott közben. Ha nem dugod meg a nõt, tiszta maradsz. De ha megdugod, a tetted súlya szempontjából semmit nem számít, hogy az ellenséged szervezte-e, vagyis, hogy "bug"-e, mert a tettet te követted el, így a te felelõsséged. Emellett a nõnek és az ellenségednek is van felelõssége, de ezek nem mentesítenek téged a tiéd alól.

légy türelmes

CSILES arcát megnézném, miután ezt elolvassa. XD

Egy bolonddal ne vitatkozz! Mert lesüllyedsz az ő szintjére, onnantól viszont a rutinjával legyőz.

Test it. veszek egy 5.2-t és belevágok minden "ketch up"-ot

Project D|Rare Car Collector|

Úgy értettem azt hogy egy profilban sikerült hatodjára összeszedni, állandóan exe hiba
SUNNY84HUN
én 1 profilban szedtem ma össze de csak azért mert 411 nap fele jár , a másik is ott járt de buktam és hiába írták hogy free az összeszedés 500at akart így lesz@rtam a nagyprofilban

Mindjárt kapsz egy zõdpluszt amiért erre a "fos"ra pocsékolod el a nitródat úgy, hogy húsznál kevesebb van csak belõle. 😊

(Amúgy méricskéltem a performance boost skillel - Viperben kimaxolva, annak gyorsulását 780-as szintrõl 850-es szintûre nyomja fel - ha harmadik vagy annál rosszabb helyen autózok vele.
900-as Corvette-be, R8 5.2-be dobva vajon 980-as gyorsulású nitróspóroló trollverdát tudnék csinálni? )
SUNNY84HUN
**azoknak

SUNNY84HUN
régen volt olyan hogy dobált le embereket mikor túlterhelt volt a szeró , elõnyben voltak a starteresek meg azok akik támogatták a worldot a free játékosokkal szemben <#rolleyes> , mert aki nem free user ugyebár azoknek elsõbbségi bejelentkezésük van ( gyakorlatilag már ki lehet ezzel törölni )

Én vagy hatodjára szedtem össze a gyémántokat korán reggel, aztán még kihullottam vagy 3-szor és azt hiszem ennyi is volt egyelõre, majd késõbb megnézem, de ennek nem sok értelme így...bár lehet ban elõtt még használni kéne kicsit <#idiota>
MineHeadHun
Az ea tehet arról hogy sok játékost lebasz a játék a szerverrõl.
MineHeadHun
<#violent><#falbav><#falbav><#falbav>
Megint.<#violent>

\"Csak akkor tanulsz meg igazán káromkodni, amikor vezetni tanulsz.\"

MineHeadHun
Kidobott ez a szar. X( Ezt beszoptam.
MineHeadHun
én jönnék szívesen 😊
<#eljen>
SUNNY84HUN
olyan nincs de viszont olyan van hogy : A lousy loser , én ezt írom a sok baromnak <#nyes>

goregrind
Originen keresztül jelentkezek be, semmi ilyen gond nincs! <#eljen>

DISCORD: grimanddark

Engem 5 ször lökött le , míg felszedtem a gyemet!